Hoteller i Riviera Maya

Finn på kart
Hoteller i Riviera Maya

Riviera MayaFra  kr324

Anbefalte hoteller Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Frakr2.981Per natt

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Kart
   

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Riviera Maya Sur, og er perfekt for familier. Beliggende innen 8. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene er 9. 8 kilometer fra innkvarteringen. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 17. 1 kilometer fra eiendommen. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 8. 8 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Totalt 900 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Xcaret Mexico tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Xcaret Mexico tilbyr ikke babysenger. Xcaret Mexico har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Xcaret Mexico. Gjester på Xcaret Mexico kan benytte stedets transportservice. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. , Alle de overnattende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Xcaret Mexico. , Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. og Xcaret Mexico tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Sandos Caracol Eco Resort ALL INCLUSIVE
  Frakr2.058Per natt

  Sandos Caracol Eco Resort ALL INCLUSIVEstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Carretera puerto juarez-chetumal km. 295 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter

  Dette luksushotellet ligger på eksklusive Maya Riviera, kun ti minutter fra den pittoreske byen Playa del Carmen. Hotellet ligger vis-a-vis sjøen, og er omgitt av variert natur, og her kan gjester utforske den eksotiske stranden og jungelen med sumper, myrer og naturlige laguner. Stranden i Playa del Carmen har mange barer, restauranter og håndverkutsalg, og naturparkene Xcaret og Xel-Ha har et rikt dyreliv. Det tilbys en rekke aktiviteter i dette ferieområdet, som vannsporter, ekskursjoner til skogen, og naturlige kilder. Det er om lag 45 kilometer til Cancún lufthavn, og det tar 45 minutter å reise med offentlig transport.Dette hotellet passer ypperlig for familier, par og naturelskere. Hotellet har air condition og 78 hus med til sammen 999 rom. Disse husene ligger på et stort hotellområde i utkanten av en eksotisk jungel. Hotellet er komfortabelt, og har restauranter, bar, teater og mange sports- og fritidstilbud. Gjester kan også benytte seg av hotellets klesvasktilbud. Barna kan boltre seg i barneklubben eller i nye Sandos Aqua Park. Parkeringsplass og garasje er også tilgjengelig.Alle rom har eget bad med hårføner, telefon, satellitt-TV, klokkeradio, minibar med mineralvann, forfriskninger og øl (fylles annenhver dag), dobbeltseng, elektronisk safe, takvifte, balkong med utsikt over hagen/jungelen/bassenget, og air condition. Standardrom har sjøutsikt, men ingen balkong. Deluxe-rom og juniorsuiter har stor dobbeltseng og sovesofa.

  Se mer
 • Panama Jack Resorts Gran Porto
  Frakr2.742Per natt

  Panama Jack Resorts Gran Portostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida constituyentes, colonia centro 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette hotellet ligger på stranden i Playa del Carmen. Det er restauranter, barer, butikker og utesteder 100 meter fra hotellet, og den berømte temaparken Xcaret er kun fem minutter unna. Den berømte øya Cozumel er kun 45 minutter unna med ferje, og det er 60 minutter til Cancún internasjonale lufthavn. Dette familievennlige hotellet har klassisk meksikansk arkitektur, og passer ypperlig for både forretningsreisende og turister. Hotellet består av til sammen 287 rom fordelt på tre etasjer, og er omgitt av store hager like ved stranden. Fasiliteter på hotellet er lobby, safe, valutavekslingsfasiliteter og heis. Det er en frisørsalong, barer og restaurant, i tillegg til tobakksforretning, gavebutikk og håndverkutsalg på hotellet. Gjester kan benytte seg av hotellets konferansefasiliteter og trådløse internett, i tillegg til at de kan leie bil og få medisinsk assistanse. Hotellet tilbyr også room service hele døgnet, i tillegg til parkeringsplasser, valet-parkering og sykkelutleie. Alle rom har eget inngangsområde med sitteplasser, eget bad med dusj, hårføner og sminkespeil, i tillegg til dobbeltseng. Rommene har også håndlagde møbler i kolonistil, telefon, kabel-TV, klokkeradio, safe og minibar. Dørene har elektronisk lås, og rommene har også kaffemaskin, vifte og air condition. Noen rom har terrasse. En kontinental frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Park
  Frakr1.842Per natt

  Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Parkstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Carretera cancun, tulum km 54 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5665 anmeldelser fra reisendeBasert på 5665 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa del Carmen, er dette fantastiske hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Totalt antall rom er 273. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2008. Alle som bor her kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. Resepsjonen er døgnåpen. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Park byr på et variert utvalg av spisested. , Kunder kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. , Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan de som velger å overnatte her forvente seg et morsomt opphold. og Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Park tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • BlueBay Grand Esmeralda
  Frakr1.641Per natt

  BlueBay Grand Esmeraldastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9846 anmeldelser fra reisendeBasert på 9846 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på Riviera Maya, om lag 15 minutter nord for Playa del Carmen, hvor det er restauranter, barer, spennende natteliv og shoppingsteder. Det er 35 minutter til Cancún internasjonale lufthavn. Det er offentlige transportmidler 15 minutter fra hotellet. Hotellet ligger ved stranden, og har utsikt over det asurblå vannet på vakre Riviera Maya i Mexico.Dette moderne hotellet har 500 meter strand, og er et ypperlig valg året rundt. Hotellet har luksuriøse rom og suiter, i tillegg til førsteklasses fasiliteter som passer familier med barn, par og forretningsreisende. Hotellet har 986 deluxe-rom og suiter, fordelt på fem treetasjers bygninger. Hotellet har air condition, lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsfasiliteter, garderobe, heis, kafé, kiosk, fire barer, auditorium, spillrom, fem restauranter, møterom, internett, room service og klesvask. Hotellet har også parkeringsfasiliteter både utendørs og innendørs. Det er egne fasiliteter for barn, både barneklubb og juniorklubb, i tillegg til lekeplass.De store luksusrommene har elegante møbler og interiør. Alle rom har bad med badekar, hårføner, flatskjerm-TV med satellittkanaler, betalingskanaler, selvstyrt air condition, takvifte, elektronisk safe, internettilgang, minibar, telefon, kaffemaskin, strykejern, strykebrett, klokkeradio, dobbeltseng og terrasse.Gjester kan velge fra en rekke sportsaktiviteter på hotellet og i nærområdet. Vindsurfing, kajakkpadling og seiling tilbys på hotellets strand. Hotellet har også to tennisbaner og en volleyballbane. Dykking og snorkling tilbys også i hotellets nærområde.Hotellet har seks restauranter, som serverer en rekke internasjonale smaker.Når du forlater flyplassen, tar du motorveien sørover til Tulum. Etter 35 minutter tar du av ved bensinstasjonen, og hotellet ligger mellom Tres Rios og H10 Hotel.

  Se mer
 • Grand Riviera Princess
  Frakr1.868Per natt

  Grand Riviera Princessstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Prolongacion 5ta avenida mza 20 lote 006 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8572 anmeldelser fra reisendeBasert på 8572 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2007. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 3 tilbygg. Eiendommen består av 672 rom. Eiendommen består av 672 suiter, 24 villaer og 6 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Det er døgnbemannet sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive
  Frakr2.394Per natt

  Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusivestars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera chetumal-puerto juárez km. 236.7 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4591 anmeldelser fra reisendeBasert på 4591 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 2000. $hotel. getTypeHotel() ble oppusset i 2005. Det finnes totalt 434 rom på stedet. Eiendommen består av 74 enkeltrom, 76 dobbeltrom, 269 junior suiter, 15 suiter og 4 handikapvennlige rom. . Resepsjonen er døgnåpen. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. På området finnes det overvåket parkering. Det er døgnbemannet sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Grand Bahia Principe Coba All Inclusive
  Frakr1.526Per natt

  Grand Bahia Principe Coba All Inclusivestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal - cancún km 250 . - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 13779 anmeldelser fra reisendeBasert på 13779 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 3 tilbygg. Det finnes totalt 1080 rom på stedet. Eiendommen består av 766 enkeltrom, 314 dobbeltrom, 554 junior suiter, 30 villaer og 6 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Eiendommen er rullestolvennlig. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Det tilbys barnepassing for gjester som ønsker dette. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Azul Beach Resort the fives Playa del Carmen
  Frakr4.479Per natt

  Azul Beach Resort the fives Playa del CarmenstarsGreenProgram Icon

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Predio el limonar fraccion 2, xcalacoco 573 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6818 anmeldelser fra reisendeBasert på 6818 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa del Carmen, er dette fantastiske hotellet optimalt for familier. Azul Beach Resort the fives Playa del Carmen består av totalt 573 soverom. Denne eiendommen ble bygget i 2010. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Azul Beach Resort the fives Playa del Carmen tilbyr ikke babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet følger bærekraftige retningslinjer. Gjester kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. , Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. , Det varierte underholdningsprogrammet på Azul Beach Resort the fives Playa del Carmen gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. og De mest aktive vil glede seg over overnattingsstedets brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Azul Beach Resort the fives Playa del Carmen kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Reef CocoBeach
  Frakr1.497Per natt

  The Reef CocoBeachstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Costera norte s.n. lte. 1 mza. 7 región 6 s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4108 anmeldelser fra reisendeBasert på 4108 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Det finnes totalt 202 rom på stedet. Eiendommen består av 55 enkeltrom, 147 dobbeltrom, 1 suite og 1 handikapvennlig rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  239  Hoteller i Riviera Maya
Side  1  av  24
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Riviera Maya is a Mexican holiday destination that goes from Puerto Morelos to Punta Allen, on the Caribbean Sea. It shares with Cancun the honour of being the country’s most visited region. Its 160 kilometres of coastline include some resorts and beaches that you simply cannot allow yourself to miss, including the following: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, Xcaret Ecological Park, and the wonderful tropical gardens of Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha and Tulum. These are beaches of white sand and placid turquoise waters that are home to the Mesoamerican Barrier Reef System, the second biggest barrier reef in the world. Other remarkable natural features of the region are the amazing flora and fauna of the jungle and the underground rivers and sinkholes. Among the many activities you can engage in are windsurfing, snorkelling, diving, fishing, golf and hiking your way to some stunning archaeological sites. At Tulum you will be able to see the remains of the only Mayan city built close to the sea. The city is perched over a beautiful cliff. Slightly inland of this is Cobá, home to the Nohoch Mul pyramid, the highest in the region. As any visitor will soon realise, this is the ideal place for enjoying an exciting adventure, resting or just soaking up an ancient culture. Riviera Maya is waiting for you!

Interessepunkter

Mest populære soner i Riviera Maya

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her