Hoteller i Trondheim

Finn på kart
Hoteller i Trondheim

TrondheimFra  kr739

Anbefalte hoteller Trondheim

 • Thon Hotel Gildevangen
  Frakr1.186Per natt

  Thon Hotel Gildevangenstars

  Trondheim, Trondheim , sondregate. 22b 7010 trondheim - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 363 anmeldelser fra reisendeBasert på 363 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1908. Hotell ble oppusset i 2003. Eiendommen består av 163 rom. Eiendommen består av 35 enkeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig.

  Se mer
 • Comfort Hotel Trondheim
  Frakr889Per natt

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 839 anmeldelser fra reisendeBasert på 839 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og komfortable hotellet er praktisk plassert i hjertet av Trondheim, med et bredt utvalg av underholdningsalternativer og historiske steder i området. Gjestene kan nå de viktigste attraksjonene i byen ved en kort gåtur, som Erkebispegården, Gamle Bybro og katedralen Nidarosdomen. Alle gjesterommene har et enkelt, men moderne utseende, og tilbyr et perfekt sted hvor gjester kan slappe av og komme seg etter en travel dag med sightseeing eller arbeid. De har gratis, trådløst internett og arbeidspult for de som må jobbe litt mer. Besøkende vil få en god start på dagen med den deilige frokosten servert i restauranten og forretningsreisende vil sette pris på de tilgjengelige møterommene.

  Se mer
 • Clarion Hotel & Congress Trondheim
  Frakr1.094Per natt

  Clarion Hotel & Congress Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Brattørkaia 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1140 anmeldelser fra reisendeBasert på 1140 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne designhotellet er plassert på Brattøra, nær attraksjoner slik som Pirbadet vannpark og Rockheim, det nasjonale pop- og rockesenteret. Sentralstasjonen er bare få minutters gange fra hotellet, og transport til flyplassen stopper rett utenfor hotellets hovedinngang. Rommene er stilige og godt utstyrt, med vakker utsikt over fjord eller by. I hotellets toppetasje finner gjestene Skybar. Her kan de nyte perfekt utsikt sammen med forskjellige smaker fra barens meny.

  Se mer
 • Quality Hotel Augustin
  Frakr969Per natt

  Quality Hotel Augustinstars

  Trondheim, Trondheim , Kongensgate 26 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 396 anmeldelser fra reisendeBasert på 396 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1915. Eiendommen består av 137 rom. Eiendommen består av 25 enkeltrom, 58 dobbeltrom og 2 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Clarion Collection Bakeriet
  Frakr1.002Per natt

  Clarion Collection Bakerietstars

  Trondheim, Trondheim , Brattorgata 2 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 529 anmeldelser fra reisendeBasert på 529 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 109 rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr et vaskeservice.

  Se mer
 • Comfort Hotel Park
  Frakr991Per natt

  Comfort Hotel Parkstars

  Trondheim, Trondheim , Prinsensgate 4a - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 411 anmeldelser fra reisendeBasert på 411 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1998. Eiendommen består av 64 rom. Hotell tilbyr . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Quality Hotel Panorama
  Frakr887Per natt

  Quality Hotel Panoramastars

  Trondheim, Trondheim , Ivar lykkes vei 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 236 anmeldelser fra reisendeBasert på 236 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er praktisk plassert nær Rosenborg Ballklubbs fotballområde og Lerkendal Stadion. Sverresborg Trøndelag Folkemuseum, Nidarosdomen og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet er kun minutter unna dette trondheimshotellet. Kjøpesenteret CitySyd og Rostenhallen sportsanlegg er også plassert i nærheten. Stedet tilbyr gjestene en erfaren gjestfrihet i verdensklasse. Hotellets bekvemmeligheter inkluderer en gratis full frokost, og trådløs internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på tilgang til bankettsaler og faksmaskin. Valutaveksling, en kiosk og en betjent vasketjeneste er også tilgjengelig. Gjesterommene er velutstyrte, og inkluderer som standard strykejern, strykebrett og kabel-TV. Det er mulig å be om rom tilrettelagt for handikappede, samt å få romservice.

  Se mer
 • Best Western Chesterfield Hotel
  Frakr738Per natt

  Best Western Chesterfield Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sondregate 26 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 199 anmeldelser fra reisendeBasert på 199 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Trondheim sentrum, i gangavstand fra butikker, restauranter, puber, museer og konsertsteder, i tillegg til buss-/togstasjon. Hotellet ligger 200 meter fra Trondheim stasjon, og Nidarosdomen, Norges eldste katedral, er ti minutters gange fra hotellet. Det er et turistinformasjonskontor fem minutter fra hotellet. Stjørdal er om lag 35 kilometer unna.Dette hotellet har 43 velutstyrte og nyoppussede rom, og en konferansesal for opptil 20 personer. Byhotellet ble bygget i 1930, og har en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingskontor og heis. Gjester kan ta en drink i baren, eller benytte seg av hotellets trådløse internett, konferansefasiliteter, room service og klesvask. Hotellet har også parkeringsplasser.Rommene har eget bad med dusj og hårføner, dobbeltseng, satellitt-TV og telefon. Rommene har også radio, minibar, vekkerklokke, strykejern/strykebrett, buksepresse, kjøleskap, skrivebord, selvstyrt oppvarming og kaffemaskin. De store rommene passer for familier, og det finnes også røykfrie rom.En frokostbuffet serveres hver morgen.Bussen til Trondheim lufthavn (Værnes) stopper like utenfor hotellet. Hurtigruteterminalen er 15 minutters gange unna. Fra sør: ta E6 mot sentrum til Olav Tryggvassons gate. Ta første til venstre inn på Fjordgata, og følg denne gaten til første lyskryss. Ta så til høyre, og hotellet ligger ti meter rett fram. Fra nord: følg skiltene mot Sentralstasjonen. Når du er i rundkjøringen ved Sentralstasjonen, kjører du til sentrum. Fortsett rett fram, og hotellet ligger 100 meter ned gaten.

  Se mer
 • Best Western Stav Hotel
  Frakr1.101Per natt

  Best Western Stav Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sveberg trondheim n/a - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 55 anmeldelser fra reisendeBasert på 55 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1990. Hotell ble oppusset i 2008. Det finnes totalt 65 rom på stedet. Eiendommen består av 4 enkeltrom, 60 dobbeltrom, 1 suite og 7 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Det er en sykkelkjeller på området. Hotell tilbyr bilutleie.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Grand Olav
  Frakr1.082Per natt

  Clarion Collection Hotel Grand Olavstars

  Trondheim, Trondheim , Kjoepmannsgt 48 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 389 anmeldelser fra reisendeBasert på 389 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet har en priveligert beliggenhet i hjertet av Trondheim. Hotellet ligger ved siden av Trondheims store konserthall, og gir et spesielt preg og en interessant atmosfære til hotellet. På hotellets dørstokk vil besøkende finne mange restauranter, butikker og kaféer, så de vil garantert ha det hyggelig under oppholdet. Alle gjesterommene og suitene er romslige og har mye naturlig lys. De er velinnredete med alt man trenger for et hyggelig opphold, i klassisk stil med et moderne snev. Gjester som reiser i forbindelse med jobb vil like å vite at det finnes to møterom for å holde viktige møter, samt gratis trådløst internett i hele bygget. Spisefasilitter inkluderer frokostrom og en hyggelig restaurant for å nyte deilige retter.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  11  Hoteller i Trondheim
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Mest populære soner i Trondheim

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler