Hoteller i Asturias

Finn på kart
Hoteller i Asturias

AsturiasFra  kr305

Anbefalte hoteller Asturias

 • Hotel Clarín
  Frakr450Per natt

  Hotel Clarínstars

  Oviedo, Asturias , Caveda 23 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 467 anmeldelser fra reisendeBasert på 467 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell gjennomgikk renovering i 2008. Det finnes totalt 47 rom på stedet. Eiendommen består av 6 enkeltrom, 36 dobbeltrom og 5 superior rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr et vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri.

  Se mer
 • Eurostars Hotel la Reconquista
  Frakr865Per natt

  Eurostars Hotel la Reconquistastars

  Oviedo, Asturias , Gil de jaz 16 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 599 anmeldelser fra reisendeBasert på 599 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i en unik bygning fra det 18. århundret ligger luksuriøse Melia Hotel de la Reconquista perfekt til i sentrum av Oviedo. Gamlebyen, forskjellige shoppinggater og attraksjoner som Campoamorteateret, kongressenteret og auditoriumet ligger en liten gåtur unna. Hotellet har en elegant barokkfasade, to deilige verandaer og store værelser som alle er luksuriøst utstyrt i klassisk stil og med individuell aircondition, LCD-TV og gratis Wi-Fi. Dette er også hovedkontoret til den årlige utdelingen, Príncipe de Asturias, hvor den spanske kongefamilien deltar. Det moderne kurs- og konferansesenteret måler over 9000 m2 og er utstyrt med høykvalitets, moderne teknologi. På restauranten serveres autentisk asturiansk mat med en moderne tvist, garantert å friste selv den mest kresne gane. Dette er det perfekte valget for dem som gjerne vil bo på et hotell som oser av høy klasse og eleganse.

  Se mer
 • Exe Oviedo Centro
  Frakr441Per natt

  Exe Oviedo Centrostars

  Oviedo, Asturias , Pepe cosmen 1 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 518 anmeldelser fra reisendeBasert på 518 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Oviedo. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet består av totalt 118 koselige rom. Hotellet ble bygget i 2004. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Reisende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Alle baderommene på Exe Oviedo Centro er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Exe Oviedo Centro. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ciudad de Oviedo
  Frakr548Per natt

  Ciudad de Oviedostars

  Oviedo, Asturias , Gascona 21 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 181 anmeldelser fra reisendeBasert på 181 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Oviedo. Totalt antall soverom er 57. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2014. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Ciudad de Oviedo ønsker ikke kjæledyr velkommen. Ciudad de Oviedo tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Gran Regente
  Frakr384Per natt

  Hotel Gran Regentestars

  Oviedo, Asturias , Jovellanos 31 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 263 anmeldelser fra reisendeBasert på 263 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Oviedo. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 5 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen er plassert 1. 5 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Innkvarteringen ligger innen 30. 0 kilometer fra havnen. Hotel Gran Regente består av totalt 120 rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2013. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Hotel Gran Regente kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel City House Pathos Gijon
  Frakr487Per natt

  Hotel City House Pathos Gijonstars

  Gijon, Asturias , Calle de santa elena 6 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 143 anmeldelser fra reisendeBasert på 143 anmeldelser fra reisende

  Celuisma Pathos er et byhotell med fantastisk beliggenhet like ved stranden i San Lorenzo-bukten og utrolig tett på Gijon sentrum. Byens havn med sine barer og restauranter ligger også i hotellets umiddelbare nærhet. Hotellets innbydende rom er detaljert innredet med avantgarde malerier og illustrasjoner fra det 20. århundret. En varm velkomst og profesjonell service garanterer gjester et hyggelig opphold.

  Se mer
 • Príncipe de Asturias
  Frakr468Per natt

  Príncipe de Asturiasstars

  Gijon, Asturias , Manso 2 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 89 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 323 anmeldelser fra reisendeBasert på 323 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet er idyllisk beliggende like over veien fra det avslappende og fredelige havet. Hotellet ligger i hjertet av San Lorenzo Beach i den asturianske byen, Gijon. Langs strandpromenaden kan gjestene benytte seg av det enorme underholdningsutvalget og sentrum, med alle sine restauranter og barer, ligger bare noen minutter til fots unna. På dette moderne strandhotellet får gjestene mulighet til å rømme fra hverdagens rutiner og stedet ønsker besøkende velkommen med gjestfrihet og uovertruffen service. Rommene er flott designet og fungerer som en kokong av ro med mulighet for å slappe av i komfortable omgivelser på slutten av dagen.

  Se mer
 • Hernan Cortes
  Frakr644Per natt

  Hernan Cortesstars

  Gijon, Asturias , Fernandez vallin 5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 540 anmeldelser fra reisendeBasert på 540 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Gijon. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 45. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 75 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2007. Hernan Cortes sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Hernan Cortes er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Hernan Cortes kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Exe Hotel El Magistral
  Frakr381Per natt

  Exe Hotel El Magistralstars

  Oviedo, Asturias , Jovellanos 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 285 anmeldelser fra reisendeBasert på 285 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Oviedo. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Totalt 52 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Exe Hotel El Magistral. Exe Hotel El Magistral ble komplett oppusset i 2009. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Exe Hotel El Magistral tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Kjæledyr er ikke tillatt på Exe Hotel El Magistral. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • OCA Santo Domingo Plaza
  Frakr419Per natt

  OCA Santo Domingo Plazastars

  Oviedo, Asturias , Bulevar de la ronda sur s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 80 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 208 anmeldelser fra reisendeBasert på 208 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Oviedo. OCA Santo Domingo Plaza består av totalt 100 soverom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. OCA Santo Domingo Plaza tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette dyrevennlige hotellet tillater kjæledyr inntil 5 kg. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  119  Hoteller i Asturias
Side  1  av  12
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Asturias is a Principality and an Autonomous Community in Spain. It is situated on the north coast, on the Cantabrian Sea. The capital city of Asturias is Oviedo. Art, history and culture are the big attractions in Asturias, ingredients in a heady mix that will make your stay in this lovely part of Spain memorable. Its architectural heritage includes pre-Romanesque monuments like Oviedo’s Santa Maria del Naranco, San Miguel del Lillo and Santianes de Pravia. In ancient times, Asturias was on several pilgrimage routes to Santiago de Compostela, imbuing it with a rich Romanesque legacy, such as the monastery of San Pedro de Villanueva and the churches of San Esteban, Santa Maria de Junco and San Juan de Amandi. When in Oviedo it is essential to explore the old centre, which was once surrounded by defensive walls. There you will be able to see a lovely old convent and a nice cathedral. San Francisco Park is one of the biggest in the city and has some lovely gardens decorated with paths, ponds and peacocks that give it a grand air. There is so much to see in Asturias, a region of varied charms. Why not discover it for yourself?

Mest populære soner i Asturias

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her