Hoteller i Nerja

Finn på kart
 • Villa Flamenca
  Frakr698Per natt

  Villa Flamencastars

  Nerja, Costa del Sol , Andalucia - urb.nueva nerja 1 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 255 anmeldelser fra reisendeBasert på 255 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Nerja. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 30. 0 kilometer fra hotellet. Eiendommen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 126 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2016. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Villa Flamenca. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Perla Marina
  Frakr579Per natt

  Perla Marinastars

  Nerja, Costa del Sol , Merida s/n - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette strandhotellet har en spektakulær beliggenhet langs Costa del Sol, bare 100 meter fra Torrecilla-stranden og 800 meter unna et bredt utvalg forretninger, barer, puber og restauranter. Også byens sentrum nås enkelt og hurtig fra dette hotellet som er moderne designet og inkluderer alle nødvendigheter. Hotellet tilbyr også et utall av fremragende fasiliteter som imøtekommer alle fritids-, mat- og underholdningsbehov som gjestene måtte ha.

  Se mer
 • Parador de Nerja
  Frakr1.255Per natt

  Parador de Nerjastars

  Nerja, Costa del Sol , Calle de almuñecar, 8 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1147 anmeldelser fra reisendeBasert på 1147 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Nerja. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 21. 8 kilometer fra hotellet. Reisende kan nå de offentlige transportforbindelsene 3. 0 kilometer unna. Eiendommen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Totalt 98 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Parador de Nerja gjennomgikk en renovasjon i 2002. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Parador de Nerja. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Parador de Nerja. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Toboso Chaparil
  Frakr478Per natt

  Hotel Toboso Chaparilstars

  Nerja, Costa del Sol , Chaparil 16 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 117 anmeldelser fra reisendeBasert på 117 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Nerja. Innkvarteringen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 58 soverom på Hotel Toboso Chaparil. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2004. Reisende kan benytte internett. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle typer kunder.

  Se mer
 • Balcon de Europa
  Frakr1.376Per natt

  Balcon de Europastars

  Nerja, Costa del Sol , Balcon de europa 1 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1315 anmeldelser fra reisendeBasert på 1315 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet tilbyr fantastisk utsikt over sandstranden La Caletilla. Nerjas gamleby med sine smale gater og butikker ligger kun noen få meter unna. Det offentlige transportnettverket ligger kun 300 meter unna, og Málaga flyplass er 65 km fra hotellet som ble bygget i 1973 og totalrenovert i 1999. Resorten består av totalt 110 gjesterom fordelt på 9 etasjer som er tilgjengelige via heiser. Hotellet tilbyr en koselig hotellbar, og en luftkondisjonert à la carte-restaurant med område for ikke-røykere og barnestoler til yngre gjester. På fritiden kan gjestene bruke det oppvarmede svømmebassenget med solsenger og parasoller, bassengbar og bordtennisbord ved vannet. Avslapningsbehandlinger er også tilgjengelige.

  Se mer
 • El Capistrano
  Frakr348Per natt

  El Capistranostars

  Nerja, Costa del Sol , Centro comercial,local 6,urb.el capistrano village sn - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter

  Denne upretensiøse leiligheten ligger i Nerja. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 22. 5 kilometer fra leiligheten. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra leiligheten. Totalt 30 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på El Capistrano. El Capistrano ble konstruert i 1980. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. El Capistrano ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Los Arcos
  Frakr706Per natt

  Los Arcosstars

  Nerja, Costa del Sol , Carretera malaga-almeria km 293, urb. nerja golf sn - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 536 anmeldelser fra reisendeBasert på 536 anmeldelser fra reisende

  Praktisk beliggende i sentrum av Nerja i provinsen Malaga, er dette fortryllende og komfortable hotellet det ideelle valget for innkvartering for forretnings- og fritidsreisende som kommer til denne delen av Spania. Dette hotellet anbefales for en avslappende opplevelse. De vakkert innredete og lyse gjesterommene og leilighetene er det beste stedet hvor besøkende virkelig kan slappe av og hvile i løpet av oppholdet. Gjestene vil kunne slappe av på slutten av dagen med fantastiske fasiliteter som en stor solterrasse for å få litt farge, inkludert en dusj for de varmeste dagene og et fullt utstyrt kjøkken i innkvarteringsenhetene med selvhusholdning. Gjestene vil kunne smake på deilige spesialiteter i hotellets restaurant med nok kapasitet til å feire spesielle begivenheter som for eksempel bryllup.

  Se mer
 • Abril Apartamentos
  Frakr669Per natt

  Abril Apartamentosstars

  Nerja, Costa del Sol , Calle san juan 1 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 23 anmeldelser fra reisendeBasert på 23 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle VR-leiligheten er i Nerja. Abril Apartamentos garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 11 rom. Denne eiendommen ble konstruert i 2000. Abril Apartamentos opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Hostal Dianes
  Frakr386Per natt

  Hostal Dianesstars

  Nerja, Costa del Sol , Calle pintada 67 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 79 anmeldelser fra reisendeBasert på 79 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget er i Nerja. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra herberget. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Innkvarteringen ligger innen 15. 0 kilometer fra havnen. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2013. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Hostal Dianes opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Denne eiendommen er miljøvennlig. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Hostal Dianes. Besøkende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • MB Boutique hotel
  Frakr772Per natt

  MB Boutique hotelstars

  Nerja, Costa del Sol , Chaparil 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 380 anmeldelser fra reisendeBasert på 380 anmeldelser fra reisende

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette komfortable hotellet i Nerja. Med sin beliggenhet innen 700 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra hotellet. Besøkende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 250 meter fra innkvarteringen. Totalt 26 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på MB Boutique hotel. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr MB Boutique hotel et begrenset antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Gjester på MB Boutique hotel kan benytte stedets transportservice. Denne eiendommen inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  28  Hoteller i Nerja
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Nerja

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her