Hoteller i Trondheim

Finn på kart
Hoteller i Trondheim

TrondheimFra  kr871

Anbefalte hoteller Trondheim

 • Thon Hotel Gildevangen
  Frakr1.435Per natt

  Thon Hotel Gildevangenstars

  Trondheim, Trondheim , sondregate. 22b 7010 trondheim - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 366 anmeldelser fra reisendeBasert på 366 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1908. Hotell ble oppusset i 2003. Eiendommen består av 163 rom. Eiendommen består av 35 enkeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig.

  Se mer
 • Comfort Hotel Trondheim
  Frakr1.168Per natt

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 848 anmeldelser fra reisendeBasert på 848 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og komfortable hotellet er praktisk plassert i hjertet av Trondheim, med et bredt utvalg av underholdningsalternativer og historiske steder i området. Gjestene kan nå de viktigste attraksjonene i byen ved en kort gåtur, som Erkebispegården, Gamle Bybro og katedralen Nidarosdomen. Alle gjesterommene har et enkelt, men moderne utseende, og tilbyr et perfekt sted hvor gjester kan slappe av og komme seg etter en travel dag med sightseeing eller arbeid. De har gratis, trådløst internett og arbeidspult for de som må jobbe litt mer. Besøkende vil få en god start på dagen med den deilige frokosten servert i restauranten og forretningsreisende vil sette pris på de tilgjengelige møterommene.

  Se mer
 • Clarion Hotel & Congress Trondheim
  Frakr1.241Per natt

  Clarion Hotel & Congress Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Brattørkaia 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1155 anmeldelser fra reisendeBasert på 1155 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne designhotellet er plassert på Brattøra, nær attraksjoner slik som Pirbadet vannpark og Rockheim, det nasjonale pop- og rockesenteret. Sentralstasjonen er bare få minutters gange fra hotellet, og transport til flyplassen stopper rett utenfor hotellets hovedinngang. Rommene er stilige og godt utstyrt, med vakker utsikt over fjord eller by. I hotellets toppetasje finner gjestene Skybar. Her kan de nyte perfekt utsikt sammen med forskjellige smaker fra barens meny.

  Se mer
 • Quality Hotel Augustin
  Frakr1.003Per natt

  Quality Hotel Augustinstars

  Trondheim, Trondheim , Kongensgate 26 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 402 anmeldelser fra reisendeBasert på 402 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1915. Eiendommen består av 137 rom. Eiendommen består av 25 enkeltrom, 58 dobbeltrom og 2 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Clarion Collection Bakeriet
  Frakr1.046Per natt

  Clarion Collection Bakerietstars

  Trondheim, Trondheim , Brattorgata 2 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 533 anmeldelser fra reisendeBasert på 533 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 109 rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr et vaskeservice.

  Se mer
 • Comfort Hotel Park
  Frakr1.119Per natt

  Comfort Hotel Parkstars

  Trondheim, Trondheim , Prinsensgate 4a - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 415 anmeldelser fra reisendeBasert på 415 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1998. Eiendommen består av 64 rom. Hotell tilbyr . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Quality Hotel Panorama
  Frakr1.023Per natt

  Quality Hotel Panoramastars

  Trondheim, Trondheim , Ivar lykkes vei 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 240 anmeldelser fra reisendeBasert på 240 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er praktisk plassert nær Rosenborg Ballklubbs fotballområde og Lerkendal Stadion. Sverresborg Trøndelag Folkemuseum, Nidarosdomen og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet er kun minutter unna dette trondheimshotellet. Kjøpesenteret CitySyd og Rostenhallen sportsanlegg er også plassert i nærheten. Stedet tilbyr gjestene en erfaren gjestfrihet i verdensklasse. Hotellets bekvemmeligheter inkluderer en gratis full frokost, og trådløs internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på tilgang til bankettsaler og faksmaskin. Valutaveksling, en kiosk og en betjent vasketjeneste er også tilgjengelig. Gjesterommene er velutstyrte, og inkluderer som standard strykejern, strykebrett og kabel-TV. Det er mulig å be om rom tilrettelagt for handikappede, samt å få romservice.

  Se mer
 • Best Western Chesterfield Hotel
  Frakr870Per natt

  Best Western Chesterfield Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sondregate 26 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 201 anmeldelser fra reisendeBasert på 201 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Trondheim sentrum, i gangavstand fra butikker, restauranter, puber, museer og konsertsteder, i tillegg til buss-/togstasjon. Hotellet ligger 200 meter fra Trondheim stasjon, og Nidarosdomen, Norges eldste katedral, er ti minutters gange fra hotellet. Det er et turistinformasjonskontor fem minutter fra hotellet. Stjørdal er om lag 35 kilometer unna.Dette hotellet har 43 velutstyrte og nyoppussede rom, og en konferansesal for opptil 20 personer. Byhotellet ble bygget i 1930, og har en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingskontor og heis. Gjester kan ta en drink i baren, eller benytte seg av hotellets trådløse internett, konferansefasiliteter, room service og klesvask. Hotellet har også parkeringsplasser.Rommene har eget bad med dusj og hårføner, dobbeltseng, satellitt-TV og telefon. Rommene har også radio, minibar, vekkerklokke, strykejern/strykebrett, buksepresse, kjøleskap, skrivebord, selvstyrt oppvarming og kaffemaskin. De store rommene passer for familier, og det finnes også røykfrie rom.En frokostbuffet serveres hver morgen.Bussen til Trondheim lufthavn (Værnes) stopper like utenfor hotellet. Hurtigruteterminalen er 15 minutters gange unna. Fra sør: ta E6 mot sentrum til Olav Tryggvassons gate. Ta første til venstre inn på Fjordgata, og følg denne gaten til første lyskryss. Ta så til høyre, og hotellet ligger ti meter rett fram. Fra nord: følg skiltene mot Sentralstasjonen. Når du er i rundkjøringen ved Sentralstasjonen, kjører du til sentrum. Fortsett rett fram, og hotellet ligger 100 meter ned gaten.

  Se mer
 • Scandic Lerkendal
  Frakr995Per natt

  Scandic Lerkendalstars

  Trondheim, Trondheim , Klæbuveien 127 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 403 anmeldelser fra reisendeBasert på 403 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og miljøvennlige hotellet er i en av Norges høyeste bygninger utenfor Oslo. Plasseringen er i midten av byens voksende område for kommersielle og undervisningsformål, kun en kort kjøretur fra Trondheim sentrum. Noen interessante steder slik som Lerkendal fotballstadion, og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet er innen rekkevidde. Stedet byr på 50 konferanserom med kapasitet for 23 000 mennesker. Inkludert en stor konferansehall, som kan deles i tre like deler. Takket være sine forretningsfasiliteter og den praktiske løsningen, er dette et perfekt sted for forretningsreisende som trenger å ha et møte. I tillegg kan gjestene bestemme hvorvidt de vil ha en enkelt seng, tvillingseng eller king-size seng på rommene sine. Disse er velutstyrte og pent innredet.

  Se mer
 • Scandic Solsiden
  Frakr1.393Per natt

  Scandic Solsidenstars

  Trondheim, Trondheim , Beddingen 1 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 387 anmeldelser fra reisendeBasert på 387 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er sentralt plassert i Nedre Elvehavn i Trondheim, populært kalt Solsiden, byens havneområde. Dette har blitt byens nye næringsområde, fylt med barer, restauranter og sjarmerende butikker. Byens konferansehotell har komfortable, moderne rom med typisk nordisk miljødesign, og er perfekt for forretningsreisende. Hvert rom kommer også utstyrt med gratis WiFi og en LCD-projektor. Hotellet har også et hypoallergenisk rom. Gjestene kan velge å slappe av på Solsiden Bar. Denne er plassert i hotellets lobbyområdet og tilbyr forfriskninger og lette måltider. Konferansearrangører blir imponert av de praktiske lunch- og middagstjenestene, som hotellet tilbyr deltakere.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  13  Hoteller i Trondheim
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Mest populære soner i Trondheim

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler