Hoteller i Costa del Sol Area

Finn på kart
Hoteller i Costa del Sol Area

Costa del Sol AreaFra  kr217

Anbefalte hoteller Costa del Sol Area

 • Playa Calida
  Frakr731Per natt

  Playa Calidastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Urb. la galera s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1788 anmeldelser fra reisendeBasert på 1788 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Almuñecar. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Hotellet består av totalt 325 koselige rom. Eiendommen ble bygget i 2004. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Playa Calida tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Playa Calida tilbyr ikke babysenger. Kun store kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Eiendommen stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Besøkende kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på eiendommen. , Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. , Playa Calida tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. og De som velger å overnatte her kan benytte seg av sportsaktivitetene på eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Almuñecar Playa
  Frakr546Per natt

  Almuñecar Playastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Pso. san cristobal s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1431 anmeldelser fra reisendeBasert på 1431 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Almuñecar. Overnattingsstedet rommer 227 koselige gjesteværelser. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Almuñecar Playa tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. I tillegg tillater dette overnattingsstedet store kjæledyr. Reisende kan benytte stedets egen garasje. Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til de kroppsbevisste som bor her og er på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. og En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Soho Bahía Málaga
  Frakr786Per natt

  Soho Bahía Málagastars

  Malaga by, Malaga , Somera 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 221 anmeldelser fra reisendeBasert på 221 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger tett på hjertet av Malaga og med enkel adgang til mange av byens spennende attraksjoner, inkludert katedralen og Alcazaba. Herfra befinner man seg også i umiddelbar nærhet til et bredt utvalg shoppingmuligheter, barer og restauranter. Nærmeste strand ligger én kilometer unna, men det er gode muligheter til offentlig transport like ved hotellet. Hotellet frister gjester med et touch av luksus, eleganse og en sjarmerende arkitektur. Gjesterommene er store og moderne og det serveres en deilig frokost hver morgen.

  Se mer
 • Soho Los Naranjos
  Frakr533Per natt

  Soho Los Naranjosstars

  Malaga by, Malaga , Paseo de sancha 35 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 138 anmeldelser fra reisendeBasert på 138 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Malaga. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det er offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 30 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 1000 meter. Eiendommen består av totalt 41 rom. Dette hotellet ble oppusset i 2008. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Noen av tjenestene til Soho Los Naranjos kan koste ekstra.

  Se mer
 • San Cristóbal
  Frakr445Per natt

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida ramón y cajal 3 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 541 anmeldelser fra reisendeBasert på 541 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Marbella. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 3. 2 kilometer fra eiendommen. Innen 10 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 250 meter fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 50. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 500 meter fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 96 koselige rom. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2007. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. San Cristóbal tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. San Cristóbal tenker på bekvemmeligheten og tilbyr enkelte værelser hvor baderommene er tilpasset rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Denne eiendommen tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. og San Cristóbal byr på et variert utvalg av spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Senator Marbella
  Frakr743Per natt

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 902 anmeldelser fra reisendeBasert på 902 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Marbella. Det finnes totalt 185 gjesteværelser på Senator Marbella. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Overnattingsstedet tillater store kjæledyr. Senator Marbella kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Helios Costa Tropical
  Frakr434Per natt

  Helios Costa Tropicalstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo de san cristobal, 12 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 921 anmeldelser fra reisendeBasert på 921 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Almuñecar, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Eiendommen ligger ved stranden. Overnattingsstedet består av 232 soverom. Dette hotellet ble restaurert i 2002. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle som bor her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Helios Costa Tropical. Denne eiendommen legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. , Helios Costa Tropical legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. , Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. og Kunder kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Barcelo Malaga
  Frakr1.007Per natt

  Barcelo Malagastars

  Malaga by, Malaga , Estación vialia maria zambrano c/ héroe de sostoa, 2 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 124 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3147 anmeldelser fra reisendeBasert på 3147 anmeldelser fra reisende

  Det eksklusive designhotellet Barceló Malaga har en perfekt beliggenhet, like ved og med direkte tilgang til AVE-jernbanestasjonen, som gir enkel tilgang til flyplassen. Det ligger mellom den pittoreske gamlebyen og strandpromenaden, begge kun en kort spasertur unna. Messeområdet, "La Rosaleda" fotballstadion, Picasso-museet, katedralen og andre attraksjoner ligger innen gangavstand. Hotellet er et av de beste designerhotellene i Spania og har en stor sklie i rustfritt stål fra andre etasje til cocktailbaren B-Lounge. De flott innredede rommene er moderne og komfortable, med klimaanlegg, gratis trådløst Internett og satellitt-TV med plasmaskjerm. Dessuten er det et av de beste forretningshotellene i verden med sitt 1500 kvm store toppmoderne konferansesenter med plass til inntil 1200 personer. Man kan trene i treningsrommet, slappe av i badstuen eller smake på herlige og sunne retter i hotellets gourmetrestaurant. Det er et ideelt valg både for forretningsreisende og turister.

  Se mer
 • Vincci Selección Estrella del Mar
  Frakr1.260Per natt

  Vincci Selección Estrella del Marstars

  Marbella, Costa del Sol , Urbanización estrella del mar, carretera a7 km 190 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1785 anmeldelser fra reisendeBasert på 1785 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet har en flott beliggenhet ved sjøen i Marbella, kun 8 kilometer fra sentrum og rundt 43 kilometer fra Malaga flyplass. Det har en fantastisk beliggenhet i hjertet av Costa del Sol, i et populært område kjent som “Elvira-Las Chapas”. Det har en moderne, middelhavsk stil med arabisk påvirkning, og tilbyr et utvalg av smakfullt innredete gjesterom som vil glede selv den mest kresne reisende. De har alle mange moderne fasiliteter, som satellitt- og interaktiv TV med flatskjerm. Gjester som bor på dette enestående hotellet kan få sjansen til å gå en tur på tvers av de 15.000 kvadratmeterne med tropisk hage, ta en forfriskende dukkert i et av de glitrende svømmebassengene, eller bare slappe av i kropp og sinn i det nymotens spaområdet, hvor gjester kan kose seg med skjønnhetsbehandlinger og avslappende massasjer.

  Se mer
 • Holiday Hydros Boutique Hotel Spa & Wellness
  Frakr1.307Per natt

  Holiday Hydros Boutique Hotel Spa & Wellnessstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Carretera nacional 340, p.k. 215.6 340 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 371 anmeldelser fra reisendeBasert på 371 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 28 rom. Hotell tilbyr 28 junior suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  351  Hoteller i Costa del Sol Area
Side  1  av  36
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Spanish Costa del Sol runs for 161 kilometres along the coast of Malaga province, on the Mediterranean Sea. The mountains, which sometimes reach down to the sea, forming coves and cliffs, protect the coast from the wind and give an even more picturesque frame to the beautiful beaches and blue sea. The beaches that are well-known for their excellent tourist facilities are: Nerja, Torrox, Vélez, Torremolinos, Puerto Banús, Marbella and Fuengirola, Benalmádena, Mijas and Estepona; however, there are a great many small, hidden beaches that have there own charm, and in fact many of them are nudist beaches. Sports lovers will feel at home here; there is golf, rowing, diving, sailing, windsurfing, parachuting, football, horse riding and many more. The Costa del Sol, however, has much more than just beaches and in Malaga you can visit the Alcazaba, Malaga Cathedral, the Picasso Museum, the Gibralfaro Castle, the La Malagueta Bullring, or go for some tapas. Those seeking sun and sea can lunch or dine at beach bars and enjoy some excellent local dishes without having to take their feet off the sand. The nightlife here is very exciting: casinos, bingo, pubs, clubs and even dances on the beaches. On the Costa del Sol you can enjoy your holidays to the full.

Interessepunkter

Mest populære soner i Costa del Sol Area

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler