Hoteller i Amsterdam

Finn på kart
Hoteller i Amsterdam

AmsterdamFra  kr469

Anbefalte hoteller Amsterdam

 • Europa 92
  Frakr652Per natt

  Europa 92stars

  Amsterdam city, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 293 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 703 anmeldelser fra reisendeBasert på 703 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellets sentrale beliggenhet, i nærheten av Leidesplein og Hooftstraat, er utmerket. I nærområdet er det mange butikker, restauranter, barer, nattklubber og til og med en golfbane. Offentlige transportmidler er et steinkast unna, og det er kun 30 kilometer til nærmeste strand.Dette hotellet ble bygget i 1937 og renovert i 2003, og består av en hovedbygning og en nabobygning, begge på fire etasjer. Hotellet har til sammen 47 rom - 26 dobbeltrom, åtte enkeltrom og to suiter. Den innbydende lobbyen har døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingskontor. Hotellet har også heis, kafé, trådløst internett og garasje. Andre tilbud på hotellet er klesvask og medisinsk assistanse.De stilfulle rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, dobbeltseng og safe. Rommene har også vegg-til-vegg-teppe og sentralfyring.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Omega Hotel
  Frakr762Per natt

  Omega Hotelstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 101 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 265 anmeldelser fra reisendeBasert på 265 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 32 rom. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 17 dobbeltrom og 3 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  Frakr1.834Per natt
  4,7/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7225 anmeldelser fra reisendeBasert på 7225 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av det historiske sentrum av Amsterdam, ved siden av den sentrale jernbanestasjonen, og tilbyr fantastisk utsikt over byen og er et perfekt utgangspunkt for å utforske byen. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet av en rekke lokale attraksjoner, inkludert Rijksmuseum, Leidseplein, og Anne Frank-museet og Van Gogh-museet. Fasilitetene inkluderer en rekke møterom, et fullt utstyrt forretningssenter, et treningssenter og tre restauranter.

  Se mer
 • Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre
  Frakr885Per natt

  Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3228 anmeldelser fra reisendeBasert på 3228 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet har en praktisk beliggenhet i Amsterdam, ved siden av Rembrandtpark og ringveien A10. Reisende vil finne trikkestoppet Helfrichstraat Admiraal som tilbyr direkte forbindelse til Dam-torget på kun 20 minutter, noen få skritt unna. Dette behagelige hotellet tilbyr et bredt utvalg av innkvarteringsalternativer for å imøtekomme alle gjesters behov. Fra standard til familierom tilbyr alle enhetene kaffe- og tefasiliteter samt flatskjerm-TVer. Baren ligger i 17.etasje med fantastisk utsikt over byen. Shuttleforbindelse til Schiphol flyplass er tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • NH Carlton Amsterdam
  Frakr1.115Per natt

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Vijzelstraat 4 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2542 anmeldelser fra reisendeBasert på 2542 anmeldelser fra reisende

  Rett ved Flower Market og innen gangavstand fra de største attraksjonene i Amsterdam, finner man dette luksuriøse hotellet, og beliggenheten i sentrum av byen er ideell. Dette stilige og vakre hotellet ligger innen gangavstand fra Rembrandtplein, Mun-tårnet og det berømte Red Light District. Gjestene kan nyte italienske småretter og kaffe i bistroen Girasole eller bestille romservice fra hotellrommet. Det finnes også 8 toppmoderne rom til møter og private tilstelninger. Gjestene kan parkere bilen på hotellets parkeringsplasser (mot en avgift).

  Se mer
 • NH City Centre
  Frakr1.407Per natt

  NH City Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1100 anmeldelser fra reisendeBasert på 1100 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av sentrum og har utsikt over kanal Singel, en kort spasertur til det flytende blomstermarkedet, Dam plass og flere butikker. Offentlig transport sørger for forbindelse til et mangfold av attraksjoner. Alle de 209 komfortable rommene har utsikt over Amsterdam sentrum eller kanal Singel og hotellet kan tilby en fredfull vinterhage for alle gjester, samt et elegant møterom for forretningsreisende. Det finnes trikkeforbindelser til store knutepunkter for forretninger som RAI Convention Centre og World Trade Center.

  Se mer
 • NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
  Frakr1.637Per natt

  NH Collection Amsterdam Barbizon Palacestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Prins hendrikkade 59-72 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 821 anmeldelser fra reisendeBasert på 821 anmeldelser fra reisende

  Anne Franks hus kan nås innen 10 minutters gange fra hotellet. Dam Square er bare 5 minutter unna. Van Gogh-museet og Heineken-bryggeriet er tilgjengelig innen 15 minutter med trikk. Et av de eldste distriktene i Amsterdam er plassert rett bak hotellet, sammen med Red Light District og China Town. Kongress-senteret RAI er kun 25 minutter unna med trikk. Hotellet er en del av en gruppe på 19 bygninger som daterer tilbake til det 1600-tallet, samt et 1500-talls kapell. Det tilbyr gjestene en svært imponerende inngangshall med høye tak og marmorpilarer. De luksuriøse rommene har alle et bad, og er utstyrt med fasiliteter av høyeste kvalitet. Gjestene kan nyte fine middelhavsretter i en elegant gullalder-atmosfære. Restauranten er anbefalt av både Michelin-guiden og GaultMillau.

  Se mer
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Frakr2.067Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1775 anmeldelser fra reisendeBasert på 1775 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og førsteklasses hotellet ligger i hjertet av Amsterdam, like ved Damplassen og vis-a-vis det kongelige slott. Det er mange shopping- og underholdningssteder i nærheten av hotellet, og det er kun få minutters gange til den historiske gamlebyen, hvor du finner mange museer og teatre.Dette hotellet ble bygget i 1996, og består av 468 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet har frisørsalong, en koselig bar og en utsøkt a la carte-restaurant.De luksuriøse rommene har eget bad med hårføner, telefon, minibar, kjøleskap og safe.Gjester kan benytte seg av hotellets treningsstudio.A la carte-restauranten Reflet serverer lekre franske retter. Hotellet huser også Wynand Fockink Distillery, som stammer fra 1679, og har kan gjester smake og kjøpe fantastisk gin og likør.

  Se mer
 • Inntel Hotels Amsterdam Centre
  Frakr1.376Per natt

  Inntel Hotels Amsterdam Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Nieuwezijdskolk 19 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3535 anmeldelser fra reisendeBasert på 3535 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Amsterdam. インテル ホテルズ アムステルダム センター består av totalt 239 rom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2002. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Dette dyrevennlige overnattingsstedet tillater kjæledyr inntil 5 kg. インテル ホテルズ アムステルダム センター tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Novotel Amsterdam City
  Frakr1.216Per natt

  Novotel Amsterdam CitystarsGreenProgram Icon

  Amsterdam city, Amsterdam , Europa boulevard 10 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2888 anmeldelser fra reisendeBasert på 2888 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Amsterdam, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 5. 6 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene er 5. 6 kilometer fra hotellet. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 18. 0 kilometer fra hotellet. Innen 25 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 3 kilometer. Hotellet ligger innen 14. 8 kilometer fra havnen. De 610 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble etablert i 1971. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Alle baderommene på Novotel Amsterdam City er handicapvennlige. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på dette overnattingsstedet. Det finnes parkeringsmuligheter på Novotel Amsterdam City. Denne eiendommen har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med ISO 14001-sertifiserte hoteller og restauranter-merket. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. og Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Novotel Amsterdam City kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  180  Hoteller i Amsterdam
Side  1  av  18
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Amsterdam, som ligger i provinsen Nord-Holland, er hovedstaden i Nederland. Det er landets største by, og det er av stor betydning økonomisk og kulturelt. Byen er den mest folkerike delen av den store nederlandske storbyområdet som kalles Randstad. Amsterdam er kjent for sine flotte kanaler og sin fantastiske 16. og 17. århundre arkitektur. Byen har også noen fine museer der du kan se verker av store kunstnere som Rembrandt og van Gogh. Og så hvis du liker kulturelle aktiviteter så bør du ikke gå glipp av Rijksmuseum, som har en stor samling av kunstverk, inkludert mange av viktige lokale kunstnere fra det 17. århundre. En annen svært populær museum er dedikert til en av verdens mest kjente kunstnere, Vincent van Gogh. Et annet must er Rembrandthuis Museum, som ligger i huset hvor Rembrandt bodde og hvor han malte noen av hans mest berømte malerier. Amsterdam har et livlig natteliv og et vell av nattklubber, barer og restauranter for enhver smak. Det er en veldig liberal, tolerant by og en stor sosial og kulturelle sentrum.

Interessepunkter

Mest populære soner i Amsterdam

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler