Hoteller i Bergen

Finn på kart
Hoteller i Bergen

BergenFra  kr891

Anbefalte hoteller Bergen

 • Clarion Hotel Admiral
  Frakr1.162Per natt

  Clarion Hotel Admiralstars

  Bergen, Bergen , C sundts gate 9 - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1252 anmeldelser fra reisendeBasert på 1252 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Bergens havn og Bryggen, ligger dette moderne byhotellet i et tidligere pakkhus og varehus fra tidlig 1900-tallet. Herfra kan gjestene nyte pittoresk utsikt over Bergens fiskemarked, Fløien og Ulrikken. Hotellets restaurant tilbyr lokale spesialiteter med påvirkning fra Manhattan, og gjestene kan nyte en sunn frokostbuffet om morgenen med organiske alternativer. Hotellet tilbyr også rabatt for tilgang til treningssenter, beliggende en kort spasertur fra hotellet. Hver rom har kabel- eller satellitt-TV og gratis Wi-Fi samt trendy, moderne innredning og store vinduer. Enten du reiser til Bergen i forbindelse med jobb eller fritid, tilbyr dette hotellet komfortable rom og en deilig, sentral beliggenhet for et hyggelig opphold.

  Se mer
 • Scandic Bergen City
  Frakr994Per natt

  Scandic Bergen Citystars

  Bergen, Bergen , hakonsgt.2, 5015 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 802 anmeldelser fra reisendeBasert på 802 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1986. Hotell ble oppusset i 2009. Det finnes totalt 254 rom på stedet. Eiendommen består av 5 enkeltrom, 249 dobbeltrom og 7 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Best Western Plus Hotell Hordaheimen
  Frakr1.232Per natt

  Best Western Plus Hotell Hordaheimenstars

  Bergen, Bergen , C. sundtsgt. 18 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 522 anmeldelser fra reisendeBasert på 522 anmeldelser fra reisende

  Et av Bergens eldste hoteller ligger midt i sentrum av byen, nær den historiske havnen med hansabryggen. Det ble bygget i 1918 i jugendstil og har beholdt mange av sine opprinnelige trekk, men de er nå blandet med moderne møbler og innredning. Bergen lufthavn Flesland ligger 24 km unna. Det røykfrie hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, gratis WiFi, møterom, restaurant, bar, medisinsk assistanse, vaskeritjeneste og parkering på stedet (mot betaling).

  Se mer
 • Comfort Hotel Holberg
  Frakr890Per natt

  Comfort Hotel Holbergstars

  Bergen, Bergen , Strandgaten 190 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 67 anmeldelser fra reisendeBasert på 67 anmeldelser fra reisende

  Dette dyrevennlige hotellet byr på et sjarmerende moderne dekor med koselige gjesterom, samt en vennlig restaurant. Den ideelle plasseringen i hjertet av Bergen er i en rolig men populær gågate full av butikker, og kun 1 km fra sentrum. Et perfekt utgangspunkt for å utforske byen. Boenhetene byr på en en lys og vennlig atmosfære, med en typisk skandinavisk stil - ideell for avslapping og en god natts hvile. Standard fasiliteter inkluderer gratis Wi-Fi, en praktisk pult og en flatskjerm-TV for gjestenes underholdning. Stedets restaurant tilbyr en variert meny med delikate internasjonale retter, inspirert av Middelhavet. Alle serveres i en vennlig og behagelig atmosfære. Spesialiteter som nachos, salater, hamburgere og typiske spanske tapasretter vil friste gjestene, og få dem til å komme tilbake for å bestille mer. Etablissementet tilbyr også en herlig toppterrasse, som er det ideelle stedet for å slappe av og kose seg med litt sol.

  Se mer
 • Scandic Ornen
  Frakr1.247Per natt

  Scandic Ornenstars

  Bergen, Bergen , Lars hilles gate 18 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1358 anmeldelser fra reisendeBasert på 1358 anmeldelser fra reisende

  Stort konferansehotell med kapasitet til 400 gjester. Hotellet er sentralt plassert nær Bystasjonen i Bergen, i nærheten av Grieghallen og kulturattraksjoner. Fra Roast restaurant og skybar i 13. etasje kan du nyte en fantastisk utsikt.Scandic Ørnen har store og komfortable rom, inkludert tilgjengelighetsrom. Hotellet har store konferansefasiliteter, moderne utstyr, 16 møterom og en kapasitet på opp til 400 gjester. Restauranten Roast er populær både blant våre gjester og byens lokalbefolkning. Bergens eneste skybar ligger i 13. etasje, med fantastisk utsikt over byen og fjellene rundt. I 9. etasje finner du vårt moderne treningsrom med varierte treningsmuligheter og hos FitFactory i hotellets 1. etasje kan du bestille time med personlig trener.Scandic Ørnen ligger sentralt plassert i byens kulturakse, med kort avstand til Bystasjonen, Grieghallen, KODE - Kunstmuseene i Bergen og Ber

  Se mer
 • Grand Terminus
  Frakr1.105Per natt

  Grand Terminusstars

  Bergen, Bergen , Zander kaaes gate 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 953 anmeldelser fra reisendeBasert på 953 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er plassert i hjertet av Bergen, nære de mange shopping- og underholdningsmulighetene, samt byens severdigheter. Det berømte fiskemarkedet og den tidligere hanseatiske kaien er innen enkel rekkevidde, offentlig transport er kun 100 meter unna. Dette etablissementet består av totalt 131 rom fordelt på 7 etasjer. Baren og kafeen er perfekte til å nyte forfriskninger eller småretter, mens stedets restaurantløsning byr på et utvalg retter. Et konferanserom er tilgjengelig for forretningsreisende. De smakfullt dekorerte og elegant møblerte boenhetene kommer alle med eget bad. TV og internettilkobling er også standard for alle rom.

  Se mer
 • Clarion Hotel Bergen Airport
  Frakr1.443Per natt

  Clarion Hotel Bergen Airportstars

  Bergen, Bergen , Flyplassveien 555 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 888 anmeldelser fra reisendeBasert på 888 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Bergen. De 200 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Besøkende kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Kjæledyr er ikke tillatt på Clarion Hotel Bergen Airport.

  Se mer
 • Scandic Neptun
  Frakr936Per natt

  Scandic Neptunstars

  Bergen, Bergen , Valkendorfsgate 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 978 anmeldelser fra reisendeBasert på 978 anmeldelser fra reisende

  Opplev en flott beliggenhet hjertet av Bergen sentrum. Dette hotellet er nære de mange attraksjonene byen har å tilby. Hotellet er plassert kun en kort distanse fra Bryggen. En rekke butikker, underholdningsmuligheter og restauranter finnes i nærområdet. Dette herlige stedet appellerer til kresne ferie- og forretningsreisende. Stedet kan skilte med elegante, smakfullt designede rom. Disse er vakkert møbler, og godt utstyrt med moderne bekvemmeligheter. Med to restauranter og en bar, oppfyller dette hotellet gjestenes matbehov. Forretningsreisende vil sette pris på bekvemmelighetene som konferanserommet har å tilby.

  Se mer
 • Scandic Strand
  Frakr1.158Per natt

  Scandic Strandstars

  Bergen, Bergen , Strandkaien 2-4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 738 anmeldelser fra reisendeBasert på 738 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 124 rom på stedet. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Scandic Bergen Airport
  Frakr1.058Per natt

  Scandic Bergen Airportstars

  Bergen, Bergen , Kokstadflaten 2, po box 109 5257 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 351 anmeldelser fra reisendeBasert på 351 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1982. Hotell ble totalrenovert i 2000. Eiendommen består av 197 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  17  Hoteller i Bergen
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Bergen is a city on the southwest coast of Norway and it is the country's second largest city. It is the capital of the county of Hordaland. The city is set in a valley formed by the Seven Mountains, very popular in the area. The place has many charming streets and little alleyways, and a lovely old town where you can see some of the attractive regional architecture, museums, art galleries, concerts and many shops. The area has some splendid natural attractions. For example, you can get to know some of the seven mountains and enjoy the incredible views from the summits. It is a wonderful place to relax in the peace and silence of nature. Furthermore, the city is the gateway to the beautiful Norwegian fjords. If you want to see some of the city's sites, go to the Fish Market and the historic quayside of Bryggen, which dates to the Hanseatic period. Bergen is a beautiful city and an important centre, full of cultural attractions, a number of museums and art galleries and it is one of the few cities that features on UNESCO's World Heritage list.

Mest populære soner i Bergen

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler