Hoteller i Wien

Finn på kart
Hoteller i Wien

WienFra  kr344

Anbefalte hoteller Wien

 • NH Vienna Airport Conference Center
  Frakr1.181Per natt

  NH Vienna Airport Conference Centerstars

  Vienna city, Wien , Einfahrtsstrasse 1-3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2245 anmeldelser fra reisendeBasert på 2245 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell gjennomgikk renovering i 2005. Eiendommen består av 500 rom. Eiendommen består av 500 enkeltrom og 500 dobbeltrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte det praktiske minimarkedet til små innkjøp eller glemte tannbørster. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Fleming's Deluxe Hotel Wien - City
  Frakr1.732Per natt

  Fleming's Deluxe Hotel Wien - Citystars

  Vienna city, Wien , Josefstadter strasse 10-12 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1317 anmeldelser fra reisendeBasert på 1317 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Hotell ble totalrenovert i 2011. Eiendommen består av 207 rom. Eiendommen består av 16 enkeltrom, 191 dobbeltrom, 13 junior suiter, 10 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • NH Wien Belvedere
  Frakr861Per natt

  NH Wien Belvederestars

  Vienna city, Wien , Rennweg 12a - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1194 anmeldelser fra reisendeBasert på 1194 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2000. Eiendommen består av 114 rom. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 102 dobbeltrom, 2 handikapvennlige rom. og 22 superior rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • NH Collection Wien Zentrum
  Frakr1.488Per natt

  NH Collection Wien Zentrumstars

  Vienna city, Wien , Mariahilferstrasse 78 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 582 anmeldelser fra reisendeBasert på 582 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1996. $hotel. getTypeHotel() ble totalrenovert i 2015. $hotel. getTypeHotel() består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 7 tilbygg. Tilbygget består av 4 etasjer. Eiendommen består av 73 rom. Eiendommen består av 28 dobbeltrom, 9 leiligheter, 26 superior rom og 10 familierom. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Prinz Eugen
  Frakr743Per natt

  Prinz Eugenstars

  Vienna city, Wien , Wiedner guertel 14 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 935 anmeldelser fra reisendeBasert på 935 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende byhotellet har en super beliggenhet i Wiens ambassadekvarter. Hotellet tilbyr et perfekt utgangspunkt til å utforske denne skjønne byens spektakulære severdigheter, blant annet det berømte Belvedereslottet. Fra hotellet har gjestene mulighet til enkelt å finne offentlig transport og adgang til andre severdigheter og byområder. Det praktfulle hotellet har en fantastisk arkitektonisk stil som komplimenterer omgivelsene på en sofistikert og elegant måte. Gjestene ønskes velkommen i den store lobbyen som utstråler tidløs eleganse og klassisk design. Rommene er smakfullt innredet og innbyr til ro og fred og mulighet til å slappe av i komfortable omgivelser. Man vil også sette pris på stedets fremragende fasiliteter som er designet for å kunne tilby det ypperste av komfort og bekvemmelighet.

  Se mer
 • Ambassador
  Frakr1.474Per natt

  Ambassadorstars

  Vienna city, Wien , Kaerntner strasse 22 neuer markt 5 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 577 anmeldelser fra reisendeBasert på 577 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1898. Hotell ble totaloppusset i 2000. Eiendommen består av 89 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Det finnes pikkolotjeneste. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Fleming's Hotel Wien-Westbahnhof
  Frakr1.104Per natt

  Fleming's Hotel Wien-Westbahnhofstars

  Vienna city, Wien , Neubauguertel 26-28 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 936 anmeldelser fra reisendeBasert på 936 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2007. Hotell gjennomgikk renovering i 2007. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 7 tilbygg. Tilbygget har 7 etasjer. Det finnes totalt 200 rom på stedet. Eiendommen består av 167 dobbeltrom, 3 junior suiter, 2 suiter, 3 leiligheter, 24 studio og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Austria Trend Hotel Ananas
  Frakr1.095Per natt

  Austria Trend Hotel Ananasstars

  Vienna city, Wien , Rechte wienzeile 93-95 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1598 anmeldelser fra reisendeBasert på 1598 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble totaloppusset i 2013. Eiendommen består av 522 rom. Eiendommen består av 81 enkeltrom, 431 dobbeltrom, 3 suiter, 2 handikapvennlige rom. og 6 trippelrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • ARCOTEL Kaiserwasser Vienna
  Frakr758Per natt

  ARCOTEL Kaiserwasser Viennastars

  Vienna city, Wien , Wagramer strasse 8 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 644 anmeldelser fra reisendeBasert på 644 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2007. Eiendommen består av 282 rom. Eiendommen består av 184 dobbeltrom, 12 suiter, 3 leiligheter, 79 executive rom og 4 superior rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Det er en sykkelkjeller på området. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Det finnes pikkolotjeneste. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Leonardo Hotel Vienna
  Frakr862Per natt

  Leonardo Hotel Viennastars

  Vienna city, Wien , Matrosengasse 6-8 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1073 anmeldelser fra reisendeBasert på 1073 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 213 rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  151  Hoteller i Wien
Side  1  av  16
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Interessepunkter

Mest populære soner i Wien

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her