Hoteller i Costa Blanca

Finn på kart
Hoteller i Costa Blanca

Costa BlancaFra  kr220

Anbefalte hoteller Costa Blanca

 • Melia Alicante
  Frakr1.005Per natt

  Melia Alicantestars

  Alicante by, Alicante , Plaza del puerto 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 65 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4584 anmeldelser fra reisendeBasert på 4584 anmeldelser fra reisende

  Dette ikoniske strandhotellet, åpnet i 1973, ligger vakkert til 100 meter fra sentrum av San Juan, svært nær strandpromenaden, Paseo de la Esplanada og i gåavstand fra den lokale sandstranden. Barbara-slottet er 500 meter fra hotellet og nærmeste golfbane er rundt 8 km unna. Gjestene vil befinne seg i et område med et utvalg av barer, restauranter, shoppingsteder og fritidssteder. Togstasjonen er rundt 1 km unna og Alicante flyplass er rundt 12 km fra hotellet. Melia Alicante tilbyr 545 rom, alle vendt utover og med utsikt over stranden Postiguet eller havnen og med fantastiske fasiliteter og tjenester. Hotellet kombinerer service for både fritids- og forretningsreisende på en perfekt måte.

  Se mer
 • Alicante Hills
  Frakr343Per natt

  Alicante Hillsstars

  Alicante by, Alicante , Glorieta reino unido 6 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 441 anmeldelser fra reisendeBasert på 441 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger sør i Alicante, ved siden av Office for Harmonization i EUs internmarked (OHIM), og ved siden av studioene til City of Light. Sjøen er kun 900 meter fra leilighetshotellet, og Alicante sentrum, med sine mange butikker, restauranter, barer, utesteder og buss- og togstasjon, er om lag fem kilometer unna. Slottet Santa Barbara, stranden Playa del Postiguet, det arkeologiske museum og marinaen er alle ti minutters kjøring unna. Det er et busstopp om lag 200 meter fra hotellet, og Alicante El Altet lufthavn ligger fem kilometer fra dette forretningshotellet.Dette moderne leilighetshotellet ble bygget i 2010, og består av 204 rom. Hotellet har en fredelig beliggenhet, lobby med døgnåpen resepsjon, hotellsafe og heis. Komplekset har hager, lekeplass for barn, parkeringsplass og kafé/restaurant. Andre fasiliteter på hotellet er bar, trådløst internett og sykkelutleie.Leilighetene har enten ett, to eller tre soverom, stue, terrasse, kjøkken med kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn, eget bad med badekar, dobbeltseng, trådløst internett, og selvstyrt air condition og oppvarming. Satellitt-TV og vaskemaskin finnes også i alle leiligheter.Hotellet har et utendørs svømmebasseng med et svømmeområde for barn og en solterrasse med solsenger og parasoller. Gjester kan også slappe av i boblebassenget. Golfbanen El Plantio ligger om lag 8.5 kilometer fra hotellet. Det er både sand- og steinstrender i nærheten.De serverer frokost, lunsj og middag.

  Se mer
 • Eurostars Lucentum
  Frakr536Per natt

  Eurostars Lucentumstars

  Alicante by, Alicante , Avda. alfonso x el sabio 11 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1094 anmeldelser fra reisendeBasert på 1094 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Alicante. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 1 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra eiendommen. Vierailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Det finnes totalt 169 gjesteværelser på stedet. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2006. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Eurostars Lucentum. Noen av tjenestene til Eurostars Lucentum kan koste ekstra.

  Se mer
 • Luxmar
  Frakr269Per natt

  Luxmarstars

  Benidorm, Benidorm , Zamora 3 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 579 anmeldelser fra reisendeBasert på 579 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse VR-leiligheten er i Benidorm. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra VR-leiligheten. Eiendommen ligger innen 900 meter fra nærmeste strand. Eiendommen består av 99 soverom. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 1989. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Luxmar. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. , Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. og Besøkende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av tjenestene til Luxmar kan koste ekstra.

  Se mer
 • El Faro
  Frakr366Per natt

  El Farostars

  Benidorm, Benidorm , Vigo 6 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 361 anmeldelser fra reisendeBasert på 361 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle VR-leiligheten ligger i Benidorm. VR-leiligheten ligger innen 25 meter fra nærmeste strand. Eiendommen består av totalt 65 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2000. De som velger å overnatte her kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater små kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Port Denia
  Frakr494Per natt

  Port Deniastars

  Denia, Alicante , Ctra denia-javea 48 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 736 anmeldelser fra reisendeBasert på 736 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Denia, er et godt alternativ for familier. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 6 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger innen 1. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra hotellet. Stedet teller totalt 280 innbydende soverom. Dette hotellet ble sist renovert i 2005. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Port Denia tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Port Denia tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. og Underholdningstilbudet virker imponerende på alle typer gjester. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Albahia Alicante
  Frakr347Per natt

  Hotel Albahia Alicantestars

  Alicante by, Alicante , Sol naciente 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 603 anmeldelser fra reisendeBasert på 603 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Alicante, kun 500 meter fra Albufereta-stranden, og om lag to kilometer fra sentrum av byen, hvor du finner en rekke butikker. Rundt hotellet er det mange restauranter, barer og utesteder. Det er holdeplass for offentlig transport om lag 200 meter fra hotellet.Dette hotellet ble fornyet i 2006, og har tre etasjer med til sammen 93 rom - 89 dobbeltrom og fire suiter. Andre fasiliteter er lobby med døgnåpen resepsjon, heis, garderobe, bar-kafé, a la carte-restaurant med air condition, konferansesal, treningsstudio og TV-rom. Hotellet har også kabel-internett og trådløst internett (begge mot gebyr). Det er en garasje som kan benyttes mot et gebyr, dersom tilgjengelig. Hotellet tilbyr også klesvask (mot gebyr) og room service (fra kl 0730 til 24).Rommene er moderne og funksjonelle, og har et komplett bad med hårføner, telefon, satellitt-TV, safe (mot gebyr), internettilgang (lokalt gebyr), air condition og oppvarming.Gjester kan spille tennis (mot gebyr) på hotellet, og i nærområdet er det mange sports- og fritidsaktiviteter. Nærmeste golfbane er tre kilometer unna. Hotellet har også et utendørs basseng om sommeren.Frokost serveres som buffet, mens restauranten serverer a la carte-meny og spesialmenyer. Hotellet har alternativer for allergikere og vegetarianere.

  Se mer
 • B&B Alicante
  Frakr469Per natt

  B&B Alicantestars

  Alicante by, Alicante , Bélgica 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 81 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 442 anmeldelser fra reisendeBasert på 442 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2000. Eiendommen består av 120 rom. Eiendommen består av 118 dobbeltrom og 2 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Port Fiesta Park
  Frakr508Per natt

  Port Fiesta Parkstars

  Benidorm, Benidorm , Avd. foietes 4 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1597 anmeldelser fra reisendeBasert på 1597 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende strandhotellet ligger bare 800 meter unna det pulserende turistsentrum av det spanske feriestedet Benidorm. Gjester vil befinne seg bare 300 meter unna en rekke herlige restauranter, livlige barer og fargerike butikker, mens stranden Poniente bare er 600 meter fra hotellet. Gjester vil sette pris på hotellets moderne stil, og de komfortable, praktiske overnattingsmulighetene. Mange av hotellets værelser har balkong eller terrasse, fyller omgivelsene med naturlig lys og skaper en beroligende følelse av fred og ro. Hotellet har flere rekreasjonelle- og fritidsfasiliteter som garantert vil appellere til hvert familiemedlem. Gjester kan nyte diskomusikk og live-show i loungebaren, og kan danse hele natten og skape uforglemmelige minner.

  Se mer
 • Maya Alicante
  Frakr474Per natt

  Maya Alicantestars

  Alicante by, Alicante , Canónigo manuel penalva 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1313 anmeldelser fra reisendeBasert på 1313 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet har en idyllisk beliggenhet ved siden av St Barbaras slott i Alicante. Hotellet ligger kun noen få metre fra stranden El Postiguet og havnen. 100 meter fra hotellet vil gjestene finne et kjøpesenter med restauranter og underholdningsalternativer for reisende. Det historiske sentrum er kun 1 km fra hotellet, og bare venter på å bli utforsket. Hotellet ligger i nærheten av et trikkestopp som gir lett tilgang til mange byer i Costa Blanca-området, samt en rekke fornøyelsesparker som tilbyr moro for hele familien. El Altet flyplass ligger praktisk til kun 12 km fra hotellet. Dette moderne hotellet tilbyr gjestene behagelige omgivelser, moderne fasiliteter og varm gjestfrihet for en avslappende strandferie. Gjestene vil sette pris på hotellets utvalg av fritids-, rekreasjons- og spisealternativer, utformet for å tilfredsstille de individuelle behovene til hver gjest.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  236  Hoteller i Costa Blanca
Side  1  av  24
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Costa Blanca is a tourist destination in the province of Alicante, on Spain’s Mediterranean coast. It runs from Denia down to Pilar de la Horadada: over 244 kilometres of excellent beaches, beautiful coves and spectacular cliffs. This is the ideal place to do some sport, visit interesting monuments and savour the splendour of nature. The tourism infrastructure and the nightlife are both excellent and varied. Sailing close to the coast is a real treat for the eyes, and sampling the excellent cuisine of Alicante is a treat for the taste buds. There is good Gothic, Baroque and Renaissance art to be seen in Orihuela, nature reserves in Font Roja, Marjal de Pego, Montgó and Sierra Mariola; salt marshes in Santa Pola, lagoons in Mata and Torrevieja, Fondó and Peñón de Ifach. You can do some serious hiking in the Sierra de Bernia, swim in the waters off Guardamar del Segura, visit the Elx palm tree forest, sail from Santa Pola to the island of Tabarca and explore the lovely coastal towns of Dénia, Jávea, Teulada, Moraira, Calpe, Altea and Villa Joiosa. Don’t forget to try your luck in the casino at Torrevieja. Benidorm is the city with the most established tourism infrastructure on the Costa Blanca. You can choose your accommodation from a long and varied list of top quality hotels that is sure to satisfy everyone.

Interessepunkter

Mest populære soner i Costa Blanca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler