Hoteller i Trondheim

Finn på kart
Hoteller i Trondheim

TrondheimFra  kr676

Anbefalte hoteller Trondheim

 • Best Western Chesterfield Hotel
  Frakr676Per natt

  Best Western Chesterfield Hotelstars

  Trondheim, Trondheim , Sondregate 26 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 211 anmeldelser fra reisendeBasert på 211 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Trondheim sentrum, i gangavstand fra butikker, restauranter, puber, museer og konsertsteder, i tillegg til buss-/togstasjon. Hotellet ligger 200 meter fra Trondheim stasjon, og Nidarosdomen, Norges eldste katedral, er ti minutters gange fra hotellet. Det er et turistinformasjonskontor fem minutter fra hotellet. Stjørdal er om lag 35 kilometer unna.Dette hotellet har 43 velutstyrte og nyoppussede rom, og en konferansesal for opptil 20 personer. Byhotellet ble bygget i 1930, og har en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingskontor og heis. Gjester kan ta en drink i baren, eller benytte seg av hotellets trådløse internett, konferansefasiliteter, room service og klesvask. Hotellet har også parkeringsplasser.Rommene har eget bad med dusj og hårføner, dobbeltseng, satellitt-TV og telefon. Rommene har også radio, minibar, vekkerklokke, strykejern/strykebrett, buksepresse, kjøleskap, skrivebord, selvstyrt oppvarming og kaffemaskin. De store rommene passer for familier, og det finnes også røykfrie rom.En frokostbuffet serveres hver morgen.Bussen til Trondheim lufthavn (Værnes) stopper like utenfor hotellet. Hurtigruteterminalen er 15 minutters gange unna. Fra sør: ta E6 mot sentrum til Olav Tryggvassons gate. Ta første til venstre inn på Fjordgata, og følg denne gaten til første lyskryss. Ta så til høyre, og hotellet ligger ti meter rett fram. Fra nord: følg skiltene mot Sentralstasjonen. Når du er i rundkjøringen ved Sentralstasjonen, kjører du til sentrum. Fortsett rett fram, og hotellet ligger 100 meter ned gaten.

  Se mer
 • Scandic Lerkendal
  Frakr1.090Per natt

  Scandic Lerkendalstars

  Trondheim, Trondheim , Klæbuveien 127 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 459 anmeldelser fra reisendeBasert på 459 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og miljøvennlige hotellet er i en av Norges høyeste bygninger utenfor Oslo. Plasseringen er i midten av byens voksende område for kommersielle og undervisningsformål, kun en kort kjøretur fra Trondheim sentrum. Noen interessante steder slik som Lerkendal fotballstadion, og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet er innen rekkevidde. Stedet byr på 50 konferanserom med kapasitet for 23 000 mennesker. Inkludert en stor konferansehall, som kan deles i tre like deler. Takket være sine forretningsfasiliteter og den praktiske løsningen, er dette et perfekt sted for forretningsreisende som trenger å ha et møte. I tillegg kan gjestene bestemme hvorvidt de vil ha en enkelt seng, tvillingseng eller king-size seng på rommene sine. Disse er velutstyrte og pent innredet.

  Se mer
 • Quality Hotel Augustin
  Frakr1.188Per natt

  Quality Hotel Augustinstars

  Trondheim, Trondheim , Kongensgate 26 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 437 anmeldelser fra reisendeBasert på 437 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Trondheim. De 137 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1915. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette overnattingsstedet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen.

  Se mer
 • Clarion Hotel & Congress Trondheim
  Frakr1.119Per natt

  Clarion Hotel & Congress Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Brattørkaia 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1280 anmeldelser fra reisendeBasert på 1280 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne designhotellet er plassert på Brattøra, nær attraksjoner slik som Pirbadet vannpark og Rockheim, det nasjonale pop- og rockesenteret. Sentralstasjonen er bare få minutters gange fra hotellet, og transport til flyplassen stopper rett utenfor hotellets hovedinngang. Rommene er stilige og godt utstyrt, med vakker utsikt over fjord eller by. I hotellets toppetasje finner gjestene Skybar. Her kan de nyte perfekt utsikt sammen med forskjellige smaker fra barens meny.

  Se mer
 • Scandic Hell
  Frakr1.547Per natt

  Scandic Hellstars

  Trondheim, Trondheim , Sandfaerhus 22 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 503 anmeldelser fra reisendeBasert på 503 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Trondheim. Eiendommen består av totalt 157 rom. I øvrig kan besøkende medbringe kjæledyr på denne eiendommen.

  Se mer
 • Quality Hotel Panorama
  Frakr1.000Per natt

  Quality Hotel Panoramastars

  Trondheim, Trondheim , Ivar lykkes vei 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 276 anmeldelser fra reisendeBasert på 276 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er praktisk plassert nær Rosenborg Ballklubbs fotballområde og Lerkendal Stadion. Sverresborg Trøndelag Folkemuseum, Nidarosdomen og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet er kun minutter unna dette trondheimshotellet. Kjøpesenteret CitySyd og Rostenhallen sportsanlegg er også plassert i nærheten. Stedet tilbyr gjestene en erfaren gjestfrihet i verdensklasse. Hotellets bekvemmeligheter inkluderer en gratis full frokost, og trådløs internettilgang. Forretningsreisende vil sette pris på tilgang til bankettsaler og faksmaskin. Valutaveksling, en kiosk og en betjent vasketjeneste er også tilgjengelig. Gjesterommene er velutstyrte, og inkluderer som standard strykejern, strykebrett og kabel-TV. Det er mulig å be om rom tilrettelagt for handikappede, samt å få romservice.

  Se mer
 • Comfort Hotel Trondheim
  Frakr965Per natt

  Comfort Hotel Trondheimstars

  Trondheim, Trondheim , Krambugata 3 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 922 anmeldelser fra reisendeBasert på 922 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og komfortable hotellet er praktisk plassert i hjertet av Trondheim, med et bredt utvalg av underholdningsalternativer og historiske steder i området. Gjestene kan nå de viktigste attraksjonene i byen ved en kort gåtur, som Erkebispegården, Gamle Bybro og katedralen Nidarosdomen. Alle gjesterommene har et enkelt, men moderne utseende, og tilbyr et perfekt sted hvor gjester kan slappe av og komme seg etter en travel dag med sightseeing eller arbeid. De har gratis, trådløst internett og arbeidspult for de som må jobbe litt mer. Besøkende vil få en god start på dagen med den deilige frokosten servert i restauranten og forretningsreisende vil sette pris på de tilgjengelige møterommene.

  Se mer
 • Thon Hotel Gildevangen
  Frakr1.341Per natt

  Thon Hotel Gildevangenstars

  Trondheim, Trondheim , sondregate. 22b 7010 trondheim - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 56 anmeldelser fra reisendeBasert på 56 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1908. Hotell ble oppusset i 2003. Eiendommen består av 163 rom. Eiendommen består av 35 enkeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig.

  Se mer
 • Scandic Nidelven
  Frakr1.802Per natt

  Scandic Nidelvenstars

  Trondheim, Trondheim , Havnegate 1-3 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Hotell ble totaloppusset i 2006. Eiendommen består av 221 rom. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Grand Olav
  Frakr1.617Per natt

  Clarion Collection Hotel Grand Olavstars

  Trondheim, Trondheim , Kjoepmannsgt 48 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 457 anmeldelser fra reisendeBasert på 457 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet har en priveligert beliggenhet i hjertet av Trondheim. Hotellet ligger ved siden av Trondheims store konserthall, og gir et spesielt preg og en interessant atmosfære til hotellet. På hotellets dørstokk vil besøkende finne mange restauranter, butikker og kaféer, så de vil garantert ha det hyggelig under oppholdet. Alle gjesterommene og suitene er romslige og har mye naturlig lys. De er velinnredete med alt man trenger for et hyggelig opphold, i klassisk stil med et moderne snev. Gjester som reiser i forbindelse med jobb vil like å vite at det finnes to møterom for å holde viktige møter, samt gratis trådløst internett i hele bygget. Spisefasilitter inkluderer frokostrom og en hyggelig restaurant for å nyte deilige retter.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  16  Hoteller i Trondheim
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Trondheim is located in the central area of Norway, and is one of the country's largest cities. It is home to the important University of Science and Technology, which trains 80% of Norway's engineers. It is also the location of offices of companies like Google, Yahoo, Opera and Sun Microsystems. Trondheim is a coastal city at the mouth of the River Nidelva and despite the major fires that have occurred throughout its history, it still has treasures from the Viking period of the Middle Ages. One of these is Nidaros Cathedral; it is much restored and in the Gothic style, with certain English and Romanesque influences. This building is the site of St Olaf's tomb. Trondheim Archbishop's Palace, to the south of the cathedral, is the oldest stone building in Scandinavia, and is currently a museum of archaeology, art and religious and military history; it also houses the Norwegian crown jewels. This place has excellent train and bus connections and it is an ideal base for cycling, excursions, fishing, skiing and other sports. There are boat trips along both banks of the River Nidelva, with its landscape which will be green, multicoloured or totally white, depending on the time of year when you visit this city. Discover all the charms of Trondheim!

Mest populære soner i Trondheim

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler