Hoteller i Cancun and vicinity

Finn på kart
Hoteller i Cancun and vicinity

Cancun and vicinityFra  kr211

Anbefalte hoteller Cancun and vicinity

 • Oleo Cancun Playa
  Frakr1.567Per natt

  Oleo Cancun Playastars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Km 19.5 blvd kukulcan zona hotelera s/n - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Dette attraktive hotellet ligger like ved stranden, og kun 20 kilometer fra sentrum. Innen ti kilometer er det en rekke butikker, restauranter, nattklubber og barer. Det er offentlig transport kun få minutter unna til fots (om lag 300 meter). Cancún lufthavn er om lag åtte kilometer unna.Dette hotellet består av til sammen 170 rom fordelt på tre etasjer. Hotellet har en lobby med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsskranke og heiser. Hotellet har også en bar, en spisesal og en restaurant med sjøutsikt. Det er også butikker, auditorium og frisørsalong på hotellet. Barn kan ta del i aktivitetene barneklubben, eller boltre seg på lekeplassen. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass.De stilfulle rommene har eget bad, telefon, satellitt-/kabel-TV, dobbeltseng, safe, air condition og terrasse.Hotellet har et svømmebasseng, bassengbar, solsenger og parasoller. Det er også mulig å prøve vindsurfing, dykking, kanopadling, trøbåt, tennis, vannaerobic, aerobic, gymnastikk, basketball, sandvolleyball, volleyball og biljard på hotellet. Det er også boblebad og treningsstudio på hotellet. Et underholdningsprogram arrangeres for voksne og barn. Golfbanen Hilton ligger om lag fire kilometer unna.Hotellet har alternativer for allergikere og vegetarianere. Det er mulig å bestille all inclusive-opphold.

  Se mer
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Frakr2.139Per natt

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4008 anmeldelser fra reisendeBasert på 4008 anmeldelser fra reisende

  Luksuriøse Fiesta Americana Grand Coral Beach Resort & Spa ligger på en lang sandstrand på Mexicos karibiske kyst, et perfekt sted for å nyte solens varmende stråler og ta en svømmetur i det deilige havet. Hotellet ligger i den populære feriebyen Cancún, bare et par minutters gange fra sentrum fylt av butikker, kafeer, barer, restauranter og natteliv. Alle hotellets værelser har fantastisk havutsikt.

  Se mer
 • Grand Oasis Cancun
  Frakr1.996Per natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1982. Hotell gjennomgikk renovering i 2011. Hotell har et tilbygg. Eiendommen har 4 tilbygg. Det finnes totalt 499 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Flamingo Cancun Resort
  Frakr1.986Per natt

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2859 anmeldelser fra reisendeBasert på 2859 anmeldelser fra reisende

  Plassert langs de hvite sandstrendene har det vennlige Flamingo Cancun Resort en flott beliggenhet i hotellsonen til det populære ferieanlegget i Cancún. Rommene tilbyr fantastisk utsikt over det turkise vannet til Det karibiske hav i øst og den avstengte lagunen, Nichupté, i vest. Kjøpesenteret Flamingo er kun få meter unna og Cancún internasjonale flyplass kan nås innen 20 minutter med bil.

  Se mer
 • Seadust Cancun Family Resort
  Frakr2.035Per natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5278 anmeldelser fra reisendeBasert på 5278 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2006. Det finnes totalt 505 rom på stedet. Eiendommen består av 178 dobbeltrom, 60 junior suiter, 96 suiter, 4 handikapvennlige rom. og 166 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Det tilbys barnepassing for gjester som ønsker dette. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det er døgnbemannet sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Oasis Palm
  Frakr1.724Per natt

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2849 anmeldelser fra reisendeBasert på 2849 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1981. Hotell ble totaloppusset i 2011. Hotell tilbygg 1. Eiendommen består av en hovedbygning med 5 tilbygg. Tilbygget består av 5 etasjer. Eiendommen består av 470 rom. Eiendommen består av . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Beach House Dos Playas by Faranda Hotels
  Frakr615Per natt

  Beach House Dos Playas by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1338 anmeldelser fra reisendeBasert på 1338 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1985. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Det finnes totalt 130 rom på stedet. Eiendommen består av 21 enkeltrom og 109 dobbeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Frakr1.894Per natt

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7808 anmeldelser fra reisendeBasert på 7808 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Hotell tilbygg 1. Eiendommen består av en hovedbygning med 7 tilbygg. Tilbygget har 8 etasjer. Det finnes totalt 617 rom på stedet. Eiendommen består av 228 enkeltrom, 251 dobbeltrom, 111 junior suiter, 24 suiter, 113 studio og 4 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det er døgnbemannet sikkerhet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Sotavento
  Frakr437Per natt

  Sotaventostars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulkan km.4 calle retorno del pescador - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 471 anmeldelser fra reisendeBasert på 471 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1990. Hotell ble totalrenovert i 2015. Eiendommen ligger på ett hovedplan. Det finnes totalt 90 rom på stedet. Eiendommen består av 89 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det ligger en butikk på hotellområdet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov.

  Se mer
 • Iberostar Cancun
  Frakr2.076Per natt

  Iberostar CancunstarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 17 zona hotelera mz 53 lt 52 lt 52 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4435 anmeldelser fra reisendeBasert på 4435 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er en imponerende arkitekturjuvel med ypperlig beliggenhet, like ved det turkise vannet i Det karibiske hav på sandstranden i Cancún. Det er kun få minutter fra de viktigste attraksjonene i Cancún, og 15 minutter fra Cancún internasjonale lufthavn.Dette hotellet i Cancún har et spektakulært konferansesenter og utendørsområder for tilstelninger og sosiale aktiviteter. Hotellet har også en buffetrestaurant, snackbar, fire spesialitetrestauranter, moderne sportsbar, iskrembar og sigarbar. Gjester kan også benytte seg av følgende fasiliteter mot gebyr: møterom i konferansesenteret, golfbane, bryllupsplanlegging, spa og skjønnhetssalong, barnepass, klesvask, internettilgang hele døgnet og medisinske tjenester. Hotellet har lobby med heis, air condition, 426 rom, frisørsalong og barneklubb.Alle rom har stor dobbeltseng, trådløst internett, et komfortabelt arbeidsområde og telefon med to linjer. Rommene har også dataport, telefon med høytaler, air condition med egen termostat, klokkealarm med CD- og MP3-spiller, safe, minibar, kaffemaskin, strykejern, strykebrett, 32-tommers flatskjerm-TV med kabelkanaler, eget bad med hårføner og forstørrelsesspeil. Det er også balkong på alle rom.Dette er det eneste hotellet i Cancún med egen 18-hulls golfbane (mot gebyr), luksusspa og et moderne treningsstudio. Hotellet har også sju store bassenger med en snackbar, solsenger og parasoller, i tillegg til en fotballbane og to tennsibaner. Hver dag tilbys det dansetimer, vannpolo, sandvolleyball, basketball, bueskyting, luftpistolskyting, bordtennis og mer. Avslappende massasjebehandlinger og spesielle spa-pakker tilbys også mot gebyr. Hver kveld er det ulike forestillinger med levende musikk i teatret.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  125  Hoteller i Cancun and vicinity
Side  1  av  13
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The coastal city of Cancun is in the south-east of the Mexican state of Quintana Roo. Being on the Yucatan Peninsula, Cancun has a coastline on the Caribbean Sea. It is an internationally famous tourist resort, widely considered to be a heaven of excellent beaches lapped by a clear blue sea. The beaches on offer range from the popular crowd pleasers to the hidden little gems, in coves and bays far from the noise and stress of city life. All are ideal for snorkeling, and other popular ways to pass the time here are jet-skiing and swimming with dolphins. The Cancun Interactive Aquarium is a very popular attraction. It shows visitors marine life and allows them to interact with it. Another reason why so many visitors come to Cancun every year is its historical legacy. There are several Mayan sights close at hand, while there are some still waiting for the most adventurous explorers to uncover them in the jungle. The centre of Cancun is a alive with fun and activity, with countless restaurants, shops, business centres and night clubs on offer. You will have a dream holiday in Cancun, it won’t disappoint you.

Interessepunkter

Mest populære soner i Cancun and vicinity

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her