Hoteller i Wien

Finn på kart
Hoteller i Wien

WienFra  kr261

Anbefalte hoteller Wien

 • Enziana Hotel Vienna
  Frakr582Per natt

  Enziana Hotel Viennastars

  Vienna city, Wien , Rennweg 51 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 476 anmeldelser fra reisendeBasert på 476 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1985. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Det finnes totalt 165 rom på stedet. Eiendommen består av 16 enkeltrom og 149 dobbeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • De France Vienna
  Frakr1.844Per natt

  De France Viennastars

  Vienna city, Wien , Schottenring 3 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1523 anmeldelser fra reisendeBasert på 1523 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1872. Det finnes totalt 216 rom på stedet. Eiendommen består av 36 enkeltrom, 52 dobbeltrom og 20 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • NH Vienna Airport Conference Center
  Frakr1.269Per natt

  NH Vienna Airport Conference Centerstars

  Vienna city, Wien , Einfahrtsstrasse 1-3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2287 anmeldelser fra reisendeBasert på 2287 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell gjennomgikk renovering i 2005. Eiendommen består av 500 rom. Eiendommen består av 500 enkeltrom og 500 dobbeltrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte det praktiske minimarkedet til små innkjøp eller glemte tannbørster. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Vienna South
  Frakr1.200Per natt

  Hilton Garden Inn Vienna Southstars

  Vienna city, Wien , Hertha firnberg strasse 5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 207 anmeldelser fra reisendeBasert på 207 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1995. Hotell gjennomgikk renovering i 2008. Det finnes totalt 173 rom på stedet. Eiendommen består av 174 enkeltrom, 75 dobbeltrom og 4 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Det er en sykkelkjeller på området. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Fleming’s Selection Hotel Wien City
  Frakr1.379Per natt

  Fleming’s Selection Hotel Wien Citystars

  Vienna city, Wien , Josefstadter strasse 10-12 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1353 anmeldelser fra reisendeBasert på 1353 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Hotell ble totalrenovert i 2011. Eiendommen består av 207 rom. Eiendommen består av 16 enkeltrom, 191 dobbeltrom, 13 junior suiter, 10 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Hotel Lamee
  Frakr2.316Per natt

  Hotel Lameestars

  Vienna city, Wien , Rotenturmstrasse 15 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 254 anmeldelser fra reisendeBasert på 254 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1930. Hotell gjennomgikk renovering i 2012. Det finnes totalt 32 rom på stedet. Eiendommen består av 32 dobbeltrom, 5 junior suiter, 4 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • NH Wien Belvedere
  Frakr1.045Per natt

  NH Wien Belvederestars

  Vienna city, Wien , Rennweg 12a - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1246 anmeldelser fra reisendeBasert på 1246 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2000. Eiendommen består av 114 rom. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 102 dobbeltrom, 2 handikapvennlige rom. og 22 superior rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • NH Collection Wien Zentrum
  Frakr1.163Per natt

  NH Collection Wien Zentrumstars

  Vienna city, Wien , Mariahilfer strasse 78 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 628 anmeldelser fra reisendeBasert på 628 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1996. $hotel. getTypeHotel() gjennomgikk renovering i 2015. $hotel. getTypeHotel() består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 7 tilbygg. Tilbygget består av 4 etasjer. Eiendommen består av 73 rom. Eiendommen består av 28 dobbeltrom, 9 leiligheter, 26 superior rom og 10 familierom. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Prinz Eugen
  Frakr586Per natt

  Prinz Eugenstars

  Vienna city, Wien , Wiedner guertel 14 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 956 anmeldelser fra reisendeBasert på 956 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende byhotellet har en super beliggenhet i Wiens ambassadekvarter. Hotellet tilbyr et perfekt utgangspunkt til å utforske denne skjønne byens spektakulære severdigheter, blant annet det berømte Belvedereslottet. Fra hotellet har gjestene mulighet til enkelt å finne offentlig transport og adgang til andre severdigheter og byområder. Det praktfulle hotellet har en fantastisk arkitektonisk stil som komplimenterer omgivelsene på en sofistikert og elegant måte. Gjestene ønskes velkommen i den store lobbyen som utstråler tidløs eleganse og klassisk design. Rommene er smakfullt innredet og innbyr til ro og fred og mulighet til å slappe av i komfortable omgivelser. Man vil også sette pris på stedets fremragende fasiliteter som er designet for å kunne tilby det ypperste av komfort og bekvemmelighet.

  Se mer
 • Ambassador
  Frakr2.535Per natt

  Ambassadorstars

  Vienna city, Wien , Kaerntner strasse 22 neuer markt 5 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 586 anmeldelser fra reisendeBasert på 586 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1898. Hotell gjennomgikk renovering i 2000. Det finnes totalt 89 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes pikkolotjeneste. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  181  Hoteller i Wien
Side  1  av  19
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Interessepunkter

Mest populære soner i Wien

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her