Hoteller i Amsterdam

Finn på kart
Hoteller i Amsterdam

AmsterdamFra  kr586

Anbefalte hoteller Amsterdam

 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Frakr2.160Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1370 anmeldelser fra reisendeBasert på 1370 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og førsteklasses hotellet ligger i hjertet av Amsterdam, like ved Damplassen og vis-a-vis det kongelige slott. Det er mange shopping- og underholdningssteder i nærheten av hotellet, og det er kun få minutters gange til den historiske gamlebyen, hvor du finner mange museer og teatre.Dette hotellet ble bygget i 1996, og består av 468 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har frisørsalong, en koselig bar og en utsøkt a la carte-restaurant.De luksuriøse rommene har eget bad med hårføner, telefon, minibar, kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio.A la carte-restauranten Reflet serverer lekre franske retter. Hotellet huser også Wynand Fockink Distillery, som stammer fra 1679, og har kan gjester smake og kjøpe fantastisk gin og likør.

  Se mer
 • NH Amsterdam Centre
  Frakr1.895Per natt

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2533 anmeldelser fra reisendeBasert på 2533 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Leidesplein, like ved Singelgracht. Offentlig transport kan lett nås. Shoppinggatene, blomstermarkedene og det kongelige slott er like i nærheten.Dette hotellet ble bygget i 1928 i typisk Amsterdam-stil, og har 242 rom fordelt på sju etasjer. Hotellets resepsjon er bemannet døgnet rundt. Hotellet har også frisørsalong og en restaurant med egen røykfri avdeling. Det er en offentlig parkeringsgarasje i nærheten som kan benyttes mot et tilleggsgebyr.Rommene har eget bad og behagelige møbler, hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV. Du finner også minibar, kjøleskap, air condition og safe på hotellet.Hotellet har badstue, solarium, profesjonelle massasjetjenester, treningsstudio og skjønnhetssalong. Noen av disse tilbudene må betales for.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Amstel Botel
  Frakr1.045Per natt

  Amstel Botelstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Botel bv ndsm-pier 3 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 135 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1813 anmeldelser fra reisendeBasert på 1813 anmeldelser fra reisende

  Dette flytende hotellet ligger i Amsterdam sentrum, like ved siden av det tidligere skipsverftet NDSM. Det går en gratis ferge fra sentralstasjonen, og det går gratis buss til og fra hotellet. Amstels Botel ligger midt i det kunstneriske og kulturelle hjertet i Amsterdam.Dette unike båthotellet ligger på elven Ij, midt i sentrum av Amsterdam. Her kan gjestene velge mellom en rekke tjenester.Rommene har hårføner, internettilgang, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, safe, sentralfyring, selvstyrt oppvarming, vegg-til-vegg-teppe og baderom.Hotellet tilbyr buffetfrokost.

  Se mer
 • Europa 92
  Frakr1.293Per natt

  Europa 92stars

  Amsterdam city, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 254 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 646 anmeldelser fra reisendeBasert på 646 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellets sentrale beliggenhet, i nærheten av Leidesplein og Hooftstraat, er utmerket. I nærområdet er det mange butikker, restauranter, barer, nattklubber og til og med en golfbane. Offentlige transportmidler er et steinkast unna, og det er kun 30 kilometer til nærmeste strand.Dette hotellet ble bygget i 1937 og renovert i 2003, og består av en hovedbygning og en nabobygning, begge på fire etasjer. Hotellet har til sammen 47 rom - 26 dobbeltrom, åtte enkeltrom og to suiter. Den innbydende lobbyen har døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingskontor. Hotellet har også heis, kafé, trådløst internett og garasje. Andre tilbud på hotellet er klesvask og medisinsk assistanse.De stilfulle rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, dobbeltseng og safe. Rommene har også vegg-til-vegg-teppe og sentralfyring.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Ramada Apollo Amsterdam Centre
  Frakr1.133Per natt

  Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3039 anmeldelser fra reisendeBasert på 3039 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en praktisk beliggenhet i Amsterdam, ved siden av Rembrandtpark og ringveien A10. Reisende vil finne trikkestoppet Helfrichstraat Admiraal som tilbyr direkte forbindelse til Dam-torget på kun 20 minutter, noen få skritt unna. Dette behagelige hotellet tilbyr et bredt utvalg av innkvarteringsalternativer for å imøtekomme alle gjesters behov. Fra standard til familierom tilbyr alle enhetene kaffe- og tefasiliteter samt flatskjerm-TVer. Baren ligger i 17.etasje med fantastisk utsikt over byen. Shuttleforbindelse til Schiphol flyplass er tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • NH Carlton Amsterdam
  Frakr1.573Per natt

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Vijzelstraat 4 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2383 anmeldelser fra reisendeBasert på 2383 anmeldelser fra reisende

  Rett ved Flower Market og innen gangavstand fra de største attraksjonene i Amsterdam, finner man dette luksuriøse hotellet, og beliggenheten i sentrum av byen er ideell. Dette stilige og vakre hotellet ligger innen gangavstand fra Rembrandtplein, Mun-tårnet og det berømte Red Light District. Gjestene kan nyte italienske småretter og kaffe i bistroen Girasole eller bestille romservice fra hotellrommet. Det finnes også 8 toppmoderne rom til møter og private tilstelninger. Gjestene kan parkere bilen på hotellets parkeringsplasser (mot en avgift).

  Se mer
 • NH Amsterdam Zuid
  Frakr1.205Per natt

  NH Amsterdam Zuidstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Van leijenberglaan 221 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1234 anmeldelser fra reisendeBasert på 1234 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble oppusset i 2008. Eiendommen består av 213 rom. Eiendommen består av 210 dobbeltrom, 3 junior suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • NH Amsterdam Caransa
  Frakr1.526Per natt

  NH Amsterdam Caransastars

  Amsterdam city, Amsterdam , Rembrandtplein 19 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 945 anmeldelser fra reisendeBasert på 945 anmeldelser fra reisende

  Plassert midt i Amsterdam, på Rembrandtplein, ligger det moderne hotellet NH Caransa i hjertet av byens uteliv. Attraksjoner som det berømte blomstermarkedet, Anne Franks hus, Heineken-bryggeriet, Damplein plass og RAI konferansesenter er kun en kort spasertur unna. Et mangfold av barer og nattklubber ligger i det omkringliggende området. De elegante hotellrommene er lyse og dekorert med vennlige farger. De er velutstyrte og har internettilgang, parabol-TV og lydisolerte vinduer. Forretningsgjester vil sette pris på gratis Wi-Fi i lobbyen og i møterommene. Gjester kan spise lunsj og middag i restauranten til søsterhotellet over gaten. Det finnes også en lobbybar og en fin takterrasse med utsikt over Rembrandtplein. Andre tjenester og fasiliteter inkluderer skyss til og fra flyplassen. Et godt valg for både forretningsreisende og ferierende.

  Se mer
 • NH Collection Amsterdam Doelen
  Frakr2.063Per natt

  NH Collection Amsterdam Doelenstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Nieuwe doelenstraat 26 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 392 anmeldelser fra reisendeBasert på 392 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger like ved elven Amstel. Det ligger i sentrum av Amsterdam, mellom Rembrandtplein og Dam. Teater- og museumskvarteret ligger i nabolaget, og det er to minutter å gå til blomstermarkedet. Offentlig transport stopper foran hotellet.Dette imponerende hotellet ble bygget på midten av 1700-tallet. Livet på denne tiden kommer tydelig til syne i den vakre lobbyen. Hotellet har 86 rom, inkludert én suite, fordelt på seks etasjer. Hotellet har heis, og det er garasje utenfor hotellet.Rommene er moderne og komfortable. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner. Rommene har også telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar, kaffemaskin, safe og et lite sitteområde.

  Se mer
 • Hampshire Hotel - Eden Amsterdam
  Frakr1.476Per natt
  3,7/5
  Kundeomtalerav 57 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2754 anmeldelser fra reisendeBasert på 2754 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1967. Hotell ble totalrenovert i 2006. Det finnes totalt 218 rom på stedet. Eiendommen består av 27 enkeltrom, 183 dobbeltrom og 8 leiligheter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  149  Hoteller i Amsterdam
Side  1  av  15
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Amsterdam, som ligger i provinsen Nord-Holland, er hovedstaden i Nederland. Det er landets største by, og det er av stor betydning økonomisk og kulturelt. Byen er den mest folkerike delen av den store nederlandske storbyområdet som kalles Randstad. Amsterdam er kjent for sine flotte kanaler og sin fantastiske 16. og 17. århundre arkitektur. Byen har også noen fine museer der du kan se verker av store kunstnere som Rembrandt og van Gogh. Og så hvis du liker kulturelle aktiviteter så bør du ikke gå glipp av Rijksmuseum, som har en stor samling av kunstverk, inkludert mange av viktige lokale kunstnere fra det 17. århundre. En annen svært populær museum er dedikert til en av verdens mest kjente kunstnere, Vincent van Gogh. Et annet must er Rembrandthuis Museum, som ligger i huset hvor Rembrandt bodde og hvor han malte noen av hans mest berømte malerier. Amsterdam har et livlig natteliv og et vell av nattklubber, barer og restauranter for enhver smak. Det er en veldig liberal, tolerant by og en stor sosial og kulturelle sentrum.

Interessepunkter

Mest populære soner i Amsterdam

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Radisson Blu Amsterdam Airport
  Radisson Blu Amsterdam Airport
  3,8/5

  Jeg var to ganger på RAdisson blue Amsterdam ,Og jeg likte hotellet , området er veldig rolig, de som jobber der er veldig hyggelige og hjelpsomme , maten er deilig , og det er ikke langt fra fly pla ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 26/10/2016

  Frakr147Se mer