Hoteller i Costa Blanca

Finn på kart
Hoteller i Costa Blanca

Costa BlancaFra  kr204

Anbefalte hoteller Costa Blanca

 • Alicante Hills
  Frakr339Per natt

  Alicante Hillsstars

  Alicante by, Alicante , Glorieta reino unido 6 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 451 anmeldelser fra reisendeBasert på 451 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger sør i Alicante, ved siden av Office for Harmonization i EUs internmarked (OHIM), og ved siden av studioene til City of Light. Sjøen er kun 900 meter fra leilighetshotellet, og Alicante sentrum, med sine mange butikker, restauranter, barer, utesteder og buss- og togstasjon, er om lag fem kilometer unna. Slottet Santa Barbara, stranden Playa del Postiguet, det arkeologiske museum og marinaen er alle ti minutters kjøring unna. Det er et busstopp om lag 200 meter fra hotellet, og Alicante El Altet lufthavn ligger fem kilometer fra dette forretningshotellet.Dette moderne leilighetshotellet ble bygget i 2010, og består av 204 rom. Hotellet har en fredelig beliggenhet, lobby med døgnåpen resepsjon, hotellsafe og heis. Komplekset har hager, lekeplass for barn, parkeringsplass og kafé/restaurant. Andre fasiliteter på hotellet er bar, trådløst internett og sykkelutleie.Leilighetene har enten ett, to eller tre soverom, stue, terrasse, kjøkken med kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn, eget bad med badekar, dobbeltseng, trådløst internett, og selvstyrt air condition og oppvarming. Satellitt-TV og vaskemaskin finnes også i alle leiligheter.Hotellet har et utendørs svømmebasseng med et svømmeområde for barn og en solterrasse med solsenger og parasoller. Gjester kan også slappe av i boblebassenget. Golfbanen El Plantio ligger om lag 8.5 kilometer fra hotellet. Det er både sand- og steinstrender i nærheten.De serverer frokost, lunsj og middag.

  Se mer
 • El Faro
  Frakr446Per natt

  El Farostars

  Benidorm, Benidorm , Vigo 6 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 375 anmeldelser fra reisendeBasert på 375 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse VR-leiligheten er i Benidorm. Innkvarteringen ligger innen 25 meter fra nærmeste strand. Totalt antall soverom er 65. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2000. De som velger å overnatte her kan benytte internett på El Faro. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på El Faro. De overnattende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på El Faro. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Port Denia
  Frakr623Per natt

  Port Deniastars

  Denia, Alicante , Ctra denia-javea 48 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 745 anmeldelser fra reisendeBasert på 745 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Denia, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 6 kilometer fra eiendommen. Hotellet er plassert 1. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra eiendommen. Det finnes totalt 280 rom på stedet. Dette hotellet ble sist renovert i 2005. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Port Denia tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Alle som bor her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. De som velger å overnatte her kan, gjennom hotellets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Port Denia kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Helios
  Frakr720Per natt

  Heliosstars

  Benidorm, Benidorm , Filipinas, 12 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1884 anmeldelser fra reisendeBasert på 1884 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Benidorm. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 6. 5 kilometer fra eiendommen. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 450 meter fra hotellet. Hotellet rommer 282 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2018. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Alle som bor her kan benytte garasjen. Denne miljøvennlige eiendommen har mottatt -merket. Helios tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Dette hotellet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste gjester på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. De som velger å overnatte her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Noen av tjenestene til Helios kan koste ekstra.

  Se mer
 • Bonalba Alicante
  Frakr709Per natt

  Bonalba Alicantestars

  Miutxamel, Alicante , Vespre 10 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1573 anmeldelser fra reisendeBasert på 1573 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Mutxamel, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 650 meter fra innkvarteringen. Offentlige transportforbindelser er 15. 0 kilometer unna. Innkvarteringen er innen 4. 0 kilometer fra nærmeste strand. Eiendommen består av totalt 252 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2009. Bonalba Alicante sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Bonalba Alicante. Kjæledyr er ikke tillatt på Bonalba Alicante. Dette hotellet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Eiendommen fører en bærekraftig politikk. Kunder kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Hotellet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Prince Park
  Frakr546Per natt

  Prince Parkstars

  Benidorm, Benidorm , Calle primavera 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 792 anmeldelser fra reisendeBasert på 792 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Benidorm. Beliggende innen 700 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 1 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet ligger innen 900 meter fra nærmeste strand. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 165 gjesteværelser. Prince Park ble totalrenovert i 1992. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Prince Park. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Hotel Bali
  Frakr1.131Per natt

  Gran Hotel Balistars

  Benidorm, Benidorm , Luis prendes 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 161 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5435 anmeldelser fra reisendeBasert på 5435 anmeldelser fra reisende

  Med sin høyde på 186 m, er det moderne Gran Hotel Bali det høyeste hotellet i Europa, og en av de høyeste bygningene i Spania, og kan skryte av en forbløffende, enestående utsikt over Benidorm og Middelhavet, bare 5 minutter fra sandstranden. Gjester vil sette pris på det utmerkede konferansesenteret samt treningssenteret og spaområdet, begge med panoramautsikt. Hotellet har et herlig bassenglandskap med et basseng som en innsjø, samt en berømt nattklubb. Et ideelt sted både for forretningsreisende og for ferierende som er ute etter en mer sofistikert innkvartering nær stranden.Hotellet tillater ikke grupper med utdrikningslag/bursdagsfester. Individuelle reservasjoner som svarer til denne type grupper bør oppføre seg skikkelig, og i overenstemmelse med normale regler for god oppførsel på ethvert offentlig sted.

  Se mer
 • Luxmar
  Frakr354Per natt

  Luxmarstars

  Benidorm, Benidorm , Zamora 3 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 593 anmeldelser fra reisendeBasert på 593 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige VR-leiligheten er i Benidorm. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 900 meter fra VR-leiligheten. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 99 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble etablert i 1989. Luxmar tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Luxmar. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Luxmar byr på et variert utvalg av spisested. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på overnattingsstedet finne noe å sette tennene i. Reisende kan, gjennom overnattingsstedets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Amalia
  Frakr341Per natt

  Amaliastars

  Benidorm, Benidorm , Esperanto 15 - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 150 anmeldelser fra reisendeBasert på 150 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende VR-leiligheten er i Benidorm. Beliggende innen 250 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. VR-leiligheten ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen ligger 1. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. VR-leiligheten ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Eiendommen ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. De 30 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble sist renovert i 2017. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Denne eiendommen er miljøvennlig. De mest aktive vil glede seg over overnattingsstedets brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • AR Diamante Beach Spa & Convention Centre
  Frakr645Per natt

  AR Diamante Beach Spa & Convention Centrestars

  Calpe, Alicante , Avda juan carlos i 48 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 107 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1251 anmeldelser fra reisendeBasert på 1251 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Calpe, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Eiendommen ligger innen 1. 3 kilometer fra havnen. Totalt 285 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på AR Diamante Beach Spa & Convention Centre. Dette hotellet ble konstruert i 2006. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Gjester kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. AR Diamante Beach Spa & Convention Centre har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette hotellet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. AR Diamante Beach Spa & Convention Centre tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Kunder kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på eiendommen. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på overnattingsstedet finne noe å sette tennene i. Det varierte underholdningsprogrammet på AR Diamante Beach Spa & Convention Centre gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  228  Hoteller i Costa Blanca
Side  1  av  23
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Costa Blanca is a tourist destination in the province of Alicante, on Spain’s Mediterranean coast. It runs from Denia down to Pilar de la Horadada: over 244 kilometres of excellent beaches, beautiful coves and spectacular cliffs. This is the ideal place to do some sport, visit interesting monuments and savour the splendour of nature. The tourism infrastructure and the nightlife are both excellent and varied. Sailing close to the coast is a real treat for the eyes, and sampling the excellent cuisine of Alicante is a treat for the taste buds. There is good Gothic, Baroque and Renaissance art to be seen in Orihuela, nature reserves in Font Roja, Marjal de Pego, Montgó and Sierra Mariola; salt marshes in Santa Pola, lagoons in Mata and Torrevieja, Fondó and Peñón de Ifach. You can do some serious hiking in the Sierra de Bernia, swim in the waters off Guardamar del Segura, visit the Elx palm tree forest, sail from Santa Pola to the island of Tabarca and explore the lovely coastal towns of Dénia, Jávea, Teulada, Moraira, Calpe, Altea and Villa Joiosa. Don’t forget to try your luck in the casino at Torrevieja. Benidorm is the city with the most established tourism infrastructure on the Costa Blanca. You can choose your accommodation from a long and varied list of top quality hotels that is sure to satisfy everyone.

Interessepunkter

Mest populære soner i Costa Blanca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler