Hoteller i Riviera Maya

Finn på kart
Hoteller i Riviera Maya

Riviera MayaFra  kr210

Anbefalte hoteller Riviera Maya

 • El Dorado Maroma Resort by Karisma
  Frakr6.871Per natt

  El Dorado Maroma Resort by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera cancun - tulum km 55.3 . - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3847 anmeldelser fra reisendeBasert på 3847 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i Riviera Maya Norte, er kun for voksne. El Dorado Maroma Resort by Karisma består av totalt 72 rom. El Dorado Maroma Resort by Karisma ble konstruert i 2007. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på El Dorado Maroma Resort by Karisma. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Denne eiendommen følger bærekraftige retningslinjer. Alle de overnattende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på El Dorado Maroma Resort by Karisma. , El Dorado Maroma Resort by Karisma legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. og Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på El Dorado Maroma Resort by Karisma. Noen av tjenestene til El Dorado Maroma Resort by Karisma kan koste ekstra.

  Se mer
 • Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya
  Frakr3.598Per natt

  Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Mayastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera chetumal, puerto juarez km 298 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1453 anmeldelser fra reisendeBasert på 1453 anmeldelser fra reisende

  Denne luksuriøse VR-resorten som ligger i Riviera Maya Norte, er kun for voksne. Overnattingsstedet består av totalt 128 gjesteværelser. Denne eiendommen ble sist renovert i 2012. Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. De som velger å overnatte her kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. og Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • BlueBay Grand Esmeralda
  Frakr1.792Per natt

  BlueBay Grand Esmeraldastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9700 anmeldelser fra reisendeBasert på 9700 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på Riviera Maya, om lag 15 minutter nord for Playa del Carmen, hvor det er restauranter, barer, spennende natteliv og shoppingsteder. Det er 35 minutter til Cancún internasjonale lufthavn. Det er offentlige transportmidler 15 minutter fra hotellet. Hotellet ligger ved stranden, og har utsikt over det asurblå vannet på vakre Riviera Maya i Mexico.Dette moderne hotellet har 500 meter strand, og er et ypperlig valg året rundt. Hotellet har luksuriøse rom og suiter, i tillegg til førsteklasses fasiliteter som passer familier med barn, par og forretningsreisende. Hotellet har 986 deluxe-rom og suiter, fordelt på fem treetasjers bygninger. Hotellet har air condition, lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsfasiliteter, garderobe, heis, kafé, kiosk, fire barer, auditorium, spillrom, fem restauranter, møterom, internett, room service og klesvask. Hotellet har også parkeringsfasiliteter både utendørs og innendørs. Det er egne fasiliteter for barn, både barneklubb og juniorklubb, i tillegg til lekeplass.De store luksusrommene har elegante møbler og interiør. Alle rom har bad med badekar, hårføner, flatskjerm-TV med satellittkanaler, betalingskanaler, selvstyrt air condition, takvifte, elektronisk safe, internettilgang, minibar, telefon, kaffemaskin, strykejern, strykebrett, klokkeradio, dobbeltseng og terrasse.Gjester kan velge fra en rekke sportsaktiviteter på hotellet og i nærområdet. Vindsurfing, kajakkpadling og seiling tilbys på hotellets strand. Hotellet har også to tennisbaner og en volleyballbane. Dykking og snorkling tilbys også i hotellets nærområde.Hotellet har seks restauranter, som serverer en rekke internasjonale smaker.Når du forlater flyplassen, tar du motorveien sørover til Tulum. Etter 35 minutter tar du av ved bensinstasjonen, og hotellet ligger mellom Tres Rios og H10 Hotel.

  Se mer
 • Hotel Xcaret Mexico
  Frakr2.929Per natt

  Hotel Xcaret Mexicostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km. 282 282 - Kart
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i Playa del Carmen, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 8. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 9. 8 kilometer fra viktige underholdningssteder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 17. 1 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen er plassert 8. 8 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Innkvarteringen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 900 soverom på Hotel Xcaret Mexico. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Hotel Xcaret Mexico har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Hotel Xcaret Mexico. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. , Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. , Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. og Hotel Xcaret Mexico tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Hotel Xcaret Mexico kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Azul Beach Resort Sensatori Mexico by Karisma
  Frakr4.487Per natt

  Azul Beach Resort Sensatori Mexico by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera cancun-puerto morelos km 27.5 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9300 anmeldelser fra reisendeBasert på 9300 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2008. Det finnes totalt 438 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • El Dorado Casitas Resort by Karisma
  Frakr8.186Per natt

  El Dorado Casitas Resort by Karismastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Km 45 carr.cancun-tulum punta brava . - Kart
   

  Eiendommen består av 205 rom. Eiendommen består av 170 junior suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Det er en sykkelkjeller på området. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Riviera Maya Hacienda
  Frakr2.878Per natt

  Hard Rock Hotel Riviera Maya HaciendastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carr. cancun-tulum km. 72 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2001. Hotell ble totaloppusset i 2014. Det finnes totalt 687 rom på stedet. Eiendommen består av 2 handikapvennlige rom. , 48 superior rom og 50 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Det tilbys barnepassing for gjester som ønsker dette. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. På området finnes det overvåket parkering. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Det er døgnbemannet sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Generation Riviera Maya Resort by Karisma
  Frakr5.985Per natt

  Generation Riviera Maya Resort by Karismastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera cancún tulum km. 45 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1590 anmeldelser fra reisendeBasert på 1590 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er utmerket beliggende i Playa del carmen.

  Se mer
 • Catalonia Riviera Maya All Inclusive
  Frakr1.770Per natt

  Catalonia Riviera Maya All Inclusivestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Xcacel lote 1, manzana 18, plano 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9132 anmeldelser fra reisendeBasert på 9132 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2000. Hotell gjennomgikk renovering i 2000. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 4 tilbygg. Eiendommen består av 328 rom. Eiendommen består av 50000 bungalower og 8 villaer. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Det er en sykkelkjeller på området. Hotell tilbyr sykkelutleie. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Ocean Coral & Turquesa
  Frakr2.161Per natt

  Ocean Coral & Turquesastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Sm 12 lt 1-05 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2007. Hotell ble totalrenovert i 2015. Eiendommen består av 591 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Det er døgnbemannet sikkerhet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  227  Hoteller i Riviera Maya
Side  1  av  23
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Riviera Maya is a Mexican holiday destination that goes from Puerto Morelos to Punta Allen, on the Caribbean Sea. It shares with Cancun the honour of being the country’s most visited region. Its 160 kilometres of coastline include some resorts and beaches that you simply cannot allow yourself to miss, including the following: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, Xcaret Ecological Park, and the wonderful tropical gardens of Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha and Tulum. These are beaches of white sand and placid turquoise waters that are home to the Mesoamerican Barrier Reef System, the second biggest barrier reef in the world. Other remarkable natural features of the region are the amazing flora and fauna of the jungle and the underground rivers and sinkholes. Among the many activities you can engage in are windsurfing, snorkelling, diving, fishing, golf and hiking your way to some stunning archaeological sites. At Tulum you will be able to see the remains of the only Mayan city built close to the sea. The city is perched over a beautiful cliff. Slightly inland of this is Cobá, home to the Nohoch Mul pyramid, the highest in the region. As any visitor will soon realise, this is the ideal place for enjoying an exciting adventure, resting or just soaking up an ancient culture. Riviera Maya is waiting for you!

Interessepunkter

Mest populære soner i Riviera Maya

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her