Hoteller i Shanghai

Finn på kart
Hoteller i Shanghai

ShanghaiFra  kr202

Anbefalte hoteller Shanghai

 • Hyatt on the Bund
  Frakr1.761Per natt

  Hyatt on the Bundstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , huang pu road 199 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2195 anmeldelser fra reisendeBasert på 2195 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Downtown. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet er innen 25. 0 kilometer fra løypene. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 7. 0 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen rommer 620 koselige rom. Hotellet ble bygget i 2007. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Hyatt on the Bund tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hyatt on the Bund tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Hyatt on the Bund legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Reisende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Hyatt on the Bund. Alle som bor her kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av tjenestene til Hyatt on the Bund kan koste ekstra.

  Se mer
 • Equatorial Shanghai
  Frakr1.555Per natt

  Equatorial Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Yanan road west jingan district 65 -
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 642 anmeldelser fra reisendeBasert på 642 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Downtown, og er perfekt for familier. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne flyplassen innen 100 meter. Stedet teller totalt 506 innbydende rom. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2014. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Equatorial Shanghai er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Equatorial Shanghai legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan gjester samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Pudong Shangri-la East Shanghai
  Frakr1.748Per natt

  Pudong Shangri-la East Shanghaistars

  Shanghai, Shanghai , 33 fucheng road, pudong district -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3398 anmeldelser fra reisendeBasert på 3398 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Pudong. Overnattingsstedet består av totalt 952 rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2005. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Pudong Shangri-la East Shanghai tilbyr døgnåpen resepsjon. Pudong Shangri-la East Shanghai er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste besøkende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Royal Court
  Frakr336Per natt

  Royal Courtstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Lane 622, huaihai road central, luwan district 622 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 62 anmeldelser fra reisendeBasert på 62 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Downtown. Det finnes totalt 110 rom på stedet. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2008. Royal Court tilbyr trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Royal Court tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Asset Hotel, Shanghai
  Frakr332Per natt

  Asset Hotel, Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , No.590, south wanping road, xuhui district -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 302 anmeldelser fra reisendeBasert på 302 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Downtown. Totalt antall gjesteværelser er 78. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Asset Hotel, Shanghai er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Asset Hotel, Shanghai ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Les Suites Orient, Bund Shanghai
  Frakr1.358Per natt

  Les Suites Orient, Bund Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 1 east jinling road, huangpu district -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1759 anmeldelser fra reisendeBasert på 1759 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable boutiquehotellet er i Downtown. Totalt 168 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Besøkende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant.

  Se mer
 • Guxiang Hotel Shanghai
  Frakr1.016Per natt

  Guxiang Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road, huangpu district 595 -
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1049 anmeldelser fra reisendeBasert på 1049 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Downtown. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra innkvarteringen. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. De 161 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble konstruert i 1993. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Guxiang Hotel Shanghai. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Guxiang Hotel Shanghai tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Reisende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Gjester kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. De som velger å overnatte på Guxiang Hotel Shanghai kan nyte lekre måltid på stedet. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Noen av tjenestene til Guxiang Hotel Shanghai kan koste ekstra.

  Se mer
 • Central
  Frakr1.104Per natt

  Centralstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 555 jiujang road, huangpu district -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 883 anmeldelser fra reisendeBasert på 883 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Downtown. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Totalt 319 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble restaurert i 2007. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Central tilbyr også babysenger ved forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Central. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Central. Reisende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Central. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Bund Hotel
  Frakr1.062Per natt

  The Bund Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 525 guangdong road, huangpu district -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 581 anmeldelser fra reisendeBasert på 581 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Downtown. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder vil finne flyplassen innen 500 meter. The Bund Hotel består av totalt 252 soverom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2007. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. The Bund Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Gjester kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Longemont (Formerly The Regent Shanghai)
  Frakr1.444Per natt

  The Longemont (Formerly The Regent Shanghai)stars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Yan'an road west, changning district 1116 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 838 anmeldelser fra reisendeBasert på 838 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Downtown. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Totalt antall soverom er 511. Denne eiendommen ble konstruert i 2005. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på The Longemont (Formerly The Regent Shanghai). Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Alle de overnattende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Dette handicapvennlige overnattingsstedet inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle som bor her kan benytte seg av stedets matservering. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan besøkende samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  292  Hoteller i Shanghai
Side  1  av  30
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Interessepunkter

Mest populære soner i Shanghai

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her