Hoteller i Trondheim

Finn på kart
Hoteller i Trondheim

TrondheimFra  kr841

Anbefalte hoteller Trondheim

 • Scandic Lerkendal
  Frakr861Per natt

  Scandic Lerkendalstars

  Trondheim, Trondheim , Klæbuveien 127 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 476 anmeldelser fra reisendeBasert på 476 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og miljøvennlige hotellet er i en av Norges høyeste bygninger utenfor Oslo. Plasseringen er i midten av byens voksende område for kommersielle og undervisningsformål, kun en kort kjøretur fra Trondheim sentrum. Noen interessante steder slik som Lerkendal fotballstadion, og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet er innen rekkevidde. Stedet byr på 50 konferanserom med kapasitet for 23 000 mennesker. Inkludert en stor konferansehall, som kan deles i tre like deler. Takket være sine forretningsfasiliteter og den praktiske løsningen, er dette et perfekt sted for forretningsreisende som trenger å ha et møte. I tillegg kan gjestene bestemme hvorvidt de vil ha en enkelt seng, tvillingseng eller king-size seng på rommene sine. Disse er velutstyrte og pent innredet.

  Se mer
 • Scandic Nidelven
  Frakr1.306Per natt

  Scandic Nidelvenstars

  Trondheim, Trondheim , Havnegate 1-3 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Velkommen til Scandic Nidelven, hotellet som har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 11 ganger - senest kåret i 2017. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven. Vi tilbyr flotte konferansefasiliteter som tilpasses kundens ønsker og behov.Prøv Restaurant Nidelvens moderne meny som er inspirert av internasjonale trender innen kokkekunst og basert på de beste lokale råvarer. I Broen Bar kan du lene deg tilbake og nyte den flotte utsikten over Nidelven, noe godt å drikke samt ferske smørbrød og andre småretter. Vi har 18 møterom med kapasitet på opptil 650 personer. Vi kan arrangere alt fra små møter til konferanser, selskap og banketter, etter dine behov. Etter en lang møtedag kan du koble av og holde deg i form i vårt treningsrom. Du kan også låne sykler i resepsjonen for å få frisk luft og utforske nærområdet i eget tempo.Scandic Nidelven har en flott og sentral beliggenhet rett ved Nidelven. Hotellet ligger ved siden av broen over til Solsiden, et av Trondheims mest populære områder hvor du kan nyte restauranter, koselige kafeer og gode shoppingmuligheter. Populære attraksjoner som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro er alle innen gangavstand til hotellet. Hotellet ligger omtrent 200 meter fra sentralstasjonen, og Trondheim Lufthavn Værnes ligger en halvtimes kjøretur unna.

  Se mer
 • Quality Hotel Panorama
  Frakr946Per natt

  Quality Hotel Panoramastars

  Trondheim, Trondheim , Ivar lykkes vei 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 286 anmeldelser fra reisendeBasert på 286 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er praktisk plassert nær Rosenborg Ballklubbs fotballområde og Lerkendal Stadion. Sverresborg Trøndelag Folkemuseum, Nidarosdomen og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet er kun minutter unna dette trondheimshotellet. Kjøpesenteret CitySyd og Rostenhallen sportsanlegg er også plassert i nærheten. Stedet tilbyr gjestene en erfaren gjestfrihet i verdensklasse. Hotellets bekvemmeligheter inkluderer en gratis full frokost, og trådløs internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på tilgang til bankettsaler og faksmaskin. Valutaveksling, en kiosk og en betjent vasketjeneste er også tilgjengelig. Gjesterommene er velutstyrte, og inkluderer som standard strykejern, strykebrett og kabel-TV. Det er mulig å be om rom tilrettelagt for handikappede, samt å få romservice.

  Se mer
 • Scandic Bakklandet
  Frakr1.024Per natt

  Scandic Bakklandetstars

  Trondheim, Trondheim , Nedre bakklandet 60 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 799 anmeldelser fra reisendeBasert på 799 anmeldelser fra reisende

  Bo på idylliske og sjarmerende Bakklandet, Trondheims gamleby. Et flott utgangspunkt for å utforske byen og populære severdigheter som Gamle Bybro og Nidarosdomen. Nyt et godt måltid og utsikten over Nidelven i vår restaurant, Brasseri Bakklandet.Nyt frokost og en god middag i hotellrestauranten, Brasseri Bakklandet, som har utsikt mot Nidelven eller kjøp deg noe godt å drikke i vår bar, Bakke. Restauranten serverer et bredt utvalg lokale spesialiteter og internasjonale retter. Vi serverer også pizza fra vår italienske steinovn. Skal du arrangere ditt neste møte i Trondheim, har vi 6 møterom med utsikt mot elven som har kapasitet for opptil 40 deltakere. Som gjest hos oss kan du lade batteriene i vårt lyse og åpne treningsrom som er åpent 24 timer i døgnet og uten ekstra kostnad. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i alle hotellrom og fellesområder.Bo sentralt i hjertet av Trondheim, på idyl

  Se mer
 • Comfort Hotel Trondheim
  Frakr840Per natt

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 950 anmeldelser fra reisendeBasert på 950 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og komfortable hotellet er praktisk plassert i hjertet av Trondheim, med et bredt utvalg av underholdningsalternativer og historiske steder i området. Gjestene kan nå de viktigste attraksjonene i byen ved en kort gåtur, som Erkebispegården, Gamle Bybro og katedralen Nidarosdomen. Alle gjesterommene har et enkelt, men moderne utseende, og tilbyr et perfekt sted hvor gjester kan slappe av og komme seg etter en travel dag med sightseeing eller arbeid. De har gratis, trådløst internett og arbeidspult for de som må jobbe litt mer. Besøkende vil få en god start på dagen med den deilige frokosten servert i restauranten og forretningsreisende vil sette pris på de tilgjengelige møterommene.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Grand Olav
  Frakr1.294Per natt

  Clarion Collection Hotel Grand Olavstars

  Trondheim, Trondheim , Kjoepmannsgt 48 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 470 anmeldelser fra reisendeBasert på 470 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet har en priveligert beliggenhet i hjertet av Trondheim. Hotellet ligger ved siden av Trondheims store konserthall, og gir et spesielt preg og en interessant atmosfære til hotellet. På hotellets dørstokk vil besøkende finne mange restauranter, butikker og kaféer, så de vil garantert ha det hyggelig under oppholdet. Alle gjesterommene og suitene er romslige og har mye naturlig lys. De er velinnredete med alt man trenger for et hyggelig opphold, i klassisk stil med et moderne snev. Gjester som reiser i forbindelse med jobb vil like å vite at det finnes to møterom for å holde viktige møter, samt gratis trådløst internett i hele bygget. Spisefasilitter inkluderer frokostrom og en hyggelig restaurant for å nyte deilige retter.

  Se mer
 • Quality Hotel Augustin
  Frakr974Per natt

  Quality Hotel Augustinstars

  Trondheim, Trondheim , Kongensgate 26 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 452 anmeldelser fra reisendeBasert på 452 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Trondheim. De 137 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1915. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette overnattingsstedet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen.

  Se mer
 • Clarion Hotel & Congress Trondheim
  Frakr1.120Per natt

  Clarion Hotel & Congress Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Brattørkaia 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1330 anmeldelser fra reisendeBasert på 1330 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne designhotellet er plassert på Brattøra, nær attraksjoner slik som Pirbadet vannpark og Rockheim, det nasjonale pop- og rockesenteret. Sentralstasjonen er bare få minutters gange fra hotellet, og transport til flyplassen stopper rett utenfor hotellets hovedinngang. Rommene er stilige og godt utstyrt, med vakker utsikt over fjord eller by. I hotellets toppetasje finner gjestene Skybar. Her kan de nyte perfekt utsikt sammen med forskjellige smaker fra barens meny.

  Se mer
 • Best Western Stav Hotel
  Frakr989Per natt

  Best Western Stav Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sveberg trondheim n/a - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 64 anmeldelser fra reisendeBasert på 64 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Trondheim. Innkvarteringen ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Dette hotellet tilbyr totalt 65 soverom. Best Western Stav Hotel gjennomgikk en renovasjon i 2008. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Noen av tjenestene til Best Western Stav Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Scandic Solsiden
  Frakr846Per natt

  Scandic Solsidenstars

  Trondheim, Trondheim , Beddingen 1 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 463 anmeldelser fra reisendeBasert på 463 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er sentralt plassert i Nedre Elvehavn i Trondheim, populært kalt Solsiden, byens havneområde. Dette har blitt byens nye næringsområde, fylt med barer, restauranter og sjarmerende butikker. Byens konferansehotell har komfortable, moderne rom med typisk nordisk miljødesign, og er perfekt for forretningsreisende. Hvert rom kommer også utstyrt med gratis WiFi og en LCD-projektor. Hotellet har også et hypoallergenisk rom. Gjestene kan velge å slappe av på Solsiden Bar. Denne er plassert i hotellets lobbyområdet og tilbyr forfriskninger og lette måltider. Konferansearrangører blir imponert av de praktiske lunch- og middagstjenestene, som hotellet tilbyr deltakere.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  14  Hoteller i Trondheim
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Mest populære soner i Trondheim

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler