Hoteller i Kypros

Finn på kart
Hoteller i Kypros

KyprosFra  kr274

Anbefalte hoteller Kypros

 • Poseidonia Beach Hotel
  Frakr934Per natt

  Poseidonia Beach Hotelstars

  Limassol, Limassol , Amathus area, po box 51206 25 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 384 anmeldelser fra reisendeBasert på 384 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totaloppusset i 2005. Det finnes totalt 138 rom på stedet. Hotell tilbyr . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • The Princess Beach
  Frakr951Per natt

  The Princess Beachstars

  Larnaca, Larnaca , Dekhelia road - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 804 anmeldelser fra reisendeBasert på 804 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av en vakker hage, atskilt fra stranden kun av en promenade. Byen Larnaca ligger om lag seks kilometer unna, og kan nås med buss. Nærmeste busstopp er om lag 100 meter fra hotellet.Dette hotellet har til sammen 138 rom og fem suiter. Hotellet har en resepsjon, kafé, bar, pub, TV-rom og restaurant med air condition. Det tilbys room service.De komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, air condition, minibar/kjøleskap og safe. Rommene har enten fullstendig eller delvis utsikt over sjøen eller fjellene.Det er et svømmebasseng med plaskeområde for barn, parasoller, solsenger og en solterrasse på hotellet. Sportsinteresserte kan spille tennis på flombelyste baner, eller biljard. De som vil slappe av, kan benytte seg av hotellets boblebad, massasjetjenester, damprom og badstue (alle mot tilleggsgebyr). Det finnes også et treningsstudio på hotellet. Et sesongavhengig underholdningsprogram tilbys også.Gjester kan velge mellom halvpensjon og all inclusive. Halvpensjon inkluderer frokost og buffet til enten lunsj eller middag.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Frakr525Per natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Paphos , Kissonerga - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 833 anmeldelser fra reisendeBasert på 833 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1980. Det finnes totalt 230 rom på stedet. Dette hotellet består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Pernera Beach
  Frakr1.930Per natt

  Pernera Beachstars

  Protaras, Protaras , Ifestou street 17 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1078 anmeldelser fra reisendeBasert på 1078 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1978. Hotell ble totaloppusset i 2009. Det finnes totalt 191 rom på stedet. Eiendommen består av 191 dobbeltrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Adams Beach Hotel
  Frakr2.516Per natt

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Ayia Napa , Nissi avenue 87 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1505 anmeldelser fra reisendeBasert på 1505 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble oppusset i 2015. Det finnes totalt 395 rom på stedet. Eiendommen består av 4 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • The Royal Apollonia
  Frakr2.142Per natt

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Limassol , Georgios a. - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 860 anmeldelser fra reisendeBasert på 860 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1972. Hotell ble totalrenovert i 2006. Eiendommen består av 204 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Golden Bay
  Frakr1.626Per natt

  Golden Baystars

  Larnaca, Larnaca , Dhekelia road - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 791 anmeldelser fra reisendeBasert på 791 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en perfekt beliggenhet i utkanten av turistdelen av Larnaca, og ligger på en lang og bred sandstrand, ti kilometer fra sentrum. Det finnes også et lite bysantinsk kapell som er kjent for sine fresker. Det er kun 13 kilometer til Larnaca internasjonale lufthavn, og 30 kilometer til hovedstaden Nicosia. Larnaca festning og kirken Ayios Lazaros ligger kun en kort kjøretur unna.Dette hotellet har blitt oppusset og ommøblert hvert år siden 1996, og har 193 elegante rom. Hotellet har også air condition, lobby med døgnåpen resepsjon, valutavekslingsfasiliteter, garderobe og heis. Det er også en bar og spisesteder på hotellet, en gave- og suvenirbutikk, frisørsalong, døgnåpen room service, barnepasstjeneste, lege på vakt (mot gebyr), taxitjeneste og bilutleie. Gjester får også hjelp med å organisere utflukter. Det tilbys klesvask og klesrens (mot gebyr). Det er parkerings- og konferansefasiliteter, i tillegg til et forretningssenter og trådløst internett (mot gebyr).Stil og finesse preger alle rom. Det finnes røykfrie rom. Rommene har air condition, bad, hårføner, minibar, safe, dobbeltseng, telefon, radio, TV med flere kanaler (også CNN), og en videokanal og betalings-TV. Alle rom har egen balkong.

  Se mer
 • Petrou Bros Hotelapts
  Frakr356Per natt

  Petrou Bros Hotelaptsstars

  Larnaca, Larnaca , 1 armenikis eklisias street 1 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 175 anmeldelser fra reisendeBasert på 175 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet er praktisk plassert i sentrum av Larnaca. Hotellet er omgitt av restauranter, barer og butikker, samt et utvalg av attraksjoner, som sikrer en kulturell opplevelse for enhver reisende. Gjestene vil befinne seg kun 2 minutters gange fra den berømte Palm Tree-promenaden og strendene i Larnaca by. Hotellet ligger i kort avstand fra Larnaca museum og slottet. Dette flotte leilighetskomplekset har et sjarmerende design, og appellerer til både forretnings- og fritidsreisende. Leilighetene er smakfullt innredete og tilbyr komfort for å tilfredsstille gjestenes behov. Komplekset tilbyr et utvalg av flotte fasiliteter og tjenester med høy grad av fremragenhet.

  Se mer
 • Alexander The Great Beach
  Frakr2.045Per natt

  Alexander The Great Beachstars

  Paphos, Paphos , P.o. box 60325 8102 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2192 anmeldelser fra reisendeBasert på 2192 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1988. Hotell ble totaloppusset i 2012. Eiendommen består av 202 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Capo Bay
  Frakr1.953Per natt

  Capo BaystarsGreenProgram Icon

  Protaras, Protaras , P o box 33115 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1580 anmeldelser fra reisendeBasert på 1580 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 225 rom på stedet. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  186  Hoteller i Kypros
Side  1  av  19
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Cyprus is an island south of Turkey, in the Mediterranean Sea. It is a constitutional republic and its capital is Nicosia. Its best beaches are in the area around Lárnaca, the island’s second most important port. They are blessed with fine white sand and crystal clear blue waters. The beaches of Ammochostos are also incredibly beautiful, while Agia Napa is remarkable for its vibrant nightlife. The hotels are generally comfortable and of a high quality all over the island. Among the main historical sights worth visiting are the Monastery of Cyprus and Limassol Castle, which houses the Cyprus Medieval Museum. You should also visit the Temple of Kourion, Kolossi Castle, Girne Castle, the Church of Lazarus, the Cathedral of Ayios Ioannis, the Baths of Aphrodite, the Salamis archaeological site and the Tombs of the Kings. The city of Nicosia was walled in medieval times and it still has three gates standing from that old wall: the Pato, Famagusta and Cirina gates. Through the Famagusta Gate is the old neighbourhood of Laiki Geitonia, which has recently been restored. The Troodos Mountains, which are covered in pine trees and cedars have little Byzantine chapels hidden away in them. Enjoy all manner of water sports in the midst of history and natural beauty, visit Cyprus.

Mest populære soner i Kypros

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler