Hoteller i Baskerland

Finn på kart
Hoteller i Baskerland

BaskerlandFra  kr269

Anbefalte hoteller Baskerland

 • Ercilla
  Frakr900Per natt

  Ercillastars

  Bilbao city, Vizcaya - Bilbao , Ercilla 37-39 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 209 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1038 anmeldelser fra reisendeBasert på 1038 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Bilbao. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 11. 8 kilometer fra innkvarteringen. Det er offentlige transportforbindelser 1. 0 kilometer unna. Det finnes totalt 325 gjesteværelser på Ercilla. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2005. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Ercilla tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr anses som en del av familien på dette overnattingsstedet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Reisende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Noen av tjenestene til Ercilla kan koste ekstra.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Vitoria
  Frakr637Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 98 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 323 anmeldelser fra reisendeBasert på 323 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Vitoria Gasteiz. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 14. 0 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen ligger 6. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. De 85 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2009. Holiday Inn Express Vitoria sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Barcelo Bilbao Nervion
  Frakr967Per natt

  Barcelo Bilbao Nervionstars

  Bilbao city, Vizcaya - Bilbao , Campo de volantin 11 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 210 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2709 anmeldelser fra reisendeBasert på 2709 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har perfekt utstyrte rom med fantastisk utsikt over elven Nervion. Hotellet har en konferansehall og et kunstområde. Hotellet har en restaurant og en lounge som serverer baskiske og internasjonale retter. Dette hotellet er plassert i hjertet av byen. Hotellet er lokalisert 250 meter unna broen Calatrava, og 10 minutters gange fra Guggenheim-museet. 100 meter unna er et busstopp som går til flyplassen. Den er 12 km unna, samme distanse som til stranden.

  Se mer
 • De Londres y De Inglaterra
  Frakr1.245Per natt

  De Londres y De Inglaterrastars

  San Sebastian byen, Guipuzcoa - San Sebastián , Zubieta 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3049 anmeldelser fra reisendeBasert på 3049 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i San Sebastian. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra eiendommen. Det finnes totalt 167 rom på stedet. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2013. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. De Londres y De Inglaterra tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Eiendommen stiller en garasje til rådighet for sine gjester. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på De Londres y De Inglaterra. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Dato
  Frakr531Per natt

  Hotel Datostars

  Vitoria Gasteiz, Alava , Eduardo dato 28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 129 anmeldelser fra reisendeBasert på 129 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Vitoria Gasteiz. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 14 rom. Kunder kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Hotel Dato ønsker ikke kjæledyr velkommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ilunion Bilbao
  Frakr737Per natt

  Ilunion Bilbaostars

  Bilbao city, Vizcaya - Bilbao , Rodriguez arias 66 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 774 anmeldelser fra reisendeBasert på 774 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Bilbao. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet er innen 10. 0 kilometer fra nærmeste strand. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 176 rom. Ilunion Bilbao gjennomgikk en renovasjon i 2002. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Ilunion Bilbao tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. For å gjøre oppholdet enklere kan besøkende benytte garasjefasilitetene. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at besøkende kan nyte alle deler av oppholdet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Silken Ciudad de Vitoria
  Frakr817Per natt

  Silken Ciudad de Vitoriastars

  Vitoria Gasteiz, Alava , Portal de castilla 8 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 161 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1008 anmeldelser fra reisendeBasert på 1008 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet kan skryte på seg å ha en førsteklasses beliggenhet nært det historiske sentrum av Vitoria Gasteiz. Hotellet har gode forbindelser til de magiske byene Bilbao og San Sebastian samt resten av den fortryllende og voksende vinregionen La Rioja. Bare 50 meter unna finnes det et godt tilbud av forbindelser med offentlig transport. Dette spektakulære hotellet har en jevn, sofistikert, arkitektonisk stil og imponerer med elegant interiør og design. Gjesterommene er vakkert innredet med friske farger og ekstravagante møbler. Hotellets utvalg av utmerkede fasiliterer, som imøtekommer hver gjests individuelle behov i høyeste grad, vil enhver gjest sette pris på. Med tilgang til hotellets godt utstyrte treningsrom kan man nyte en energisk treningsøkt, etterfulgt av en oppfriskende spabehandling.

  Se mer
 • NH Canciller Ayala Vitoria
  Frakr610Per natt

  NH Canciller Ayala Vitoriastars

  Vitoria Gasteiz, Alava , Ramon y cajal 5 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 149 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1665 anmeldelser fra reisendeBasert på 1665 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en fantastisk beliggenhet i hjertet av byen Vitoria Gasteiz. Hotellet ligger i handels- og bankkvartalet i byen, med spektakulær utsik over katedralen, de baskiske parlamentbygningene og Florida Park. Hotellet har en praktisk beliggenhet med enkel adgang til Plaza de la Virgen Blanca og rådhuset, noe som gjør det til det ideelle stedet både for forretningsreisende og ferierende. Nærmeste golfbane er kun 20 km unna. Dette elegante hotellet har en urban stil, og ønsker gjester velkommen med lovnad om attraktivt interiør og en avslappet atmosfære. Gjesterommene er vakkert designet og tilbyr den ideelle atmosfæren for å slappe av i komfort på slutten av dagen.

  Se mer
 • Lopez de Haro
  Frakr866Per natt

  Lopez de Harostars

  Bilbao city, Vizcaya - Bilbao , Calle obispo orueta 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 551 anmeldelser fra reisendeBasert på 551 anmeldelser fra reisende

  Dette innbydende hotellet ligger nærme offentlig transport. Mindre enn 3 km unna diverse barer, restauranter og butikker. Gjester kan kose seg i den innbydende foajéen med døgnåpen resepsjon, hotellsafer og en heis. Videre fasiliteter inkluderer en kiosk og et spillerom. Man kan spise ved en restaurant i hotellet, og også benytte seg av konferanserom med internettilgang. Ytterligere tjenester som tilbys er klesvask og romservice. Gjester kan bruke hotellets parkeringsplass. Rommene er moderne, stilige og alle kommer med et en-suite bad med hårføner og er utstyrt med andre ting. Videre har alle rommene ventilering, oppvarming og king-size eller dobbelseng. Det finnes et oppvarmet svømmebasseng ved hotellet. Det er også mulig å benytte seg av badstua eller ta en treningsøkt i treningsstudioet.

  Se mer
 • Silken Amara Plaza
  Frakr716Per natt

  Silken Amara Plazastars

  San Sebastian byen, Guipuzcoa - San Sebastián , Pio xii 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 86 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1034 anmeldelser fra reisendeBasert på 1034 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i San Sebastian. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 800 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 800 meters gåavstand fra havnen. Eiendommen består av 162 rom. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2006. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Silken Amara Plaza legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  108  Hoteller i Baskerland
Side  1  av  11
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Basque Country (Euskadi) is an Autonomus Community in northern Spain, spanning the border with France. Among its most popular attractions are the beach of Sopelana and the coastal town of Zarautz, both ideal for surfing, the Guggenheim Museum (contemporary art) and the fascinating cities of San Sebastián and Bilbao. Visitors to the region will also have plenty of natural attractions to choose from, among which we should highlight Urkiola National Park, which is in the Duranguesado Mountains and features limestone rises that contrast very nicely with the dense woods of the valleys. You should also make time to visit the popular towns of Guernica, which has an important cultural and historical heritage and an ancient symbolic tree, and Marnika, which has several impressive monuments, palaces, convents and historical buildings. The Basque Country is home to a great range of restaurants, traditional bars, shops, galleries, museums, gardens, parks, hotels of all prices and countless leisure and recreational options. Visit the Basque Country and see it for yourself!

Interessepunkter

Mest populære soner i Baskerland

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her