Hoteller i Lisboa

Finn på kart
Hoteller i Lisboa

LisboaFra  kr167

Anbefalte hoteller Lisboa

 • Mundial
  Frakr964Per natt

  Mundialstars

  Lisbon city, Lisboa , Praça martim moniz 2 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 111 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3522 anmeldelser fra reisendeBasert på 3522 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en beliggenhet i hjertet av Lisboa, i Baixa Pombalina, med det historiske Castelo de São Jorge i bakgrunnen og Rossio-plassen bare et par skritt unna. Perfekt for å utforske denne vakre byen. Det finnes ulike butikker, barer, restauranter, nattklubber og offentlig transport like i nærområdet.

  Se mer
 • Vip Inn Berna
  Frakr490Per natt

  Vip Inn Bernastars

  Lisbon city, Lisboa , Antonio serpa 13 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 633 anmeldelser fra reisendeBasert på 633 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Lisboa. Med sin beliggenhet innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Stedet teller totalt 240 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2004. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kan benytte garasjen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Radisson Blu
  Frakr904Per natt

  Radisson Blustars

  Lisbon city, Lisboa , Marechal craveiro lopes 390 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1752 anmeldelser fra reisendeBasert på 1752 anmeldelser fra reisende

  Bare et steinkast fra den internasjonale lufthavnen i Lisboa ligger dette moderne hotellet tett på Campo Grande og i gåavstand til José Alvalade stadion, hjemmebanen til Sporting Club de Portugal. Metrostasjonen Campo Grande ligger få skritt fra hotellet og sørger for at man enkelt kan ta seg til sentrum, forretningsområdet eller det historiske sentrum med sine berømte attraksjoner.

  Se mer
 • Portugal Boutique Hotel
  Frakr1.083Per natt

  Portugal Boutique Hotelstars

  Lisbon city, Lisboa , Rua joao das regras 4 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 985 anmeldelser fra reisendeBasert på 985 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totalrenovert i 2013. Det finnes totalt 53 rom på stedet. Eiendommen består av 2 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Vip Executive Zurique
  Frakr513Per natt

  Vip Executive Zuriquestars

  Lisbon city, Lisboa , Ivone silva 18 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 475 anmeldelser fra reisendeBasert på 475 anmeldelser fra reisende

  Den er strategisk plassert nær det finansielle og forretningssenteret i Lisboa, og er kun få minutter unna det historiske senteret og Lisboas internasjonale flyplass. Denne enestående eiendommen har totalt 252 rom som står for det ypperste innen bekvemmelighet og komfort. Det er også nær undergrunnsstasjonen Campo Pequeno og rett ved et kjøpesenter, Calouste Gulbenkian Foundation og en rekke universiteter. Dette sjarmerende etablissementet består av underholdningsområder, slik som en koselig og komfortabel bar, et utvendig sesongbasert svømmebasseng (åpent fra mai til september) samt restauranten “O Infante”. Den er full av naturlig lys, og kan betjene opptil 120 mennesker med portugisiske og internasjonale måltider. Den har også privat parkering og trådløs internettforbindelse. De som reiser i forretninger kan benytte seg av de 10 konferanserommene som er egnet for kongresser, samlinger, møter eller banketter. De har kapasitet for opptil 300 mennesker.

  Se mer
 • Holiday Inn Lisbon Continental
  Frakr800Per natt

  Holiday Inn Lisbon Continentalstars

  Lisbon city, Lisboa , Laura alves 9 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 963 anmeldelser fra reisendeBasert på 963 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Lisboa. Med sin beliggenhet innen 2. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 4. 4 kilometer fra innkvarteringen. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra hotellet. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Stedet teller totalt 220 innbydende soverom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2010. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Holiday Inn Lisbon Continental tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det finnes parkeringsmuligheter på Holiday Inn Lisbon Continental. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. og Holiday Inn Lisbon Continental byr på et variert utvalg av spisested. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conference
  Frakr701Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 508 anmeldelser fra reisendeBasert på 508 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2002. Eiendommen består av 171 rom. Eiendommen består av 166 dobbeltrom og 5 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • VIP Grand Lisboa
  Frakr784Per natt

  VIP Grand Lisboastars

  Lisbon city, Lisboa , Avenida 5 de outubro 197 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 947 anmeldelser fra reisendeBasert på 947 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Lisboa og ble etablert i 2008. Det ligger nært Praca de Touros, og nærmeste stasjon er Campo Pequeno. Hotellet har 2 restauranter som serverer et bredt utvalg av internasjonal mat og mange portugisiske spesialiteter, bar, konferanserom, utendørsbasseng og treningssenter/rom. Fritidsfasiliteter inkluderer badstue og treningssenter. Spaet tilbyr en rekke behandlinger og massasjer og er underlagt en timeplan med forhåndsbestillinger. Alle de 295 rommene er utstyrt med minibar, hårføner, safe og luftkondisjonering.

  Se mer
 • Principe Lisboa
  Frakr523Per natt

  Principe Lisboastars

  Lisbon city, Lisboa , Av. duque de avila 201 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1494 anmeldelser fra reisendeBasert på 1494 anmeldelser fra reisende

  I et eksklusivt område av Lisboa, i nærheten av Marquês de Pombal, Edward VII-parken og Calouste Gulbenkian Foundation, ligger dette deilige hotellet. Bare fire stopp med metroen unna ligger de historiske bydelene Baixa-Chiado, Bairro Alto, Rossio og Restauradores. Hotellet ligger også i nærheten av Avenida da Liberdade og shoppingsenteret, El Corte Ingles. Metrostasjonen São Sebastião (blå og rød linje) ligger like utenfor hotelldørene.

  Se mer
 • NH Collection Lisboa Liberdade
  Frakr1.186Per natt

  NH Collection Lisboa LiberdadestarsGreenProgram Icon

  Lisbon city, Lisboa , Da liberdade 180 b - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 435 anmeldelser fra reisendeBasert på 435 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Lisboa. Hotellet består av totalt 83 gjesteværelser. NH Collection リスボア リベルダーデ ble bygget i 2000. NH Collection リスボア リベルダーデ sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. NH Collection リスボア リベルダーデ tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle de overnattende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Forpliktet til å føre en miljøvennlig praksis er dette overnattingsstedet internasjonalt anerkjent av Environmental Management Systems som ISO/EMAS og/eller bærer av Sustainable Tourism-sertifikatet tildelt av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Reisende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  247  Hoteller i Lisboa
Side  1  av  25
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Lisbon, the capital of Portugal, is the country's largest city. It has a warm, sunny climate, perfect to spend time in the outdoors and discover this city's many attractions. Lisbon is a city with a rich cultural life and its historical neighbourhoods are a must for all visitors. The names of the main districts of the city are Baixa, Alfama, Bairro Alto and Belém. The charm of its streets, its alleys and its architecture makes any walk through Lisbon memorable. In these neighbourhoods you can find a number of monuments and places such as the D. Maria II National Theatre, the Praça do Comércio (or Commerce Square) and the Rossio, in Baixa; the Cathedral and the Castle of Saint George in Alfama; and the striking Hieronymite Monastery and the Belém Tower, in Belém, both UNESCO World Heritage. The Bairro Alto, Lisbon's central area, is a shopping and entertainment district that comes alive at night. Lisbon is a city that, with its history and its vibrant cultural and nightlife, will thrill your senses. Come and discover it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Lisboa

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler