Hoteller i Dublin

Finn på kart
Hoteller i Dublin

DublinFra  kr494

Anbefalte hoteller Dublin

 • Trinity City Hotel formely Trinity Capital Hotel
  Frakr1.726Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3459 anmeldelser fra reisendeBasert på 3459 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger rett ved et av Dublins mest kjente landemerker. Et vell av museer, gallerier og kultursentre ligger rundt omkring i sentrum og er innen rekkevidde av hotellet, med sin sentrale beliggenhet. Det ligger en 5-minutters spasertur fra Dublins kulturkvartal. Hotellet ble totalrenovert og utvidet vinteren 2006 og har 172 rom, samt en omfattende lobby, Café Cairo Bar og en salong. Hvert av rommene har en interaktiv TV, høyhastighets Internett-tilgang, skrivebord, safe til bærbar PC, velkomstbrett og strykejern. Hotellets kafé har en stort utendørs oppvarmet anlagt terrasse. Det er mange restauranter og underholdningsmuligheter i nærheten.

  Se mer
 • North Star Hotel
  Frakr1.936Per natt

  North Star Hotelstars

  Trinity College, Dublin , Amiens street 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2757 anmeldelser fra reisendeBasert på 2757 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Trinity College. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Totalt 175 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1800, men har siden blitt komplett oppusset i 2008. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på North Star Hotel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Noen av tjenestene til North Star Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Jurys Inn Parnell
  Frakr1.371Per natt

  Jurys Inn Parnellstars

  O-Connell Street, Dublin , Moore street plaza, parnell st, dublin 1 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3649 anmeldelser fra reisendeBasert på 3649 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2004. Hotell ble totaloppusset i 2004. Eiendommen består av 253 rom. Eiendommen består av 253 dobbeltrom og 10 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice.

  Se mer
 • Academy Plaza Hotel
  Frakr1.289Per natt

  Academy Plaza Hotelstars

  O-Connell Street, Dublin , Findlater place off o'connell street 10-14 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4602 anmeldelser fra reisendeBasert på 4602 anmeldelser fra reisende

  Dette innbydende hotellet ligger i hjertet av Dublin, rett ved Upper O'Connell Street. Besøkende kan oppleve det beste av byen, da hotellet ligger ved siden av noen av Dublins mest kjente attraksjoner, som Croke Park, Aviva Stadium og Guinness Storehous samt en kort spasertur fra de beste internasjonale butikkene. Hotellet tilbyr en blanding av moderne luksus og komfort og tradisjonell, høy irsk standard på kundeservice. Det er et av de ledende konferansehotellene i Dublin, og ligger nært O2 Arena, nye Convention Centre Dublin (CCD), IFSC og Temple Bar. I tillegg har det komfortable rom med nyttige fasiliteter, inkludert flatskjerm-TV, luftkondisjonering, stor safe, integrert arbeidsplass, gratis Wi-Fi og komfortable senger.

  Se mer
 • Jurys Inn Christchurch
  Frakr1.765Per natt

  Jurys Inn Christchurchstars

  St Stephen-s Green, Dublin , Christchurch place - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2640 anmeldelser fra reisendeBasert på 2640 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i St Stephen's Green, og er spesielt utformet for familier. De 182 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble sist renovert i 2003. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Jurys Inn Christchurch. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Jurys Inn Christchurch. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ashling Hotel
  Frakr1.577Per natt

  Ashling Hotelstars

  O-Connell Street, Dublin , Parkgate street 8 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4598 anmeldelser fra reisendeBasert på 4598 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i O'Connell Street. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Stedet teller totalt 225 innbydende rom. Ashling Hotel stammer fra 1900 og ble totalrenovert i 2009. Ashling Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Alle de overnattende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet.

  Se mer
 • Clayton Hotel Burlington Road
  Frakr1.217Per natt

  Clayton Hotel Burlington Roadstars

  St Stephen-s Green, Dublin , Upper leeson street - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2698 anmeldelser fra reisendeBasert på 2698 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er plassert i hjertet av den flotte byen Dublin. Hotellet er plassert kun kort distanse fra mange av severdighetene denne historiske byen har å tilby. Bysentrum er bare 15 minutters gåavstand unna. De livlige handelsområdene i St. Stephen's Green og Grafton Street er kun en kort distanse unna. Forbindelser til offentlig transport nås enkelt fra dette hotellet. Dette herlige hotellet har et sjarmerende arkitektonisk design, som blander uanstrengthet med kulturrike omgivelser. Gjesterommene er vakkert designet, og fungerer som et rede hvor man slipper unna byens tempo som venter rett på utsiden. Hotellet har to fantastiske restauranter hvor delikate retter venter på å nytes.

  Se mer
 • Maldron Hotel Smithfield
  Frakr1.627Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1873 anmeldelser fra reisendeBasert på 1873 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i O'Connell Street. De 92 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2015. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Maldron Hotel Smithfield tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Maldron Hotel Smithfield tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Maldron Hotel Smithfield byr på et variert utvalg av spisested. og Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Maldron Hotel Parnell Square
  Frakr1.261Per natt

  Maldron Hotel Parnell Squarestars

  O-Connell Street, Dublin , Granby row, parnell square - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3068 anmeldelser fra reisendeBasert på 3068 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2007. Hotell ble totaloppusset i 2007. Det finnes totalt 129 rom på stedet. Eiendommen består av 129 dobbeltrom, 1 junior suite, 1 suite og 4 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr et vaskeservice.

  Se mer
 • Maldron Hotel Dublin Airport
  Frakr1.063Per natt

  Maldron Hotel Dublin Airportstars

  Dublin flyplass, Dublin , Dublin airport,cloghran - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1015 anmeldelser fra reisendeBasert på 1015 anmeldelser fra reisende

  En misunnelsesverdig flyplassplassering gjør Maldron Hotel Dublin Airport til et perfekt valg.Det nylig renoverte Maldron Hotel Dublin Airport kombinerer vellykket en perfekt beliggenhet og avslappende omgivelser for dem før du tar av eller når du berører deg.HOTEL FACILITETER I OVERENSSTEMMELSE:Nærmeste hotell til Dublin flyplassGratis 24-timers flyplasstransportGratis wifiPå stedet parkeringsplass fra € 8,00 per dagHelt aircondition i heleRed Bean Roastery tilgjengelig for ankomst og avreiseFlyselskaps innsjekking og ombordstigningstrykk10 møteromForklær RestaurantThe Sky BarUansett om du reiser med kolleger, familie, jentene eller gutta, er det et rom som passer alle behov, inkludert dobbeltrom, dobbeltrom, trippelrom, familie og sammenhengende romOpen in Google Translate

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  77  Hoteller i Dublin
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Dublin er hovedstaden i Republikken Irland, det er ved munningen av elven Liffey, på landets østkyst. Det er full av liv, kultur og travle handlegater, den viktigste av disse er Henry Street. O'Connell Street er hovedgaten det er pepret med byens bussholdeplasser. På O'Connell Street vil du se en svært pittoresk bygning, General Post Office, og hvis du ser øst nedover elva Liffey fra broen som bærer gaten navn, du kan se Customs House, hvis bilde er et klassisk symbol for byen. Det er en imponerende bygning, som opprinnelig fungerte som landets skikker bygningen, og i dag blir brukt som hovedkvarter for en av departementene. Husk å få en panoramautsikt over byen fra Smithfield Chimney, en gammel skorstein som en gang var en del en velkjent brenneri, en av de mange du vil finne, samt internasjonalt kjente industrianlegg. St. Patricks Day festival, skytshelgen for Irland, feires til stor grad her, men du kan nyte og feire din beslutning om å reise til Dublin når som helst på året!

Interessepunkter

Mest populære soner i Dublin

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her