Hoteller i Cancun and vicinity

Finn på kart
Hoteller i Cancun and vicinity

Cancun and vicinityFra  kr170

Anbefalte hoteller Cancun and vicinity

 • Seadust Cancun Family Resort
  Frakr2.226Per natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5382 anmeldelser fra reisendeBasert på 5382 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera, og er perfekt for familier. Innkvarteringen ligger innen 8. 0 kilometer fra viktige underholdningssteder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 14. 6 kilometer. Det finnes totalt 505 rom på Seadust Cancun Family Resort. Dette hotellet ble konstruert i 2006. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Seadust Cancun Family Resort. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlige soverom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Seadust Cancun Family Resort. Er man på jakt etter avslapning kan de som velger å overnatte her velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. Dette hotellet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Noen av tjenestene til Seadust Cancun Family Resort kan koste ekstra.

  Se mer
 • Sotavento
  Frakr459Per natt

  Sotaventostars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulkan km.4 calle retorno del pescador - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 518 anmeldelser fra reisendeBasert på 518 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera. Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra hotellet. Eiendommen er plassert 4. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Eiendommen består av totalt 90 soverom. Sotavento ble komplett oppusset i 2015. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle som bor her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Alle baderommene på Sotavento er handicapvennlige. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Denne eiendommen er miljøvennlig. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Sotavento tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Oasis Cancun
  Frakr3.081Per natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Beliggende i Hotel Zone / Zona Hotelera, er dette fantastiske hotellet optimalt for familier. Overnattingsstedet består av 499 rom. グランド オアシス カンクーン gjennomgikk en renovasjon i 2011. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på グランド オアシス カンクーン. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Besøkende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på グランド オアシス カンクーン. Kunder kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på グランド オアシス カンクーン. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Besøkende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på dette hotellet. Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Frakr3.941Per natt

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4301 anmeldelser fra reisendeBasert på 4301 anmeldelser fra reisende

  Luksuriøse Fiesta Americana Grand Coral Beach Resort & Spa ligger på en lang sandstrand på Mexicos karibiske kyst, et perfekt sted for å nyte solens varmende stråler og ta en svømmetur i det deilige havet. Hotellet ligger i den populære feriebyen Cancún, bare et par minutters gange fra sentrum fylt av butikker, kafeer, barer, restauranter og natteliv. Alle hotellets værelser har fantastisk havutsikt.

  Se mer
 • Grand Oasis Palm - All Inclusive
  Frakr2.260Per natt

  Grand Oasis Palm - All Inclusivestars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcán km4.5 sección c lote 1 - Kart
  2,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3730 anmeldelser fra reisendeBasert på 3730 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 835 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2011. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Grand Oasis Palm - All Inclusive. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Grand Oasis Palm - All Inclusive. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Besøkende kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Gjester vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. De mest aktive vil glede seg over hotellets brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. De som velger å overnatte her kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Iberostar Cancun
  Frakr3.270Per natt

  Iberostar CancunstarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 17 zona hotelera mz 53 lt 52 lt 52 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4868 anmeldelser fra reisendeBasert på 4868 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er en imponerende arkitekturjuvel med ypperlig beliggenhet, like ved det turkise vannet i Det karibiske hav på sandstranden i Cancún. Det er kun få minutter fra de viktigste attraksjonene i Cancún, og 15 minutter fra Cancún internasjonale lufthavn.Dette hotellet i Cancún har et spektakulært konferansesenter og utendørsområder for tilstelninger og sosiale aktiviteter. Hotellet har også en buffetrestaurant, snackbar, fire spesialitetrestauranter, moderne sportsbar, iskrembar og sigarbar. Gjester kan også benytte seg av følgende fasiliteter mot gebyr: møterom i konferansesenteret, golfbane, bryllupsplanlegging, spa og skjønnhetssalong, barnepass, klesvask, internettilgang hele døgnet og medisinske tjenester. Hotellet har lobby med heis, air condition, 426 rom, frisørsalong og barneklubb.Alle rom har stor dobbeltseng, trådløst internett, et komfortabelt arbeidsområde og telefon med to linjer. Rommene har også dataport, telefon med høytaler, air condition med egen termostat, klokkealarm med CD- og MP3-spiller, safe, minibar, kaffemaskin, strykejern, strykebrett, 32-tommers flatskjerm-TV med kabelkanaler, eget bad med hårføner og forstørrelsesspeil. Det er også balkong på alle rom.Dette er det eneste hotellet i Cancún med egen 18-hulls golfbane (mot gebyr), luksusspa og et moderne treningsstudio. Hotellet har også sju store bassenger med en snackbar, solsenger og parasoller, i tillegg til en fotballbane og to tennsibaner. Hver dag tilbys det dansetimer, vannpolo, sandvolleyball, basketball, bueskyting, luftpistolskyting, bordtennis og mer. Avslappende massasjebehandlinger og spesielle spa-pakker tilbys også mot gebyr. Hver kveld er det ulike forestillinger med levende musikk i teatret.

  Se mer
 • Presidente InterContinental Cancun Resort
  Frakr2.662Per natt

  Presidente InterContinental Cancun Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 7.5 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2630 anmeldelser fra reisendeBasert på 2630 anmeldelser fra reisende

  Denne sofistikerte VR-resorten ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera, og er perfekt for familier. Totalt 300 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Presidente InterContinental Cancun Resort gjennomgikk en renovasjon i 2016. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Presidente InterContinental Cancun Resort tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige soverom. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Denne eiendommen tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant overnattingsstedets mange helse- og wellnessfasiliteter. Dette overnattingsstedet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at gjestene kan nyte alle deler av oppholdet. De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Presidente InterContinental Cancun Resort tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Presidente InterContinental Cancun Resort kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive
  Frakr2.710Per natt

  Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusivestars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd.kukulcán km.14.5 retorno san miguelito lot 37 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6960 anmeldelser fra reisendeBasert på 6960 anmeldelser fra reisende

  Hotellkompleks i den berømte turistgaten i Cancun, bare få minutter fra sentrum og utallige barer, restauranter, shopping- og underholdningssteder. Hotellet ligger få skritt fra den bløte sandstranden og det innbydende havet. Dette er et idyllisk sted som kombinerer det sofistikerte, stilfulle og komfortable fra et ekte luksusresort.

  Se mer
 • GR Solaris Cancun All Inclusive
  Frakr2.458Per natt

  GR Solaris Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan, zona hotelera - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4915 anmeldelser fra reisendeBasert på 4915 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 900 meter. Det finnes totalt 300 soverom på stedet. Dette hotellet ble sist renovert i 2006. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. GR Solaris Cancun All Inclusive tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. GR Solaris Cancun All Inclusive tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling. Det varierte underholdningsprogrammet på dette hotellet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Sunset Marina Resort & Yatch Club
  Frakr2.013Per natt

  Sunset Marina Resort & Yatch Clubstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulkan km. 5.8 - Kart
   

  Beliggende i Hotel Zone / Zona Hotelera, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra hotellet. Hotellet rommer 104 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2009. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Sunset Marina Resort & Yatch Club. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. De som velger å overnatte her kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som velger å overnatte her. Gjester kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  113  Hoteller i Cancun and vicinity
Side  1  av  12
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The coastal city of Cancun is in the south-east of the Mexican state of Quintana Roo. Being on the Yucatan Peninsula, Cancun has a coastline on the Caribbean Sea. It is an internationally famous tourist resort, widely considered to be a heaven of excellent beaches lapped by a clear blue sea. The beaches on offer range from the popular crowd pleasers to the hidden little gems, in coves and bays far from the noise and stress of city life. All are ideal for snorkeling, and other popular ways to pass the time here are jet-skiing and swimming with dolphins. The Cancun Interactive Aquarium is a very popular attraction. It shows visitors marine life and allows them to interact with it. Another reason why so many visitors come to Cancun every year is its historical legacy. There are several Mayan sights close at hand, while there are some still waiting for the most adventurous explorers to uncover them in the jungle. The centre of Cancun is a alive with fun and activity, with countless restaurants, shops, business centres and night clubs on offer. You will have a dream holiday in Cancun, it won’t disappoint you.

Interessepunkter

Mest populære soner i Cancun and vicinity

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her