Hoteller i Maldivene

Finn på kart
Hoteller i Maldivene

MaldiveneFra  kr370

Anbefalte hoteller Maldivene

 • Paradise Island Resort & Spa
  Frakr1.736Per natt

  Paradise Island Resort & Spastars

  North Male Atoll, Maldivene , North male atoll republic of maldives - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2604 anmeldelser fra reisendeBasert på 2604 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1994. Eiendommen ligger på ett hovedplan. Det finnes totalt 282 rom på stedet. Eiendommen består av 260 enkeltrom, 260 dobbeltrom og 40 bungalower. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Hideaway Beach Resort and Spa Dhonakulhi Maldives
  Frakr2.526Per natt

  Hideaway Beach Resort and Spa Dhonakulhi Maldivesstars

  Haa Alifu Atoll, Maldivene , Dhonakulhi island, haa, alifu atoll 999999 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 342 anmeldelser fra reisendeBasert på 342 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Haa Alifu Atoll, og er spesielt utformet for familier. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor innkvarteringen. Stedet teller totalt 103 innbydende soverom. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2014. Hideaway Beach Resort and Spa Dhonakulhi Maldives tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Hideaway Beach Resort and Spa Dhonakulhi Maldives er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Hideaway Beach Resort and Spa Dhonakulhi Maldives ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. , Alle som bor her får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. , Alle som bor her kan unne seg litt ekstra godt i hotellets wellnessavdeling. , Dette overnattingsstedet tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. , Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. og Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Sun Island Resort & Spa
  Frakr1.223Per natt

  Sun Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Den sørlige Ari-atollen, Maldivene , Nalaguraidhoo south ari atoll - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2500 anmeldelser fra reisendeBasert på 2500 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i South Ari Atoll, er et godt alternativ for familier. Eiendommen består av 426 gjesteværelser. Sun Island Resort & Spa sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Sun Island Resort & Spa tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette er et økovennlig hotell. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Sun Island Resort & Spa. , Reisende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Sun Island Resort & Spa. , Alle som bor her kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. , Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på overnattingsstedet finne noe å sette tennene i. og Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som bor her. Sun Island Resort & Spa kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bandos Island Resort & Spa
  Frakr2.070Per natt

  Bandos Island Resort & Spastars

  North Male Atoll, Maldivene , North male atoll - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2050 anmeldelser fra reisendeBasert på 2050 anmeldelser fra reisende

  Denne fantastiske strandresorten ligger vakkert til blant ruvende palmetrær som kler den vakre kystlinjen av Maldivene. Hotellet er kun en 15 minutters tur med motorbåt fra Male og Male internasjonale flyplass. Resortens fantastiske beliggenhet på en paradisøy tilbyr gjestene det perfekte stedet hvor de kan flykte fra det travle hverdagslivet. Gjesterommene har møbler og farger som gjenspeiler skjønnheten i naturen, gjennomført med enkelte sterke farger, og tilbyr en helligdom for avslapning og ro på slutten av dagen. Resorten tilbyr gjestene beste kvalitet på alle måter, inkludert de eksemplariske rekreasjons-, spise- og fritidsfasilitetene, som har blitt utformet for å sikre at de individuelle behovene til hver gjest blir imøtekommet på best mulig måte.

  Se mer
 • Anantara Dhigu Resort
  Frakr4.724Per natt

  Anantara Dhigu Resortstars

  South Male Atoll, Maldivene , P.o.box2098 dhigufinolhu, south male atoll male - Kart
   

  Dette sofistikerte hotellet ligger i South Male Atoll. Eiendommen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra innkvarteringen. Eiendommen ligger innen 50 meters gåavstand fra havnen. Det finnes totalt 110 rom på stedet. Anantara Dhigu Resort sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Anantara Dhigu Resort tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Alle de overnattende kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. , Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. , Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. , Besøkende kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. og Anantara Dhigu Resort tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Olhuveli Beach & Spa Maldives
  Frakr3.977Per natt

  Olhuveli Beach & Spa Maldivesstars

  South Male Atoll, Maldivene , South male atoll,madu guraidhoo 08400 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1922 anmeldelser fra reisendeBasert på 1922 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen er bygget med ett hovedplan. Det finnes totalt 131 rom på stedet. Eiendommen består av 164 enkeltrom, 164 dobbeltrom og 164 trippelrom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Adaaran Select Hudhuranfushi
  Frakr4.117Per natt

  Adaaran Select Hudhuranfushistars

  North Male Atoll, Maldivene , Lhohifushi,kaafu atoll n/a - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1788 anmeldelser fra reisendeBasert på 1788 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i North Male Atoll. Hotellet rommer 137 koselige rom. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Adaaran Select Hudhuranfushi tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Adaaran Select Hudhuranfushi. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. , Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på overnattingsstedet. og Besøkende kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives
  Frakr5.677Per natt

  Cinnamon Hakuraa Huraa MaldivesstarsGreenProgram Icon

  South Male Atoll, Maldivene , Meemu atoll - republic of maldives - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1460 anmeldelser fra reisendeBasert på 1460 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1998. Hotell ble totaloppusset i 2010. Eiendommen har ett hovedplan. Eiendommen består av 80 rom. Eiendommen består av . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Centara Ras Fushi
  Frakr4.999Per natt

  Centara Ras Fushistars

  North Male Atoll, Maldivene , North male atoll republic of maldives maldives - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1654 anmeldelser fra reisendeBasert på 1654 anmeldelser fra reisende

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette komfortable hotellet i North Male Atoll. Innen 13 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives består av totalt 140 soverom. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives ønsker ikke kjæledyr velkommen. Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Behøver man å virkelig slappe av kan reisende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. , Kunder vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. , En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. og Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Kihaa Maldives
  Frakr3.052Per natt

  Kihaa Maldivesstars

  Baa Atoll, Maldivene , Kihaadhufaru island - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 569 anmeldelser fra reisendeBasert på 569 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Baa Atoll. Stedet teller totalt 124 innbydende soverom. Kihaa Maldives ble komplett oppusset i 2012. Eiendommen har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. , Alle de overnattende kan fråtse i den lekre maten som serveres på eiendommen. , Alle de overnattende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på Kihaa Maldives. , Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. , Reisende kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. og Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  91  Hoteller i Maldivene
Side  1  av  10
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Republic of Maldives is a country located in South Asia, in the Indian Ocean, south-west of India and Sri Lanka. This amazing place features 1196 islets that enjoy a pleasant tropical climate. If what you want is peace and quiet, this is your destination. Malé, the capital of this beautiful country, is a town with many high spots like the Grand Friday Mosque (Masjid-al Sultan Mohammed Thakurufaanu-al Azam) and the President's Palace, home to current President, Maumoon Abdul Gayoom. A stroll through Malé's fruit and fish markets, full of flavours and colours, is a real joy. Visit Baa Atoll, where you can buy some crafts that make gorgeous souvenirs. Because of its long, impressive coastline and clear, blue waters, water sports are highly popular. The Maldives is the perfect destination to go snorkelling and scuba diving while you appreciate the rich sea life. There are boats with glass floors that take you to the reefs, so that you can enjoy the exuberant sea world of the place. The Maldives are a true paradise. Do not miss them!

Mest populære soner i Maldivene

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her