Hoteller i Baskerland

Finn på kart
Hoteller i Baskerland

BaskerlandFra  kr286

Anbefalte hoteller Baskerland

 • Ercilla
  Frakr818Per natt

  Ercillastars

  Bilbao city, Vizcaya - Bilbao , Ercilla 37-39 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 202 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 980 anmeldelser fra reisendeBasert på 980 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Bilbao. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 11. 8 kilometer fra innkvarteringen. Offentlige transportforbindelser er 1. 0 kilometer unna. Det finnes totalt 325 soverom på Ercilla. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2005. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Ercilla tilbyr døgnåpen resepsjon. Ercilla tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Alle som bor her behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på denne eiendommen. Kunder som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Alle de overnattende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Barcelo Costa Vasca
  Frakr790Per natt

  Barcelo Costa Vascastars

  San Sebastian byen, Guipuzcoa - San Sebastián , Pio baroja 15 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 118 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1774 anmeldelser fra reisendeBasert på 1774 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i San Sebastian. Beliggende innen 700 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 400 meter fra innkvarteringen. Eiendommen består av totalt 203 gjesteværelser. Dette hotellet ble oppusset i 2008. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Barcelo Costa Vasca. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Eiendommen tilbyr parkering og garasje. Alle som bor her kan benytte seg av stedets matservering. og Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Silken Ciudad de Vitoria
  Frakr743Per natt

  Silken Ciudad de Vitoriastars

  Vitoria Gasteiz, Alava , Portal de castilla 8 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 157 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 922 anmeldelser fra reisendeBasert på 922 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet kan skryte på seg å ha en førsteklasses beliggenhet nært det historiske sentrum av Vitoria Gasteiz. Hotellet har gode forbindelser til de magiske byene Bilbao og San Sebastian samt resten av den fortryllende og voksende vinregionen La Rioja. Bare 50 meter unna finnes det et godt tilbud av forbindelser med offentlig transport. Dette spektakulære hotellet har en jevn, sofistikert, arkitektonisk stil og imponerer med elegant interiør og design. Gjesterommene er vakkert innredet med friske farger og ekstravagante møbler. Hotellets utvalg av utmerkede fasiliterer, som imøtekommer hver gjests individuelle behov i høyeste grad, vil enhver gjest sette pris på. Med tilgang til hotellets godt utstyrte treningsrom kan man nyte en energisk treningsøkt, etterfulgt av en oppfriskende spabehandling.

  Se mer
 • Barcelo Bilbao Nervion
  Frakr705Per natt

  Barcelo Bilbao Nervionstars

  Bilbao city, Vizcaya - Bilbao , Campo de volantin 11 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 206 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2431 anmeldelser fra reisendeBasert på 2431 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har perfekt utstyrte rom med fantastisk utsikt over elven Nervion. Hotellet har en konferansehall og et kunstområde. Hotellet har en restaurant og en lounge som serverer baskiske og internasjonale retter. Dette hotellet er plassert i hjertet av byen. Hotellet er lokalisert 250 meter unna broen Calatrava, og 10 minutters gange fra Guggenheim-museet. 100 meter unna er et busstopp som går til flyplassen. Den er 12 km unna, samme distanse som til stranden.

  Se mer
 • Green Nest Hostel Uba Aterpetexea
  Frakr286Per natt

  Green Nest Hostel Uba Aterpetexeastars

  San Sebastian byen, Guipuzcoa - San Sebastián , Camino de uba 43 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 152 anmeldelser fra reisendeBasert på 152 anmeldelser fra reisende

  Herberge ble bygget i 2012. Herberge ble oppusset i 2012. Eiendommen består av 44 rom. Eiendommen består av 12 dobbeltrom og 2 handikapvennlige rom. . Dette hostellet er perfekt for dem som reiser på budsjett. Herberge tilbyr 24-timers resepsjon. Herberge har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Herberge tilbyr nøkkelavhentingsservice. Herberge tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjester kan benytte seg av vaskeriet.

  Se mer
 • NH Canciller Ayala Vitoria
  Frakr708Per natt

  NH Canciller Ayala Vitoriastars

  Vitoria Gasteiz, Alava , Ramon y cajal 5 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 143 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1585 anmeldelser fra reisendeBasert på 1585 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en fantastisk beliggenhet i hjertet av byen Vitoria Gasteiz. Hotellet ligger i handels- og bankkvartalet i byen, med spektakulær utsik over katedralen, de baskiske parlamentbygningene og Florida Park. Hotellet har en praktisk beliggenhet med enkel adgang til Plaza de la Virgen Blanca og rådhuset, noe som gjør det til det ideelle stedet både for forretningsreisende og ferierende. Nærmeste golfbane er kun 20 km unna. Dette elegante hotellet har en urban stil, og ønsker gjester velkommen med lovnad om attraktivt interiør og en avslappet atmosfære. Gjesterommene er vakkert designet og tilbyr den ideelle atmosfæren for å slappe av i komfort på slutten av dagen.

  Se mer
 • Ilunion Bilbao
  Frakr820Per natt

  Ilunion Bilbaostars

  Bilbao city, Vizcaya - Bilbao , Rodriguez arias 66 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 680 anmeldelser fra reisendeBasert på 680 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Bilbao. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 10. 0 kilometer fra hotellet. Totalt antall soverom er 176. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2002. Ilunion Bilbao tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Ilunion Bilbao tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Ilunion Bilbao legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av tjenestene til Ilunion Bilbao kan koste ekstra.

  Se mer
 • Bilbao Hostel
  Frakr467Per natt

  Bilbao Hostelstars

  Bilbao city, Vizcaya - Bilbao , Ctra. basurto-kastrexana 70 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 54 anmeldelser fra reisendeBasert på 54 anmeldelser fra reisende

  Herberge ble bygget i 1982. Herberge gjennomgikk renovering i 2006. Det finnes totalt 50 rom på stedet. Eiendommen består av 24 dobbeltrom og 8 handikapvennlige rom. . Dette hostellet tilbyr en ideell kombinasjon av komfort og økonomi. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Herberge safe. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Herberge tilbyr heis. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Herberge har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Herberge tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Det er en sykkelkjeller på området.

  Se mer
 • NH Collection San Sebastián Aránzazu
  Frakr1.029Per natt

  NH Collection San Sebastián Aránzazustars

  San Sebastian byen, Guipuzcoa - San Sebastián , Vitoria-gasteiz 1 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 85 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1349 anmeldelser fra reisendeBasert på 1349 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i San Sebastian. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Kunder kan nå offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Hotellet ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 50 meter. De 180 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. NH Collection San Sebastián Aránzazu ble totalrenovert i 2008. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. NH Collection San Sebastián Aránzazu tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Vitoria
  Frakr589Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 97 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 306 anmeldelser fra reisendeBasert på 306 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Vitoria Gasteiz. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 14. 0 kilometer fra hotellet. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Holiday Inn Express Vitoria består av totalt 85 soverom. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2009. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  96  Hoteller i Baskerland
Side  1  av  10
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Basque Country (Euskadi) is an Autonomus Community in northern Spain, spanning the border with France. Among its most popular attractions are the beach of Sopelana and the coastal town of Zarautz, both ideal for surfing, the Guggenheim Museum (contemporary art) and the fascinating cities of San Sebastián and Bilbao. Visitors to the region will also have plenty of natural attractions to choose from, among which we should highlight Urkiola National Park, which is in the Duranguesado Mountains and features limestone rises that contrast very nicely with the dense woods of the valleys. You should also make time to visit the popular towns of Guernica, which has an important cultural and historical heritage and an ancient symbolic tree, and Marnika, which has several impressive monuments, palaces, convents and historical buildings. The Basque Country is home to a great range of restaurants, traditional bars, shops, galleries, museums, gardens, parks, hotels of all prices and countless leisure and recreational options. Visit the Basque Country and see it for yourself!

Interessepunkter

Mest populære soner i Baskerland

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her