Hoteller i Amsterdam

Finn på kart
Hoteller i Amsterdam

AmsterdamFra  kr647

Anbefalte hoteller Amsterdam

 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Frakr2.392Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1244 anmeldelser fra reisendeBasert på 1244 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og førsteklasses hotellet ligger i hjertet av Amsterdam, like ved Damplassen og vis-a-vis det kongelige slott. Det er mange shopping- og underholdningssteder i nærheten av hotellet, og det er kun få minutters gange til den historiske gamlebyen, hvor du finner mange museer og teatre.Dette hotellet ble bygget i 1996, og består av 468 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har frisørsalong, en koselig bar og en utsøkt a la carte-restaurant.De luksuriøse rommene har eget bad med hårføner, telefon, minibar, kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio.A la carte-restauranten Reflet serverer lekre franske retter. Hotellet huser også Wynand Fockink Distillery, som stammer fra 1679, og har kan gjester smake og kjøpe fantastisk gin og likør.

  Se mer
 • NH Amsterdam Centre
  Frakr1.930Per natt

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2476 anmeldelser fra reisendeBasert på 2476 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Leidesplein, like ved Singelgracht. Offentlig transport kan lett nås. Shoppinggatene, blomstermarkedene og det kongelige slott er like i nærheten.Dette hotellet ble bygget i 1928 i typisk Amsterdam-stil, og har 242 rom fordelt på sju etasjer. Hotellets resepsjon er bemannet døgnet rundt. Hotellet har også frisørsalong og en restaurant med egen røykfri avdeling. Det er en offentlig parkeringsgarasje i nærheten som kan benyttes mot et tilleggsgebyr.Rommene har eget bad og behagelige møbler, hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV. Du finner også minibar, kjøleskap, air condition og safe på hotellet.Hotellet har badstue, solarium, profesjonelle massasjetjenester, treningsstudio og skjønnhetssalong. Noen av disse tilbudene må betales for.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Omega Hotel
  Frakr695Per natt

  Omega Hotelstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 96 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 219 anmeldelser fra reisendeBasert på 219 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 32 rom. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 17 dobbeltrom og 3 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell.

  Se mer
 • Amstel Botel
  Frakr1.047Per natt

  Amstel Botelstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Botel bv ndsm-pier 3 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 130 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1786 anmeldelser fra reisendeBasert på 1786 anmeldelser fra reisende

  Dette flytende hotellet ligger i Amsterdam sentrum, like ved siden av det tidligere skipsverftet NDSM. Det går en gratis ferge fra sentralstasjonen, og det går gratis buss til og fra hotellet. Amstels Botel ligger midt i det kunstneriske og kulturelle hjertet i Amsterdam.Dette unike båthotellet ligger på elven Ij, midt i sentrum av Amsterdam. Her kan gjestene velge mellom en rekke tjenester.Rommene har hårføner, internettilgang, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, safe, sentralfyring, selvstyrt oppvarming, vegg-til-vegg-teppe og baderom.Hotellet tilbyr buffetfrokost.

  Se mer
 • Ramada Apollo Amsterdam Centre
  Frakr1.274Per natt

  Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2962 anmeldelser fra reisendeBasert på 2962 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en praktisk beliggenhet i Amsterdam, ved siden av Rembrandtpark og ringveien A10. Reisende vil finne trikkestoppet Helfrichstraat Admiraal som tilbyr direkte forbindelse til Dam-torget på kun 20 minutter, noen få skritt unna. Dette behagelige hotellet tilbyr et bredt utvalg av innkvarteringsalternativer for å imøtekomme alle gjesters behov. Fra standard til familierom tilbyr alle enhetene kaffe- og tefasiliteter samt flatskjerm-TVer. Baren ligger i 17.etasje med fantastisk utsikt over byen. Shuttleforbindelse til Schiphol flyplass er tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • NH Carlton Amsterdam
  Frakr2.100Per natt

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Vijzelstraat 4 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2329 anmeldelser fra reisendeBasert på 2329 anmeldelser fra reisende

  Rett ved Flower Market og innen gangavstand fra de største attraksjonene i Amsterdam, finner man dette luksuriøse hotellet, og beliggenheten i sentrum av byen er ideell. Dette stilige og vakre hotellet ligger innen gangavstand fra Rembrandtplein, Mun-tårnet og det berømte Red Light District. Gjestene kan nyte italienske småretter og kaffe i bistroen Girasole eller bestille romservice fra hotellrommet. Det finnes også 8 toppmoderne rom til møter og private tilstelninger. Gjestene kan parkere bilen på hotellets parkeringsplasser (mot en avgift).

  Se mer
 • NH Amsterdam Zuid
  Frakr1.197Per natt

  NH Amsterdam Zuidstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Van leijenberglaan 221 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1202 anmeldelser fra reisendeBasert på 1202 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 213 rom på stedet. Eiendommen består av 210 dobbeltrom, 3 junior suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • NH Amsterdam Caransa
  Frakr2.134Per natt

  NH Amsterdam Caransastars

  Amsterdam city, Amsterdam , Rembrandtplein 19 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 921 anmeldelser fra reisendeBasert på 921 anmeldelser fra reisende

  Plassert midt i Amsterdam, på Rembrandtplein, ligger det moderne hotellet NH Caransa i hjertet av byens uteliv. Attraksjoner som det berømte blomstermarkedet, Anne Franks hus, Heineken-bryggeriet, Damplein plass og RAI konferansesenter er kun en kort spasertur unna. Et mangfold av barer og nattklubber ligger i det omkringliggende området. De elegante hotellrommene er lyse og dekorert med vennlige farger. De er velutstyrte og har internettilgang, parabol-TV og lydisolerte vinduer. Forretningsgjester vil sette pris på gratis Wi-Fi i lobbyen og i møterommene. Gjester kan spise lunsj og middag i restauranten til søsterhotellet over gaten. Det finnes også en lobbybar og en fin takterrasse med utsikt over Rembrandtplein. Andre tjenester og fasiliteter inkluderer skyss til og fra flyplassen. Et godt valg for både forretningsreisende og ferierende.

  Se mer
 • NH Collection Amsterdam Doelen
  Frakr2.856Per natt

  NH Collection Amsterdam Doelenstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Nieuwe doelenstraat 26 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 352 anmeldelser fra reisendeBasert på 352 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger like ved elven Amstel. Det ligger i sentrum av Amsterdam, mellom Rembrandtplein og Dam. Teater- og museumskvarteret ligger i nabolaget, og det er to minutter å gå til blomstermarkedet. Offentlig transport stopper foran hotellet.Dette imponerende hotellet ble bygget på midten av 1700-tallet. Livet på denne tiden kommer tydelig til syne i den vakre lobbyen. Hotellet har 86 rom, inkludert én suite, fordelt på seks etasjer. Hotellet har heis, og det er garasje utenfor hotellet.Rommene er moderne og komfortable. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner. Rommene har også telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar, kaffemaskin, safe og et lite sitteområde.

  Se mer
 • Hampshire Hotel - Eden Amsterdam
  Frakr1.752Per natt
  3,7/5
  Kundeomtalerav 56 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2712 anmeldelser fra reisendeBasert på 2712 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1967. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Det finnes totalt 218 rom på stedet. Eiendommen består av 27 enkeltrom, 183 dobbeltrom og 8 leiligheter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  113  Hoteller i Amsterdam
Side  1  av  12
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Amsterdam, som ligger i provinsen Nord-Holland, er hovedstaden i Nederland. Det er landets største by, og det er av stor betydning økonomisk og kulturelt. Byen er den mest folkerike delen av den store nederlandske storbyområdet som kalles Randstad. Amsterdam er kjent for sine flotte kanaler og sin fantastiske 16. og 17. århundre arkitektur. Byen har også noen fine museer der du kan se verker av store kunstnere som Rembrandt og van Gogh. Og så hvis du liker kulturelle aktiviteter så bør du ikke gå glipp av Rijksmuseum, som har en stor samling av kunstverk, inkludert mange av viktige lokale kunstnere fra det 17. århundre. En annen svært populær museum er dedikert til en av verdens mest kjente kunstnere, Vincent van Gogh. Et annet must er Rembrandthuis Museum, som ligger i huset hvor Rembrandt bodde og hvor han malte noen av hans mest berømte malerier. Amsterdam har et livlig natteliv og et vell av nattklubber, barer og restauranter for enhver smak. Det er en veldig liberal, tolerant by og en stor sosial og kulturelle sentrum.

Interessepunkter

Mest populære soner i Amsterdam

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Omega Hotel
  Omega Hotel
  3,3/5

  Simple but ok breakfast. Nice room, very nice personal. Good value for money.

  Pep
  Hotelopia-kunde, 11/05/2017

  Frakr75Se mer

 • Radisson Blu Amsterdam Airport
  Radisson Blu Amsterdam Airport
  3,8/5

  Jeg var to ganger på RAdisson blue Amsterdam ,Og jeg likte hotellet , området er veldig rolig, de som jobber der er veldig hyggelige og hjelpsomme , maten er deilig , og det er ikke langt fra fly pla ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 26/10/2016

  Frakr113Se mer