Hoteller i Costa del Sol Area

Finn på kart
Hoteller i Costa del Sol Area

Costa del Sol AreaFra  kr246

Anbefalte hoteller Costa del Sol Area

 • NH Marbella
  Frakr1.547Per natt

  NH Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida conde de rudi s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1470 anmeldelser fra reisendeBasert på 1470 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2002. Eiendommen består av 163 rom. Eiendommen består av 163 dobbeltrom og 9 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie.

  Se mer
 • Playa Calida
  Frakr2.174Per natt

  Playa Calidastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Urb. la galera s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1634 anmeldelser fra reisendeBasert på 1634 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2004. Det finnes totalt 325 rom på stedet. Eiendommen består av 311 dobbeltrom, 8 junior suiter, 2 suiter og 4 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Soho Bahía Málaga
  Frakr945Per natt

  Soho Bahía Málagastars

  Malaga by, Malaga , Somera 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 202 anmeldelser fra reisendeBasert på 202 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger tett på hjertet av Malaga og med enkel adgang til mange av byens spennende attraksjoner, inkludert katedralen og Alcazaba. Herfra befinner man seg også i umiddelbar nærhet til et bredt utvalg shoppingmuligheter, barer og restauranter. Nærmeste strand ligger én kilometer unna, men det er gode muligheter til offentlig transport like ved hotellet. Hotellet frister gjester med et touch av luksus, eleganse og en sjarmerende arkitektur. Gjesterommene er store og moderne og det serveres en deilig frokost hver morgen.

  Se mer
 • Iberostar Málaga Playa
  Frakr1.172Per natt

  Iberostar Málaga Playastars

  Torrox Costa, Costa del Sol , Avenida ferrara s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1379 anmeldelser fra reisendeBasert på 1379 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Hotell ble totaloppusset i 2017. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 6 tilbygg. Det finnes totalt 403 rom på stedet. Eiendommen består av 94 leiligheter og 3 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Det er en sykkelkjeller på området. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Helios Costa Tropical
  Frakr723Per natt

  Helios Costa Tropicalstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo de san cristobal, 12 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 738 anmeldelser fra reisendeBasert på 738 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totalrenovert i 2002. Eiendommen består av 232 rom. Eiendommen består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov.

  Se mer
 • Soho Los Naranjos
  Frakr970Per natt

  Soho Los Naranjosstars

  Malaga by, Malaga , Paseo de sancha 35 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 123 anmeldelser fra reisendeBasert på 123 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1970. Hotell ble totalrenovert i 2008. Det finnes totalt 41 rom på stedet. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 28 dobbeltrom og 1 suite. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Hotell tilbyr bilutleie.

  Se mer
 • San Cristóbal
  Frakr496Per natt

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida ramón y cajal 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 493 anmeldelser fra reisendeBasert på 493 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1969. Hotell gjennomgikk renovering i 2007. Eiendommen består av 96 rom. Eiendommen består av 96 dobbeltrom og 2 handikapvennlige rom. . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr et vaskeservice.

  Se mer
 • IBEROSTAR Costa del Sol
  Frakr1.739Per natt

  IBEROSTAR Costa del Solstars

  Estepona, Costa del Sol , Urb. costalita s/n, puente de cancelada n/ - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 567 anmeldelser fra reisendeBasert på 567 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2000. Hotell gjennomgikk renovering i 2016. Eiendommen ligger på ett hovedplan. Det finnes totalt 265 rom på stedet. Eiendommen består av 265 enkeltrom og 265 dobbeltrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Alanda Club Marbella
  Frakr1.681Per natt

  Alanda Club Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera de cádiz km 192 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 539 anmeldelser fra reisendeBasert på 539 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1987. $hotel. getTypeHotel() ble oppusset i 2007. $hotel. getTypeHotel() tilbygg 8. Eiendommen består av en hovedbygning med 2 tilbygg. Eiendommen består av 147 rom. Eiendommen består av 32 enkeltrom, 32 dobbeltrom og 147 leiligheter. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Golfentusiaster kan benytte golfskranken til å booke ønskelig utslagstid og få rabatter på banene.

  Se mer
 • IBEROSTAR Marbella Coral Beach
  Frakr2.930Per natt

  IBEROSTAR Marbella Coral Beachstars

  Marbella, Costa del Sol , Ctra. cadiz- malaga km 176 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1093 anmeldelser fra reisendeBasert på 1093 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1990. Hotell ble totalrenovert i 2015. Det finnes totalt 170 rom på stedet. Eiendommen består av 170 enkeltrom og 170 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  303  Hoteller i Costa del Sol Area
Side  1  av  31
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Spanish Costa del Sol runs for 161 kilometres along the coast of Malaga province, on the Mediterranean Sea. The mountains, which sometimes reach down to the sea, forming coves and cliffs, protect the coast from the wind and give an even more picturesque frame to the beautiful beaches and blue sea. The beaches that are well-known for their excellent tourist facilities are: Nerja, Torrox, Vélez, Torremolinos, Puerto Banús, Marbella and Fuengirola, Benalmádena, Mijas and Estepona; however, there are a great many small, hidden beaches that have there own charm, and in fact many of them are nudist beaches. Sports lovers will feel at home here; there is golf, rowing, diving, sailing, windsurfing, parachuting, football, horse riding and many more. The Costa del Sol, however, has much more than just beaches and in Malaga you can visit the Alcazaba, Malaga Cathedral, the Picasso Museum, the Gibralfaro Castle, the La Malagueta Bullring, or go for some tapas. Those seeking sun and sea can lunch or dine at beach bars and enjoy some excellent local dishes without having to take their feet off the sand. The nightlife here is very exciting: casinos, bingo, pubs, clubs and even dances on the beaches. On the Costa del Sol you can enjoy your holidays to the full.

Interessepunkter

Mest populære soner i Costa del Sol Area

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler