Hoteller i Gijon

Finn på kart
 • Hotel City House Pathos Gijon
  Frakr536Per natt

  Hotel City House Pathos Gijonstars

  Gijon, Asturias , Calle de santa elena 6 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 133 anmeldelser fra reisendeBasert på 133 anmeldelser fra reisende

  Celuisma Pathos er et byhotell med fantastisk beliggenhet like ved stranden i San Lorenzo-bukten og utrolig tett på Gijon sentrum. Byens havn med sine barer og restauranter ligger også i hotellets umiddelbare nærhet. Hotellets innbydende rom er detaljert innredet med avantgarde malerier og illustrasjoner fra det 20. århundret. En varm velkomst og profesjonell service garanterer gjester et hyggelig opphold.

  Se mer
 • NH Gijon
  Frakr711Per natt

  NH Gijonstars

  Gijon, Asturias , Doctor fleming 71 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 741 anmeldelser fra reisendeBasert på 741 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2009. Hotell ble oppusset i 2009. Det finnes totalt 64 rom på stedet. Eiendommen består av 60 dobbeltrom, 2 junior suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice.

  Se mer
 • Príncipe de Asturias
  Frakr557Per natt

  Príncipe de Asturiasstars

  Gijon, Asturias , Manso 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 88 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 313 anmeldelser fra reisendeBasert på 313 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet er idyllisk beliggende like over veien fra det avslappende og fredelige havet. Hotellet ligger i hjertet av San Lorenzo Beach i den asturianske byen, Gijon. Langs strandpromenaden kan gjestene benytte seg av det enorme underholdningsutvalget og sentrum, med alle sine restauranter og barer, ligger bare noen minutter til fots unna. På dette moderne strandhotellet får gjestene mulighet til å rømme fra hverdagens rutiner og stedet ønsker besøkende velkommen med gjestfrihet og uovertruffen service. Rommene er flott designet og fungerer som en kokong av ro med mulighet for å slappe av i komfortable omgivelser på slutten av dagen.

  Se mer
 • Begoña Hotel
  Frakr488Per natt

  Begoña Hotelstars

  Gijon, Asturias , Avenida de la costa 44 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 156 anmeldelser fra reisendeBasert på 156 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Gijon. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet består av totalt 250 soverom. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Begoña Hotel. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bal Hotel Spa
  Frakr733Per natt

  Bal Hotel Spastars

  Gijon, Asturias , Carretera n-632 km 59,6 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 505 anmeldelser fra reisendeBasert på 505 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Det finnes totalt 45 rom på stedet. Eiendommen består av 37 dobbeltrom, 7 junior suiter, 1 suite og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotell er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Silken Ciudad Gijon
  Frakr612Per natt

  Silken Ciudad Gijonstars

  Gijon, Asturias , Bohemia 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 125 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 743 anmeldelser fra reisendeBasert på 743 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2006. Det finnes totalt 134 rom på stedet. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell tilbyr sykkelutleie. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Hernan Cortes
  Frakr652Per natt

  Hernan Cortesstars

  Gijon, Asturias , Fernandez vallin 5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 518 anmeldelser fra reisendeBasert på 518 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1956. Hotell ble totalrenovert i 2007. Det finnes totalt 75 rom på stedet. Eiendommen består av 16 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov.

  Se mer
 • Blue San Esteban
  Frakr533Per natt

  Blue San Estebanstars

  Gijon, Asturias , Cabrales 17 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 37 anmeldelser fra reisendeBasert på 37 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 2006. $hotel. getTypeHotel() gjennomgikk renovering i 2009. Det finnes totalt 20 rom på stedet. Eiendommen består av 16 leiligheter og 4 studio. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice.

  Se mer
 • Villa de Gijon
  Frakr451Per natt

  Villa de Gijonstars

  Gijon, Asturias , San juan de valles 3 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 101 anmeldelser fra reisendeBasert på 101 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Gijon. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen er innen 3. 0 kilometer fra nærmeste strand. Totalt antall rom er 40. Denne eiendommen ble etablert i 2003. Gjester kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 • Acebos Azabache Gijon
  Frakr338Per natt

  Acebos Azabache Gijonstars

  Gijon, Asturias , Alfredo truan 2 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Gijon. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 800 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 40. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 800 meters gåavstand fra havnen. Eiendommen rommer 138 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2014. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Acebos Azabache Gijon. Acebos Azabache Gijon ønsker ikke kjæledyr velkommen. Acebos Azabache Gijon tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Noen av tjenestene til Acebos Azabache Gijon kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  21  Hoteller i Gijon
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Gijon

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her