Hoteller i Kypros

Finn på kart
Hoteller i Kypros

KyprosFra  kr201

Anbefalte hoteller Kypros

 • Atlantica So White Club Resort
  Frakr1.487Per natt

  Atlantica So White Club Resortstars

  Ayia Napa, Ayia Napa , Nissi avenue 103 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 254 anmeldelser fra reisendeBasert på 254 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1982. Hotell ble oppusset i 2017. Eiendommen består av 45 rom. Eiendommen består av 45 leiligheter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Hotell tilbyr sykkelutleie.

  Se mer
 • Poseidonia Beach Hotel
  Frakr1.150Per natt

  Poseidonia Beach Hotelstars

  Limassol, Limassol , Amathus area, po box 51206 25 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 392 anmeldelser fra reisendeBasert på 392 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totaloppusset i 2005. Det finnes totalt 138 rom på stedet. Hotell tilbyr . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • The Princess Beach
  Frakr799Per natt

  The Princess Beachstars

  Larnaca, Larnaca , Dekhelia road - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 829 anmeldelser fra reisendeBasert på 829 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av en vakker hage, atskilt fra stranden kun av en promenade. Byen Larnaca ligger om lag seks kilometer unna, og kan nås med buss. Nærmeste busstopp er om lag 100 meter fra hotellet.Dette hotellet har til sammen 138 rom og fem suiter. Hotellet har en resepsjon, kafé, bar, pub, TV-rom og restaurant med air condition. Det tilbys room service.De komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, air condition, minibar/kjøleskap og safe. Rommene har enten fullstendig eller delvis utsikt over sjøen eller fjellene.Det er et svømmebasseng med plaskeområde for barn, parasoller, solsenger og en solterrasse på hotellet. Sportsinteresserte kan spille tennis på flombelyste baner, eller biljard. De som vil slappe av, kan benytte seg av hotellets boblebad, massasjetjenester, damprom og badstue (alle mot tilleggsgebyr). Det finnes også et treningsstudio på hotellet. Et sesongavhengig underholdningsprogram tilbys også.Gjester kan velge mellom halvpensjon og all inclusive. Halvpensjon inkluderer frokost og buffet til enten lunsj eller middag.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Frakr776Per natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Paphos , Kissonerga - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 890 anmeldelser fra reisendeBasert på 890 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1980. Det finnes totalt 230 rom på stedet. Dette hotellet består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Cavo Maris Beach
  Frakr729Per natt

  Cavo Maris Beachstars

  Protaras, Protaras , P.o box 33370 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 832 anmeldelser fra reisendeBasert på 832 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble totaloppusset i 2015. Eiendommen består av 246 rom. Eiendommen består av 15 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotell er rullestolvennlig. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Pernera Beach
  Frakr1.348Per natt

  Pernera Beachstars

  Protaras, Protaras , Ifestou street 17 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1129 anmeldelser fra reisendeBasert på 1129 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1978. Hotell ble totaloppusset i 2009. Det finnes totalt 191 rom på stedet. Eiendommen består av 191 dobbeltrom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Nissi Beach
  Frakr1.204Per natt

  Nissi BeachstarsGreenProgram Icon

  Ayia Napa, Ayia Napa , P.o. box 30010 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1444 anmeldelser fra reisendeBasert på 1444 anmeldelser fra reisende

  Dette hotell- og bungalowkomplekset ligger direkte mellom den myke, hvite sanden til stranda Nissi og store tropiske hager nær byen Aiya Napa. Gjester finner utallige butikker, restauranter og kafeer i byen, de kan besøke Municipal Museum of the Sea og oppleve Ayia Napa Festival med dens teatralske forestillinger, konserter og kypriotisk folkedans i september. Rommene er lyse med moderne møblering og utsikt over den billedskjønne hagen eller havet. Leilighetskomplekset tilbyr en rekke familievennlige bekvemmeligheter, inkludert et minimarked, barneklubb, to lekeplasser og et barnebasseng i tillegg til et utendørsbasseng og oppvarmet innendørsbasseng. Gjester kan prøve kypriotiske spesialiteter i kroen, nyte frokostbuffet og middag i restauranten og kose seg med drinker og snacks fra snackbaren ved bassengkanten og strandkiosken, alt i en solrik og morsom øyferie.

  Se mer
 • Adams Beach Hotel
  Frakr2.556Per natt

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Ayia Napa , Nissi avenue p.o.box 30029 87 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1555 anmeldelser fra reisendeBasert på 1555 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble totalrenovert i 2015. Eiendommen består av 395 rom. Eiendommen består av 4 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte det praktiske minimarkedet til små innkjøp eller glemte tannbørster. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. På området finnes det overvåket parkering. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • The Royal Apollonia
  Frakr2.132Per natt

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Limassol , Georgios a. - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 886 anmeldelser fra reisendeBasert på 886 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1972. Hotell ble totalrenovert i 2006. Eiendommen består av 204 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Golden Bay
  Frakr1.780Per natt

  Golden Baystars

  Larnaca, Larnaca , Dhekelia road, p.o. box 40741 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 824 anmeldelser fra reisendeBasert på 824 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en perfekt beliggenhet i utkanten av turistdelen av Larnaca, og ligger på en lang og bred sandstrand, ti kilometer fra sentrum. Det finnes også et lite bysantinsk kapell som er kjent for sine fresker. Det er kun 13 kilometer til Larnaca internasjonale lufthavn, og 30 kilometer til hovedstaden Nicosia. Larnaca festning og kirken Ayios Lazaros ligger kun en kort kjøretur unna.Dette hotellet har blitt oppusset og ommøblert hvert år siden 1996, og har 193 elegante rom. Hotellet har også air condition, lobby med døgnåpen resepsjon, valutavekslingsfasiliteter, garderobe og heis. Det er også en bar og spisesteder på hotellet, en gave- og suvenirbutikk, frisørsalong, døgnåpen room service, barnepasstjeneste, lege på vakt (mot gebyr), taxitjeneste og bilutleie. Gjester får også hjelp med å organisere utflukter. Det tilbys klesvask og klesrens (mot gebyr). Det er parkerings- og konferansefasiliteter, i tillegg til et forretningssenter og trådløst internett (mot gebyr).Stil og finesse preger alle rom. Det finnes røykfrie rom. Rommene har air condition, bad, hårføner, minibar, safe, dobbeltseng, telefon, radio, TV med flere kanaler (også CNN), og en videokanal og betalings-TV. Alle rom har egen balkong.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  176  Hoteller i Kypros
Side  1  av  18
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Cyprus is an island south of Turkey, in the Mediterranean Sea. It is a constitutional republic and its capital is Nicosia. Its best beaches are in the area around Lárnaca, the island’s second most important port. They are blessed with fine white sand and crystal clear blue waters. The beaches of Ammochostos are also incredibly beautiful, while Agia Napa is remarkable for its vibrant nightlife. The hotels are generally comfortable and of a high quality all over the island. Among the main historical sights worth visiting are the Monastery of Cyprus and Limassol Castle, which houses the Cyprus Medieval Museum. You should also visit the Temple of Kourion, Kolossi Castle, Girne Castle, the Church of Lazarus, the Cathedral of Ayios Ioannis, the Baths of Aphrodite, the Salamis archaeological site and the Tombs of the Kings. The city of Nicosia was walled in medieval times and it still has three gates standing from that old wall: the Pato, Famagusta and Cirina gates. Through the Famagusta Gate is the old neighbourhood of Laiki Geitonia, which has recently been restored. The Troodos Mountains, which are covered in pine trees and cedars have little Byzantine chapels hidden away in them. Enjoy all manner of water sports in the midst of history and natural beauty, visit Cyprus.

Mest populære soner i Kypros

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler