Hoteller i Stavanger

Finn på kart
Hoteller i Stavanger

StavangerFra  kr864

Anbefalte hoteller Stavanger

 • Thon Maritim
  Frakr1.487Per natt

  Thon Maritimstars

  Stavanger, Stavanger , kongsgaten 32, postboks 260 n-4001 stavanger - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 503 anmeldelser fra reisendeBasert på 503 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1997. Hotell gjennomgikk renovering i 2014. Det finnes totalt 223 rom på stedet. Eiendommen består av 34 enkeltrom, 89 dobbeltrom, 33 leiligheter, 10 studio, 4 handikapvennlige rom. , 7 trippelrom, 17 executive rom, 7 superior rom og 11 familierom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr et vaskeservice. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Quality Airport Hotel Stavanger
  Frakr1.127Per natt

  Quality Airport Hotel Stavangerstars

  Stavanger, Stavanger , Sommeveien 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 282 anmeldelser fra reisendeBasert på 282 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne konferansehotellet har en praktisk beliggenhet kun 1 km fra Stavanger flyplass på Sola. Det ligger kun noen få skritt fra flere busstopp som vil ta besøkende til enhver del av byen, og er ideelt for både forretnings- og fritidsreisende. Turistattraksjoner i nærheten inkluderer Flyhistorisk museum, beliggende kun 10 minutters gange unna. Utformet med tanke på gjestenes komfort har dette elegante hotellet et bredt utvalg av ulike innkvarteringsalternativer for å oppfylle alle gjesters forventninger. Familier som reiser med barn og trenger ekstra plass vil sette pris på familierommene utstyrt med en komfortabel sovesofa. Dette husdyrvennlige hotellet inkluderer et fullt utstyrt treningssenter og en koselig restaurant som serverer deilige spesialiteter.

  Se mer
 • Clarion Hotel Energy
  Frakr1.309Per natt

  Clarion Hotel Energystars

  Stavanger, Stavanger , Ishockeyveien 2 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 573 anmeldelser fra reisendeBasert på 573 anmeldelser fra reisende

  Med sin plassering i Stavanger Forum, Madla, er dette hotellet ideelt for forretningsreisende og turister som besøker Norges energihovedstad. I tillegg til å være et viktig næringsområde, byr omgivelsene også på et fantastisk landskap med innsjøer og skoger. Gjestene kan oppleve Stavanger Kunstmuseum eller handle på Amfi Madla Senter. Denne stilige innkvarteringen består av dobbeltrom, tvillingrom, suiter og familierom. Alle har gratis Wi-Fi og et skrivebord, i tillegg har noen av rommene boblebad. Gjestene kan starte dagen med en full frokost, og hygge seg med middag på stedets restaurant - eller bare slappe av med en drink i baren. Andre fasiliteter inkluderer et treningssenter som gjestene kan benytte for å holde seg i form. Gjesteparkering er tilgjengelig, og etablissementet er dyrevennlig. Konferansefasilitetene gjør også disse premissene til en ideell destinasjon for forretningsreisende.

  Se mer
 • Clarion Hotel Stavanger
  Frakr1.185Per natt

  Clarion Hotel Stavangerstars

  Stavanger, Stavanger , Arne rettedals gate 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 785 anmeldelser fra reisendeBasert på 785 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2000. Eiendommen består av 250 rom. Eiendommen består av 202 dobbeltrom og 28 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Scandic Stavanger Forus
  Frakr863Per natt

  Scandic Stavanger Forusstars

  Stavanger, Stavanger , Bjødnabeen 2 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 249 anmeldelser fra reisendeBasert på 249 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Hotell ble oppusset i 2011. Eiendommen består av 258 rom. Eiendommen består av 5 enkeltrom, 197 dobbeltrom, 1 suite, 24 handikapvennlige rom. og 55 superior rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Det er en sykkelkjeller på området. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Best Western Havly Hotell
  Frakr1.222Per natt

  Best Western Havly Hotellstars

  Stavanger, Stavanger , Valberggt 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 107 anmeldelser fra reisendeBasert på 107 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 42 rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Scandic Stavanger Park
  Frakr1.124Per natt

  Scandic Stavanger Parkstars

  Stavanger, Stavanger , Prestegardsbakken 1 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 313 anmeldelser fra reisendeBasert på 313 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1998. Det finnes totalt 84 rom på stedet. Dette hotellet består av . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Clarion Hotel Air
  Frakr1.239Per natt

  Clarion Hotel Airstars

  Stavanger, Stavanger , Utsolaarmen 16 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 171 anmeldelser fra reisendeBasert på 171 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2015. Det finnes totalt 296 rom på stedet. Eiendommen består av 8 enkeltrom, 157 dobbeltrom, 21 junior suiter, 1 suite, 30 handikapvennlige rom. og 41 superior rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr daglige aviser. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Comfort Hotel Stavanger
  Frakr895Per natt

  Comfort Hotel Stavangerstars

  Stavanger, Stavanger , Klubbgt 3 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 422 anmeldelser fra reisendeBasert på 422 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 90 rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Scandic Forum Hotel
  Frakr1.177Per natt

  Scandic Forum Hotelstars

  Stavanger, Stavanger , Gunnar warebergsgate 17 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 293 anmeldelser fra reisendeBasert på 293 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2001. Hotell ble totalrenovert i 2014. Eiendommen består av 182 rom. Eiendommen består av 34 enkeltrom, 120 dobbeltrom, 26 junior suiter, 2 suiter, 4 handikapvennlige rom. , 24 trippelrom og 30 superior rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det finnes vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Det er døgnbemannet sikkerhet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  17  Hoteller i Stavanger
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Stavanger is a coastal city in the southwest of Norway in the county of Rogaland. It is the country's fourth largest city and the centre of Norway's third largest urban area. Stavanger is characterised by some majestic mountains, peaceful fjords and lovely beaches. It also has a lively nightlife, some excellent traditional cuisine and some highlights of Norwegian culture. One of the main attractions of the area is the Manafossen waterfall, which is the county's largest and one of the most important in Norway. The 92-metre high waterfall is outstandingly beautiful. Another good place to visit is Man Farm. Around the main building you can see the remains of a medieval farm that was in use until 1915. If you enjoy cultural activities, then don't miss Stavanger Cathedral, which was built in 1125 in the Anglo-Norman style. In 1272 it was damaged by a fire, and this allowed the opportunity to build a choir in the new Gothic style. Stavanger also has a wide range of museums, parks, restaurants, hotels and shops.

Mest populære soner i Stavanger

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler