Hoteller i Cape Town-Garden Route

Finn på kart
Hoteller i Cape Town-Garden Route

Cape Town-Garden RouteFra  kr286

Anbefalte hoteller Cape Town-Garden Route

 • Radisson Blu Hotel Waterfront
  Frakr2.366Per natt

  Radisson Blu Hotel Waterfrontstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Beach road, granger bay 0214413000 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1694 anmeldelser fra reisendeBasert på 1694 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige byhotellet har en fantastisk beliggenhet ved kanten av Atlanterhavet. Hotellet har utsikt over sin egen, private marina og ligger i nærheten av verdensberømte Victoria and Alfred Waterfront. Dette flotte hotellet ligger kun 5 km fra sentrum av Cape Town. Forbindelser til det offentlige transportnettverket er lett tilgjengelige i nærheten. Hotellet appellerer til både forretnings- og fritidsreisende og tar imot dem med løfte om upåklagelig service og øye for detaljer. Gjesterommene er smakfullt innrede og tilbyr avslappende omgivelser hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Gjestene kan nyte ultimat avslapning og forfriskning i hotellets prisvinnende spa. De som reiser i forbindelse med jobb vil sette pris på utvalget av førsteklasses konferansefasiliteter som hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Onomo Hotel Cape Town – Inn On The Square
  Frakr431Per natt

  Onomo Hotel Cape Town – Inn On The Squarestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , 10 greenmarket square 10 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 597 anmeldelser fra reisendeBasert på 597 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1893. Hotell ble oppusset i 2011. Eiendommen består av 165 rom. Eiendommen består av 165 dobbeltrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Doubletree by Hilton Cape Town
  Frakr790Per natt

  Doubletree by Hilton Cape TownstarsGreenProgram Icon

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Brickfield road, woodstock 31 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1257 anmeldelser fra reisendeBasert på 1257 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 183 rom på stedet. Eiendommen består av 16 leiligheter, 2 handikapvennlige rom. , 22 executive rom og 143 superior rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • President Hotel
  Frakr925Per natt

  President Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Alexander road, bantry bay 4 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 902 anmeldelser fra reisendeBasert på 902 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1997. Hotell ble totaloppusset i 2013. Det finnes totalt 349 rom på stedet. Eiendommen består av 34 enkeltrom, 107 suiter og 3 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • The Commodore
  Frakr1.805Per natt

  The Commodorestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Portswood road, portswood square - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1210 anmeldelser fra reisendeBasert på 1210 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1997. Hotell ble oppusset i 2005. Eiendommen består av 236 rom. Eiendommen består av 70 enkeltrom, 155 dobbeltrom og 11 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Hotel on St. Georges
  Frakr371Per natt

  Hotel on St. Georgesstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , St.george's mall - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 454 anmeldelser fra reisendeBasert på 454 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1966. Hotell ble totaloppusset i 1995. Eiendommen består av 110 rom. Eiendommen består av 109 dobbeltrom og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Fountains Hotel
  Frakr639Per natt

  Fountains Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , st georges mall 1 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 524 anmeldelser fra reisendeBasert på 524 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble oppusset i 2015. Eiendommen består av 156 rom. Eiendommen består av 156 dobbeltrom og 8 handikapvennlige rom. . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice.

  Se mer
 • Strand Tower
  Frakr1.283Per natt

  Strand Towerstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Corner of strand and loop streets 1 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 653 anmeldelser fra reisendeBasert på 653 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Hotell ble totalrenovert i 2016. Eiendommen består av 242 rom. Eiendommen består av 56 dobbeltrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. På området finnes det overvåket parkering. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Southern Sun Cullinan
  Frakr1.082Per natt

  Southern Sun Cullinanstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Cullinan street 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1625 anmeldelser fra reisendeBasert på 1625 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1999. Hotell ble totalrenovert i 2012. Eiendommen består av 394 rom. Eiendommen består av 204 dobbeltrom, 6 suiter og 4 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Vineyard Hotel
  Frakr1.209Per natt

  Vineyard Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Colinton road (off protea rd) po box 151 n/a - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1286 anmeldelser fra reisendeBasert på 1286 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1799. Hotell ble totalrenovert i 2015. Det finnes totalt 208 rom på stedet. Eiendommen består av 18 junior suiter, 8 suiter og 6 leiligheter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. På området finnes det overvåket parkering. Hotell tilbyr daglige aviser. Det er døgnbemannet sikkerhet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  201  Hoteller i Cape Town-Garden Route
Side  1  av  21
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Cape Town er en av de mest folkerike byene i Sør-Afrika. Den naturlige skjønnheten i landskapet har gjort det ferie destinasjonen valget for de fleste sørafrikanere. Cape Town og hele av Garden Route gi alle de viktigste funksjonene for en uforglemmelig ferie: et stort utvalg av hoteller, restauranter og kaffebarer, håndverk markeder, vakre strender ... dette er bare noen av attraksjonene i denne kjekke byen. Blant de mest populære severdighetene og aktiviteter i Cape Town er: Victoria og Alfred Waterfront, en førsteklasses shopping-og underholdningssenter i en behagelig og fantastisk miljø Kirstenbosch Botanical Gardens, en av de vakreste i sitt slag noe sted i verden, med sine mange forskjellige hager og utallige plantesorter og Table Mountain, som har elleve forskjellige ståsteder for å se ut over denne vakre byen, halvøya og kysten. Cape Town er strendene er ganske variert, med forskjellige ting å se og gjøre i dem, fra å praktisere vannsport til å ha en rolig drink i en av de mange strandbarer. Hvis målet for din neste ferie er å nyte naturen og samtidig ha en god tid, er Cape Town stedet for deg.

Interessepunkter

Mest populære soner i Cape Town-Garden Route

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her