Hoteller i Lisboa

Finn på kart
Hoteller i Lisboa

LisboaFra  kr293

Anbefalte hoteller Lisboa

 • Dom Pedro Lisboa
  Frakr1.271Per natt

  Dom Pedro Lisboastars

  Lisbon city, Lisboa , Av. eng. duarte pacheco 24 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1608 anmeldelser fra reisendeBasert på 1608 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet befinner seg rett overfor kjøpesenteret Amoreiras, et av de største i Lisboa, med en rekke restauranter, butikker og kinoer. Med enkel tilgang til offentlig transport, ligger hotellet innen gangavstand fra plassen Marquês de Pombal og Avenida da Liberdade. Byens livlige område Docas, Bairro Alto og den historiske bydelen, er ca. 10 minutter unna.

  Se mer
 • Mundial
  Frakr1.346Per natt

  Mundialstars

  Lisbon city, Lisboa , Praça martim moniz 2 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 112 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3620 anmeldelser fra reisendeBasert på 3620 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en beliggenhet i hjertet av Lisboa, i Baixa Pombalina, med det historiske Castelo de São Jorge i bakgrunnen og Rossio-plassen bare et par skritt unna. Perfekt for å utforske denne vakre byen. Det finnes ulike butikker, barer, restauranter, nattklubber og offentlig transport like i nærområdet.

  Se mer
 • Rossio Garden Hotel
  Frakr997Per natt

  Rossio Garden Hotelstars

  Lisbon city, Lisboa , Rua jardim do rejedor, 24 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 766 anmeldelser fra reisendeBasert på 766 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Lisboa. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 6 kilometer. Totalt 56 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2013. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Rossio Garden Hotel. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle de overnattende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på Rossio Garden Hotel. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Noen av tjenestene til Rossio Garden Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Vip Executive Zurique
  Frakr510Per natt

  Vip Executive Zuriquestars

  Lisbon city, Lisboa , Ivone silva 18 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 477 anmeldelser fra reisendeBasert på 477 anmeldelser fra reisende

  Den er strategisk plassert nær det finansielle og forretningssenteret i Lisboa, og er kun få minutter unna det historiske senteret og Lisboas internasjonale flyplass. Denne enestående eiendommen har totalt 252 rom som står for det ypperste innen bekvemmelighet og komfort. Det er også nær undergrunnsstasjonen Campo Pequeno og rett ved et kjøpesenter, Calouste Gulbenkian Foundation og en rekke universiteter. Dette sjarmerende etablissementet består av underholdningsområder, slik som en koselig og komfortabel bar, et utvendig sesongbasert svømmebasseng (åpent fra mai til september) samt restauranten “O Infante”. Den er full av naturlig lys, og kan betjene opptil 120 mennesker med portugisiske og internasjonale måltider. Den har også privat parkering og trådløs internettforbindelse. De som reiser i forretninger kan benytte seg av de 10 konferanserommene som er egnet for kongresser, samlinger, møter eller banketter. De har kapasitet for opptil 300 mennesker.

  Se mer
 • Olaias Park Hotel
  Frakr707Per natt

  Olaias Park Hotelstars

  Lisbon city, Lisboa , Av. engenheiro arantes e oliveira 9 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1073 anmeldelser fra reisendeBasert på 1073 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og hyggelige hotellet har en praktisk beliggenhet med fantastisk utsikt over byen Lisboa og Tagus-elven. Besøkende vil kunne forflytte seg rundt i byen svært enkelt takket være de offentlige transportforbindelsene i nærheten, inkludert undergrunn og busstopp. I tillegg er flyplassen ikke langt unna hotellet, og det er det ideelle innkvarteringsvalget for både forretnings- og fritidsreisende. Rommene er innredet i moderne stil og har tremøbler og teppebelagte gulv, noe som skaper en hjemmekoselig atmosfære. De er også utstyrt med minibar og satellitt-TV, og noen av dem har også egen stue. I restauranten kan gjester smake på deilig, internasjonal mat, og i den sjarmerende baren kan de nyte en drink mens de hører på levende pianomusikk.

  Se mer
 • Tivoli Oriente
  Frakr1.066Per natt

  Tivoli Orientestars

  Lisbon city, Lisboa , Av. dom joão ii - parque das nacoes 27 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3874 anmeldelser fra reisendeBasert på 3874 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet i moderne stil har utsikt over elven Tagus, og befinner seg i Parque das Nações, det tidligere stedet for EXPO. Estação do Oriente tog- og metrostasjon og kjøpesenteret Vasco da Gama er rett ved siden av hotellet, og restauranter, barer, Lisboa kasino og Lisboa Oceanarium er alle innen noen få skritt. Den internasjonale flyplassen er ca. 4 km unna.

  Se mer
 • Turim Europa Hotel
  Frakr969Per natt

  Turim Europa Hotelstars

  Lisbon city, Lisboa , Rua são sebastião da pedreira 19 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 905 anmeldelser fra reisendeBasert på 905 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Lisboa. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Stedet teller totalt 100 innbydende soverom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2002. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Turim Europa Hotel. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Turim Europa Hotel. Alle baderommene på Turim Europa Hotel er handicapvennlige. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Spisestedet inviterer alle de overnattende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conference
  Frakr633Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 523 anmeldelser fra reisendeBasert på 523 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Lisboa. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Kunder vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Totalt antall rom er 171. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2002. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conference inkluderer en gjestegarasje. Gjester vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conference. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Evolution Lisboa Hotel
  Frakr868Per natt

  Evolution Lisboa Hotelstars

  Lisbon city, Lisboa , Praça do duque de saldanha 4 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 772 anmeldelser fra reisendeBasert på 772 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Lisboa. Eiendommen består av 129 gjesteværelser. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2015. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Evolution Lisboa Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Evolution Lisboa Hotel tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på Evolution Lisboa Hotel er handicapvennlige. Evolution Lisboa Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Evolution Lisboa Hotel tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Lutecia Smart Design Hotel
  Frakr625Per natt

  Lutecia Smart Design Hotelstars

  Lisbon city, Lisboa , Av. frei miguel contreiras 52 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1030 anmeldelser fra reisendeBasert på 1030 anmeldelser fra reisende

  Dette stilige designhotellet ligger i et flott boligområde i Lisboa, i nærheten av populære Avenida de Roma. Gjestene vil finne Rossio-torget og sentrum kun en kort metrotur unna, noe som gjør dette hotellet til den ideelle basen for reisende som ønsker å utforske denne livlige byen. Fordelt på 9 tematiserte etasjer, har de smakfullt innredete gjesterommene panoramautsikt over byen og tilbyr et utvalg av moderne fasiliteter for å garantere et virkelig minnerikt opphold, som for eksempel luftkondisjonering og satelitt-TV. Gjestene vil sette pris på fusion-restauranten som serverer et bredt utvalg av portugisiske retter samt indiske spesialiteter. Fem møterom er tilgjengelige for å imøtekomme alle forretningsreisendes behov.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  244  Hoteller i Lisboa
Side  1  av  25
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Lisbon, the capital of Portugal, is the country's largest city. It has a warm, sunny climate, perfect to spend time in the outdoors and discover this city's many attractions. Lisbon is a city with a rich cultural life and its historical neighbourhoods are a must for all visitors. The names of the main districts of the city are Baixa, Alfama, Bairro Alto and Belém. The charm of its streets, its alleys and its architecture makes any walk through Lisbon memorable. In these neighbourhoods you can find a number of monuments and places such as the D. Maria II National Theatre, the Praça do Comércio (or Commerce Square) and the Rossio, in Baixa; the Cathedral and the Castle of Saint George in Alfama; and the striking Hieronymite Monastery and the Belém Tower, in Belém, both UNESCO World Heritage. The Bairro Alto, Lisbon's central area, is a shopping and entertainment district that comes alive at night. Lisbon is a city that, with its history and its vibrant cultural and nightlife, will thrill your senses. Come and discover it!

Interessepunkter

Mest populære soner i Lisboa

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler