Hoteller i Kypros

Finn på kart
Hoteller i Kypros

KyprosFra  kr373

Anbefalte hoteller Kypros

 • Nissi Beach
  Frakr2.818Per natt

  Nissi BeachstarsGreenProgram Icon

  Ayia Napa, Ayia Napa , P.o. box 30010 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1428 anmeldelser fra reisendeBasert på 1428 anmeldelser fra reisende

  Dette hotell- og bungalowkomplekset ligger direkte mellom den myke, hvite sanden til stranda Nissi og store tropiske hager nær byen Aiya Napa. Gjester finner utallige butikker, restauranter og kafeer i byen, de kan besøke Municipal Museum of the Sea og oppleve Ayia Napa Festival med dens teatralske forestillinger, konserter og kypriotisk folkedans i september. Rommene er lyse med moderne møblering og utsikt over den billedskjønne hagen eller havet. Leilighetskomplekset tilbyr en rekke familievennlige bekvemmeligheter, inkludert et minimarked, barneklubb, to lekeplasser og et barnebasseng i tillegg til et utendørsbasseng og oppvarmet innendørsbasseng. Gjester kan prøve kypriotiske spesialiteter i kroen, nyte frokostbuffet og middag i restauranten og kose seg med drinker og snacks fra snackbaren ved bassengkanten og strandkiosken, alt i en solrik og morsom øyferie.

  Se mer
 • Melissi Beach Hotel
  Frakr1.431Per natt

  Melissi Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Ayia Napa , Kryou nerou 30 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 447 anmeldelser fra reisendeBasert på 447 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2000. Hotell ble totaloppusset i 2014. Eiendommen består av 221 rom. Eiendommen består av 91 dobbeltrom, 1 suite, 28 leiligheter, 10 studio, 7 executive rom, 64 superior rom og 20 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Poseidonia Beach Hotel
  Frakr1.091Per natt

  Poseidonia Beach Hotelstars

  Limassol, Limassol , Amathus area, po box 51206 25 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 391 anmeldelser fra reisendeBasert på 391 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totaloppusset i 2005. Det finnes totalt 138 rom på stedet. Hotell tilbyr . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Frakr680Per natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Paphos , Kissonerga - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 871 anmeldelser fra reisendeBasert på 871 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1980. Det finnes totalt 230 rom på stedet. Dette hotellet består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Pernera Beach
  Frakr2.256Per natt

  Pernera Beachstars

  Protaras, Protaras , Ifestou street 17 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1115 anmeldelser fra reisendeBasert på 1115 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1978. Hotell ble totaloppusset i 2009. Det finnes totalt 191 rom på stedet. Eiendommen består av 191 dobbeltrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Adams Beach Hotel
  Frakr2.728Per natt

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Ayia Napa , Nissi avenue 87 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1535 anmeldelser fra reisendeBasert på 1535 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble oppusset i 2015. Det finnes totalt 395 rom på stedet. Eiendommen består av 4 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • The Royal Apollonia
  Frakr2.515Per natt

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Limassol , Georgios a. - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 880 anmeldelser fra reisendeBasert på 880 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1972. Hotell ble totalrenovert i 2006. Eiendommen består av 204 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Golden Bay
  Frakr1.646Per natt

  Golden Baystars

  Larnaca, Larnaca , Dhekelia road - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 814 anmeldelser fra reisendeBasert på 814 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en perfekt beliggenhet i utkanten av turistdelen av Larnaca, og ligger på en lang og bred sandstrand, ti kilometer fra sentrum. Det finnes også et lite bysantinsk kapell som er kjent for sine fresker. Det er kun 13 kilometer til Larnaca internasjonale lufthavn, og 30 kilometer til hovedstaden Nicosia. Larnaca festning og kirken Ayios Lazaros ligger kun en kort kjøretur unna.Dette hotellet har blitt oppusset og ommøblert hvert år siden 1996, og har 193 elegante rom. Hotellet har også air condition, lobby med døgnåpen resepsjon, valutavekslingsfasiliteter, garderobe og heis. Det er også en bar og spisesteder på hotellet, en gave- og suvenirbutikk, frisørsalong, døgnåpen room service, barnepasstjeneste, lege på vakt (mot gebyr), taxitjeneste og bilutleie. Gjester får også hjelp med å organisere utflukter. Det tilbys klesvask og klesrens (mot gebyr). Det er parkerings- og konferansefasiliteter, i tillegg til et forretningssenter og trådløst internett (mot gebyr).Stil og finesse preger alle rom. Det finnes røykfrie rom. Rommene har air condition, bad, hårføner, minibar, safe, dobbeltseng, telefon, radio, TV med flere kanaler (også CNN), og en videokanal og betalings-TV. Alle rom har egen balkong.

  Se mer
 • Lordos Beach
  Frakr1.088Per natt

  Lordos Beachstars

  Larnaca, Larnaca , Larnaka-dekeleia rd., 7080 pyla - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 686 anmeldelser fra reisendeBasert på 686 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger like utenfor det travle turiststrøket i Larnaca, og kun 200 meter fra nærmeste CTO (Cyprus Tourism Organisation)-strand. Det er en rekke restauranter, barer og butikker, i tillegg til en bowlingbane inne 100 meter fra hotellet. Hotellet ligger en kort kjøretur fra Larnaca havn og andre turistattraksjoner. Larnaca internasjonale lufthavn er 15 kilometer fra hotellet.Dette nyoppussete hotellet har 175 moderne rom med innslag av lokal kunst. Den varme og hyggelige atmosfæren vil få gjester til å føle seg hjemme, og det er levende musikk og kveldsforestillinger hver kveld. Hotellet har air condition, lobby, døgnåpen resepsjon, TV-/leserom, konferansefasiliteter, garderobe og safe, aviskiosk, valutavekslingsfasiliteter og heis. Kafé, bar, restaurant og frisørsalong finnes også på hotellet. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av room service, trådløst internett og klesvask. Gjester med barn kan benytte seg av hotellets barneklubb.De komfortable og moderne rommene har bad (badekar/dusj) og balkong med sjøutsikt. Andre fasiliteter på rommene er hårføner, telefon, satellitt-TV, radio, internettilgang, safe, minibar, kaffemaskin og selvstyrt air condition. Noen rom har dører mellom seg.Hotellet har et treningsstudio, tre utendørsbassenger og ett innendørsbasseng som er oppvarmet om vinteren. Det er boblebad både inne og ute. Det er også et bassengområde for barn med vannsklie og underholdningsprogram for både voksne og barn. Solsenger, parasoller og strandhåndklør kan fås gratis på solterrassen. Mot et tilleggsgebyr kan gjester bruke hotellets badstue, dampbad og massasje.Dette hotellet serverer buffet til frokost og lunsj (småretter serveres også til lunsj). Tre kvelder i uken serveres middag fra en a la carte meny (med alternativer for vegetarianere). På andre kvelder serveres middag fra en buffet, med vekslende temakvelder som kypriotisk, italiensk, Middelhav, meksikansk osv.

  Se mer
 • Petrou Bros Hotelapts
  Frakr502Per natt

  Petrou Bros Hotelaptsstars

  Larnaca, Larnaca , 1 armenikis eklisias street 1 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 181 anmeldelser fra reisendeBasert på 181 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet er praktisk plassert i sentrum av Larnaca. Hotellet er omgitt av restauranter, barer og butikker, samt et utvalg av attraksjoner, som sikrer en kulturell opplevelse for enhver reisende. Gjestene vil befinne seg kun 2 minutters gange fra den berømte Palm Tree-promenaden og strendene i Larnaca by. Hotellet ligger i kort avstand fra Larnaca museum og slottet. Dette flotte leilighetskomplekset har et sjarmerende design, og appellerer til både forretnings- og fritidsreisende. Leilighetene er smakfullt innredete og tilbyr komfort for å tilfredsstille gjestenes behov. Komplekset tilbyr et utvalg av flotte fasiliteter og tjenester med høy grad av fremragenhet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  179  Hoteller i Kypros
Side  1  av  18
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Cyprus is an island south of Turkey, in the Mediterranean Sea. It is a constitutional republic and its capital is Nicosia. Its best beaches are in the area around Lárnaca, the island’s second most important port. They are blessed with fine white sand and crystal clear blue waters. The beaches of Ammochostos are also incredibly beautiful, while Agia Napa is remarkable for its vibrant nightlife. The hotels are generally comfortable and of a high quality all over the island. Among the main historical sights worth visiting are the Monastery of Cyprus and Limassol Castle, which houses the Cyprus Medieval Museum. You should also visit the Temple of Kourion, Kolossi Castle, Girne Castle, the Church of Lazarus, the Cathedral of Ayios Ioannis, the Baths of Aphrodite, the Salamis archaeological site and the Tombs of the Kings. The city of Nicosia was walled in medieval times and it still has three gates standing from that old wall: the Pato, Famagusta and Cirina gates. Through the Famagusta Gate is the old neighbourhood of Laiki Geitonia, which has recently been restored. The Troodos Mountains, which are covered in pine trees and cedars have little Byzantine chapels hidden away in them. Enjoy all manner of water sports in the midst of history and natural beauty, visit Cyprus.

Mest populære soner i Kypros

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler