Hoteller i Kypros

Finn på kart
Hoteller i Kypros

KyprosFra  kr194

Anbefalte hoteller Kypros

 • Adams Beach Hotel
  Frakr1.414Per natt

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Ayia Napa , Nissi avenue p.o.box 30029 87 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1745 anmeldelser fra reisendeBasert på 1745 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble totalrenovert i 2015. Eiendommen består av 395 rom. Eiendommen består av 4 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte det praktiske minimarkedet til små innkjøp eller glemte tannbørster. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. På området finnes det overvåket parkering. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Poseidonia Beach Hotel
  Frakr701Per natt

  Poseidonia Beach Hotelstars

  Limassol, Limassol , Amathus area, po box 51206 25 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 422 anmeldelser fra reisendeBasert på 422 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Limassol. Med sin beliggenhet innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger innen 20 meter fra nærmeste strand. Totalt 138 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Poseidonia Beach Hotel. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2005. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. , De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Poseidonia Beach Hotel. , Dette overnattingsstedet tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. og Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sun Hall
  Frakr820Per natt

  Sun Hallstars

  Larnaca, Larnaca , Sun hall apart, athens ave 6 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 260 anmeldelser fra reisendeBasert på 260 anmeldelser fra reisende

  Hotellet og leilighetene ved siden av ligger i hjertet av Larnaca, og har panoramautsikt over den berømte palmepromenaden og Middelhavet. Denne priviligerte beliggenheten, like ved byens shoppingsentrum, gjør det til et ypperlig valg for turister og forretningsreisende.Dette strandhotellet har air condition og til sammen 113 rom fordelt på åtte etasjer. Den innbydende lobbyen har døgnåpen resepsjon, safe, garderobe og valutavekslingsskranke. Andre fasiliteter på hotellet er terrasse, heis, TV-rom, lesestue, bar og a la carte restaurant med air condition og barnestoler. En frokostsal, en spisesal og en konferansesal finnes også. Hotellet tilbyr room servoce, klesvask og medisinsk assistanse. Gjester kan også benytte seg av hotellets barnebasstilbud.De smakfulle rommene har alle bad med dusj, badekar og hårføner, telefon, satellitt-TV, spill og radio. De stilfulle rommene har også balkong eller terrasse, minibar, parkettgulv, selvstyrt air condition og oppvarming og internett med høy hastighet. Rommene har også safe, og gjester kan nyte fantastisk sjøutsikt fra rommene.Hotellet har et oppvarmet basseng, solsenger og parasoller i den velholdte hagen. Hotellet har også badstue, solarium og boblebad, og tilbyr massasje- og spabehandlinger. Sportsentusiaster kan prøve vannski, dykking, jetski, kanopadling og trøbåter. Det er også mulig å spille tennis og biljard. Det er et treningsstudio og et sesongavhengig underholdningsprogram på hotellet.Alle måltider serveres som buffet. Lunsj og middag kan velges fra dagens meny. Det er også mulig å bestille halvpensjon eller helpensjon.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Frakr417Per natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Paphos , Kissonerga - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 981 anmeldelser fra reisendeBasert på 981 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Paphos. Hotellet ligger ved stranden. Stedet teller totalt 230 innbydende rom. Cynthiana Beach ble konstruert i 1980. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Cynthiana Beach. Cynthiana Beach tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Cynthiana Beach følger bærekraftige retningslinjer. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. , Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. og Alle som bor her kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Club St George Resort
  Frakr231Per natt

  Club St George Resortstars

  Paphos, Paphos , Emba avenue - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 430 anmeldelser fra reisendeBasert på 430 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger denne flotte VR-leiligheten i Paphos. Beliggende innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. VR-leiligheten ligger innen 4. 5 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Totalt 404 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Club St George Resort. Denne eiendommen ble bygget i 2013. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Club St George Resort. Gjester på Club St George Resort kan benytte stedets transportservice. Denne eiendommen tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til de kroppsbevisste som bor her og er på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. , Alle de overnattende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. og Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Club St George Resort. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Panareti Coral Bay Resort
  Frakr305Per natt

  Panareti Coral Bay Resortstars

  Paphos, Paphos , Keratidiou 1 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 426 anmeldelser fra reisendeBasert på 426 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Paphos, er denne sjarmerende VR-leiligheten optimalt for familier. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 67 gjesteværelser. Panareti Coral Bay Resort ble bygget i 2004. Panareti Coral Bay Resort tilbyr trådløs internettforbindelse. Panareti Coral Bay Resort tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. Alle som bor her kan benytte seg av stedets matservering. , Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. , Underholdningstilbudet virker imponerende på alle reisende. , På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. og Med flere spennende spisested imøtekommer Panareti Coral Bay Resort de kulinariske behovene til alle typer gjester. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Capo Bay
  Frakr1.024Per natt

  Capo BaystarsGreenProgram Icon

  Protaras, Protaras , P o box 33115 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1750 anmeldelser fra reisendeBasert på 1750 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 225 rom på stedet. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Atlantica So White Club Resort
  Frakr716Per natt

  Atlantica So White Club Resortstars

  Ayia Napa, Ayia Napa , Nissi avenue 103 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 255 anmeldelser fra reisendeBasert på 255 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1982. Hotell ble oppusset i 2017. Eiendommen består av 45 rom. Eiendommen består av 45 leiligheter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Hotell tilbyr sykkelutleie.

  Se mer
 • Ajax
  Frakr729Per natt

  Ajaxstars

  Limassol, Limassol , Corner g. neophytou, d. nicolaou street - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 516 anmeldelser fra reisendeBasert på 516 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Limassol. Totalt 170 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Ajax. Ajax ble totalrenovert i 2008. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Ajax tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere Ajax som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige soverom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet. , Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. , Gjester kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. , null og Alle de overnattende på Ajax kan nyte lekre måltid på stedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Princess Beach
  Frakr723Per natt

  The Princess Beachstars

  Larnaca, Larnaca , Dekhelia road - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 863 anmeldelser fra reisendeBasert på 863 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av en vakker hage, atskilt fra stranden kun av en promenade. Byen Larnaca ligger om lag seks kilometer unna, og kan nås med buss. Nærmeste busstopp er om lag 100 meter fra hotellet.Dette hotellet har til sammen 138 rom og fem suiter. Hotellet har en resepsjon, kafé, bar, pub, TV-rom og restaurant med air condition. Det tilbys room service.De komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, air condition, minibar/kjøleskap og safe. Rommene har enten fullstendig eller delvis utsikt over sjøen eller fjellene.Det er et svømmebasseng med plaskeområde for barn, parasoller, solsenger og en solterrasse på hotellet. Sportsinteresserte kan spille tennis på flombelyste baner, eller biljard. De som vil slappe av, kan benytte seg av hotellets boblebad, massasjetjenester, damprom og badstue (alle mot tilleggsgebyr). Det finnes også et treningsstudio på hotellet. Et sesongavhengig underholdningsprogram tilbys også.Gjester kan velge mellom halvpensjon og all inclusive. Halvpensjon inkluderer frokost og buffet til enten lunsj eller middag.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  149  Hoteller i Kypros
Side  1  av  15
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Cyprus is an island south of Turkey, in the Mediterranean Sea. It is a constitutional republic and its capital is Nicosia. Its best beaches are in the area around Lárnaca, the island’s second most important port. They are blessed with fine white sand and crystal clear blue waters. The beaches of Ammochostos are also incredibly beautiful, while Agia Napa is remarkable for its vibrant nightlife. The hotels are generally comfortable and of a high quality all over the island. Among the main historical sights worth visiting are the Monastery of Cyprus and Limassol Castle, which houses the Cyprus Medieval Museum. You should also visit the Temple of Kourion, Kolossi Castle, Girne Castle, the Church of Lazarus, the Cathedral of Ayios Ioannis, the Baths of Aphrodite, the Salamis archaeological site and the Tombs of the Kings. The city of Nicosia was walled in medieval times and it still has three gates standing from that old wall: the Pato, Famagusta and Cirina gates. Through the Famagusta Gate is the old neighbourhood of Laiki Geitonia, which has recently been restored. The Troodos Mountains, which are covered in pine trees and cedars have little Byzantine chapels hidden away in them. Enjoy all manner of water sports in the midst of history and natural beauty, visit Cyprus.

Mest populære soner i Kypros

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler