Hoteller i Cadiz - Jerez

Finn på kart
Hoteller i Cadiz - Jerez

Cadiz - JerezFra  kr386

Anbefalte hoteller Cadiz - Jerez

 • Spa Senator Cadiz
  Frakr955Per natt

  Spa Senator Cadizstars

  Cadiz city, Cadiz - Jerez , Rubio y diaz 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 988 anmeldelser fra reisendeBasert på 988 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Cadiz. Spa Senator Cadiz består av totalt 91 soverom. Spa Senator Cadiz tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Spa Senator Cadiz tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Itaca Jerez
  Frakr611Per natt

  Itaca Jerezstars

  Jerez de la Frontera, Cadiz - Jerez , Diego fernandez herrera 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 56 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet som ligger i Jerez de la Frontera, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 6 kilometer fra eiendommen. Ikke langt unna vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 53 koselige gjesteværelser. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1897, men har siden blitt komplett oppusset i 2006. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Itaca Jerez er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 1 handicapvennlige soverom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på eiendommen. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Monte Puertatierra
  Frakr814Per natt

  Monte Puertatierrastars

  Cadiz city, Cadiz - Jerez , Andalucia 34 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 90 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 898 anmeldelser fra reisendeBasert på 898 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Cadiz. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 28. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra innkvarteringen. Totalt antall gjesteværelser er 98. Dette hotellet ble restaurert i 2012. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Gjester kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Monte Puertatierra inkluderer en gjestegarasje. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Regio 2
  Frakr611Per natt

  Regio 2stars

  Cadiz city, Cadiz - Jerez , Av. andalucia 79 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 114 anmeldelser fra reisendeBasert på 114 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Cadiz. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger 1. 5 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 150 meter. Totalt antall gjesteværelser er 45. Regio 2 gjennomgikk en renovasjon i 2008. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er døgnåpen. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Regio 2. Hotellet tilbyr parkering og garasje. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av tjenestene til Regio 2 kan koste ekstra.

  Se mer
 • Albayt Nueva Alcaidesa
  Frakr625Per natt

  Albayt Nueva Alcaidesastars

  San Roque, Cadiz - Jerez , Del golf sn - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10 anmeldelser fra reisendeBasert på 10 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten ligger i San Roque. De 50 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. De som bor på eiendommen kan benytte internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. For å gjøre oppholdet enklere kan de som velger å bo her benytte garasjefasilitetene. Albayt Nueva Alcaidesa kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apartamentos Tandem Ancha 34
  Frakr621Per natt

  Apartamentos Tandem Ancha 34stars

  Cadiz city, Cadiz - Jerez , Calle ancha, 34 34 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6 anmeldelser fra reisendeBasert på 6 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Cadiz. Reisende vil finne flyplassen innen 32. 0 kilometer. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 9 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Apartamentos Tandem Ancha 34 forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Plaza de la Luz Cadiz
  Frakr579Per natt

  Plaza de la Luz Cadizstars

  Cadiz city, Cadiz - Jerez , Corralon de los carros 62 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 484 anmeldelser fra reisendeBasert på 484 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse VR-resorten ligger i Cadiz. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 300 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra eiendommen. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Plaza de la Luz Cadiz og et av dets 14 gjesteværelser. Plaza de la Luz Cadiz ble konstruert i 2013. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Stedets fellesområder er handicapvennlige. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Plaza de la Luz Cadiz kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • B&B Hotel Jerez
  Frakr476Per natt

  B&B Hotel Jerezstars

  Jerez de la Frontera, Cadiz - Jerez , Chema rodriguez, estadio chapín s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 282 anmeldelser fra reisendeBasert på 282 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Jerez de la Frontera. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 4 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Eiendommen er innen 10. 0 kilometer fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 90 innbydende rom. B&B Hotel Jerez ble konstruert i 2002. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Både store og små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester.

  Se mer
 • Occidental Cádiz
  Frakr664Per natt

  Occidental Cádizstars

  Cadiz city, Cadiz - Jerez , Av. andalucia 89 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 66 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 844 anmeldelser fra reisendeBasert på 844 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Cadiz. Det er offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Denne eiendommen tilbyr totalt 96 rom. Denne eiendommen ble konstruert i 2007. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Occidental Cádiz byr på et variert utvalg av spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Villa Jerez
  Frakr1.401Per natt

  Villa Jerezstars

  Jerez de la Frontera, Cadiz - Jerez , De la cruz roja 7 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 507 anmeldelser fra reisendeBasert på 507 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Jerez de la Frontera. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 500 meter. Totalt antall soverom er 18. Eiendommen ble bygget i 2002. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Det varierte underholdningsprogrammet på Villa Jerez gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  49  Hoteller i Cadiz - Jerez
Side  1  av  5
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Cadiz is an Andalusian province, located in the south of Spain. Two of the province's most important cities are the capital, which is also called Cadiz, and Jerez de la Frontera. Cadiz is a very interesting destination for tourists, since its history goes back 3100 years and many of its churches, gardens and squares tell of past times. One of its many places of interest is the Puerta de la Tierra, a magnificent monument with a marble facade and Baroque statues of the saints San Servando and San German. Cadiz's beaches are also a very attractive prospect. Jerez de la Frontera is located in the west of Andalusia, on the banks of the River Guadalete. It is famous for its festivities, which give the place a special atmosphere. These include the Flamenco Festival, Easter Week, the Autumn Fiestas and the Horse Fair. It is an ideal place to visit a winery and enjoy the art of sherry-making. You will love Cadiz and Jerez, why not visit them!

Mest populære soner i Cadiz - Jerez

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her