Hoteller i Roma

Finn på kart
Hoteller i Roma

RomaFra  kr153

Anbefalte hoteller Roma

 • Best Roma
  Frakr613Per natt

  Best Romastars

  Termini jernbanestasjon, Roma , Porta maggiore 51 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 521 anmeldelser fra reisendeBasert på 521 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2008. Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 25 rom på stedet. Eiendommen består av 2 enkeltrom, 23 dobbeltrom, 1 suite og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov.

  Se mer
 • Gambrinus
  Frakr655Per natt

  Gambrinusstars

  Via Veneto, Roma , Via piave 29/35 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1376 anmeldelser fra reisendeBasert på 1376 anmeldelser fra reisende

  Noen få meter fra den berømte Via Veneto ligger dette hotellet i det historiske sentrum av Roma. Hotellet er elegant og raffinert, med marmorgulv og -vegger dekket med tredekorasjoner og hvitlakkert trepanel. En fantastisk lyssetting i muranoglass lyser opp hotellets interiør som står i kontrast til resepsjonsdisken i mørkt tre, noe som skaper en ekstremt behagelig effekt. Gjester kan også bruke room- og vaskeriservice.

  Se mer
 • Marcella Royal
  Frakr1.169Per natt

  Marcella Royalstars

  Via Veneto, Roma , Via flavia 106 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1744 anmeldelser fra reisendeBasert på 1744 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Via Veneto, er et godt alternativ for homofile. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra hotellet. Besøkende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Totalt 89 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. マルチェラ ロイヤル gjennomgikk en renovasjon i 2013. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. マルチェラ ロイヤル ønsker ikke kjæledyr velkommen. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på マルチェラ ロイヤル. og Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Nuovo Hotel 4 Fontane
  Frakr1.270Per natt

  Nuovo Hotel 4 Fontanestars

  Via Veneto, Roma , Via delle quattro fontane 149/a - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 359 anmeldelser fra reisendeBasert på 359 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1800. Hotell ble oppusset i 2005. Eiendommen består av 36 rom. Eiendommen består av . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Hotel Venetia Palace
  Frakr1.190Per natt

  Hotel Venetia Palacestars

  Termini jernbanestasjon, Roma , Via marghera 47/a - Kart
  2,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 847 anmeldelser fra reisendeBasert på 847 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i hjertet av Roma, er dette hotellet kun noen skritt fra de viktigste arkeologiske monumentene, Termini sentralstasjon, undergrunnen og flyplasstransporten. Det finnes et mangfold av restauranter, barer og butikker i nærheten. Gjestene tas imot i lobbyen med 24-timers resepsjon, hotellsafe og heistilgang til de øverste etasjene. Flere fasiliteter inkluderer boblebad på taket, badstue, treningssenter, nyhetsarkiv, kafé, bar, frokostrom og gratis Wi-Fi på hele hotellet.

  Se mer
 • Smart
  Frakr1.107Per natt

  Smartstars

  Termini jernbanestasjon, Roma , Piazza indipendenza 13bis - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1081 anmeldelser fra reisendeBasert på 1081 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Termini Railway Station. Totalt 64 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble konstruert i 2013. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Smart er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Smart forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Smart legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Baltic
  Frakr451Per natt

  Balticstars

  Via Veneto, Roma , Xx settembre 89 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 383 anmeldelser fra reisendeBasert på 383 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1975. Det finnes totalt 23 rom på stedet. Eiendommen består av 7 enkeltrom og 16 dobbeltrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Bled
  Frakr612Per natt

  Bledstars

  Termini jernbanestasjon, Roma , S.croce in gerusalemme 40 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 311 anmeldelser fra reisendeBasert på 311 anmeldelser fra reisende

  Fantastisk beliggende i et stille område i sentrum av Roma har Bled enkel adgang til de største severdighetene i "den evige stad". Porta Maggiore, Laterankirken og verdensberømte Colosseum ligger alle i gåavstand fra hotellet, mens metrostasjonen Manzoni kun er noen få skritt unna. Herfra tar man seg hurtig til blant annet Vatikanstaten og Spansketrappen. Termini-stasjonen ligger også tett på. Hotellet er klassisk innredet og uttrykker en hyggelig atmosfære og høy gjestfrihet. Rommene er komfortable og utstyrt med individuelt kontrollert aircondition. Gjestene kan benytte et bredt utvalg av fasiliteter, blant annet døgnåpen resepsjon, bar og en deilig hage med terrasse. Dette hotellet er et perfekt utgangspunkt for dem som vil oppleve historiske Romas mange skatter.

  Se mer
 • Eliseo
  Frakr882Per natt

  Eliseostars

  Via Veneto, Roma , via di porta pinciana 30 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 525 anmeldelser fra reisendeBasert på 525 anmeldelser fra reisende

  Hotellet nyter godt av sjarmerende omgivelser, plassert i en rolig sidegate i nærheten av Porta Pinciana. Gjestene befinner seg i kort distanse fra fortryllende Villa Borghese, og med enkel tilgang til hovedseverdighetene i denne fantastiske byen. Spansketrappen og handlegaten Via Condotti er kun kort gåavstand unna. Hotellet dateres tilbake til midten av 1900-tallet, og har et delikat arkitektonisk design. Gjesterommene byr på en oase av fred og sinnsro, hvor man kan søke tilflukt fra byens tempo. Gjestene kan nyte en delikat frokost om morgenen, før de legger ut for å oppdage byens sjarme og prakt.

  Se mer
 • Trevi
  Frakr1.426Per natt

  Trevistars

  Trevi, Roma , Vicolo del babuccio 20/21 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1052 anmeldelser fra reisendeBasert på 1052 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1800. Hotell gjennomgikk renovering i 2005. Det finnes totalt 44 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  560  Hoteller i Roma
Side  1  av  56
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Roma er hovedstaden i Italia. Det er en av verdens mest besøkte byer, skyldes i stor del til sin historiske arv. Elven Tiber renner gjennom byen. I den vestlige delen av byen er Vatikanet, sete for den katolske kirke og en selvstendig stat. Det er i Vatikanet at du vil finne Petersplassen, som inneholder palasset, basilikaen, det sixtinske kapell, Museum og Gardens. Utsikten fra kuppelen på St. Peters er virkelig forbløffende. Den må-se severdighetene i Ancient Rome er: Forum Romanum, Colosseum, Constantine bue, Castello Sant'Angelo, katakombene, Via Appia, Circus Maximus, som ligger ved foten av Monte Palatino og Pantheon på Piazza della Rotonda . Nær Via del Corso er Trevifontenen mens på Piazza Venezia kan du se Altar til fedrelandet. Hvis du går opp Monte Capitolino finner du interessant Piazza del Campidoglio, som har mange vakre bygninger og er sete for regjeringen. Piazza del Poppolo, har en obelisk og noen imponerende kirker, har Piazza Navona noen barokke mesterverk og er omgitt av restauranter som er full av atmosfære på kvelden, har Piazza Spagna den berømte Spansketrappen og noen fasjonable forretninger som selger designermerker. Du bør også ta deg tid til å gå og se Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin og utallige gode museer. Det er en skatt gjemmer seg rundt hvert hjørne i legendariske Roma. Noen ferie er det en uforglemmelig opplevelse.

Interessepunkter

Mest populære soner i Roma

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her