Hoteller i Shanghai

Finn på kart
Hoteller i Shanghai

ShanghaiFra  kr216

Anbefalte hoteller Shanghai

 • Sofitel Hyland
  Frakr1.405Per natt

  Sofitel Hylandstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , nanjing road east 505 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1235 anmeldelser fra reisendeBasert på 1235 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1993. Hotell gjennomgikk renovering i 2006. Det finnes totalt 401 rom på stedet. Eiendommen består av 221 enkeltrom, 119 dobbeltrom og 61 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Jin Jiang Shanghai Hotel
  Frakr709Per natt

  Jin Jiang Shanghai Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , North wulumuqi road, jing'an district 505 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 317 anmeldelser fra reisendeBasert på 317 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell ble totalrenovert i 2003. Eiendommen består av 527 rom. Eiendommen består av . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • ZTE Hotel
  Frakr624Per natt

  ZTE Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , No.866 ke yuan rd 866 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 51 anmeldelser fra reisendeBasert på 51 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Hotell gjennomgikk renovering i 2013. Det finnes totalt 266 rom på stedet. Eiendommen består av 100 dobbeltrom, 26 junior suiter og 5 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller.

  Se mer
 • Hotel Equatorial Shanghai
  Frakr1.004Per natt

  Hotel Equatorial Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Yanan road west jingan district, shanghai 65 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1992. Hotell gjennomgikk renovering i 2014. Det finnes totalt 506 rom på stedet. Eiendommen består av 281 enkeltrom, 219 dobbeltrom, 26 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Central
  Frakr1.288Per natt

  Centralstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 555 jiujang road, huangpu district -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1999. Hotell gjennomgikk renovering i 2007. Det finnes totalt 319 rom på stedet. Eiendommen består av 196 dobbeltrom og 56 junior suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Fraser Residence
  Frakr1.098Per natt

  Fraser Residencestars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 98 shouning road, luwan district -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 527 anmeldelser fra reisendeBasert på 527 anmeldelser fra reisende

  Leilighetshotell ble bygget i 2002. Leilighetshotell ble oppusset i 2008. Det finnes totalt 279 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette leilighetshotellet er ideelt for familier og grupper, men også par og forretningsreisende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Leilighetshotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Noen rom har utsikt over Leilighetshotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Leilighetshotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte seg av Leilighetshotell 's vaskeservice. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Magnificent International
  Frakr566Per natt

  Magnificent Internationalstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Xizang road south, huangpu district shanghai 381 -
   

  Hotell ble bygget i 2002. Hotell ble totalrenovert i 2006. Det finnes totalt 185 rom på stedet. Eiendommen består av 74 enkeltrom, 98 dobbeltrom, 10 junior suiter og 3 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Charms
  Frakr488Per natt

  Charmsstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road 619 -
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 534 anmeldelser fra reisendeBasert på 534 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Det finnes totalt 300 rom på stedet. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Hyatt on the Bund
  Frakr1.445Per natt

  Hyatt on the Bundstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , huang pu road 199 -
   

  Hotell ble bygget i 2007. Det finnes totalt 620 rom på stedet. Eiendommen består av 389 enkeltrom, 190 dobbeltrom, 46 suiter og 6 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Guxiang Htl Shanghai(Formerly Howard Johnson Plza)
  Frakr1.164Per natt

  Guxiang Htl Shanghai(Formerly Howard Johnson Plza)stars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road, huangpu district 595 -
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1007 anmeldelser fra reisendeBasert på 1007 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1993. Eiendommen ligger på ett hovedplan. Eiendommen består av 161 rom. Eiendommen består av 259 dobbeltrom, 70 junior suiter, 112 suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  313  Hoteller i Shanghai
Side  1  av  32
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Interessepunkter

Mest populære soner i Shanghai

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her