Hoteller i Galicia

Finn på kart
Hoteller i Galicia

GaliciaFra  kr194

Anbefalte hoteller Galicia

 • Mendez Nuñez
  Frakr537Per natt

  Mendez Nuñezstars

  Lugo city, Lugo , Rua da raiña 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 454 anmeldelser fra reisendeBasert på 454 anmeldelser fra reisende

  Dette godt plassert, elegante hotellet har vært drevet av samme familie siden den ble grunnlagt i 1861. Under 1918 signering av Manifiesto Nacionalista Gallego spilte det vert for et bredt spekter av offentlige arrangementer og har opprettholdt sitt rykte siden den gang. I sentrum av byen, innenfor UNESCO World Heritage Roman Walls, er det perfekt plassert for å utforske området. Innenfor kort gangavstand kan du besøke katedralen fra det 12. århundre, der fasaden har romersk, gotisk, barokk og neo-klassisistiske elementer. Rett i nærheten kan man finne en rekke gode restauranter, puber og mange butikker. Forretningsreisende vil sette pris på de moderne konferansefasilitetene, og WiFi-tilgang over hele hotellet. De som er på utkikk etter et sted hvor de kan ha en avslappende drink bør prøve stedets bar, som i tillegg til den hyggelige atmosfæren har et omfattende utvalg av viner og likører.

  Se mer
 • Nh Ourense
  Frakr554Per natt

  Nh Ourensestars

  Ourense city, Ourense , Celso emilio ferreiro 24 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 581 anmeldelser fra reisendeBasert på 581 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Ourense. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Stedet teller totalt 41 innbydende soverom. Eiendommen ble bygget i 2012. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Reisende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Nh Ourense. Reisende kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling.

  Se mer
 • Eurostars Gran Hotel Santiago
  Frakr483Per natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 341 anmeldelser fra reisendeBasert på 341 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Santiago de Compostela. Hotellet består av totalt 143 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2003. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er døgnåpen. Eurostars Gran Hotel Santiago tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede rom for rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Besøkende kan benytte stedets egen garasje. Eurostars Gran Hotel Santiago kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Collection Vigo
  Frakr539Per natt

  NH Collection Vigostars

  Vigo, Pontevedra region , Avenida garcia barbon 17-19 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 51 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 976 anmeldelser fra reisendeBasert på 976 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 108 rom. Dette hotellet består av 10 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

  Se mer
 • Hotel Vila Do Val
  Frakr402Per natt

  Hotel Vila Do Valstars

  Lugo city, Lugo , Plaza de santa maria 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 169 anmeldelser fra reisendeBasert på 169 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Lugo. Innkvarteringen ligger 19. 0 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Gjester kan nå de offentlige transportforbindelsene 19. 0 kilometer unna. Hotel Vila Do Val består av totalt 18 rom. Hotel Vila Do Val ble konstruert i 2005. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Alle rommene på Hotel Vila Do Val er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. , Hotel Vila Do Val tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. og Gjester kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Eurostars Auriense
  Frakr413Per natt

  Eurostars Auriensestars

  Ourense city, Ourense , Alto del cumial 12 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 341 anmeldelser fra reisendeBasert på 341 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Ourense. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Det finnes totalt 134 soverom på stedet. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2002. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Eurostars Auriense tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Store kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 • San Carlos Delicatessen Hotel
  Frakr527Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 188 anmeldelser fra reisendeBasert på 188 anmeldelser fra reisende

  Det attraktive hotellet San Carlos har en perfekt beliggenhet i Santiago de Compostela, kjent for å være det siste stopp i på pilgrimsruten. Det ligger i sentrum av byen, rett over Galicias parlament, og er bare en kort spasertur fra gamlebyen med katedral, Praza do Obradoiro-plass, og pilgrimmuseet. Sentralstasjonen ligger kun 150 m unna, mens flyplassen er rundt 15 km unna. Hotellet ønsker gjester velkommen i en vennlig og avslappet atmosfære. Rommene er dekorert i forskjellige stiler, fra klassisk til mer moderne design. De er velutstyrte og kommer med aircondition, varmeanlegg og LCD-TV. Forretningsreisende vil sette pris på gratis Wi-Fi, et cyberhjørne og møterom. Andre tjenester og bekvemmeligheter inkluderer 24-timer resepsjon, kafé og gratis sykkellager. Et ideelt valg for å utforske denne vakre byen.

  Se mer
 • Tres Luces
  Frakr429Per natt

  Tres Lucesstars

  Vigo, Pontevedra region , Cuba 19 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 178 anmeldelser fra reisendeBasert på 178 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Vigo. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 12. 1 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet ligger 2. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Innkvarteringen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Eiendommen består av 72 rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2009. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Tres Luces tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Tres Luces. Tres Luces inkluderer en gjestegarasje. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. og De som velger å overnatte her kan fråtse i den lekre maten som serveres på hotellet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hesperia Vigo
  Frakr436Per natt

  Hesperia Vigostars

  Vigo, Pontevedra region , De la florida 60 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 51 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 672 anmeldelser fra reisendeBasert på 672 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Vigo. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det er offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Eiendommen er innen 3. 0 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 123 soverom på stedet. Hesperia Vigo gjennomgikk en renovasjon i 2007. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hesperia Vigo. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. og Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker.

  Se mer
 • Ciudad de Lugo
  Frakr417Per natt

  Ciudad de Lugostars

  Lugo city, Lugo , Carril das hortas 29 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 169 anmeldelser fra reisendeBasert på 169 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende VR-resorten ligger i Lugo. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra VR-resorten. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra VR-resorten. Stedet teller totalt 39 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2004. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Ciudad de Lugo. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Ciudad de Lugo. Ciudad de Lugo tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  197  Hoteller i Galicia
Side  1  av  20
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Spanish Autonomous Community of Galicia is in the north-west corner of the Iberian Peninsula. Galicia is home to countless historical landmarks and buildings of great architectural and cultural value, among which we can highlight the following: the Cathedral of Santiago de Compostela, Lugo Cathedral with its neo-classical façade, Lugo’s Roman wall and its Convent Church of Santo Domingo – which dates back to the 13th century – the parish church of San Pedro De Bordóns (Sanxenxo) and the Church of Sta. María De Adina (Sanxenxo), to name just a few. Galicia also boasts some excellent resorts and beaches, each more beautiful than the last. We recommend Portelo beach (Oleiros), Santa Cristina beach (Oleiros), Barrañan beach (Arteixo), Silgar beach (Sanxenxo) – a favourite of surfers and other lovers of water sports – Samil beach (Vigo), which offers incrdible views, and Ribeira beach (Baiona), to name just some of the excellent beaches in the region. We also recommend visiting the Islas Atlánticas de Galicia National Park (Bueu), an amazing archipelago of pretty islands. Discover a fascinating region full of natural and cultural attractions, visit Galicia!

Mest populære soner i Galicia

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her