Hoteller i Amsterdam

Finn på kart
Hoteller i Amsterdam

AmsterdamFra  kr626

Anbefalte hoteller Amsterdam

 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Frakr2.356Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1342 anmeldelser fra reisendeBasert på 1342 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og førsteklasses hotellet ligger i hjertet av Amsterdam, like ved Damplassen og vis-a-vis det kongelige slott. Det er mange shopping- og underholdningssteder i nærheten av hotellet, og det er kun få minutters gange til den historiske gamlebyen, hvor du finner mange museer og teatre.Dette hotellet ble bygget i 1996, og består av 468 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har frisørsalong, en koselig bar og en utsøkt a la carte-restaurant.De luksuriøse rommene har eget bad med hårføner, telefon, minibar, kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio.A la carte-restauranten Reflet serverer lekre franske retter. Hotellet huser også Wynand Fockink Distillery, som stammer fra 1679, og har kan gjester smake og kjøpe fantastisk gin og likør.

  Se mer
 • NH Amsterdam Centre
  Frakr1.657Per natt

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2519 anmeldelser fra reisendeBasert på 2519 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Leidesplein, like ved Singelgracht. Offentlig transport kan lett nås. Shoppinggatene, blomstermarkedene og det kongelige slott er like i nærheten.Dette hotellet ble bygget i 1928 i typisk Amsterdam-stil, og har 242 rom fordelt på sju etasjer. Hotellets resepsjon er bemannet døgnet rundt. Hotellet har også frisørsalong og en restaurant med egen røykfri avdeling. Det er en offentlig parkeringsgarasje i nærheten som kan benyttes mot et tilleggsgebyr.Rommene har eget bad og behagelige møbler, hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV. Du finner også minibar, kjøleskap, air condition og safe på hotellet.Hotellet har badstue, solarium, profesjonelle massasjetjenester, treningsstudio og skjønnhetssalong. Noen av disse tilbudene må betales for.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Omega Hotel
  Frakr657Per natt

  Omega Hotelstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 98 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 229 anmeldelser fra reisendeBasert på 229 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 32 rom. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 17 dobbeltrom og 3 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell.

  Se mer
 • Europa 92
  Frakr1.037Per natt

  Europa 92stars

  Amsterdam city, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 243 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 639 anmeldelser fra reisendeBasert på 639 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellets sentrale beliggenhet, i nærheten av Leidesplein og Hooftstraat, er utmerket. I nærområdet er det mange butikker, restauranter, barer, nattklubber og til og med en golfbane. Offentlige transportmidler er et steinkast unna, og det er kun 30 kilometer til nærmeste strand.Dette hotellet ble bygget i 1937 og renovert i 2003, og består av en hovedbygning og en nabobygning, begge på fire etasjer. Hotellet har til sammen 47 rom - 26 dobbeltrom, åtte enkeltrom og to suiter. Den innbydende lobbyen har døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingskontor. Hotellet har også heis, kafé, trådløst internett og garasje. Andre tilbud på hotellet er klesvask og medisinsk assistanse.De stilfulle rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, dobbeltseng og safe. Rommene har også vegg-til-vegg-teppe og sentralfyring.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Ramada Apollo Amsterdam Centre
  Frakr1.316Per natt

  Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3026 anmeldelser fra reisendeBasert på 3026 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en praktisk beliggenhet i Amsterdam, ved siden av Rembrandtpark og ringveien A10. Reisende vil finne trikkestoppet Helfrichstraat Admiraal som tilbyr direkte forbindelse til Dam-torget på kun 20 minutter, noen få skritt unna. Dette behagelige hotellet tilbyr et bredt utvalg av innkvarteringsalternativer for å imøtekomme alle gjesters behov. Fra standard til familierom tilbyr alle enhetene kaffe- og tefasiliteter samt flatskjerm-TVer. Baren ligger i 17.etasje med fantastisk utsikt over byen. Shuttleforbindelse til Schiphol flyplass er tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • NH Carlton Amsterdam
  Frakr1.644Per natt

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Vijzelstraat 4 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2365 anmeldelser fra reisendeBasert på 2365 anmeldelser fra reisende

  Rett ved Flower Market og innen gangavstand fra de største attraksjonene i Amsterdam, finner man dette luksuriøse hotellet, og beliggenheten i sentrum av byen er ideell. Dette stilige og vakre hotellet ligger innen gangavstand fra Rembrandtplein, Mun-tårnet og det berømte Red Light District. Gjestene kan nyte italienske småretter og kaffe i bistroen Girasole eller bestille romservice fra hotellrommet. Det finnes også 8 toppmoderne rom til møter og private tilstelninger. Gjestene kan parkere bilen på hotellets parkeringsplasser (mot en avgift).

  Se mer
 • NH Amsterdam Zuid
  Frakr1.062Per natt

  NH Amsterdam Zuidstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Van leijenberglaan 221 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1227 anmeldelser fra reisendeBasert på 1227 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 213 rom på stedet. Eiendommen består av 210 dobbeltrom, 3 junior suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • NH Amsterdam Caransa
  Frakr1.808Per natt

  NH Amsterdam Caransastars

  Amsterdam city, Amsterdam , Rembrandtplein 19 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 940 anmeldelser fra reisendeBasert på 940 anmeldelser fra reisende

  Plassert midt i Amsterdam, på Rembrandtplein, ligger det moderne hotellet NH Caransa i hjertet av byens uteliv. Attraksjoner som det berømte blomstermarkedet, Anne Franks hus, Heineken-bryggeriet, Damplein plass og RAI konferansesenter er kun en kort spasertur unna. Et mangfold av barer og nattklubber ligger i det omkringliggende området. De elegante hotellrommene er lyse og dekorert med vennlige farger. De er velutstyrte og har internettilgang, parabol-TV og lydisolerte vinduer. Forretningsgjester vil sette pris på gratis Wi-Fi i lobbyen og i møterommene. Gjester kan spise lunsj og middag i restauranten til søsterhotellet over gaten. Det finnes også en lobbybar og en fin takterrasse med utsikt over Rembrandtplein. Andre tjenester og fasiliteter inkluderer skyss til og fra flyplassen. Et godt valg for både forretningsreisende og ferierende.

  Se mer
 • NH Collection Amsterdam Doelen
  Frakr2.386Per natt

  NH Collection Amsterdam Doelenstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Nieuwe doelenstraat 26 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 383 anmeldelser fra reisendeBasert på 383 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger like ved elven Amstel. Det ligger i sentrum av Amsterdam, mellom Rembrandtplein og Dam. Teater- og museumskvarteret ligger i nabolaget, og det er to minutter å gå til blomstermarkedet. Offentlig transport stopper foran hotellet.Dette imponerende hotellet ble bygget på midten av 1700-tallet. Livet på denne tiden kommer tydelig til syne i den vakre lobbyen. Hotellet har 86 rom, inkludert én suite, fordelt på seks etasjer. Hotellet har heis, og det er garasje utenfor hotellet.Rommene er moderne og komfortable. Alle rom har eget bad med dusj og hårføner. Rommene har også telefon, satellitt-/kabel-TV, minibar, kaffemaskin, safe og et lite sitteområde.

  Se mer
 • Hampshire Hotel - Eden Amsterdam
  Frakr1.558Per natt
  3,7/5
  Kundeomtalerav 56 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2745 anmeldelser fra reisendeBasert på 2745 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1967. Hotell ble totalrenovert i 2006. Det finnes totalt 218 rom på stedet. Eiendommen består av 27 enkeltrom, 183 dobbeltrom og 8 leiligheter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  127  Hoteller i Amsterdam
Side  1  av  13
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Amsterdam, som ligger i provinsen Nord-Holland, er hovedstaden i Nederland. Det er landets største by, og det er av stor betydning økonomisk og kulturelt. Byen er den mest folkerike delen av den store nederlandske storbyområdet som kalles Randstad. Amsterdam er kjent for sine flotte kanaler og sin fantastiske 16. og 17. århundre arkitektur. Byen har også noen fine museer der du kan se verker av store kunstnere som Rembrandt og van Gogh. Og så hvis du liker kulturelle aktiviteter så bør du ikke gå glipp av Rijksmuseum, som har en stor samling av kunstverk, inkludert mange av viktige lokale kunstnere fra det 17. århundre. En annen svært populær museum er dedikert til en av verdens mest kjente kunstnere, Vincent van Gogh. Et annet must er Rembrandthuis Museum, som ligger i huset hvor Rembrandt bodde og hvor han malte noen av hans mest berømte malerier. Amsterdam har et livlig natteliv og et vell av nattklubber, barer og restauranter for enhver smak. Det er en veldig liberal, tolerant by og en stor sosial og kulturelle sentrum.

Interessepunkter

Mest populære soner i Amsterdam

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Omega Hotel
  Omega Hotel
  3,3/5

  Simple but ok breakfast. Nice room, very nice personal. Good value for money.

  Pep
  Hotelopia-kunde, 11/05/2017

  Frakr70Se mer

 • Radisson Blu Amsterdam Airport
  Radisson Blu Amsterdam Airport
  3,8/5

  Jeg var to ganger på RAdisson blue Amsterdam ,Og jeg likte hotellet , området er veldig rolig, de som jobber der er veldig hyggelige og hjelpsomme , maten er deilig , og det er ikke langt fra fly pla ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 26/10/2016

  Frakr108Se mer