Hoteller i Fuerteventura

Finn på kart
Hoteller i Fuerteventura

FuerteventuraFra  kr404

Anbefalte hoteller Fuerteventura

 • Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort
  Frakr1.692Per natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3373 anmeldelser fra reisendeBasert på 3373 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet som ligger i Caleta de Fuste, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 650 meter fra innkvarteringen. Hotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. De 266 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort ble konstruert i 2006. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort tilbyr også babysenger ved forespørsel. Alle gjesteværelsene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilrettelagt rullestolbrukere. Både store og små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. , Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. og Alle de overnattende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Elba Castillo San Jorge y Antigua Suite Hotel
  Frakr898Per natt

  Elba Castillo San Jorge y Antigua Suite Hotelstars

  Caleta de Fuste, Fuerteventura , Av. josé franchy roca s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter

  Dette strandleilighetskomplekset ligger i hjertet av turistområdet Caleta de Fuste på den spanske øya Fuerteventura. Komplekset har en rolig beliggenhet bare 700 meter fra stranden, og tilbyr gjestene det ideelle reisemålet for en rolig badeferie. Gjestene vil finne seg selv med enkel tilgang til en rekke restauranter, barer og shoppingmuligheter, men likevel midt i rolige omgivelser. Gjester vil finne offentlig transport like i nærheten, og flyplassen ligger bare 7 km unna. De som er glade i å spille golf vil sette pris på feriestedets nærhet til en golfbane bare 2 km unna. Dette typiske middelhavsferiestedet gir gjester et familievennlig miljø, gode fasiliteter og bekvemmeligheter som er ypperlig til deres rekreasjons- og fritidsbehov, flott innkvartering og en suveren beliggenhet.

  Se mer
 • Elba Palace Golf & Vital Hotel
  Frakr1.513Per natt

  Elba Palace Golf & Vital Hotelstars

  Caleta de Fuste, Fuerteventura , Fuerteventura golf club, 1 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1175 anmeldelser fra reisendeBasert på 1175 anmeldelser fra reisende

  Dette luksushotellet er designet langs linjene til den tradisjonelle arkitekturen på Kanariøyene, med vakre trebalkonger og en fantastisk indre gårdsplass beplantet med palmer. Hotellet befinner seg midt i mellom Portoferraio og Porto Azzurro, og på kanten av golfklubben Acquabona. Hotellet er ca. 2 km fra stranden, og der er offentlige transportforbindelser bare 30 meter unna. Dette hotellet er et samlingssted for et eksklusivt klientell på jakt etter noe utenom det vanlige.

  Se mer
 • Elba Lucia Sport & Suite Hotel
  Frakr747Per natt

  Elba Lucia Sport & Suite Hotelstars

  Costa de Antigua, Fuerteventura , teniente coronel jose zerpa guevara 8 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1427 anmeldelser fra reisendeBasert på 1427 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ved stranden har en fredelig beliggenhet på kysten av Nuevo Horizonte, bare 2 km fra Calete de Fuste på den idylliske øya Fuerteventura. Komplekset er en kort avstand fra den vakre lokale sandstranden og en makelig spasertur vil ta gjester til nærmeste offentlige transportforbindelser som tilbyr enkel tilgang til andre områder. De smakfulle leilighetene tilbyr et moderne hjem borte fra hjemmet og kommer utstyrt med moderne fasiliteter for gjestenes bekvemmelighet. Komplekset tilby gjester en rekke fritids- og rekreasjonsfasiliteter. De som leter etter en avslappende ferie kan lene seg tilbake og slappe av midt i de solfylte omgivelsene, mens de som er ute etter spenning kan glede seg over et utvalg av aktiviteter, inkludert brettseiling, dykking og båtturer.

  Se mer
 • Oasis Duna
  Frakr571Per natt

  Oasis Dunastars

  Corralejo, Fuerteventura , Maxorata 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2494 anmeldelser fra reisendeBasert på 2494 anmeldelser fra reisende

  Omringet av en tropisk hage ligger dette leilighetskomplekset bare 200 meter fra Corralejo vannpark og 900 meter fra Corralejostranden. I området finnes utallige forretninger, restauranter, barer, nattklubber og offentlig transport. Bare 100 meter fra havnen i Corralejo på Fuerteventura byr hotellet på en stor solterrasse og utendørsbasseng. Bassenget er oppvarmet om vinteren.

  Se mer
 • Elba Carlota Beach & Convention Resort
  Frakr1.122Per natt

  Elba Carlota Beach & Convention Resortstars

  Caleta de Fuste, Fuerteventura , Avenida de las marismas 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 111 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4176 anmeldelser fra reisendeBasert på 4176 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Caleta de Fuste. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 400 meter fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 20 meter fra innkvarteringen. Elba Carlota Beach & Convention Resort består av totalt 346 rom. Dette hotellet ble konstruert i 2007. Elba Carlota Beach & Convention Resort sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Besøkende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. , Besøkende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Elba Carlota Beach & Convention Resort. , Elba Carlota Beach & Convention Resort tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. og For de aktive finnes et bredt utvalg sports- og fritidsaktiviteter.

  Se mer
 • Atlantic Garden Beach Mate
  Frakr517Per natt

  Atlantic Garden Beach Matestars

  Corralejo, Fuerteventura , Avd. gran canaria 4 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 824 anmeldelser fra reisendeBasert på 824 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1990. $hotel. getTypeHotel() gjennomgikk renovering i 2017. Eiendommen består av 168 rom. Eiendommen består av 168 leiligheter. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Det er en sykkelkjeller på området. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Elba Sara Beach & Golf Resort
  Frakr1.327Per natt

  Elba Sara Beach & Golf Resortstars

  Caleta de Fuste, Fuerteventura , Las marismas 7 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3945 anmeldelser fra reisendeBasert på 3945 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet befinner seg i Caleta de Fuste, bare 600 meter fra sentrum hvor det finnes mengder av forretninger, barer og restauranter. Bare noen få skritt unna ligger shopping- og underholdningsområdet og muligheter for offentlig transport finnes 800 meter fra hotellet. Restauranten serverer buffetmåltid og har en terrasse med utsikt over Atlanterhavet. Blant hotellets fasiliteter finnes også et spa med gym, boblebad og sauna. Dette er et fantastisk sted for en spenningsfylt familieferie under solen.

  Se mer
 • Arena Suite
  Frakr720Per natt

  Arena Suitestars

  Corralejo, Fuerteventura , El moro 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1852 anmeldelser fra reisendeBasert på 1852 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Corralejo. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Dette hotellet tilbyr totalt 101 soverom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2000. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Arena Suite tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. , På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. og Kunder kan, gjennom eiendommens spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Broncemar Beach
  Frakr626Per natt

  Broncemar Beachstars

  Caleta de Fuste, Fuerteventura , Ajican 4 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3459 anmeldelser fra reisendeBasert på 3459 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende VR-leiligheten som ligger i Caleta de Fuste, er et godt alternativ for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 1. 8 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra innkvarteringen. Overnattingsstedet består av totalt 252 gjesteværelser. Broncemar Beach ble konstruert i 2001. Gjester kan benytte internett på Broncemar Beach. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Gjester kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. , Gjester kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. og Alle som bor her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  68  Hoteller i Fuerteventura
Side  1  av  7
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Fuerteventura is one of the Canary Islands, in the Atlantic Ocean off the coast of Africa. It belongs to Las Palmas, one of the two Spanish provinces that make up the Canaries archipelago. The capital of Fuerteventura is Puerto del Rosario, a place of stunningly beautiful beaches and many cultural and historical attractions, including festivals, museums, churches and chapels. Fuerteventura is a land of pleasant plains that extend for kilometres and which are unique in the archipelago. Nature here hides a number of amazing spots such as the mythical Tindaya Mountain, with its rock carvings, the large Corralejo Dunes and the spectacular islet of Lobos with its sumptuous beaches, only 2 kilometres north-east. Most of the beaches on Fuerteventura are perfect for windsurfing, while the western and northern beaches are the best for surfing. Nature at its best is awaiting you in Fuerteventura. Don't think twice and come to discover this island's charms!

Interessepunkter

Mest populære soner i Fuerteventura

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her