Hoteller i Wien

Finn på kart
Hoteller i Wien

WienFra  kr209

Anbefalte hoteller Wien

 • Hilton Vienna Danube Waterfront
  Frakr1.161Per natt
  4,5/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2487 anmeldelser fra reisendeBasert på 2487 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1988. Hotell gjennomgikk renovering i 2011. Eiendommen består av 367 rom. Eiendommen består av 4 enkeltrom, 363 dobbeltrom, 13 suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser. Hotell har pikkolo. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Hilton Vienna
  Frakr1.161Per natt

  Hilton Viennastars

  Vienna city, Wien , Am stadtpark 1 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3303 anmeldelser fra reisendeBasert på 3303 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Vienna, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Vierailla on lentoasemalle noin 10 metrin matka. Det finnes totalt 579 soverom på Hilton Vienna. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 1975. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på dette overnattingsstedet. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Dette hotellet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. , Hotellet tilbyr businessfasiliteter. , Alle de overnattende kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på eiendommen. og Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ibis Wien Mariahilf
  Frakr683Per natt

  Ibis Wien MariahilfstarsGreenProgram Icon

  Vienna city, Wien , Mariahilfer gurtel 22-24 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1257 anmeldelser fra reisendeBasert på 1257 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Vienna. De 341 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Ibis Wien Mariahilf ble komplett oppusset i 2014. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Dette hotellet har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med ISO 9001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket.

  Se mer
 • NH Vienna Airport Conference Center
  Frakr1.114Per natt

  NH Vienna Airport Conference Centerstars

  Vienna city, Wien , Einfahrtsstrasse 1-3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2429 anmeldelser fra reisendeBasert på 2429 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell ble totalrenovert i 2005. Det finnes totalt 500 rom på stedet. Eiendommen består av 500 enkeltrom og 500 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • NH Wien City
  Frakr904Per natt

  NH Wien Citystars

  Vienna city, Wien , Mariahilferstrasse 32-34 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1256 anmeldelser fra reisendeBasert på 1256 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende VR-leiligheten er i Vienna. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 10 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 21. 0 kilometer. NH Wien City består av totalt 105 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2008. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. NH Wien City tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Alle som bor her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • BEST WESTERN PLUS Amedia Wien
  Frakr576Per natt

  BEST WESTERN PLUS Amedia Wienstars

  Vienna city, Wien , Landstrasser hauptstrasse 155 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 728 anmeldelser fra reisendeBasert på 728 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Vienna. Beliggende innen 4. 3 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 7. 4 kilometer fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt antall gjesteværelser er 187. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Fellesområdene påベスト ウエスタン プラス アメディア ウィーン er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er tillatt på eiendommen. ベスト ウエスタン プラス アメディア ウィーン inkluderer en gjestegarasje. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på ベスト ウエスタン プラス アメディア ウィーン. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. og Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Austria Trend Hotel Ananas
  Frakr752Per natt

  Austria Trend Hotel Ananasstars

  Vienna city, Wien , Rechte wienzeile 93-95 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Vienna. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 2 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 522 koselige rom. Austria Trend Hotel Ananas ble komplett oppusset i 2013. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Det er tillatt med kjæledyr på dette hotellet. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Austria Trend Hotel Ananas. De som velger å overnatte her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mercure Wien Westbahnhof
  Frakr742Per natt

  Mercure Wien Westbahnhofstars

  Vienna city, Wien , Felberstrasse 4 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1032 anmeldelser fra reisendeBasert på 1032 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Vienna. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Dette hotellet tilbyr totalt 252 rom. Mercure Wien Westbahnhof ble totalrenovert i 2009. Mercure Wien Westbahnhof tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Mercure Wien Westbahnhof. Mercure Wien Westbahnhof har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Reisende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. , Alle som bor på dette hotellet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. og Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende.

  Se mer
 • NH Wien Belvedere
  Frakr630Per natt

  NH Wien Belvederestars

  Vienna city, Wien , Rennweg 12a - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1356 anmeldelser fra reisendeBasert på 1356 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Vienna. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Stedet teller totalt 114 innbydende gjesteværelser. Hotellet ble bygget i 2000. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på NH Wien Belvedere. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Hotellet har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Collection Wien Zentrum
  Frakr1.235Per natt

  NH Collection Wien Zentrumstars

  Vienna city, Wien , Mariahilfer strasse 78 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 731 anmeldelser fra reisendeBasert på 731 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte VR-leiligheten ligger i Vienna. Beliggende innen 2. 8 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 10 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 19. 0 kilometer. Overnattingsstedet rommer 73 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2015. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. NH Collection Wien Zentrum tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette handicapvennlige overnattingsstedet inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Dette overnattingsstedet tillater små kjæledyr. NH Collection Wien Zentrum tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. Stedet tilbyr de som velger å overnatte her egen lufthavnstransport. Noen av tjenestene til NH Collection Wien Zentrum kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  153  Hoteller i Wien
Side  1  av  16
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Interessepunkter

Mest populære soner i Wien

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her