Hoteller i Amsterdam

Finn på kart
Hoteller i Amsterdam

AmsterdamFra  kr525

Anbefalte hoteller Amsterdam

 • NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
  Frakr2.165Per natt

  NH Collection Amsterdam Barbizon Palacestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Prins hendrikkade 59-72 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 747 anmeldelser fra reisendeBasert på 747 anmeldelser fra reisende

  Anne Franks hus kan nås innen 10 minutters gange fra hotellet. Dam Square er bare 5 minutter unna. Van Gogh-museet og Heineken-bryggeriet er tilgjengelig innen 15 minutter med trikk. Et av de eldste distriktene i Amsterdam er plassert rett bak hotellet, sammen med Red Light District og China Town. Kongress-senteret RAI er kun 25 minutter unna med trikk. Hotellet er en del av en gruppe på 19 bygninger som daterer tilbake til det 1600-tallet, samt et 1500-talls kapell. Det tilbyr gjestene en svært imponerende inngangshall med høye tak og marmorpilarer. De luksuriøse rommene har alle et bad, og er utstyrt med fasiliteter av høyeste kvalitet. Gjestene kan nyte fine middelhavsretter i en elegant gullalder-atmosfære. Restauranten er anbefalt av både Michelin-guiden og GaultMillau.

  Se mer
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Frakr2.700Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1659 anmeldelser fra reisendeBasert på 1659 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og førsteklasses hotellet ligger i hjertet av Amsterdam, like ved Damplassen og vis-a-vis det kongelige slott. Det er mange shopping- og underholdningssteder i nærheten av hotellet, og det er kun få minutters gange til den historiske gamlebyen, hvor du finner mange museer og teatre.Dette hotellet ble bygget i 1996, og består av 468 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har frisørsalong, en koselig bar og en utsøkt a la carte-restaurant.De luksuriøse rommene har eget bad med hårføner, telefon, minibar, kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio.A la carte-restauranten Reflet serverer lekre franske retter. Hotellet huser også Wynand Fockink Distillery, som stammer fra 1679, og har kan gjester smake og kjøpe fantastisk gin og likør.

  Se mer
 • NH Carlton Amsterdam
  Frakr1.807Per natt

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Vijzelstraat 4 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2502 anmeldelser fra reisendeBasert på 2502 anmeldelser fra reisende

  Rett ved Flower Market og innen gangavstand fra de største attraksjonene i Amsterdam, finner man dette luksuriøse hotellet, og beliggenheten i sentrum av byen er ideell. Dette stilige og vakre hotellet ligger innen gangavstand fra Rembrandtplein, Mun-tårnet og det berømte Red Light District. Gjestene kan nyte italienske småretter og kaffe i bistroen Girasole eller bestille romservice fra hotellrommet. Det finnes også 8 toppmoderne rom til møter og private tilstelninger. Gjestene kan parkere bilen på hotellets parkeringsplasser (mot en avgift).

  Se mer
 • NH City Centre
  Frakr2.131Per natt

  NH City Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1021 anmeldelser fra reisendeBasert på 1021 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av sentrum og har utsikt over kanal Singel, en kort spasertur til det flytende blomstermarkedet, Dam plass og flere butikker. Offentlig transport sørger for forbindelse til et mangfold av attraksjoner. Alle de 209 komfortable rommene har utsikt over Amsterdam sentrum eller kanal Singel og hotellet kan tilby en fredfull vinterhage for alle gjester, samt et elegant møterom for forretningsreisende. Det finnes trikkeforbindelser til store knutepunkter for forretninger som RAI Convention Centre og World Trade Center.

  Se mer
 • Botel
  Frakr594Per natt

  Botelstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Botel bv ndsm-pier 3 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 136 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1866 anmeldelser fra reisendeBasert på 1866 anmeldelser fra reisende

  Dette flytende hotellet ligger i Amsterdam sentrum, like ved siden av det tidligere skipsverftet NDSM. Det går en gratis ferge fra sentralstasjonen, og det går gratis buss til og fra hotellet. Amstels Botel ligger midt i det kunstneriske og kulturelle hjertet i Amsterdam.Dette unike båthotellet ligger på elven Ij, midt i sentrum av Amsterdam. Her kan gjestene velge mellom en rekke tjenester.Rommene har hårføner, internettilgang, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, safe, sentralfyring, selvstyrt oppvarming, vegg-til-vegg-teppe og baderom.Hotellet tilbyr buffetfrokost.

  Se mer
 • NH Amsterdam Zuid
  Frakr1.251Per natt

  NH Amsterdam Zuidstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Van leijenberglaan 221 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1290 anmeldelser fra reisendeBasert på 1290 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Amsterdam. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 500 meter. Eiendommen ligger innen 500 meter fra havnen. Det finnes totalt 213 rom på stedet. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2008. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. De som velger å overnatte på NH Amsterdam Zuid kan nyte lekre måltid på stedet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre
  Frakr1.609Per natt

  Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3160 anmeldelser fra reisendeBasert på 3160 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en praktisk beliggenhet i Amsterdam, ved siden av Rembrandtpark og ringveien A10. Reisende vil finne trikkestoppet Helfrichstraat Admiraal som tilbyr direkte forbindelse til Dam-torget på kun 20 minutter, noen få skritt unna. Dette behagelige hotellet tilbyr et bredt utvalg av innkvarteringsalternativer for å imøtekomme alle gjesters behov. Fra standard til familierom tilbyr alle enhetene kaffe- og tefasiliteter samt flatskjerm-TVer. Baren ligger i 17.etasje med fantastisk utsikt over byen. Shuttleforbindelse til Schiphol flyplass er tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • NH Collection Amsterdam Doelen
  Frakr2.331Per natt

  NH Collection Amsterdam Doelenstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Nieuwe doelenstraat 26 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 479 anmeldelser fra reisendeBasert på 479 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger like ved elven Amstel. Det ligger i sentrum av Amsterdam, mellom Rembrandtplein og Dam. Teater- og museumskvarteret ligger i nabolaget, og det er to minutter å gå til blomstermarkedet. Offentlig transport stopper foran hotellet.Dette imponerende hotellet ble bygget på midten av 1700-tallet. Livet på denne tiden kommer tydelig til syne i den vakre lobbyen. Hotellet har 86 rom, inkludert én suite, fordelt på seks etasjer. Hotellet har heis, og det er garasje utenfor hotellet.Rommene er moderne og komfortable. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner. Rommene har også telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar, kaffemaskin, safe og et lite sitteområde.

  Se mer
 • Europa 92
  Frakr1.151Per natt

  Europa 92stars

  Amsterdam city, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 283 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 689 anmeldelser fra reisendeBasert på 689 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellets sentrale beliggenhet, i nærheten av Leidesplein og Hooftstraat, er utmerket. I nærområdet er det mange butikker, restauranter, barer, nattklubber og til og med en golfbane. Offentlige transportmidler er et steinkast unna, og det er kun 30 kilometer til nærmeste strand.Dette hotellet ble bygget i 1937 og renovert i 2003, og består av en hovedbygning og en nabobygning, begge på fire etasjer. Hotellet har til sammen 47 rom - 26 dobbeltrom, åtte enkeltrom og to suiter. Den innbydende lobbyen har døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingskontor. Hotellet har også heis, kafé, trådløst internett og garasje. Andre tilbud på hotellet er klesvask og medisinsk assistanse.De stilfulle rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, dobbeltseng og safe. Rommene har også vegg-til-vegg-teppe og sentralfyring.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Hampshire Hotel - Eden Amsterdam
  Frakr1.635Per natt
  3,7/5
  Kundeomtalerav 57 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2876 anmeldelser fra reisendeBasert på 2876 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1967. Hotell ble totalrenovert i 2006. Det finnes totalt 218 rom på stedet. Eiendommen består av 27 enkeltrom, 183 dobbeltrom og 8 leiligheter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  169  Hoteller i Amsterdam
Side  1  av  17
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Amsterdam, som ligger i provinsen Nord-Holland, er hovedstaden i Nederland. Det er landets største by, og det er av stor betydning økonomisk og kulturelt. Byen er den mest folkerike delen av den store nederlandske storbyområdet som kalles Randstad. Amsterdam er kjent for sine flotte kanaler og sin fantastiske 16. og 17. århundre arkitektur. Byen har også noen fine museer der du kan se verker av store kunstnere som Rembrandt og van Gogh. Og så hvis du liker kulturelle aktiviteter så bør du ikke gå glipp av Rijksmuseum, som har en stor samling av kunstverk, inkludert mange av viktige lokale kunstnere fra det 17. århundre. En annen svært populær museum er dedikert til en av verdens mest kjente kunstnere, Vincent van Gogh. Et annet must er Rembrandthuis Museum, som ligger i huset hvor Rembrandt bodde og hvor han malte noen av hans mest berømte malerier. Amsterdam har et livlig natteliv og et vell av nattklubber, barer og restauranter for enhver smak. Det er en veldig liberal, tolerant by og en stor sosial og kulturelle sentrum.

Interessepunkter

Mest populære soner i Amsterdam

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Omega Hotel
  Omega Hotel
  3,3/5

  Simple but ok breakfast. Nice room, very nice personal. Good value for money.

  Pep
  Hotelopia-kunde, 11/05/2017

  Frakr1.392Se mer

 • Radisson Blu Amsterdam Airport
  Radisson Blu Amsterdam Airport
  3,8/5

  Jeg var to ganger på RAdisson blue Amsterdam ,Og jeg likte hotellet , området er veldig rolig, de som jobber der er veldig hyggelige og hjelpsomme , maten er deilig , og det er ikke langt fra fly pla ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 26/10/2016

  Frakr1.338Se mer