Hoteller i Avila

Finn på kart
Hoteller i Avila

AvilaFra  kr352

Anbefalte hoteller Avila

 • Palacio de Valderrabanos
  Frakr503Per natt

  Palacio de Valderrabanosstars

  Avila, Avila , Plaza de la catedral 9 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 135 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 630 anmeldelser fra reisendeBasert på 630 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Avila. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt 73 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2014. Alle som bor her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Det er 2 handicapvennlige soverom tilgjengelig på Palacio de Valderrabanos. Fellesområdene er også tilrettelagt rullestolbrukere. Dette er et dyrevennlig overnattingssted. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Palacio de Velada
  Frakr545Per natt

  Palacio de Veladastars

  Avila, Avila , Plaza de la catedral 10 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 163 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1418 anmeldelser fra reisendeBasert på 1418 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Avila. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Stedet teller totalt 143 innbydende rom. Eiendommen ble bygget i 1995. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Palacio de Velada ønsker ikke kjæledyr velkommen. Palacio de Velada byr på et variert utvalg av spisested. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Don Carmelo
  Frakr508Per natt

  Don Carmelostars

  Avila, Avila , Pº don carmelo 30 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 108 anmeldelser fra reisendeBasert på 108 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Avila. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 10 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. De 97 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble oppusset 2009. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Don Carmelo tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Dos Castillas
  Frakr449Per natt

  Dos Castillasstars

  Avila, Avila , Juan carlos i 111 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 363 anmeldelser fra reisendeBasert på 363 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2006. Det finnes totalt 83 rom på stedet. Eiendommen består av 9 enkeltrom og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • Cuatro Postes
  Frakr485Per natt

  Cuatro Postesstars

  Avila, Avila , De salamanca 23 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 359 anmeldelser fra reisendeBasert på 359 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Avila, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 9. 6 kilometer fra eiendommen. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt 140 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Cuatro Postes ble komplett oppusset i 2008. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Cuatro Postes tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Cuatro Postes tilbyr ikke babysenger. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Alle som bor her kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. , Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. og Gjester kan fråtse i den lekre maten som serveres på overnattingsstedet. Noen av tjenestene til Cuatro Postes kan koste ekstra.

  Se mer
 • Parador de Avila
  Frakr776Per natt

  Parador de Avilastars

  Avila, Avila , Marques canales de chozas 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 980 anmeldelser fra reisendeBasert på 980 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1966. Hotell ble totalrenovert i 2009. Eiendommen består av 61 rom. Eiendommen består av 57 dobbeltrom, 2 junior suiter og 2 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet.

  Se mer
 • Puerta de Gredos
  Frakr547Per natt

  Puerta de Gredosstars

  El Barco de Avila, Avila , De los llanos s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 372 anmeldelser fra reisendeBasert på 372 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i El Barco de Avila. Eiendommen er innen 20. 0 kilometer fra løypene. Det finnes totalt 50 soverom på Puerta de Gredos. Denne eiendommen ble bygget i 2002. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Resepsjonen er døgnåpen. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Alle baderommene på Puerta de Gredos er handicapvennlige. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Puerta de Gredos. Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. , Puerta de Gredos tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for gjester som gjerne ønsker å lade batteriene. og Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Reina Isabel
  Frakr586Per natt

  Reina Isabelstars

  Avila, Avila , Paseo de la estacion 17 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 57 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 115 anmeldelser fra reisendeBasert på 115 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Avila. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 60 rom på stedet. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1997. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Reina Isabel. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Alle soverommene på Reina Isabel er tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Reina Isabel er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Las Cancelas
  Frakr735Per natt

  Las Cancelasstars

  Avila, Avila , Calle cruz vieja 6 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 89 anmeldelser fra reisendeBasert på 89 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Avila. Med totalt 14 soverom er dette et utmerket sted å bo. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Las Cancelas ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Fontecruz Avila
  Frakr489Per natt

  Fontecruz Avilastars

  Avila, Avila , Fontecruz ávila. ctra. antigua de cebreros km3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 296 anmeldelser fra reisendeBasert på 296 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Avila. Innen 3. 0 kilometer vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet rommer 74 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble bygget i 2004. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Fontecruz Avila. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Fontecruz Avila. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. , Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. , Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. og Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  19  Hoteller i Avila
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Avila is a Spanish city and a World Heritage Site that belongs to the region of Castile and Leon. It is also the capital of the province of the same name, located in the centre of the Iberian Peninsula, on a rocky enclave at a height of 1,128 metres; the River Adaja has its source here. Avila has a well-preserved medieval city wall with nine gateways, 87 towers and a perimeter of approximate 2.5 kilometres, which is lit up at night. The Basilica of San Vicente is a mixture of styles. It is an interesting place to visit and seeing it thoroughly can take you some hours. You can visit the Baroque Convent of St Teresa, the Royal Monastery of St Thomas, the Raimundo de Borgoña Parador and other interesting monuments. As well as these historical treasures, the visitor can enjoy the excellent cuisine of Avila. There are also sports and other activities to be done in the natural setting of Avila province, where there are mountains, valleys and rivers. There is trekking, horse riding, cycling, climbing, canoeing, paragliding, 4x4 and many other exciting activities. Come to Avila, a destination full of history and natural beauty.

Mest populære soner i Avila

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her