Hoteller i Maldivene

Finn på kart
Hoteller i Maldivene

MaldiveneFra  kr105

Anbefalte hoteller Maldivene

 • Paradise Island Resort & Spa
  Frakr3.899Per natt

  Paradise Island Resort & Spastars

  North Male Atoll, Maldivene , North male atoll republic of maldives - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2721 anmeldelser fra reisendeBasert på 2721 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1994. Eiendommen ligger på ett hovedplan. Det finnes totalt 282 rom på stedet. Eiendommen består av 260 enkeltrom, 260 dobbeltrom og 40 bungalower. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Sun Island Resort & Spa
  Frakr1.509Per natt

  Sun Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Den sørlige Ari-atollen, Maldivene , Nalaguraidhoo south ari atoll - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2597 anmeldelser fra reisendeBasert på 2597 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i South Ari Atoll, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Totalt 426 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Sun Island Resort & Spa. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Sun Island Resort & Spa tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Sun Island Resort & Spa fører en bærekraftig politikk. Gjester på Sun Island Resort & Spa kan benytte stedets transportservice. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. , Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. , Alle de overnattende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. , Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på overnattingsstedet. , Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. og Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Noen av tjenestene til Sun Island Resort & Spa kan koste ekstra.

  Se mer
 • Bandos Island Resort & Spa
  Frakr2.294Per natt

  Bandos Island Resort & Spastars

  North Male Atoll, Maldivene , North male atoll - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2109 anmeldelser fra reisendeBasert på 2109 anmeldelser fra reisende

  Denne fantastiske strandresorten ligger vakkert til blant ruvende palmetrær som kler den vakre kystlinjen av Maldivene. Hotellet er kun en 15 minutters tur med motorbåt fra Male og Male internasjonale flyplass. Resortens fantastiske beliggenhet på en paradisøy tilbyr gjestene det perfekte stedet hvor de kan flykte fra det travle hverdagslivet. Gjesterommene har møbler og farger som gjenspeiler skjønnheten i naturen, gjennomført med enkelte sterke farger, og tilbyr en helligdom for avslapning og ro på slutten av dagen. Resorten tilbyr gjestene beste kvalitet på alle måter, inkludert de eksemplariske rekreasjons-, spise- og fritidsfasilitetene, som har blitt utformet for å sikre at de individuelle behovene til hver gjest blir imøtekommet på best mulig måte.

  Se mer
 • Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru
  Frakr2.992Per natt

  Angsana Resort & Spa Maldives Velavarustars

  North Male Atoll, Maldivene , South nilandhe atoll (dhaalu atoll) 67600028 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 955 anmeldelser fra reisendeBasert på 955 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i North Male Atoll, og er spesielt utformet for familier. Totalt 112 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. De som velger å overnatte her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. , Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. , Behøver man å virkelig slappe av kan reisende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. , Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. , De som velger å overnatte her kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. og Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Adaaran Select Hudhuranfushi
  Frakr2.186Per natt

  Adaaran Select Hudhuranfushistars

  North Male Atoll, Maldivene , Lhohifushi,kaafu atoll n/a - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1831 anmeldelser fra reisendeBasert på 1831 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i North Male Atoll. Hotellet rommer 137 koselige rom. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Adaaran Select Hudhuranfushi tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Adaaran Select Hudhuranfushi. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. , Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på overnattingsstedet. og Besøkende kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Adaaran Prestige Water Villas
  Frakr7.084Per natt

  Adaaran Prestige Water Villasstars

  Raa Atoll, Maldivene , Raa atoll - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 391 anmeldelser fra reisendeBasert på 391 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Raa Atoll. Totalt 20 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Adaaran Prestige Water Villas. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2005. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Kunder kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Cinnamon Dhonveli Maldives
  Frakr2.395Per natt

  Cinnamon Dhonveli Maldivesstars

  North Male Atoll, Maldivene , Kannuoiy huraa, north male atoll - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2452 anmeldelser fra reisendeBasert på 2452 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i North Male Atoll, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Eiendommen ligger ved stranden. Kunder vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Totalt 148 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Cinnamon Dhonveli Maldives. Dette hotellet ble restaurert i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Cinnamon Dhonveli Maldives. Cinnamon Dhonveli Maldives tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Cinnamon Dhonveli Maldives. , Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. , Med flere spennende spisested imøtekommer Cinnamon Dhonveli Maldives de kulinariske behovene til alle typer gjester. , Cinnamon Dhonveli Maldives tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. og Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Banyan Tree Maldives Vabbinfaru
  Frakr6.033Per natt

  Banyan Tree Maldives Vabbinfarustars

  North Male Atoll, Maldivene , Vabbinfaru island, north malé atoll, 6643147 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1361 anmeldelser fra reisendeBasert på 1361 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i North Male Atoll, er dette sofistikerte hotellet optimalt for familier. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 48 soverom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2012. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. , De mest aktive vil glede seg over overnattingsstedets brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. , De som velger å overnatte her kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. og Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende overnattingsstedet. Banyan Tree Maldives Vabbinfaru kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Angsana Resort & Spa Maldives Ihuru
  Frakr4.206Per natt

  Angsana Resort & Spa Maldives Ihurustars

  North Male Atoll, Maldivene , North malé atoll - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1405 anmeldelser fra reisendeBasert på 1405 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i North Male Atoll. Det finnes totalt 45 gjesteværelser på stedet. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Angsana Resort & Spa Maldives Ihuru. Alle som bor her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. , Alle som bor her kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. , Angsana Resort & Spa Maldives Ihuru tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for gjester som gjerne ønsker å lade batteriene. , Angsana Resort & Spa Maldives Ihuru tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. , Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. og De mest aktive vil glede seg over hotellets brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Coco Bodu Hithi
  Frakr4.738Per natt

  Coco Bodu Hithistars

  North Male Atoll, Maldivene , Coco palm resorts, 04-01 sto trade centre - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1126 anmeldelser fra reisendeBasert på 1126 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i North Male Atoll, er dette fantastiske hotellet optimalt for familier. Det finnes totalt 100 soverom på Coco Bodu Hithi. Coco Bodu Hithi ble bygget i 2006. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Coco Bodu Hithi. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på Coco Bodu Hithi. Alle som bor her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Coco Bodu Hithi legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. , Besøkende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. , Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. , Er man på jakt etter avslapning kan alle de overnattende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. og Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Coco Bodu Hithi. Noen av tjenestene til Coco Bodu Hithi kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  83  Hoteller i Maldivene
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Republic of Maldives is a country located in South Asia, in the Indian Ocean, south-west of India and Sri Lanka. This amazing place features 1196 islets that enjoy a pleasant tropical climate. If what you want is peace and quiet, this is your destination. Malé, the capital of this beautiful country, is a town with many high spots like the Grand Friday Mosque (Masjid-al Sultan Mohammed Thakurufaanu-al Azam) and the President's Palace, home to current President, Maumoon Abdul Gayoom. A stroll through Malé's fruit and fish markets, full of flavours and colours, is a real joy. Visit Baa Atoll, where you can buy some crafts that make gorgeous souvenirs. Because of its long, impressive coastline and clear, blue waters, water sports are highly popular. The Maldives is the perfect destination to go snorkelling and scuba diving while you appreciate the rich sea life. There are boats with glass floors that take you to the reefs, so that you can enjoy the exuberant sea world of the place. The Maldives are a true paradise. Do not miss them!

Mest populære soner i Maldivene

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her