Hoteller i Costa Blanca

Finn på kart
Hoteller i Costa Blanca

Costa BlancaFra  kr209

Anbefalte hoteller Costa Blanca

 • AR Roca Esmeralda & Spa
  Frakr549Per natt

  AR Roca Esmeralda & Spastars

  Calpe, Alicante , Ponent 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 328 anmeldelser fra reisendeBasert på 328 anmeldelser fra reisende

  Der attraktive hotellet AR Roca Esmeralda & Spa er beleilig plassert direkte på Levante-stranden i byen Calpe på Costa del Sol. Det har utsikt over sandstranden, Middelhavet og den emblematisk imponerende klippen Peñón de Ifach. Gjester vil sette pris på et bredt spekter av tjenester og fasiliteter. Attraksjoner som Salines, havnen eller naturparken Peñón de Ifach er bare en kort spasertur unna. Et fint sted å tilbringe en ferie på stranden under middelhavssolen.

  Se mer
 • Gran Hotel Bali
  Frakr791Per natt

  Gran Hotel Balistars

  Benidorm, Benidorm , Luis prendes 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 153 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5255 anmeldelser fra reisendeBasert på 5255 anmeldelser fra reisende

  Med sin høyde på 186 m, er det moderne Gran Hotel Bali det høyeste hotellet i Europa, og en av de høyeste bygningene i Spania, og kan skryte av en forbløffende, enestående utsikt over Benidorm og Middelhavet, bare 5 minutter fra sandstranden. Gjester vil sette pris på det utmerkede konferansesenteret samt treningssenteret og spaområdet, begge med panoramautsikt. Hotellet har et herlig bassenglandskap med et basseng som en innsjø, samt en berømt nattklubb. Et ideelt sted både for forretningsreisende og for ferierende som er ute etter en mer sofistikert innkvartering nær stranden.Hotellet tillater ikke grupper med utdrikningslag/bursdagsfester. Individuelle reservasjoner som svarer til denne type grupper bør oppføre seg skikkelig, og i overenstemmelse med normale regler for god oppførsel på ethvert offentlig sted.

  Se mer
 • AR Imperial Park Spa Resort
  Frakr912Per natt

  AR Imperial Park Spa Resortstars

  Calpe, Alicante , Urbanización tossal de la cometa 1h - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Hotellet ligger i et svært fredelig boligstrøk, tre kilometer fra stranden Levante, og to kilometer fra de nærmeste restaurantene, barene og butikkene.Dette hotellet har en familiær atmosfære og en priviligert beliggenhet, med fantastisk utsikt over Middelhavet og Calpe rock (Peñon de Ifach). Hotellet har 170 bungalower blant noen tradisjonelle bygninger. Hotellet har også døgnåpen resepsjon, snackbar, minimarked, buffetrestaurant, a la carte-restaurant, safe (til leie), parkeringsplass og garasje (mot gebyr), spa (mot gebyr) og gratis busstransport til stranden Levante i Calpe (kun i høysesongen). Hotellet har bungalower med ett, to og tre soverom. Alle bungalower er koselig innredet, og har fullt utstyrt bad med hårføner, air condition og oppvarming, terrasse, telefon og satellitt-TV.Hotellet har utmerkede vannfasiliteter. Voksne og barn kan hygge seg i fritidssonen, som har en rekke svømmebassenger med fossefall og et svømmebasseng for barn, utstyrt med et leketårn og en vannsklie. I høysesongen er det et underholdnings- og aktivitetsprogram på hotellet. Et moderne spa har nettopp blitt åpnet, hvor det siste inne avslapning og helsebehandlinger kan nytes (16 års aldersgrense).Alle måltider serveres som buffet. Det finnes også en a la carte-restaurant på hotellet.

  Se mer
 • Luxmar
  Frakr281Per natt

  Luxmarstars

  Benidorm, Benidorm , Zamora 3 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 561 anmeldelser fra reisendeBasert på 561 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle VR-leiligheten er i Benidorm. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen ligger innen 900 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av 99 soverom. Luxmar ble bygget i 1989. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Kunder som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Besøkende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. , Med flere spennende spisested imøtekommer Luxmar de kulinariske behovene til alle typer gjester. og Luxmar tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Cook Book Gastro Boutique Hotel & Spa
  Frakr760Per natt

  The Cook Book Gastro Boutique Hotel & Spastars

  Calpe, Alicante , Urbanizacion marisol park 1 a - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 154 anmeldelser fra reisendeBasert på 154 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet kun for voksne ligger i Calpe. Beliggende innen 900 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 68 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 700 meter fra nærmeste strand. Hotellet består av 17 rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2016. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. The Cook Book Gastro Boutique Hotel & Spa er designet for å gjøre alle gjesters opphold så enkelt som mulig og tilbyr derfor værelser med handicapvennlige baderom. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det varierte underholdningsprogrammet på The Cook Book Gastro Boutique Hotel & Spa gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Noen av tjenestene til The Cook Book Gastro Boutique Hotel & Spa kan koste ekstra.

  Se mer
 • Blue Sea Hotel Calas Marina
  Frakr595Per natt

  Blue Sea Hotel Calas Marinastars

  Benidorm, Benidorm , Asturias 1 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 430 anmeldelser fra reisendeBasert på 430 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 117 rom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice.

  Se mer
 • Topacio I-II-III-IV
  Frakr295Per natt

  Topacio I-II-III-IVstars

  Calpe, Alicante , De llebeig, 1 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 29 anmeldelser fra reisendeBasert på 29 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige VR-leiligheten er i Calpe. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 8 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger innen 30 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 59 soverom på Topacio I-II-III-IV. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1999. Topacio I-II-III-IV tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Topacio I-II-III-IV tilbyr ikke babysenger. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Larimar
  Frakr615Per natt

  Larimarstars

  Calpe, Alicante , Avd juan carlos i 4 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 31 anmeldelser fra reisendeBasert på 31 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle VR-leiligheten ligger i Calpe. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater VR-leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra VR-leiligheten. Offentlige transportforbindelser er 3. 0 kilometer unna. VR-leiligheten ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. De 56 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2009. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Larimar. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Larimar tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gemelos XXII
  Frakr298Per natt

  Gemelos XXIIstars

  Benidorm, Benidorm , Avenida l'ametlla de mar 17 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 370 anmeldelser fra reisendeBasert på 370 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 2001. Eiendommen består av 99 rom. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig.

  Se mer
 • Picasso
  Frakr263Per natt

  Picassostars

  Benidorm, Benidorm , C/ amsterdam esq. bruselas s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 376 anmeldelser fra reisendeBasert på 376 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1977. $hotel. getTypeHotel() ble totaloppusset i 2007. Det finnes totalt 103 rom på stedet. Eiendommen består av 36 leiligheter. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  307  Hoteller i Costa Blanca
Side  1  av  31
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Costa Blanca is a tourist destination in the province of Alicante, on Spain’s Mediterranean coast. It runs from Denia down to Pilar de la Horadada: over 244 kilometres of excellent beaches, beautiful coves and spectacular cliffs. This is the ideal place to do some sport, visit interesting monuments and savour the splendour of nature. The tourism infrastructure and the nightlife are both excellent and varied. Sailing close to the coast is a real treat for the eyes, and sampling the excellent cuisine of Alicante is a treat for the taste buds. There is good Gothic, Baroque and Renaissance art to be seen in Orihuela, nature reserves in Font Roja, Marjal de Pego, Montgó and Sierra Mariola; salt marshes in Santa Pola, lagoons in Mata and Torrevieja, Fondó and Peñón de Ifach. You can do some serious hiking in the Sierra de Bernia, swim in the waters off Guardamar del Segura, visit the Elx palm tree forest, sail from Santa Pola to the island of Tabarca and explore the lovely coastal towns of Dénia, Jávea, Teulada, Moraira, Calpe, Altea and Villa Joiosa. Don’t forget to try your luck in the casino at Torrevieja. Benidorm is the city with the most established tourism infrastructure on the Costa Blanca. You can choose your accommodation from a long and varied list of top quality hotels that is sure to satisfy everyone.

Interessepunkter

Mest populære soner i Costa Blanca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Cervantes
  Cervantes
  3,6/5

  Sentralt beliggende, stor vel utstyrt leilighet, stort basseng og barnebasseng.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/09/2017

  Frakr463Se mer

 • Albir Garden Resort & Aquapark
  Albir Garden Resort & Aquapark
  3,9/5

  forespørsler ti personale førte til at utstyr dukket opp. de skaffet både vannkoker og ekstra badehåndklær. mange tv kanaler fra flere skandinaviske land

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 09/05/2017

  Frakr494Se mer