Hoteller i Costa de la Luz -Cadiz

Finn på kart
Hoteller i Costa de la Luz -Cadiz

Costa de la Luz -CadizFra  kr264

Anbefalte hoteller Costa de la Luz -Cadiz

 • Vincci Costa Golf
  Frakr651Per natt

  Vincci Costa Golfstars

  Chiclana - Sancti Petri, Costa de la Luz -Cadiz , Novo sancti petri s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 125 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1129 anmeldelser fra reisendeBasert på 1129 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell gjennomgikk renovering i 2008. Eiendommen er bygget med ett hovedplan. Eiendommen består av 195 rom. Eiendommen består av 185 junior suiter og 6 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan slappe av på terrassen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • Riu Chiclana
  Frakr1.358Per natt

  Riu Chiclanastars

  Chiclana - Sancti Petri, Costa de la Luz -Cadiz , Urb. loma del puerco s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 112 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2321 anmeldelser fra reisendeBasert på 2321 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Eiendommen er bygget med ett hovedplan. Det finnes totalt 419 rom på stedet. Eiendommen består av 413 dobbeltrom og 6 suiter. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Ilunion Tartessus Sancti Petri
  Frakr546Per natt

  Ilunion Tartessus Sancti Petristars

  Chiclana - Sancti Petri, Costa de la Luz -Cadiz , Ctra loma sancti petri s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 91 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1087 anmeldelser fra reisendeBasert på 1087 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable VR-villaen ligger i Chiclana - Sancti Petri, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 700 meter fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 850 meter fra VR-villaen. Stedet teller totalt 272 innbydende soverom. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2005. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Ilunion Tartessus Sancti Petri tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Alle baderommene på Ilunion Tartessus Sancti Petri er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Ilunion Tartessus Sancti Petri. Reisende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. og Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iberostar Royal Andalus
  Frakr940Per natt

  Iberostar Royal Andalusstars

  Chiclana - Sancti Petri, Costa de la Luz -Cadiz , Novo sancti petri s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 111 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3534 anmeldelser fra reisendeBasert på 3534 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell gjennomgikk renovering i 2017. Det finnes totalt 413 rom på stedet. Eiendommen består av 413 enkeltrom, 417 dobbeltrom og 4 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Monasterio San Miguel
  Frakr471Per natt

  Monasterio San Miguelstars

  Puerto de Santa Maria, Costa de la Luz -Cadiz , Virgen de los milagros 27 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 698 anmeldelser fra reisendeBasert på 698 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Puerto de Santa Maria. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 3 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 165 soverom på Monasterio San Miguel. Dette overnattingsstedet ble reist tilbake i 1727, men har siden blitt komplett oppusset i 2000. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Monasterio San Miguel byr på et variert utvalg av spisested.

  Se mer
 • Valentin Sancti Petri
  Frakr848Per natt

  Valentin Sancti Petristars

  Chiclana - Sancti Petri, Costa de la Luz -Cadiz , Urb.novo sancti petri s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 178 Synspunkter

  Det familievennlige hotellet Valentin Sancti Petri ligger på mer enn 25 000 m2 av frodig grønt hagelandskap, og er bare adskilt fra den fantastiske stranden La Barrosa av vakre sanddyner. Hotellet har to forskjellige bassengområder, en familievennlig side med et stort basseng som også er egnet for barn, et eget barnebasseng og lekeplass, og på den andre siden et stillere område med et stort basseng, boblebad, og à la carte-restauranten. Barna blir tatt vare på i ulike miniklubber, mens de voksne kan bruke sportsfasilitetene eller fordype seg i total avslapning i det utmerkede spaområdet. Hotellet tilbyr også et storartet kongressenteret på mer enn 2800 m2 med en maks. kapasitet på 1200 personer i ett rom. Golfbanen Novo Sancti som er designet av Severiano Ballesteros, er bare noen få skritt unna. ideelt både for forretningsgjester og barnefamilier.

  Se mer
 • Al Sur de Chipiona
  Frakr431Per natt

  Al Sur de Chipionastars

  Chipiona, Costa de la Luz -Cadiz , Avenida de sevilla 101 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 67 anmeldelser fra reisendeBasert på 67 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1970. Hotell ble totalrenovert i 2008. Eiendommen består av 50 rom. Eiendommen består av 2 enkeltrom, 46 dobbeltrom, 2 junior suiter, 2 suiter og 3 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Playa Ballena Spa Hotel
  Frakr557Per natt

  Playa Ballena Spa Hotelstars

  Rota, Costa de la Luz -Cadiz , Juan carlos i, urb. costa ballena s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 69 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1981 anmeldelser fra reisendeBasert på 1981 anmeldelser fra reisende

  Familievennlige Playa Ballena Spa Hotel ligger fantastisk til, direkte på stranden med utsikt til endeløst med sand, i denne populære ferieregionen langs Costa de la Luz. Hotellet er nabo med pittoreske Costa Ballena Ocean Golf Club. Dette attraktive hotellet i haciendastil har et fantastisk og temabasert bassengområde omkranset av palmetrær og solsenger. Som gjest har man tilgang på et rikt utvalg av fasiliteter, deriblant barneunderholdning, et fantastisk spaområde, ulike sportstilbud, buffetrestaurant og en bar spesialisert i å lage innbydende cocktails. I høysesongen tilbys gjestene også en strandklubb og en poolbar. Like ved hotellet ligger et busstopp med avganger til Jerez og Rota og 10 minutter unna ligger ytterligere et busstopp med avganger til Puerto de Santa Maria, Cádiz og Sevilla. Dette er et utmerket sted for en deilig og avslappende familieferie.

  Se mer
 • NH Campo de Gibraltar
  Frakr413Per natt

  NH Campo de Gibraltarstars

  Los Barrios, Costa de la Luz -Cadiz , Brujula (las marismas) 27 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 362 anmeldelser fra reisendeBasert på 362 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2009. Det finnes totalt 100 rom på stedet. Eiendommen består av 100 enkeltrom, 100 dobbeltrom, 3 junior suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort
  Frakr736Per natt

  Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resortstars

  Rota, Costa de la Luz -Cadiz , Avd. carla de orleans, 12 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 122 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1550 anmeldelser fra reisendeBasert på 1550 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2008. Det finnes totalt 235 rom på stedet. Eiendommen består av 213 dobbeltrom, 12 junior suiter, 9 suiter og 6 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  81  Hoteller i Costa de la Luz -Cadiz
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Costa de la Luz is a region around the Gulf of Cadiz, in the southwest of the Autonomous Community of Andalusia. It takes in the entire coastline from Huelva to Cadiz. The area around Costa de la Luz in Cadiz is the most southerly on the Iberian Peninsula. It has some beautiful scenery and a privileged climate. Its beaches are truly heavenly, with their fine sand and clear seas. We highly recommend visiting the following beaches: Playa Ensenada de Bolonia, Playa Los Lances, Playa Los Caños de Meca, Playa Roche and Playa Regla, among other wonderful beaches. You can engage in lots of different activities at these beaches, including wind surfing and diving. Other interesting places to visit are the Doñana National Park, the Aqualand Bahía de Cádiz water park, which is in Puerto de Santa María and the Jerez Botanical Gardens. There are also plenty of cultural attractions in the area, like the Cadiz Museum of Conserves, the Museo Barbadillo de la Manzanilla and the Cadiz Museum. Explore this lovely coastal region and enjoy all that it has to offer. Visit Costa de la Luz in Cadiz!

Mest populære soner i Costa de la Luz -Cadiz

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her