Hoteller i Kuala Lumpur

Finn på kart
Hoteller i Kuala Lumpur

Kuala LumpurFra  kr99

Anbefalte hoteller Kuala Lumpur

 • Parkroyal Kuala Lumpur
  Frakr708Per natt

  Parkroyal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail -
  4,1/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3270 anmeldelser fra reisendeBasert på 3270 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totalrenovert i 2003. Det finnes totalt 426 rom på stedet. Eiendommen består av 228 dobbeltrom, 13 suiter, 8 studio, 1 executive rom, 92 superior rom og 10 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Det er døgnbemannet sikkerhet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • The Kuala Lumpur Journal
  Frakr615Per natt

  The Kuala Lumpur Journalstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan beremi, off jalan sultan ismail 30 -
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 661 anmeldelser fra reisendeBasert på 661 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2015. Eiendommen består av 117 rom. Eiendommen består av 76 enkeltrom og 1 suite. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. På området finnes det overvåket parkering. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur
  Frakr691Per natt
  3,5/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2355 anmeldelser fra reisendeBasert på 2355 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Det finnes totalt 650 rom på stedet. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Pullman Kuala Lumpur City Centre
  Frakr793Per natt

  Pullman Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan conlay 4 -
  4,4/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2948 anmeldelser fra reisendeBasert på 2948 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2002. Hotell ble totaloppusset i 2010. Eiendommen består av 448 rom. Eiendommen består av 160 leiligheter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. På området finnes det overvåket parkering. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Traders Hotel Kuala Lumpur
  Frakr1.002Per natt

  Traders Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Kuala lumpur city centre -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9677 anmeldelser fra reisendeBasert på 9677 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2006. Hotell ble totaloppusset i 2013. Det finnes totalt 571 rom på stedet. Eiendommen består av 458 enkeltrom, 458 dobbeltrom, 51 suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpur
  Frakr646Per natt

  Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan nagasari, off jalan raja chulan 1 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1883 anmeldelser fra reisendeBasert på 1883 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Hotell gjennomgikk renovering i 2010. Hotell tilbygg 3. Eiendommen består av en hovedbygning med 0 tilbygg. Det finnes totalt 287 rom på stedet. Eiendommen består av 55 dobbeltrom og 287 leiligheter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Grand Hyatt Kuala Lumpur
  Frakr1.696Per natt

  Grand Hyatt Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pinang 12 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2583 anmeldelser fra reisendeBasert på 2583 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2012. Hotell ble oppusset i 2012. Eiendommen består av 411 rom. Eiendommen består av . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. På området finnes det overvåket parkering. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Grand Millennium Kuala Lumpur
  Frakr1.119Per natt

  Grand Millennium Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jln bukit bintang 160 -
  3,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1871 anmeldelser fra reisendeBasert på 1871 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totalrenovert i 2015. Det finnes totalt 461 rom på stedet. Dette hotellet består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Frakr517Per natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1090 anmeldelser fra reisendeBasert på 1090 anmeldelser fra reisende

  Den sjarmerende konferansehotellet The Royale Bintang Kuala Lumpur ligger midt i hjertet av Det gylne triangel. De største kjøpesentrene – Bukit Bintang Plaza, Lot 10 og Starhill – ligger bare noen få minutters gange unna, i likhet med en mengde forretningssentre. Dermed er dette hotellet et ideelt valg for både forretnings- og fritidsreisende. Hotellet er en blanding av gamle og nye kulturer – fra antikke templer til moderne butikker og cyberkafeer – og er en fryd å utforske. Hotellet har et velutstyrt forretningssenter, ballsalen Grand Royal og tre multifunksjonelle områder. Hotellet har også en erfarent banketteam som legger nitid vekt på detaljer for å sikre at konferanser og funksjoner blir gjennomført på en mest mulig smidig måte. De elegante rommene har en moderne asiatisk stil som utstråler avslapning og ro.

  Se mer
 • Novotel Kuala Lumpur City Centre
  Frakr666Per natt

  Novotel Kuala Lumpur City CentrestarsGreenProgram Icon

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan kia peng 2 -
  3,7/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2006. Eiendommen består av 291 rom. Eiendommen består av . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste. Hotell har en golfskranke.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  192  Hoteller i Kuala Lumpur
Side  1  av  20
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Kuala Lumpur er hovedstaden i Malaysia. Byen er nå et populært turistmål med en endeløs rekke attraksjoner som shopping, fritidsaktiviteter og besøk på kulturminner. Byen i seg selv er av stor skjønnhet og sin natur er virkelig fantastisk. Noen av de viktigste turistattraksjonene her er House of Parliament, Kuala Lumpur-tårnet, Eye on Malaysia og Golden Triangle, som inneholder Petronas Twin Towers. Byen har også noen rester av skogområder som inkluderer nasjonalparker, botaniske hager og lignende. Samt turistattraksjoner, kan du også nyte den karakteristiske nattelivet her takket være rekke fasjonable nattklubber, barer og salonger som du kan finne i byen. Uansett hva du leter etter, finner du det i Kuala Lumpur. Kom og se selv.

Interessepunkter

Mest populære soner i Kuala Lumpur

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her