Hoteller i Cancun and vicinity

Finn på kart
Hoteller i Cancun and vicinity

Cancun and vicinityFra  kr182

Anbefalte hoteller Cancun and vicinity

 • Seadust Cancun Family Resort
  Frakr2.056Per natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5370 anmeldelser fra reisendeBasert på 5370 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2006. Det finnes totalt 505 rom på stedet. Eiendommen består av 178 dobbeltrom, 60 junior suiter, 96 suiter, 4 handikapvennlige rom. og 166 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Det tilbys barnepassing for gjester som ønsker dette. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det er døgnbemannet sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Grand Oasis Cancun
  Frakr2.534Per natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette fantastiske hotellet er ideelt for familier, og ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera. Totalt 499 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. グランド オアシス カンクーン gjennomgikk en renovasjon i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på グランド オアシス カンクーン. グランド オアシス カンクーン ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på グランド オアシス カンクーン. Er man på jakt etter avslapning kan reisende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. , Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. , Gjester kan benytte stedets underholdningstilbud. , Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. , De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. og De som velger å overnatte her kan fråtse i den lekre maten som serveres på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Occidental Costa Cancún
  Frakr2.514Per natt

  Occidental Costa Cancúnstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulkan, km.4,5 zona hotelera km 4.5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5715 anmeldelser fra reisendeBasert på 5715 anmeldelser fra reisende

  Hotellet med middelhavsstil, Barceló Costa Cancún, har en fantastisk beliggenhet på den vakre stranden Playa Linda, med utsikt over Det karibiske havs uendelige blå vann. Det har 4 restauranter, et hyggelig bassenglandskap, treningssenter og velværeområde. Golfbaner, kjøpesenter og utelivet ligger i nærheten og Cancún flyplass er en 20-minutters kjøretur unna.

  Se mer
 • Sotavento
  Frakr462Per natt

  Sotaventostars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulkan km.4 calle retorno del pescador - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 502 anmeldelser fra reisendeBasert på 502 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra hotellet. Offentlige transportforbindelser er 4. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 500 meter. Totalt 90 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Sotavento. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2015. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Sotavento. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Alle baderommene på Sotavento er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på Sotavento. Det finnes parkeringsmuligheter på Sotavento. Dette overnattingsstedet har blitt tildelt -merket. Reisende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Holiday Inn Cancun Arenas
  Frakr1.192Per natt

  Holiday Inn Cancun Arenasstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 2.5 hotel zone - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 909 anmeldelser fra reisendeBasert på 909 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Totalt 214 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Kunder kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Holiday Inn Cancun Arenas. og Holiday Inn Cancun Arenas tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Royal Solaris Cancun Resort All Inclusive
  Frakr1.751Per natt

  Royal Solaris Cancun Resort All Inclusivestars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan, km 20.5 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3259 anmeldelser fra reisendeBasert på 3259 anmeldelser fra reisende

  Dette luksushotellet ligger i Cancúns fritidssenter, like ved stranden, og kun en halv time fra Cancún sentrum. Det er mange barer, restauranter og utesteder i nærheten.Dette elegante hotellet har 300 rom og en rekke fasiliteter, som døgnåpen resepsjon, frisørsalong, to barer og restauranter med air condition. Det er også garasje og parkeringsplass på hotellet, og hotellet tilbyr room service og klesvask.Rommene har eget bad, hårføner, telefon og safe.Hotellet har et velholdt utendørsområde med ferskvannsbasseng, og det er mulig å prøve ikke-motoriserte vannsporter, eller å besøke treningsstudioet. Det er også et underholdningsprogram på hotellet, med et temashow hver kveld. Det er en barneklubb med badepark på hotellet.Gjester kan velge sin frokost eller lunsj fra en rikholdig buffet, og det finnes en a la carte-restaurant som serverer middag.

  Se mer
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Frakr2.302Per natt

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8298 anmeldelser fra reisendeBasert på 8298 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Hotell tilbygg 1. Eiendommen består av en hovedbygning med 7 tilbygg. Tilbygget har 8 etasjer. Det finnes totalt 617 rom på stedet. Eiendommen består av 228 enkeltrom, 251 dobbeltrom, 111 junior suiter, 24 suiter, 113 studio og 4 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det er døgnbemannet sikkerhet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Flamingo Cancun Resort
  Frakr931Per natt

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3011 anmeldelser fra reisendeBasert på 3011 anmeldelser fra reisende

  Plassert langs de hvite sandstrendene har det vennlige Flamingo Cancun Resort en flott beliggenhet i hotellsonen til det populære ferieanlegget i Cancún. Rommene tilbyr fantastisk utsikt over det turkise vannet til Det karibiske hav i øst og den avstengte lagunen, Nichupté, i vest. Kjøpesenteret Flamingo er kun få meter unna og Cancún internasjonale flyplass kan nås innen 20 minutter med bil.

  Se mer
 • Iberostar Cancun
  Frakr3.627Per natt

  Iberostar CancunstarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 17 zona hotelera mz 53 lt 52 lt 52 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4697 anmeldelser fra reisendeBasert på 4697 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er en imponerende arkitekturjuvel med ypperlig beliggenhet, like ved det turkise vannet i Det karibiske hav på sandstranden i Cancún. Det er kun få minutter fra de viktigste attraksjonene i Cancún, og 15 minutter fra Cancún internasjonale lufthavn.Dette hotellet i Cancún har et spektakulært konferansesenter og utendørsområder for tilstelninger og sosiale aktiviteter. Hotellet har også en buffetrestaurant, snackbar, fire spesialitetrestauranter, moderne sportsbar, iskrembar og sigarbar. Gjester kan også benytte seg av følgende fasiliteter mot gebyr: møterom i konferansesenteret, golfbane, bryllupsplanlegging, spa og skjønnhetssalong, barnepass, klesvask, internettilgang hele døgnet og medisinske tjenester. Hotellet har lobby med heis, air condition, 426 rom, frisørsalong og barneklubb.Alle rom har stor dobbeltseng, trådløst internett, et komfortabelt arbeidsområde og telefon med to linjer. Rommene har også dataport, telefon med høytaler, air condition med egen termostat, klokkealarm med CD- og MP3-spiller, safe, minibar, kaffemaskin, strykejern, strykebrett, 32-tommers flatskjerm-TV med kabelkanaler, eget bad med hårføner og forstørrelsesspeil. Det er også balkong på alle rom.Dette er det eneste hotellet i Cancún med egen 18-hulls golfbane (mot gebyr), luksusspa og et moderne treningsstudio. Hotellet har også sju store bassenger med en snackbar, solsenger og parasoller, i tillegg til en fotballbane og to tennsibaner. Hver dag tilbys det dansetimer, vannpolo, sandvolleyball, basketball, bueskyting, luftpistolskyting, bordtennis og mer. Avslappende massasjebehandlinger og spesielle spa-pakker tilbys også mot gebyr. Hver kveld er det ulike forestillinger med levende musikk i teatret.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Cancun
  Frakr4.032Per natt

  Hard Rock Hotel Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd.kukulkan km. 14.5, zona hotelera km 14.5 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 10139 anmeldelser fra reisendeBasert på 10139 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er ideelt for familier, og ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 2. 9 kilometer fra hotellet. De 601 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2012. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Hard Rock Hotel Cancun. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Denne eiendommen er designet for å gjøre alles opphold enklere. Derfor tilbys flere rom med handicapvennlige bad. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Alle som bor her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. , De som velger å overnatte her vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Hard Rock Hotel Cancun. , Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. , Reisende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. , Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. og Et stort utvalg innen- og utendørsaktiviteter finnes tilgjengelig på denne eiendommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  121  Hoteller i Cancun and vicinity
Side  1  av  13
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The coastal city of Cancun is in the south-east of the Mexican state of Quintana Roo. Being on the Yucatan Peninsula, Cancun has a coastline on the Caribbean Sea. It is an internationally famous tourist resort, widely considered to be a heaven of excellent beaches lapped by a clear blue sea. The beaches on offer range from the popular crowd pleasers to the hidden little gems, in coves and bays far from the noise and stress of city life. All are ideal for snorkeling, and other popular ways to pass the time here are jet-skiing and swimming with dolphins. The Cancun Interactive Aquarium is a very popular attraction. It shows visitors marine life and allows them to interact with it. Another reason why so many visitors come to Cancun every year is its historical legacy. There are several Mayan sights close at hand, while there are some still waiting for the most adventurous explorers to uncover them in the jungle. The centre of Cancun is a alive with fun and activity, with countless restaurants, shops, business centres and night clubs on offer. You will have a dream holiday in Cancun, it won’t disappoint you.

Interessepunkter

Mest populære soner i Cancun and vicinity

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her