Hoteller i Shanghai

Finn på kart
Hoteller i Shanghai

ShanghaiFra  kr185

Anbefalte hoteller Shanghai

 • Casa Resort Hotel
  Frakr305Per natt

  Casa Resort Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Jianshe road, zhoupu zhen 109 -
   

  Dette flotte hotellet er i Pudong. De 165 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Casa Resort Hotel. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Casa Resort Hotel tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Casa Resort Hotel. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Equatorial Shanghai
  Frakr841Per natt

  Hotel Equatorial Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Yanan road west jingan district, shanghai 65 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 618 anmeldelser fra reisendeBasert på 618 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Downtown, er dette fantastiske hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 100 meter. De 506 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2014. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Hotel Equatorial Shanghai. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Hotel Equatorial Shanghai er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. og Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Noen av tjenestene til Hotel Equatorial Shanghai kan koste ekstra.

  Se mer
 • Sofitel Shanghai Hyland
  Frakr1.628Per natt

  Sofitel Shanghai Hylandstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , nanjing road east 505 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1319 anmeldelser fra reisendeBasert på 1319 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Downtown. Eiendommen består av 401 soverom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2006. Gjester kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede rom for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Sofitel Shanghai Hyland. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. , Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. og Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette hotellet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt.

  Se mer
 • Hilton Shanghai
  Frakr1.755Per natt

  Hilton Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Huashan road, jingan district 250 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2486 anmeldelser fra reisendeBasert på 2486 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1988. Det finnes totalt 714 rom på stedet. Eiendommen består av 23 suiter, 1 handikapvennlig rom og 149 executive rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Howard Johnson Plaza Hotel Shanghai
  Frakr1.059Per natt

  Howard Johnson Plaza Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road, huangpu district 595 -
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1026 anmeldelser fra reisendeBasert på 1026 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Downtown. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra eiendommen. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Det finnes totalt 161 soverom på stedet. Denne eiendommen ble etablert i 1993. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Howard Johnson Plaza Hotel Shanghai. Kunder kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. , Gjester vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. , Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. , Besøkende får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Howard Johnson Plaza Hotel Shanghai. og Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Jin Jiang Jian Guo Hotel
  Frakr872Per natt

  Jin Jiang Jian Guo Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 439 caoxi road north, xuhui district -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 318 anmeldelser fra reisendeBasert på 318 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Downtown. Eiendommen består av 455 gjesteværelser. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Jin Jiang Jian Guo Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Magnificent International
  Frakr571Per natt

  Magnificent Internationalstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Xizang road south, huangpu district shanghai 381 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 190 anmeldelser fra reisendeBasert på 190 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Downtown. Stedet teller totalt 185 innbydende gjesteværelser. Magnificent International ble komplett oppusset i 2006. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Magnificent International tilbyr også babysenger ved forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Magnificent International. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Charms
  Frakr503Per natt

  Charmsstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road 619 -
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 548 anmeldelser fra reisendeBasert på 548 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Det finnes totalt 300 rom på stedet. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Hilton Shanghai Hongqiao
  Frakr1.784Per natt

  Hilton Shanghai Hongqiaostars

  Shanghai by, Shanghai , hong song east road minhan 1116 -
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 984 anmeldelser fra reisendeBasert på 984 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Det finnes totalt 662 rom på stedet. Eiendommen består av 294 dobbeltrom, 27 junior suiter, 17 suiter, 1 handikapvennlig rom og 67 executive rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Central
  Frakr1.351Per natt

  Centralstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 555 jiujang road, huangpu district -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 842 anmeldelser fra reisendeBasert på 842 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1999. Hotell gjennomgikk renovering i 2007. Det finnes totalt 319 rom på stedet. Eiendommen består av 196 dobbeltrom og 56 junior suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  331  Hoteller i Shanghai
Side  1  av  34
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Interessepunkter

Mest populære soner i Shanghai

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her