Hoteller i Costa del Sol Area

Finn på kart
Hoteller i Costa del Sol Area

Costa del Sol AreaFra  kr219

Anbefalte hoteller Costa del Sol Area

 • Marconfort Beach Club
  Frakr850Per natt

  Marconfort Beach Clubstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle hotel pontinental s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3225 anmeldelser fra reisendeBasert på 3225 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne strandhotellet soler seg i de fredelige omgivelsene i utkanten av den travle turistbyen, Torremolinos. Hotellet ligger like ovenfor den livlige strandpromenaden ved den brede sandstranden. Her kan gjestene hengi seg til fullkommen avslapping til den terapeutiske lyden av de rullende bølgene som slår inn mot stranden. I sentrum, som ligger i gåavstand fra hotellet, finnes et utvalg av forretninger og underholdning. Hotellet ønsker gjestene velkommen til et avslappende og rolig miljø med stor gjestfrihet og utmerket service. Rommene er vakkert innredet med moderne utstyr og et stille miljø for de besøkendes bekvemmelighet. Her finner man også et kjempeutvalg av fritids- og rekreasjonstilbud, alt tilrettelagt de gjestende.

  Se mer
 • Senator Marbella
  Frakr713Per natt

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 921 anmeldelser fra reisendeBasert på 921 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Marbella. Det finnes totalt 185 gjesteværelser på Senator Marbella. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Overnattingsstedet tillater store kjæledyr. Senator Marbella kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  Frakr589Per natt

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3189 anmeldelser fra reisendeBasert på 3189 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i sentrum av Torremolinos. Stranden er bare et par skritt unna og er lett tilgjengelig via trapper eller heis. Offentlige transportforbindelser er bare 300 m unna hotellet. Dette kvalitetshotellet tilbyr totalt 398 rom fordelt over 8 etasjer. Ulike fasiliteter er tilgjengelig for gjester, inkludert en stor foajé med heiser, TV -stue, frisørsalong, Internett-tilgang, kafé og en restaurant. Alle rommene har private bad, lounge, satellitt/kabel-TV, musikk, klimaanlegg, sentralvarme og en terrasse. Hotellet tilbyr et utendørsbasseng med et badeområde for barn, en solterrasse, en bassengbar, et innendørs oppvarmet basseng og et treningsstudio. Gjester kan velge sin frokost, lunsj og middag fra en rikelig buffet.

  Se mer
 • Soho Bahía Málaga
  Frakr634Per natt

  Soho Bahía Málagastars

  Malaga by, Malaga , Somera 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 228 anmeldelser fra reisendeBasert på 228 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger tett på hjertet av Malaga og med enkel adgang til mange av byens spennende attraksjoner, inkludert katedralen og Alcazaba. Herfra befinner man seg også i umiddelbar nærhet til et bredt utvalg shoppingmuligheter, barer og restauranter. Nærmeste strand ligger én kilometer unna, men det er gode muligheter til offentlig transport like ved hotellet. Hotellet frister gjester med et touch av luksus, eleganse og en sjarmerende arkitektur. Gjesterommene er store og moderne og det serveres en deilig frokost hver morgen.

  Se mer
 • San Cristóbal
  Frakr456Per natt

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida ramón y cajal 3 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 571 anmeldelser fra reisendeBasert på 571 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Marbella. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 2 kilometer fra hotellet. Innen 10 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 50. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 500 meter fra havnen. Det finnes totalt 96 gjesteværelser på San Cristóbal. Dette hotellet ble totalrenovert i 2007. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. San Cristóbal er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Denne handicapvennlige eiendommen inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Gjester kan benytte garasjen. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. og Alle de overnattende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Helios Costa Tropical
  Frakr555Per natt

  Helios Costa Tropicalstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo de san cristobal, 12 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 959 anmeldelser fra reisendeBasert på 959 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Almuñecar, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Eiendommen ligger ved stranden. Overnattingsstedet består av 232 soverom. Dette hotellet ble restaurert i 2002. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle som bor her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Helios Costa Tropical. Denne eiendommen legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. , Helios Costa Tropical legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. , Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. og Kunder kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Soho Los Naranjos
  Frakr539Per natt

  Soho Los Naranjosstars

  Malaga by, Malaga , Paseo de sancha 35 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 143 anmeldelser fra reisendeBasert på 143 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Malaga. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det er offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 30 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 1000 meter. Eiendommen består av totalt 41 rom. Dette hotellet ble oppusset i 2008. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Noen av tjenestene til Soho Los Naranjos kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel Soho Boutique Malaga
  Frakr766Per natt

  Hotel Soho Boutique Malagastars

  Malaga by, Malaga , Cordoba 5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 218 anmeldelser fra reisendeBasert på 218 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Malaga. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 8 kilometer fra hotellet. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Hotellet ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. De 28 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2014. Hotel Soho Boutique Malaga tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Besøkende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Mac Puerto Marina Benalmadena
  Frakr754Per natt

  Mac Puerto Marina Benalmadenastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Avda del puerto deportivo s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1942 anmeldelser fra reisendeBasert på 1942 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 272 rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer.

  Se mer
 • Elba Motril Beach & Business Hotel
  Frakr586Per natt

  Elba Motril Beach & Business Hotelstars

  Motril, Costa Tropical , Avda. playa de poniente s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 594 anmeldelser fra reisendeBasert på 594 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Motril, er et godt alternativ for familier. Den nærmeste stranden ligger innen 20 meter fra eiendommen. Stedet teller totalt 92 innbydende rom. Overnattingsstedet ble bygget i 1997. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. , Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. og Elba Motril Beach & Business Hotel tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  311  Hoteller i Costa del Sol Area
Side  1  av  32
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Spanish Costa del Sol runs for 161 kilometres along the coast of Malaga province, on the Mediterranean Sea. The mountains, which sometimes reach down to the sea, forming coves and cliffs, protect the coast from the wind and give an even more picturesque frame to the beautiful beaches and blue sea. The beaches that are well-known for their excellent tourist facilities are: Nerja, Torrox, Vélez, Torremolinos, Puerto Banús, Marbella and Fuengirola, Benalmádena, Mijas and Estepona; however, there are a great many small, hidden beaches that have there own charm, and in fact many of them are nudist beaches. Sports lovers will feel at home here; there is golf, rowing, diving, sailing, windsurfing, parachuting, football, horse riding and many more. The Costa del Sol, however, has much more than just beaches and in Malaga you can visit the Alcazaba, Malaga Cathedral, the Picasso Museum, the Gibralfaro Castle, the La Malagueta Bullring, or go for some tapas. Those seeking sun and sea can lunch or dine at beach bars and enjoy some excellent local dishes without having to take their feet off the sand. The nightlife here is very exciting: casinos, bingo, pubs, clubs and even dances on the beaches. On the Costa del Sol you can enjoy your holidays to the full.

Interessepunkter

Mest populære soner i Costa del Sol Area

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler