Hoteller i Barcelona

Finn på kart
Hoteller i Barcelona

BarcelonaFra  kr286

Anbefalte hoteller Barcelona

 • Adagio Gastronòmic
  Frakr545Per natt

  Adagio Gastronòmicstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Ferran 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 540 anmeldelser fra reisendeBasert på 540 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Barcelonas kulturelle og historiske sentrum, og er omgitt av mange butikker, kafeer, barer og restauranter. Sjøen er om lag én kilometer unna, og det er offentlig transport innen rekkevidde.Dette hotellet ble bygget i 1850 og renovert i 1992, og har 38 rom fordelt på fem etasjer, herunder fire enkeltrom og 34 dobbeltrom. Hotellet har air condition, døgnåpen resepsjon, safe, heis og kafé. Hotellet har også et TV-rom, og tilbyr klesvask.De praktiske, lyse og store rommene har bad/toalett, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Condado
  Frakr718Per natt

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Aribau, 201 201 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 73 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1280 anmeldelser fra reisendeBasert på 1280 anmeldelser fra reisende

  Med en flott beliggenhet i nærheten av populære Avenida Diagonal, i det kommersielle og forretningsmessige distriktet i Barcelona, er dette vakre hotellet det perfekte valget for en urban ferie. Det er kun 10 minutters gange fra Barrio de Gracia, et av de livligste områdene i byene, og i nærheten av Plaza de Cataluña i hjertet av Barcelona. Dette flotte hotellet er ideelt for både forretninger og fritid, og tilbyr et utvalg av ulike innkvarteringsalternativer for å tilfredsstille alle gjesters behov. De spenner fra standard til familierom som kan huse opptil 4 voksne. Noen gjester vil foretrekke suiten Condado, utstyrt med to fullt utstyrte bad og med elegant innredning som garantert vil imponere. Tjenestene på hotellet inkluderer gratis Wi-Fi i hele bygget samt parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Citadines Ramblas Barcelona
  Frakr1.165Per natt

  Citadines Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas 122 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1089 anmeldelser fra reisendeBasert på 1089 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante leilighetshotellet ligger i hjertet av Barcelona sentrum, sentralt på berømte Las Ramblas. Innenfor dette området vil gjestene finne et stort utvalg av kulturelle og historiske steder som er spennende for turister. Dessuten byr dette livlige området på et bredt utvalg av barer, puber og restauranter, samt en rekke teatre og underholdningssteder for enhver smak. Kollektivtilbudet kan nås på få minutter. Dette er et perfekt hotell for gjester som ønsker å nyte den travle atmosfæren i dette området av byen.

  Se mer
 • Petit Palace Boquería Garden
  Frakr1.586Per natt

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , La boquería 10 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1660 anmeldelser fra reisendeBasert på 1660 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er et vakkert byhotell, beliggende i en sjarmerende bygning fra 1800-tallet. Hotellet ligger kun noen få skritt fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert anerkjente Las Ramblas, det berømte gotiske kvarteret og det travle forretningsdistriktet i byen. Gjestene vil finne et utvalg av restauranter, barer og puber samt utallige offentlige transportforbindelser i området. Teateret Gran Liceu og Boquería-markedet er også et steinkast unna dette hotellet. Hotellet har en vakker, innendørs hage og glimrende fasiliteter. De smakfullt innredete gjesterommene har blitt utformet med tanke på gjestenes behov, og tilbyr en avslappet atmosfære hvor man kan roe helt ned. Dette luksuriøse hotellet er den perfekte basen fra hvor man kan utforske alt denne vakre byen har å tilby.

  Se mer
 • NH Barcelona Ramblas
  Frakr1.122Per natt

  NH Barcelona Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Hospital 26 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1193 anmeldelser fra reisendeBasert på 1193 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Las Ramblas. De 70 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. NH Barcelona Ramblas ble komplett oppusset i 2009. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  Frakr836Per natt

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant antoni 49 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 694 anmeldelser fra reisendeBasert på 694 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Eixample. Med sin beliggenhet innen 800 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 260 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 2. 7 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 17. 7 kilometer. Hotellet ligger innen 10. 8 kilometer fra havnen. Denne eiendommen tilbyr totalt 65 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2005. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Fellesområdene påBCN Urban Hotels Gran Ronda er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Silken Ramblas
  Frakr1.029Per natt

  Silken Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Pintor fortuny 13 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 976 anmeldelser fra reisendeBasert på 976 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger rett ved berømte Las Ramblas i hjertet av byen, omgitt av museer, akademiske og kulturelle sentre, kunstgallerier og MACBA-museet, samt fagbiblioteker, kunststudioer, internasjonale musikkfestivaler, legendariske musikkbutikker, restauranter, barer og det eksklusive La Boqueria-markedet. Hotellet har et lobbyområde med en døgnåpen resepsjon, hotellsafe, garderobe, heis, kafé, bar, restaurant og konferansefasiliteter. Gjestene kan også bruke trådløs Internett-tilgang, romservice og en egen garasje.

  Se mer
 • Serhs Rivoli Rambla
  Frakr1.429Per natt

  Serhs Rivoli Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 128 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1346 anmeldelser fra reisendeBasert på 1346 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse byhotellet ligger i gåavstand fra den vakre gaten Las Ramblas i Barcelona. Hotellet er omgitt av et mangfold av sjarmerende restauranter, deilige butikker og livlige barer, og tilbyr gjestene den perfekte beliggenheten for en spennende byferie. Dette fantastiske hotellet har en oppsiktsvekkende stil med spektakulært design. Gjesterommene er elegant innredet og tilbyr gjestene en velkommen flukt fra byens travelhet. Rommene er velutstyrte med moderne fasiliteter for gjestenes komfort og fornøyelse. Gjestene kan bruke badstuen for en oppfriskende opplevelse, de kan også nyte en energisk treningsøkt i treningsrommet for et virkelig foryngende opphold.

  Se mer
 • Leonardo Hotel Las Ramblas
  Frakr1.035Per natt

  Leonardo Hotel Las Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Junta de comerç 8-12 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 485 anmeldelser fra reisendeBasert på 485 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige, familiedrevne hotellet ligger i en bygning fra 1866 og kombinerer moderne interiør med vakre historiske detaljer. Det har en takterrasse med flott utsikt over byen. Det er mange butikker, restauranter, barer og kafeer i nærheten, ettersom berømte Las Ramblas er bare 150 m unna, og mange av Barcelonas største attraksjoner er innen gangavstand.

  Se mer
 • Spa Senator Barcelona
  Frakr1.150Per natt

  Spa Senator Barcelonastars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Cardenal reig 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1408 anmeldelser fra reisendeBasert på 1408 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet ligger i nærheten av Nou Camp stadion, hjemmebanen til fotballklubben FC Barcelona. Selv om det er et byhotell, har det likevel et stort utendørs svømmebasseng og et fantastisk spa- og velværesenter. Palau de Congresos ligger 5 minutters gange unna, og Sants-togstasjonen, med direkteforbindelse til flyplassen, ligger et lite steinkast unna. Den berømte Sagrada Familia-katedralen kan nås direkte via metroen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  468  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  47
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Barcelona er hovedstaden i den autonome regionen av Katalonia og i provinsen Barcelona, i Spania. Byen ligger på Spanias middelhavskyst, knapt hundre kilometer fra Pyreneene og fra den franske grensen. Denne fantastiske byen kan skilte med en perfekt blanding av arkitektoniske stiler, med det moderne, gotiske, middelalder og romersk i en perfekt og forfriskende blanding. Det er også en rekke bygninger av Gaudi som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, blant disse er Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler å besøke Barcelona Cathedral (Cathedral of the Holy Cross og St. Eulalia av Barcelona, ​​for å gi den sin fulle navn), som ble bygget i gotisk stil, Magic Fountain of Montjuic (1929), som setter på en nydelig lys, musikk og vannshow, og det tidligere hjemmet til poeten Joan Maragall, som nå er et museum. Du vil finne massevis av parker og hager der å slappe av og suge inn atmosfæren i denne storslåtte byen. Oppdag magien til en virkelig fengslende byen, besøk Barcelona!

Interessepunkter

Mest populære soner i Barcelona

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler