Hoteller i Bergen

Finn på kart
Hoteller i Bergen

BergenFra  kr956

Anbefalte hoteller Bergen

 • Scandic Neptun
  Frakr1.023Per natt

  Scandic Neptunstars

  Bergen, Bergen , Valkendorfsgate 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1007 anmeldelser fra reisendeBasert på 1007 anmeldelser fra reisende

  Opplev en flott beliggenhet hjertet av Bergen sentrum. Dette hotellet er nære de mange attraksjonene byen har å tilby. Hotellet er plassert kun en kort distanse fra Bryggen. En rekke butikker, underholdningsmuligheter og restauranter finnes i nærområdet. Dette herlige stedet appellerer til kresne ferie- og forretningsreisende. Stedet kan skilte med elegante, smakfullt designede rom. Disse er vakkert møbler, og godt utstyrt med moderne bekvemmeligheter. Med to restauranter og en bar, oppfyller dette hotellet gjestenes matbehov. Forretningsreisende vil sette pris på bekvemmelighetene som konferanserommet har å tilby.

  Se mer
 • Scandic Bergen City
  Frakr983Per natt

  Scandic Bergen Citystars

  Bergen, Bergen , hakonsgt.2, 5015 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 821 anmeldelser fra reisendeBasert på 821 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Bergen. Med sin beliggenhet innen 400 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. De 254 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2009. Scandic Bergen City tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Scandic Bergen City. Kjæledyr er tillatt påScandic Bergen City.

  Se mer
 • Scandic Byparken
  Frakr1.118Per natt

  Scandic Byparkenstars

  Bergen, Bergen , Christiesgate 5-7 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 953 anmeldelser fra reisendeBasert på 953 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Bergen, er et godt alternativ for familier. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 9. 0 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 17. 7 kilometer. Eiendommen ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. Eiendommen består av totalt 159 soverom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2014. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Scandic Byparken. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på overnattingsstedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Clarion Hotel Admiral
  Frakr1.345Per natt

  Clarion Hotel Admiralstars

  Bergen, Bergen , C sundts gate 9 - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1315 anmeldelser fra reisendeBasert på 1315 anmeldelser fra reisende

  Med utsikt over Bergens havn og Bryggen, ligger dette moderne byhotellet i et tidligere pakkhus og varehus fra tidlig 1900-tallet. Herfra kan gjestene nyte pittoresk utsikt over Bergens fiskemarked, Fløien og Ulrikken. Hotellets restaurant tilbyr lokale spesialiteter med påvirkning fra Manhattan, og gjestene kan nyte en sunn frokostbuffet om morgenen med organiske alternativer. Hotellet tilbyr også rabatt for tilgang til treningssenter, beliggende en kort spasertur fra hotellet. Hver rom har kabel- eller satellitt-TV og gratis Wi-Fi samt trendy, moderne innredning og store vinduer. Enten du reiser til Bergen i forbindelse med jobb eller fritid, tilbyr dette hotellet komfortable rom og en deilig, sentral beliggenhet for et hyggelig opphold.

  Se mer
 • Best Western Plus Hotell Hordaheimen
  Frakr1.237Per natt

  Best Western Plus Hotell Hordaheimenstars

  Bergen, Bergen , C. sundtsgt. 18 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 528 anmeldelser fra reisendeBasert på 528 anmeldelser fra reisende

  Et av Bergens eldste hoteller ligger midt i sentrum av byen, nær den historiske havnen med hansabryggen. Det ble bygget i 1918 i jugendstil og har beholdt mange av sine opprinnelige trekk, men de er nå blandet med moderne møbler og innredning. Bergen lufthavn Flesland ligger 24 km unna. Det røykfrie hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, gratis WiFi, møterom, restaurant, bar, medisinsk assistanse, vaskeritjeneste og parkering på stedet (mot betaling).

  Se mer
 • Scandic Ornen
  Frakr1.256Per natt

  Scandic Ornenstars

  Bergen, Bergen , Lars hilles gate 18 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1404 anmeldelser fra reisendeBasert på 1404 anmeldelser fra reisende

  Stort konferansehotell med kapasitet til 400 gjester. Hotellet er sentralt plassert nær Bystasjonen i Bergen, i nærheten av Grieghallen og kulturattraksjoner. Fra Roast restaurant og skybar i 13. etasje kan du nyte en fantastisk utsikt.Scandic Ørnen har store og komfortable rom, inkludert tilgjengelighetsrom. Hotellet har store konferansefasiliteter, moderne utstyr, 16 møterom og en kapasitet på opp til 400 gjester. Restauranten Roast er populær både blant våre gjester og byens lokalbefolkning. Bergens eneste skybar ligger i 13. etasje, med fantastisk utsikt over byen og fjellene rundt. I 9. etasje finner du vårt moderne treningsrom med varierte treningsmuligheter og hos FitFactory i hotellets 1. etasje kan du bestille time med personlig trener.Scandic Ørnen ligger sentralt plassert i byens kulturakse, med kort avstand til Bystasjonen, Grieghallen, KODE - Kunstmuseene i Bergen og Ber

  Se mer
 • Scandic Bergen Airport
  Frakr1.055Per natt

  Scandic Bergen Airportstars

  Bergen, Bergen , Kokstadflaten 2, po box 109 5257 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 356 anmeldelser fra reisendeBasert på 356 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Bergen. Det finnes totalt 197 gjesteværelser på stedet. Scandic Bergen Airport ble komplett oppusset i 2000. Kunder kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Scandic Bergen Airport har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Noen av tjenestene til Scandic Bergen Airport kan koste ekstra.

  Se mer
 • Comfort Hotel Holberg
  Frakr1.026Per natt

  Comfort Hotel Holbergstars

  Bergen, Bergen , Strandgaten 190 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 82 anmeldelser fra reisendeBasert på 82 anmeldelser fra reisende

  Dette dyrevennlige hotellet byr på et sjarmerende moderne dekor med koselige gjesterom, samt en vennlig restaurant. Den ideelle plasseringen i hjertet av Bergen er i en rolig men populær gågate full av butikker, og kun 1 km fra sentrum. Et perfekt utgangspunkt for å utforske byen. Boenhetene byr på en en lys og vennlig atmosfære, med en typisk skandinavisk stil - ideell for avslapping og en god natts hvile. Standard fasiliteter inkluderer gratis Wi-Fi, en praktisk pult og en flatskjerm-TV for gjestenes underholdning. Stedets restaurant tilbyr en variert meny med delikate internasjonale retter, inspirert av Middelhavet. Alle serveres i en vennlig og behagelig atmosfære. Spesialiteter som nachos, salater, hamburgere og typiske spanske tapasretter vil friste gjestene, og få dem til å komme tilbake for å bestille mer. Etablissementet tilbyr også en herlig toppterrasse, som er det ideelle stedet for å slappe av og kose seg med litt sol.

  Se mer
 • Scandic Strand
  Frakr1.088Per natt

  Scandic Strandstars

  Bergen, Bergen , Strandkaien 2-4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 748 anmeldelser fra reisendeBasert på 748 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Bergen. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Det finnes totalt 124 rom på stedet. Denne eiendommen ble bygget i 1928. Kjæledyr anses som en del av familien på dette hotellet.

  Se mer
 • Grand Terminus
  Frakr982Per natt

  Grand Terminusstars

  Bergen, Bergen , Zander kaaes gate 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 971 anmeldelser fra reisendeBasert på 971 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er plassert i hjertet av Bergen, nære de mange shopping- og underholdningsmulighetene, samt byens severdigheter. Det berømte fiskemarkedet og den tidligere hanseatiske kaien er innen enkel rekkevidde, offentlig transport er kun 100 meter unna. Dette etablissementet består av totalt 131 rom fordelt på 7 etasjer. Baren og kafeen er perfekte til å nyte forfriskninger eller småretter, mens stedets restaurantløsning byr på et utvalg retter. Et konferanserom er tilgjengelig for forretningsreisende. De smakfullt dekorerte og elegant møblerte boenhetene kommer alle med eget bad. TV og internettilkobling er også standard for alle rom.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  15  Hoteller i Bergen
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Bergen is a city on the southwest coast of Norway and it is the country's second largest city. It is the capital of the county of Hordaland. The city is set in a valley formed by the Seven Mountains, very popular in the area. The place has many charming streets and little alleyways, and a lovely old town where you can see some of the attractive regional architecture, museums, art galleries, concerts and many shops. The area has some splendid natural attractions. For example, you can get to know some of the seven mountains and enjoy the incredible views from the summits. It is a wonderful place to relax in the peace and silence of nature. Furthermore, the city is the gateway to the beautiful Norwegian fjords. If you want to see some of the city's sites, go to the Fish Market and the historic quayside of Bryggen, which dates to the Hanseatic period. Bergen is a beautiful city and an important centre, full of cultural attractions, a number of museums and art galleries and it is one of the few cities that features on UNESCO's World Heritage list.

Mest populære soner i Bergen

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler