Hoteller i Costa del Sol Area

Finn på kart
Hoteller i Costa del Sol Area

Costa del Sol AreaFra  kr342

Anbefalte hoteller Costa del Sol Area

 • NH Marbella
  Frakr1.457Per natt

  NH Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida conde de rudi s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1459 anmeldelser fra reisendeBasert på 1459 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2002. Eiendommen består av 163 rom. Eiendommen består av 163 dobbeltrom og 9 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie.

  Se mer
 • Playa Calida
  Frakr2.216Per natt

  Playa Calidastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Urb. la galera s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1621 anmeldelser fra reisendeBasert på 1621 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2004. Det finnes totalt 325 rom på stedet. Eiendommen består av 311 dobbeltrom, 8 junior suiter, 2 suiter og 4 handikapvennlige rom. . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Soho Bahía Málaga
  Frakr1.153Per natt

  Soho Bahía Málagastars

  Malaga by, Malaga , Somera 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 201 anmeldelser fra reisendeBasert på 201 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger tett på hjertet av Malaga og med enkel adgang til mange av byens spennende attraksjoner, inkludert katedralen og Alcazaba. Herfra befinner man seg også i umiddelbar nærhet til et bredt utvalg shoppingmuligheter, barer og restauranter. Nærmeste strand ligger én kilometer unna, men det er gode muligheter til offentlig transport like ved hotellet. Hotellet frister gjester med et touch av luksus, eleganse og en sjarmerende arkitektur. Gjesterommene er store og moderne og det serveres en deilig frokost hver morgen.

  Se mer
 • Iberostar Málaga Playa
  Frakr2.011Per natt

  Iberostar Málaga Playastars

  Torrox Costa, Costa del Sol , Avenida ferrara s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1368 anmeldelser fra reisendeBasert på 1368 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Hotell ble totaloppusset i 2017. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 6 tilbygg. Det finnes totalt 403 rom på stedet. Eiendommen består av 94 leiligheter og 3 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Det er en sykkelkjeller på området. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Helios Costa Tropical
  Frakr864Per natt

  Helios Costa Tropicalstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo de san cristobal, 12 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 717 anmeldelser fra reisendeBasert på 717 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totalrenovert i 2002. Eiendommen består av 232 rom. Eiendommen består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov.

  Se mer
 • Soho Los Naranjos
  Frakr1.254Per natt

  Soho Los Naranjosstars

  Malaga by, Malaga , Paseo de sancha 35 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 122 anmeldelser fra reisendeBasert på 122 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1970. Hotell ble totalrenovert i 2008. Det finnes totalt 41 rom på stedet. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 28 dobbeltrom og 1 suite. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter.

  Se mer
 • San Cristóbal
  Frakr708Per natt

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avda. ramón y cajal 3 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 482 anmeldelser fra reisendeBasert på 482 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1969. Hotell ble totalrenovert i 2007. Eiendommen består av 96 rom. Eiendommen består av 96 dobbeltrom og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Los Patos Park
  Frakr1.045Per natt

  Los Patos Parkstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Torrealmadena 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1658 anmeldelser fra reisendeBasert på 1658 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Benalmadena, i et boligområde kun 200 meter fra stranden, ligger dette hotellet 2 km fra sentrum og dets mange butikker og underholdningsområder mens fantastiske Marina City er kun 1 km unna. Hotellet tilbyr en koselig bar, suvenirbutikk, TV-stue og restaurant. Hotellet har også vaskeritjeneste, og yngre gjester vil bli underholdt i barneklubben og på lekeplassen. Hotellet har vannpark med et innsjøbasseng og vannleker for barna. For de yngste finnes det to dyreformede basseng, en hai og en havslange, en soppformet dusj og et tårn med to vannsklier og en sprutebøtte som sørger for en spennende ferie.

  Se mer
 • Alanda Club Marbella
  Frakr3.626Per natt

  Alanda Club Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Cadiz km.192 urb.elvira sn - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 533 anmeldelser fra reisendeBasert på 533 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1987. $hotel. getTypeHotel() ble oppusset i 2007. $hotel. getTypeHotel() tilbygg 8. Eiendommen består av en hovedbygning med 2 tilbygg. Eiendommen består av 147 rom. Eiendommen består av 32 enkeltrom, 32 dobbeltrom og 147 leiligheter. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Golfentusiaster kan benytte golfskranken til å booke ønskelig utslagstid og få rabatter på banene.

  Se mer
 • Almuñecar Playa
  Frakr1.935Per natt

  Almuñecar Playastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Pso. san cristobal s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter

  Det finnes totalt 227 rom på stedet. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  370  Hoteller i Costa del Sol Area
Side  1  av  37
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Spanish Costa del Sol runs for 161 kilometres along the coast of Malaga province, on the Mediterranean Sea. The mountains, which sometimes reach down to the sea, forming coves and cliffs, protect the coast from the wind and give an even more picturesque frame to the beautiful beaches and blue sea. The beaches that are well-known for their excellent tourist facilities are: Nerja, Torrox, Vélez, Torremolinos, Puerto Banús, Marbella and Fuengirola, Benalmádena, Mijas and Estepona; however, there are a great many small, hidden beaches that have there own charm, and in fact many of them are nudist beaches. Sports lovers will feel at home here; there is golf, rowing, diving, sailing, windsurfing, parachuting, football, horse riding and many more. The Costa del Sol, however, has much more than just beaches and in Malaga you can visit the Alcazaba, Malaga Cathedral, the Picasso Museum, the Gibralfaro Castle, the La Malagueta Bullring, or go for some tapas. Those seeking sun and sea can lunch or dine at beach bars and enjoy some excellent local dishes without having to take their feet off the sand. The nightlife here is very exciting: casinos, bingo, pubs, clubs and even dances on the beaches. On the Costa del Sol you can enjoy your holidays to the full.

Interessepunkter

Mest populære soner i Costa del Sol Area

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler