Hoteller i Costa de la Luz -Cadiz

Finn på kart
Hoteller i Costa de la Luz -Cadiz

Costa de la Luz -CadizFra  kr323

Anbefalte hoteller Costa de la Luz -Cadiz

 • Ilunion Tartessus Sancti Petri
  Frakr783Per natt

  Ilunion Tartessus Sancti Petristars

  Chiclana - Sancti Petri, Costa de la Luz -Cadiz , Ctra loma sancti petri s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 91 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1110 anmeldelser fra reisendeBasert på 1110 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable VR-villaen ligger i Chiclana - Sancti Petri, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 700 meter fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 850 meter fra VR-villaen. Stedet teller totalt 272 innbydende soverom. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2005. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Ilunion Tartessus Sancti Petri tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Alle baderommene på Ilunion Tartessus Sancti Petri er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Ilunion Tartessus Sancti Petri. Reisende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. og Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Playa Ballena Spa Hotel
  Frakr657Per natt

  Playa Ballena Spa Hotelstars

  Rota, Costa de la Luz -Cadiz , Juan carlos i, urb. costa ballena s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 69 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2002 anmeldelser fra reisendeBasert på 2002 anmeldelser fra reisende

  Familievennlige Playa Ballena Spa Hotel ligger fantastisk til, direkte på stranden med utsikt til endeløst med sand, i denne populære ferieregionen langs Costa de la Luz. Hotellet er nabo med pittoreske Costa Ballena Ocean Golf Club. Dette attraktive hotellet i haciendastil har et fantastisk og temabasert bassengområde omkranset av palmetrær og solsenger. Som gjest har man tilgang på et rikt utvalg av fasiliteter, deriblant barneunderholdning, et fantastisk spaområde, ulike sportstilbud, buffetrestaurant og en bar spesialisert i å lage innbydende cocktails. I høysesongen tilbys gjestene også en strandklubb og en poolbar. Like ved hotellet ligger et busstopp med avganger til Jerez og Rota og 10 minutter unna ligger ytterligere et busstopp med avganger til Puerto de Santa Maria, Cádiz og Sevilla. Dette er et utmerket sted for en deilig og avslappende familieferie.

  Se mer
 • Iberostar Royal Andalus
  Frakr703Per natt

  Iberostar Royal Andalusstars

  Chiclana - Sancti Petri, Costa de la Luz -Cadiz , Novo sancti petri s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 111 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3664 anmeldelser fra reisendeBasert på 3664 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell gjennomgikk renovering i 2017. Det finnes totalt 413 rom på stedet. Eiendommen består av 413 enkeltrom, 417 dobbeltrom og 4 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Monasterio San Miguel
  Frakr346Per natt

  Monasterio San Miguelstars

  Puerto de Santa Maria, Costa de la Luz -Cadiz , Virgen de los milagros 27 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 65 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 718 anmeldelser fra reisendeBasert på 718 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Puerto de Santa Maria. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 3 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Totalt 165 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Monasterio San Miguel. Etter å ha blitt bygget i 1727 er hotellet komplett oppusset i 2000. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment.

  Se mer
 • Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort
  Frakr676Per natt

  Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resortstars

  Rota, Costa de la Luz -Cadiz , Avd. carla de orleans, 12 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 122 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1570 anmeldelser fra reisendeBasert på 1570 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Rota. Beliggende innen 9. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 1. 3 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 20 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 39. 0 kilometer. De 235 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ble bygget i 2008. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort. Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. De som velger å overnatte her kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. , De som velger å overnatte her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. og Det varierte underholdningsprogrammet på Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Valentin Sancti Petri
  Frakr9.760Per natt

  Valentin Sancti Petristars

  Chiclana - Sancti Petri, Costa de la Luz -Cadiz , Urb.novo sancti petri s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 178 Synspunkter

  Det familievennlige hotellet Valentin Sancti Petri ligger på mer enn 25 000 m2 av frodig grønt hagelandskap, og er bare adskilt fra den fantastiske stranden La Barrosa av vakre sanddyner. Hotellet har to forskjellige bassengområder, en familievennlig side med et stort basseng som også er egnet for barn, et eget barnebasseng og lekeplass, og på den andre siden et stillere område med et stort basseng, boblebad, og à la carte-restauranten. Barna blir tatt vare på i ulike miniklubber, mens de voksne kan bruke sportsfasilitetene eller fordype seg i total avslapning i det utmerkede spaområdet. Hotellet tilbyr også et storartet kongressenteret på mer enn 2800 m2 med en maks. kapasitet på 1200 personer i ett rom. Golfbanen Novo Sancti som er designet av Severiano Ballesteros, er bare noen få skritt unna. ideelt både for forretningsgjester og barnefamilier.

  Se mer
 • Hoteles Globales Reina Cristina
  Frakr830Per natt

  Hoteles Globales Reina Cristinastars

  Algeciras, Costa de la Luz -Cadiz , paseo de la conferencia, s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1197 anmeldelser fra reisendeBasert på 1197 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1902. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Eiendommen ligger på ett hovedplan. Det finnes totalt 168 rom på stedet. Eiendommen består av 20 enkeltrom, 146 dobbeltrom, 2 suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Al Sur de Chipiona
  Frakr527Per natt

  Al Sur de Chipionastars

  Chipiona, Costa de la Luz -Cadiz , Avenida de sevilla 101 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 67 anmeldelser fra reisendeBasert på 67 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1970. Hotell ble totalrenovert i 2008. Eiendommen består av 50 rom. Eiendommen består av 2 enkeltrom, 46 dobbeltrom, 2 junior suiter, 2 suiter og 3 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Marisma Sancti Petri
  Frakr1.952Per natt

  Marisma Sancti Petristars

  Chiclana - Sancti Petri, Costa de la Luz -Cadiz , Ctra de la barrosa km 3,5 camino hierba nácar 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 42 anmeldelser fra reisendeBasert på 42 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Chiclana - Sancti Petri. Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Eiendommen ligger innen 1. 5 kilometer fra havnen. Totalt 24 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2008. Marisma Sancti Petri tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Marisma Sancti Petri tilbyr ikke babysenger. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Marisma Sancti Petri tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ohtels Campo de Gibraltar
  Frakr603Per natt

  Ohtels Campo de Gibraltarstars

  La Linea de la Concepcion, Costa de la Luz -Cadiz , Av. principe de asturias s/n - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 77 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1280 anmeldelser fra reisendeBasert på 1280 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er bare 500 m fra grensen til Gibraltar og har utsikt over Algeciras-bukten. Sentrum av La Línea de la Concepción kan nås i løpet av en 5 minutters spasertur. Den vakre sandstranden er 2 km unna. Hotellet har 225 værelser, døgnåpen resepsjon, portvakttjeneste, valutaveksling, Internett-tilgang, møterom, forretningssenter, restaurant, bar, treningsstudio, utendørs svømmebasseng, bilutleie og parkering på stedet (betalingstjeneste). Tilpasset rullestolbrukere.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  67  Hoteller i Costa de la Luz -Cadiz
Side  1  av  7
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Costa de la Luz is a region around the Gulf of Cadiz, in the southwest of the Autonomous Community of Andalusia. It takes in the entire coastline from Huelva to Cadiz. The area around Costa de la Luz in Cadiz is the most southerly on the Iberian Peninsula. It has some beautiful scenery and a privileged climate. Its beaches are truly heavenly, with their fine sand and clear seas. We highly recommend visiting the following beaches: Playa Ensenada de Bolonia, Playa Los Lances, Playa Los Caños de Meca, Playa Roche and Playa Regla, among other wonderful beaches. You can engage in lots of different activities at these beaches, including wind surfing and diving. Other interesting places to visit are the Doñana National Park, the Aqualand Bahía de Cádiz water park, which is in Puerto de Santa María and the Jerez Botanical Gardens. There are also plenty of cultural attractions in the area, like the Cadiz Museum of Conserves, the Museo Barbadillo de la Manzanilla and the Cadiz Museum. Explore this lovely coastal region and enjoy all that it has to offer. Visit Costa de la Luz in Cadiz!

Mest populære soner i Costa de la Luz -Cadiz

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her