Hoteller i Costa del Sol Area

Finn på kart
Hoteller i Costa del Sol Area

Costa del Sol AreaFra  kr271

Anbefalte hoteller Costa del Sol Area

 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  Frakr530Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 74 anmeldelser fra reisendeBasert på 74 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Torremolinos, er dette komfortable hotellet optimalt for homofile. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 1000 meter fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 36 gjesteværelser. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2016. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Alle baderommene på Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos er handicapvennlige. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Kunder kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Gjester kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Helios Costa Tropical
  Frakr602Per natt

  Helios Costa Tropicalstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo de san cristobal, 12 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1009 anmeldelser fra reisendeBasert på 1009 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Almuñecar. Innkvarteringen ligger ved stranden. Stedet teller totalt 232 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet ble totalrenovert i 2002. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Helios Costa Tropical. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Helios Costa Tropical kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Soho Bahía Málaga
  Frakr2.329Per natt

  Soho Bahía Málagastars

  Malaga by, Malaga , Somera 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 242 anmeldelser fra reisendeBasert på 242 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger tett på hjertet av Malaga og med enkel adgang til mange av byens spennende attraksjoner, inkludert katedralen og Alcazaba. Herfra befinner man seg også i umiddelbar nærhet til et bredt utvalg shoppingmuligheter, barer og restauranter. Nærmeste strand ligger én kilometer unna, men det er gode muligheter til offentlig transport like ved hotellet. Hotellet frister gjester med et touch av luksus, eleganse og en sjarmerende arkitektur. Gjesterommene er store og moderne og det serveres en deilig frokost hver morgen.

  Se mer
 • Hotel Soho Boutique Malaga
  Frakr949Per natt

  Hotel Soho Boutique Malagastars

  Malaga by, Malaga , Cordoba 5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 232 anmeldelser fra reisendeBasert på 232 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Malaga. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 8 kilometer fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Hotellet ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 100 meter fra havnen. Stedet teller totalt 28 innbydende soverom. Denne eiendommen ble bygget i 2014. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Hotel Soho Boutique Malaga ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • La Cala Resort
  Frakr1.641Per natt

  La Cala Resortstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Urb. la cala golf s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette hotellet er en fremragende Golf Resort i Mijas, Costa del Sol, omgitt av fjell, men med kort avstand til kysten og ligger bare 30 minutter fra Malaga International Airport. Hotellet er fredelig og privat, en sann oase hvor du kan slappe av og stresse ned. Tradisjonell andalusisk stil, varme rom og suiter tilbyr deg en fristende valg av innredning, komfort og bekvemmeligheter. Anlegget har tre 18-hulls baner og Golf Academy. La Cala Spa (inne i hotellet) Gir gjestene med innovative og omfattende spa-fasiliteter. Våre to restauranter på hotellet (La Terraza og La Bodega) sammen med Laurel Restaurant (på klubbhuset) providence den ideelle akkompagnement til din sport, forretninger eller fritid. Vi har en rekke dedikerte møte-og arrangements områder hvor våre velutstyrte fasiliteter kan romme alle stil av hendelser fra små møter, seminarer til store konferanser og spesielle anledninger.

  Se mer
 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  Frakr603Per natt

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3267 anmeldelser fra reisendeBasert på 3267 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i sentrum av Torremolinos. Stranden er bare et par skritt unna og er lett tilgjengelig via trapper eller heis. Offentlige transportforbindelser er bare 300 m unna hotellet. Dette kvalitetshotellet tilbyr totalt 398 rom fordelt over 8 etasjer. Ulike fasiliteter er tilgjengelig for gjester, inkludert en stor foajé med heiser, TV -stue, frisørsalong, Internett-tilgang, kafé og en restaurant. Alle rommene har private bad, lounge, satellitt/kabel-TV, musikk, klimaanlegg, sentralvarme og en terrasse. Hotellet tilbyr et utendørsbasseng med et badeområde for barn, en solterrasse, en bassengbar, et innendørs oppvarmet basseng og et treningsstudio. Gjester kan velge sin frokost, lunsj og middag fra en rikelig buffet.

  Se mer
 • Almuñecar Playa
  Frakr773Per natt

  Almuñecar Playastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Pso. san cristobal s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1461 anmeldelser fra reisendeBasert på 1461 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Almuñecar. Det finnes totalt 227 rom på stedet. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. I tillegg tillater dette overnattingsstedet store kjæledyr. For å gjøre oppholdet enklere kan reisende benytte garasjefasilitetene. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer denne eiendommen perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Alle som bor her vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Don Curro
  Frakr762Per natt

  Don Currostars

  Malaga by, Malaga , Calle sancha de lara 9 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 71 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1293 anmeldelser fra reisendeBasert på 1293 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i turistområdet og kun 800 meter fra den nærmeste stranden. Shoppingsteder, restauranter og barer finnes alle innen 50 meter fra hotellet. Offentlig transport går fra et stopp rundt 100 meter fra hotellet. Det er 10 km til flyplassen. En hovedvei finnes i nærheten. Dette byhotellet inkluderer en lobby, valutaveksling og heis, og ble renovert i 2004. Andre fasiltieter inkluderer en kafé, en bar og en luftkondisjoner à la carte-restaurant. Forretningsreisende kan bruke konferanserommet med internetterminal. Hotellet tilbyr også rom- og vaskeritjeneste for sine gjester. De frodige, innbydende rommene har privat bad og er utstyrt med hårføner. De er utstyrt med telefon, satelitt/kabel-TV, stueområde og en minibar.

  Se mer
 • Bajondillo
  Frakr473Per natt

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter

  Dette komplekset ligger i turistområdet i Torremolinos, om lag 25 meter fra stranden, som ligger på andre siden av veien. Bysentrum, med sine mange butikker, kafeer, barer, restauranter og andre shopping- og underholdningssteder, ligger om lag 500 meter fra hotellet, og kan lett nås via trapp eller heis. Det går gratis til/fra flyplassen. Ta kontakt med hotellet for å arrangere slik transport.Dette leilighetskomplekset ved sjøkanten består av en hovedbygning med ni etasjer og et anneks, og har til sammen 650 rom. Bygningen har air condition, og tilbyr sine gjester et fornøyelig opphold. Det er også en kafeteria med pianomusikk, trådløst internett, frisørsalong og a la carte-restaurant med air condition og terrasse ved vannkanten. Biler kan parkeres i kompleksets private parkeringsplass eller garasje (mot gebyr). Hotellet har et selvbetjent vaskeri (mot gebyr).De romslige leilighetene har kombinert stue/soverom, bad, telefon, hårføner og satellitt-TV. Rommene har også kjøleskap, kjøkken, air condition, sentralfyring, safe og balkong eller terrasse. Alle leiligheter har sjøutsikt, og noen har et atskilt soverom.På komplekset er det et svømmebasseng og en solterrasse med solsenger og parasoller. Hotellet tilbyr også aerobic, bordtennis og boccia. hotellet har også et daglig underholdningsprogram med levende musikk (om kveldene) og et ukentlig flamencoshow. I sommermånedene er det et eget underholdningsprogram for barn på hotellet.

  Se mer
 • Barcelo Malaga
  Frakr1.172Per natt

  Barcelo Malagastars

  Malaga by, Malaga , Estación vialia maria zambrano c/ héroe de sostoa, 2 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 125 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3351 anmeldelser fra reisendeBasert på 3351 anmeldelser fra reisende

  Det eksklusive designhotellet Barceló Malaga har en perfekt beliggenhet, like ved og med direkte tilgang til AVE-jernbanestasjonen, som gir enkel tilgang til flyplassen. Det ligger mellom den pittoreske gamlebyen og strandpromenaden, begge kun en kort spasertur unna. Messeområdet, "La Rosaleda" fotballstadion, Picasso-museet, katedralen og andre attraksjoner ligger innen gangavstand. Hotellet er et av de beste designerhotellene i Spania og har en stor sklie i rustfritt stål fra andre etasje til cocktailbaren B-Lounge. De flott innredede rommene er moderne og komfortable, med klimaanlegg, gratis trådløst Internett og satellitt-TV med plasmaskjerm. Dessuten er det et av de beste forretningshotellene i verden med sitt 1500 kvm store toppmoderne konferansesenter med plass til inntil 1200 personer. Man kan trene i treningsrommet, slappe av i badstuen eller smake på herlige og sunne retter i hotellets gourmetrestaurant. Det er et ideelt valg både for forretningsreisende og turister.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  333  Hoteller i Costa del Sol Area
Side  1  av  34
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Spanish Costa del Sol runs for 161 kilometres along the coast of Malaga province, on the Mediterranean Sea. The mountains, which sometimes reach down to the sea, forming coves and cliffs, protect the coast from the wind and give an even more picturesque frame to the beautiful beaches and blue sea. The beaches that are well-known for their excellent tourist facilities are: Nerja, Torrox, Vélez, Torremolinos, Puerto Banús, Marbella and Fuengirola, Benalmádena, Mijas and Estepona; however, there are a great many small, hidden beaches that have there own charm, and in fact many of them are nudist beaches. Sports lovers will feel at home here; there is golf, rowing, diving, sailing, windsurfing, parachuting, football, horse riding and many more. The Costa del Sol, however, has much more than just beaches and in Malaga you can visit the Alcazaba, Malaga Cathedral, the Picasso Museum, the Gibralfaro Castle, the La Malagueta Bullring, or go for some tapas. Those seeking sun and sea can lunch or dine at beach bars and enjoy some excellent local dishes without having to take their feet off the sand. The nightlife here is very exciting: casinos, bingo, pubs, clubs and even dances on the beaches. On the Costa del Sol you can enjoy your holidays to the full.

Interessepunkter

Mest populære soner i Costa del Sol Area

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler