Hoteller i Barcelona

Finn på kart
Hoteller i Barcelona

BarcelonaFra  kr205

Anbefalte hoteller Barcelona

 • Adagio Gastronòmic
  Frakr501Per natt

  Adagio Gastronòmicstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Ferran 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 548 anmeldelser fra reisendeBasert på 548 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Barcelonas kulturelle og historiske sentrum, og er omgitt av mange butikker, kafeer, barer og restauranter. Sjøen er om lag én kilometer unna, og det er offentlig transport innen rekkevidde.Dette hotellet ble bygget i 1850 og renovert i 1992, og har 38 rom fordelt på fem etasjer, herunder fire enkeltrom og 34 dobbeltrom. Hotellet har air condition, døgnåpen resepsjon, safe, heis og kafé. Hotellet har også et TV-rom, og tilbyr klesvask.De praktiske, lyse og store rommene har bad/toalett, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Condado
  Frakr580Per natt

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Aribau, 201 201 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 76 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1292 anmeldelser fra reisendeBasert på 1292 anmeldelser fra reisende

  Med en flott beliggenhet i nærheten av populære Avenida Diagonal, i det kommersielle og forretningsmessige distriktet i Barcelona, er dette vakre hotellet det perfekte valget for en urban ferie. Det er kun 10 minutters gange fra Barrio de Gracia, et av de livligste områdene i byene, og i nærheten av Plaza de Cataluña i hjertet av Barcelona. Dette flotte hotellet er ideelt for både forretninger og fritid, og tilbyr et utvalg av ulike innkvarteringsalternativer for å tilfredsstille alle gjesters behov. De spenner fra standard til familierom som kan huse opptil 4 voksne. Noen gjester vil foretrekke suiten Condado, utstyrt med to fullt utstyrte bad og med elegant innredning som garantert vil imponere. Tjenestene på hotellet inkluderer gratis Wi-Fi i hele bygget samt parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Sansi Diputacio
  Frakr773Per natt

  Sansi Diputaciostars

  Eixample, Barcelona , Calle diputacio 234-236 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 673 anmeldelser fra reisendeBasert på 673 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Eixample. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Sansi Diputacio består av totalt 65 soverom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2015. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Sansi Diputacio. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Sansi Diputacio kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Spa Senator Barcelona
  Frakr836Per natt

  Spa Senator Barcelonastars

  Camp Nou stadion-området, Barcelona , Cardenal reig 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1433 anmeldelser fra reisendeBasert på 1433 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet ligger i nærheten av Nou Camp stadion, hjemmebanen til fotballklubben FC Barcelona. Selv om det er et byhotell, har det likevel et stort utendørs svømmebasseng og et fantastisk spa- og velværesenter. Palau de Congresos ligger 5 minutters gange unna, og Sants-togstasjonen, med direkteforbindelse til flyplassen, ligger et lite steinkast unna. Den berømte Sagrada Familia-katedralen kan nås direkte via metroen.

  Se mer
 • Rialto
  Frakr439Per natt

  Rialtostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Calle ferran, 42 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1744 anmeldelser fra reisendeBasert på 1744 anmeldelser fra reisende

  Dette populære og historiske byhotellet ligger i sentrum av den vakre gamlebyen i Barcelona. Butikker, restauranter, barer og nattklubber ligger kun få meter fra hotellet. Den nærmeste undergrunnsstasjonen, Liceu, ligger om lag 50 meter fra hotellet. Den nærmeste stranden er mindre enn en kilometer unna.Dette hotellet ble bygget på midten av 1800-tallet og renovert i 1992, og har 197 rom (16 enkeltrom og 163 dobbeltrom) fordelt på seks etasjer. Hotellet har en resepsjon som er åpen døgnet rundt, heiser og valutavekslingskontor. Du finner også en kafé, TV-rom, restaurant med air condition, konferansesal, klesvasktilbud og medisinsk assistanse på hotellet. Dette gjør hotellet til et komfortabelt og praktisk sted å bo.De velmøblerte standardrommene har alle eget bad, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Aranea
  Frakr553Per natt

  Araneastars

  Eixample, Barcelona , Consell de cent, 444 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 964 anmeldelser fra reisendeBasert på 964 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige og elegante hotellet ligger i Eixample-distriktet, et ideelt område å utforske til fots. Hotellet har en takterrasse med utsikt over den verdensberømte katedralen Sagrada Familia som ligger noen få skritt unna. Andre severdigheter som Passeig de Gràcia, Gaudis Casa Batlló, Arc de Triomf, Placa de Catalunya. Las Ramblas og gamlebyen, Barri Gòtic, nås med en kort spasertur.

  Se mer
 • Ramblas Barcelona
  Frakr635Per natt

  Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas 33 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i det mytiske Ramblas-området i Barcelona, et ideelt utgangspunkt for å besøke de viktigste severdighetene i byen. Severdigheter som det gotiske kvartalet, katedralen, Plaza de Sant Jaume eller Palau de la Generalitat, bydelen Born og havnen i byen, er lett tilgjengelige til fots. Hotellet er omgitt av et omfattende nettverk av offentlig transport som gjør at man kan bevege seg raskt og komfortabelt til de viktigste stedene i byen.

  Se mer
 • U232
  Frakr640Per natt

  U232stars

  Eixample, Barcelona , Comte d'urgell 232 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3219 anmeldelser fra reisendeBasert på 3219 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Eixample. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 101 innbydende rom. Dette hotellet ble oppusset 2007. U232 tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. og Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement.

  Se mer
 • NH Collection Barcelona Podium
  Frakr946Per natt

  NH Collection Barcelona Podiumstars

  Eixample, Barcelona , Calle bailen 4-6 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 563 anmeldelser fra reisendeBasert på 563 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Eixample. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra hotellet. Hotellet rommer 145 koselige soverom. Dette hotellet ble etablert i 1992. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat.

  Se mer
 • The Mirror Barcelona
  Frakr869Per natt

  The Mirror Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Calle corcega 255 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1030 anmeldelser fra reisendeBasert på 1030 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet som ligger i en bygning med banebrytende design, har en ypperlig beliggenhet i hjertet av Barcelona. Innen gangavstand kan gjestene nå en rekke turistattraksjoner av historisk og kulturell interesse, f.eks. Plaza Catalunya, Passeig de Gràcia og La Pedrera, alle ligger maks. 300 meter unna. Hotellet ligger også svært nær det beste shoppingområdet i byen. Dette er definitivt et perfekt sted å begynne å utforske denne fantastiske byen fra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  517  Hoteller i Barcelona
Side  1  av  52
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Barcelona er hovedstaden i den autonome regionen av Katalonia og i provinsen Barcelona, i Spania. Byen ligger på Spanias middelhavskyst, knapt hundre kilometer fra Pyreneene og fra den franske grensen. Denne fantastiske byen kan skilte med en perfekt blanding av arkitektoniske stiler, med det moderne, gotiske, middelalder og romersk i en perfekt og forfriskende blanding. Det er også en rekke bygninger av Gaudi som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, blant disse er Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler å besøke Barcelona Cathedral (Cathedral of the Holy Cross og St. Eulalia av Barcelona, ​​for å gi den sin fulle navn), som ble bygget i gotisk stil, Magic Fountain of Montjuic (1929), som setter på en nydelig lys, musikk og vannshow, og det tidligere hjemmet til poeten Joan Maragall, som nå er et museum. Du vil finne massevis av parker og hager der å slappe av og suge inn atmosfæren i denne storslåtte byen. Oppdag magien til en virkelig fengslende byen, besøk Barcelona!

Interessepunkter

Mest populære soner i Barcelona

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler