Hoteller i Barcelona

Finn på kart
Hoteller i Barcelona

BarcelonaFra  kr383

Anbefalte hoteller Barcelona

 • NH Barcelona Ramblas
  Frakr1.833Per natt

  NH Barcelona Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Hospital 26 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1135 anmeldelser fra reisendeBasert på 1135 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble oppusset i 2009. Eiendommen består av 70 rom. Eiendommen består av 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet.

  Se mer
 • BCN Urban Hotels Gran Ducat
  Frakr1.593Per natt

  BCN Urban Hotels Gran Ducatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda sant pere 15 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 558 anmeldelser fra reisendeBasert på 558 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2001. Hotell ble oppusset i 2005. Det finnes totalt 64 rom på stedet. Eiendommen består av 8 enkeltrom, 55 dobbeltrom og 1 handikapvennlig rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

  Se mer
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  Frakr1.442Per natt

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant antoni 49 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 666 anmeldelser fra reisendeBasert på 666 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Det finnes totalt 65 rom på stedet. Eiendommen består av 16 enkeltrom, 48 dobbeltrom og 1 suite. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av på terrassen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie.

  Se mer
 • Silken Ramblas
  Frakr2.280Per natt

  Silken Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Pintor fortuny 13 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 900 anmeldelser fra reisendeBasert på 900 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger rett ved berømte Las Ramblas i hjertet av byen, omgitt av museer, akademiske og kulturelle sentre, kunstgallerier og MACBA-museet, samt fagbiblioteker, kunststudioer, internasjonale musikkfestivaler, legendariske musikkbutikker, restauranter, barer og det eksklusive La Boqueria-markedet. Hotellet har et lobbyområde med en døgnåpen resepsjon, hotellsafe, garderobe, heis, kafé, bar, restaurant og konferansefasiliteter. Gjestene kan også bruke trådløs Internett-tilgang, romservice og en egen garasje.

  Se mer
 • BCN Urban Hotels Gran Rossellon
  Frakr1.760Per natt

  BCN Urban Hotels Gran Rossellonstars

  Eixample, Barcelona , Calle rosellon 174-176 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 175 anmeldelser fra reisendeBasert på 175 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1960. Hotell ble totaloppusset i 2015. Det finnes totalt 62 rom på stedet. Eiendommen består av 59 dobbeltrom og 3 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Eiendommen er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Oriente Atiram Hotel
  Frakr1.703Per natt

  Oriente Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 45-47 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 96 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1505 anmeldelser fra reisendeBasert på 1505 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i en bygning fra 1842 og midt i sentrum av Barcelona. Man befinner seg dermed i hjertet av byens kulturelle og historiske område, og velkjente Las Ramblas ligger like i nærheten. Herfra tilbys et enormt utvalg av shopping, butikker, kafeer, barer og restauranter. Offentlig transport finnes like utenfor hotelldørene og sørger for enkel adgang til stranden som ligger omkring 1 kilometer fra hotellet. Dette er det perfekte sted å slappe av etter en lang og utforskende dag i magiske Barcelona.

  Se mer
 • Petit Palace Boquería Garden
  Frakr2.258Per natt

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , La boquería 10 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1492 anmeldelser fra reisendeBasert på 1492 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er et vakkert byhotell, beliggende i en sjarmerende bygning fra 1800-tallet. Hotellet ligger kun noen få skritt fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert anerkjente Las Ramblas, det berømte gotiske kvarteret og det travle forretningsdistriktet i byen. Gjestene vil finne et utvalg av restauranter, barer og puber samt utallige offentlige transportforbindelser i området. Teateret Gran Liceu og Boquería-markedet er også et steinkast unna dette hotellet. Hotellet har en vakker, innendørs hage og glimrende fasiliteter. De smakfullt innredete gjesterommene har blitt utformet med tanke på gjestenes behov, og tilbyr en avslappet atmosfære hvor man kan roe helt ned. Dette luksuriøse hotellet er den perfekte basen fra hvor man kan utforske alt denne vakre byen har å tilby.

  Se mer
 • Ramblas Barcelona
  Frakr1.327Per natt

  Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas 33 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i det mytiske Ramblas-området i Barcelona, et ideelt utgangspunkt for å besøke de viktigste severdighetene i byen. Severdigheter som det gotiske kvartalet, katedralen, Plaza de Sant Jaume eller Palau de la Generalitat, bydelen Born og havnen i byen, er lett tilgjengelige til fots. Hotellet er omgitt av et omfattende nettverk av offentlig transport som gjør at man kan bevege seg raskt og komfortabelt til de viktigste stedene i byen.

  Se mer
 • Hotel 1898
  Frakr2.588Per natt

  Hotel 1898stars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 109 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4349 anmeldelser fra reisendeBasert på 4349 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Hotell ble totalrenovert i 2005. Eiendommen består av 169 rom. Eiendommen består av 166 dobbeltrom og 3 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • Rialto
  Frakr900Per natt

  Rialtostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Calle ferran, 42 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1619 anmeldelser fra reisendeBasert på 1619 anmeldelser fra reisende

  Dette populære og historiske byhotellet ligger i sentrum av den vakre gamlebyen i Barcelona. Butikker, restauranter, barer og nattklubber ligger kun få meter fra hotellet. Den nærmeste undergrunnsstasjonen, Liceu, ligger om lag 50 meter fra hotellet. Den nærmeste stranden er mindre enn en kilometer unna.Dette hotellet ble bygget på midten av 1800-tallet og renovert i 1992, og har 197 rom (16 enkeltrom og 163 dobbeltrom) fordelt på seks etasjer. Hotellet har en resepsjon som er åpen døgnet rundt, heiser og valutavekslingskontor. Du finner også en kafé, TV-rom, restaurant med air condition, konferansesal, klesvasktilbud og medisinsk assistanse på hotellet. Dette gjør hotellet til et komfortabelt og praktisk sted å bo.De velmøblerte standardrommene har alle eget bad, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  420  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  42
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Barcelona er hovedstaden i den autonome regionen av Katalonia og i provinsen Barcelona, i Spania. Byen ligger på Spanias middelhavskyst, knapt hundre kilometer fra Pyreneene og fra den franske grensen. Denne fantastiske byen kan skilte med en perfekt blanding av arkitektoniske stiler, med det moderne, gotiske, middelalder og romersk i en perfekt og forfriskende blanding. Det er også en rekke bygninger av Gaudi som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, blant disse er Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler å besøke Barcelona Cathedral (Cathedral of the Holy Cross og St. Eulalia av Barcelona, ​​for å gi den sin fulle navn), som ble bygget i gotisk stil, Magic Fountain of Montjuic (1929), som setter på en nydelig lys, musikk og vannshow, og det tidligere hjemmet til poeten Joan Maragall, som nå er et museum. Du vil finne massevis av parker og hager der å slappe av og suge inn atmosfæren i denne storslåtte byen. Oppdag magien til en virkelig fengslende byen, besøk Barcelona!

Interessepunkter

Mest populære soner i Barcelona

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Amister Apartments
  Amister Apartments
  3,6/5

  Veldig bra beliggenhet. Stor og fin leilighet, rent og pent. Hyggelig betjening. Passet godt for en familie med tre barn, deilig å ordne frokost selv.

  skva
  Hotelopia-kunde, 13/03/2017

  Frakr176Se mer

 • Spa Senator Barcelona
  Spa Senator Barcelona
  4,0/5

  Spa is very good and free bw 10-12 daily. Cool and confortable. We enjoyed as a couple. Easy transportation with metro and budes.

  Ding ding
  Hotelopia-kunde, 27/12/2016

  Frakr148Se mer