Hoteller i Shanghai

Finn på kart
Hoteller i Shanghai

ShanghaiFra  kr217

Anbefalte hoteller Shanghai

 • Jin Jiang Shanghai Hotel
  Frakr739Per natt

  Jin Jiang Shanghai Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , North wulumuqi road, jing'an district 505 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 315 anmeldelser fra reisendeBasert på 315 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell ble totaloppusset i 2003. Det finnes totalt 527 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Hotel Equatorial Shanghai
  Frakr763Per natt

  Hotel Equatorial Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Yanan road west jingan district, shanghai 65 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1992. Hotell ble totalrenovert i 2014. Eiendommen består av 506 rom. Eiendommen består av 281 enkeltrom, 219 dobbeltrom, 26 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Det ligger en butikk på hotellområdet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Shanghai Lianbang Hotel
  Frakr216Per natt

  Shanghai Lianbang Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , No. 228 zhi zao ju road -
   

  Eiendommen består av 180 rom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Central
  Frakr1.170Per natt

  Centralstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 555 jiujang road, huangpu district -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1999. Hotell gjennomgikk renovering i 2007. Det finnes totalt 319 rom på stedet. Eiendommen består av 196 dobbeltrom og 56 junior suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Fraser Residence
  Frakr1.186Per natt

  Fraser Residencestars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 98 shouning road, luwan district -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 519 anmeldelser fra reisendeBasert på 519 anmeldelser fra reisende

  Leilighetshotell ble bygget i 2002. Leilighetshotell ble oppusset i 2008. Det finnes totalt 279 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette leilighetshotellet er ideelt for familier og grupper, men også par og forretningsreisende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Leilighetshotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Noen rom har utsikt over Leilighetshotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Leilighetshotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte seg av Leilighetshotell 's vaskeservice. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Magnificent International
  Frakr426Per natt

  Magnificent Internationalstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 381 xizang road south, huangpu district shanghai -
   

  Hotell ble bygget i 2002. Hotell ble totalrenovert i 2006. Det finnes totalt 185 rom på stedet. Eiendommen består av 74 enkeltrom, 98 dobbeltrom, 10 junior suiter og 3 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Charms
  Frakr516Per natt

  Charmsstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road 619 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 522 anmeldelser fra reisendeBasert på 522 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Det finnes totalt 300 rom på stedet. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Hyatt on the Bund
  Frakr1.743Per natt

  Hyatt on the Bundstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 199 huang pu road -
   

  Hotell ble bygget i 2007. Det finnes totalt 620 rom på stedet. Eiendommen består av 389 enkeltrom, 190 dobbeltrom, 46 suiter og 6 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Howard Johnson Plaza
  Frakr1.087Per natt

  Howard Johnson Plazastars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 595 jiujiang road, huangpu district -
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 992 anmeldelser fra reisendeBasert på 992 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1993. Eiendommen består av 161 rom. Eiendommen består av 259 dobbeltrom, 70 junior suiter, 112 suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • City Hotel Shanghai
  Frakr817Per natt

  City Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Shanxi south road 5-7 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 270 anmeldelser fra reisendeBasert på 270 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell gjennomgikk renovering i 2007. Det finnes totalt 272 rom på stedet. Eiendommen består av 178 enkeltrom, 85 dobbeltrom, 1 junior suite og 6 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  237  Hoteller i Shanghai
Side  1  av  24
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Interessepunkter

Mest populære soner i Shanghai

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her