Hoteller i Amsterdam

Finn på kart
Hoteller i Amsterdam

AmsterdamFra  kr486

Anbefalte hoteller Amsterdam

 • Europa '92
  Frakr1.044Per natt

  Europa '92stars

  Amsterdam city, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 322 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 710 anmeldelser fra reisendeBasert på 710 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellets sentrale beliggenhet, i nærheten av Leidesplein og Hooftstraat, er utmerket. I nærområdet er det mange butikker, restauranter, barer, nattklubber og til og med en golfbane. Offentlige transportmidler er et steinkast unna, og det er kun 30 kilometer til nærmeste strand.Dette hotellet ble bygget i 1937 og renovert i 2003, og består av en hovedbygning og en nabobygning, begge på fire etasjer. Hotellet har til sammen 47 rom - 26 dobbeltrom, åtte enkeltrom og to suiter. Den innbydende lobbyen har døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingskontor. Hotellet har også heis, kafé, trådløst internett og garasje. Andre tilbud på hotellet er klesvask og medisinsk assistanse.De stilfulle rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, dobbeltseng og safe. Rommene har også vegg-til-vegg-teppe og sentralfyring.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Park Hotel Amsterdam
  Frakr1.495Per natt

  Park Hotel AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam city, Amsterdam , Stadhouderskade 25 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2808 anmeldelser fra reisendeBasert på 2808 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Amsterdam, er et godt alternativ for homofile. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Park Hotel Amsterdam består av totalt 189 rom. Dette hotellet ble bygget i 1895 og har siden blitt totalrenovert i 2009. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Park Hotel Amsterdam er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Park Hotel Amsterdam. Dette miljøvennlige hotellet har mottatt Green Globe 21-merket. Kunder kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Amsterdam Tropen
  Frakr850Per natt

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 881 anmeldelser fra reisendeBasert på 881 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Amsterdam. Hotellet består av totalt 80 rom. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Hotel Amrâth Amsterdam
  Frakr1.687Per natt

  Grand Hotel Amrâth Amsterdamstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Prins hendrikkade 108 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4101 anmeldelser fra reisendeBasert på 4101 anmeldelser fra reisende

  Like ved en av kanalene som gjorde den nederlandske hovedstaden berømt ligger Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Det er et utmerket luksushotell som kan skilte med en praktisk og sentral beliggenhet nær hjertet av byen. Her blandes fantastiske Art Nouveau-elementer med moderne, førsteklasses fasiliteter og tjenester i jugendstil på profesjonelt vis. Sentralstasjonen ligger kun 5 minutter unna, mens Dam-plassen med det kongelige slottet og Madame Tussauds nås til fots på bare 10 minutter. Rembrandtplein-torget med sine mange restauranter, kafeer og barer ligger innen gangavstand. Et perfekt sted å utforske denne flotte byen fra.

  Se mer
 • Hampshire Hotel Beethoven
  Frakr874Per natt

  Hampshire Hotel Beethovenstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Beethovenstraat 43 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 481 anmeldelser fra reisendeBasert på 481 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Amsterdam. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 500 meter. Overnattingsstedet rommer 52 koselige soverom. Hampshire Hotel Beethoven ble totalrenovert i 2015. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Noen av tjenestene til Hampshire Hotel Beethoven kan koste ekstra.

  Se mer
 • Botel
  Frakr666Per natt

  Botelstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Botel bv ndsm-pier 3 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 141 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1962 anmeldelser fra reisendeBasert på 1962 anmeldelser fra reisende

  Dette flytende hotellet ligger i Amsterdam sentrum, like ved siden av det tidligere skipsverftet NDSM. Det går en gratis ferge fra sentralstasjonen, og det går gratis buss til og fra hotellet. Amstels Botel ligger midt i det kunstneriske og kulturelle hjertet i Amsterdam.Dette unike båthotellet ligger på elven Ij, midt i sentrum av Amsterdam. Her kan gjestene velge mellom en rekke tjenester.Rommene har hårføner, internettilgang, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, safe, sentralfyring, selvstyrt oppvarming, vegg-til-vegg-teppe og baderom.Hotellet tilbyr buffetfrokost.

  Se mer
 • Hampshire Hotel-Lancaster Amsterdam
  Frakr1.121Per natt

  Hampshire Hotel-Lancaster Amsterdamstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Plantage middenlaan 48 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1182 anmeldelser fra reisendeBasert på 1182 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Amsterdam. Hotellet består av totalt 91 koselige soverom. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1890, men ble totalrenovert i 2007. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Hampshire Hotel-Lancaster Amsterdam. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Hampshire Hotel-Lancaster Amsterdam ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement.

  Se mer
 • Leonardo Hotel Amsterdam City Center
  Frakr1.091Per natt

  Leonardo Hotel Amsterdam City Centerstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Tesselschadestraat 23 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 138 anmeldelser fra reisendeBasert på 138 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Amsterdam. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Innen 400 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Stedet teller totalt 102 innbydende rom. Leonardo Hotel Amsterdam City Center tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Leonardo Hotel Amsterdam City Center tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • WestCord Art Hotel Amsterdam4
  Frakr1.087Per natt

  WestCord Art Hotel Amsterdam4stars

  Amsterdam city, Amsterdam , Spaarndammerdijk 302 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2831 anmeldelser fra reisendeBasert på 2831 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Amsterdam, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 500 meter fra havnen. De 84 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. WestCord Art Hotel Amsterdam4 gjennomgikk en renovasjon i 2015. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. WestCord Art Hotel Amsterdam4 tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. WestCord Art Hotel Amsterdam4 fører en bærekraftig politikk. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Kunder behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På eiendommen finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Amsterdam Centre
  Frakr1.228Per natt

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2776 anmeldelser fra reisendeBasert på 2776 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Leidesplein, like ved Singelgracht. Offentlig transport kan lett nås. Shoppinggatene, blomstermarkedene og det kongelige slott er like i nærheten.Dette hotellet ble bygget i 1928 i typisk Amsterdam-stil, og har 242 rom fordelt på sju etasjer. Hotellets resepsjon er bemannet døgnet rundt. Hotellet har også frisørsalong og en restaurant med egen røykfri avdeling. Det er en offentlig parkeringsgarasje i nærheten som kan benyttes mot et tilleggsgebyr.Rommene har eget bad og behagelige møbler, hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV. Du finner også minibar, kjøleskap, air condition og safe på hotellet.Hotellet har badstue, solarium, profesjonelle massasjetjenester, treningsstudio og skjønnhetssalong. Noen av disse tilbudene må betales for.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  165  Hoteller i Amsterdam
Side  1  av  17
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Amsterdam, som ligger i provinsen Nord-Holland, er hovedstaden i Nederland. Det er landets største by, og det er av stor betydning økonomisk og kulturelt. Byen er den mest folkerike delen av den store nederlandske storbyområdet som kalles Randstad. Amsterdam er kjent for sine flotte kanaler og sin fantastiske 16. og 17. århundre arkitektur. Byen har også noen fine museer der du kan se verker av store kunstnere som Rembrandt og van Gogh. Og så hvis du liker kulturelle aktiviteter så bør du ikke gå glipp av Rijksmuseum, som har en stor samling av kunstverk, inkludert mange av viktige lokale kunstnere fra det 17. århundre. En annen svært populær museum er dedikert til en av verdens mest kjente kunstnere, Vincent van Gogh. Et annet must er Rembrandthuis Museum, som ligger i huset hvor Rembrandt bodde og hvor han malte noen av hans mest berømte malerier. Amsterdam har et livlig natteliv og et vell av nattklubber, barer og restauranter for enhver smak. Det er en veldig liberal, tolerant by og en stor sosial og kulturelle sentrum.

Interessepunkter

Mest populære soner i Amsterdam

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler