Hoteller i Dublin

Finn på kart
Hoteller i Dublin

DublinFra  kr473

Anbefalte hoteller Dublin

 • Dublin Central Inn
  Frakr918Per natt

  Dublin Central Innstars

  O-Connell Street, Dublin , Talbot street 95/98 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1188 anmeldelser fra reisendeBasert på 1188 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har en flott beliggenhet i sentrum av Dublin by. Besøkende vil befinne seg rundt 10 minutters gange fra alt denne flotte byen har å tilby, inkludert O'Connell Street med sine mange butikker, Crafton Street og Trinity College samt Temple Bar hvor det finnes mange restauranter, barer og irske puber. Det finnes flere typer rom for å innkvartere opptil fire personer, så de er ideelle hvis besøkende reiser som par eller med hele familien. Hotellets mål er å sikre at gjestene får et hyggelig opphold takket være de moderne tjenestene og fasilitetene inkludert i hvert eneste gjesterom samt den irske eller kontinentale frokost som tilbys på stedet.

  Se mer
 • Academy Plaza Hotel
  Frakr932Per natt

  Academy Plaza Hotelstars

  O-Connell Street, Dublin , Findlater place off o'connell street 10-14 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4778 anmeldelser fra reisendeBasert på 4778 anmeldelser fra reisende

  Dette innbydende hotellet ligger i hjertet av Dublin, rett ved Upper O'Connell Street. Besøkende kan oppleve det beste av byen, da hotellet ligger ved siden av noen av Dublins mest kjente attraksjoner, som Croke Park, Aviva Stadium og Guinness Storehous samt en kort spasertur fra de beste internasjonale butikkene. Hotellet tilbyr en blanding av moderne luksus og komfort og tradisjonell, høy irsk standard på kundeservice. Det er et av de ledende konferansehotellene i Dublin, og ligger nært O2 Arena, nye Convention Centre Dublin (CCD), IFSC og Temple Bar. I tillegg har det komfortable rom med nyttige fasiliteter, inkludert flatskjerm-TV, luftkondisjonering, stor safe, integrert arbeidsplass, gratis Wi-Fi og komfortable senger.

  Se mer
 • Jurys Inn Parnell
  Frakr1.062Per natt

  Jurys Inn Parnellstars

  O-Connell Street, Dublin , Moore street plaza, parnell st, dublin 1 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3974 anmeldelser fra reisendeBasert på 3974 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i O'Connell Street, er et godt alternativ for familier. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Vierailla on lentoasemalle noin 27 metrin matka. Totalt 253 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Jurys Inn Parnell sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Jurys Inn Parnell tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at kunder kan nyte alle deler av oppholdet.

  Se mer
 • Sandymount Hotel
  Frakr1.084Per natt

  Sandymount Hotelstars

  Ballsbridge, Dublin , Herbert road, lansdowne road, dublin 4 7 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2658 anmeldelser fra reisendeBasert på 2658 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Ballsbridge. Beliggende innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Besøkende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 3 kilometer. Det finnes totalt 168 rom på stedet. Sandymount Hotel ble bygget i 1955. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Sandymount Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Sandymount Hotel tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Alle som bor her kan benytte seg av stedets matservering. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på eiendommen finne noe å sette tennene i. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Trinity City Hotel formely Trinity Capital Hotel
  Frakr1.552Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3574 anmeldelser fra reisendeBasert på 3574 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger rett ved et av Dublins mest kjente landemerker. Et vell av museer, gallerier og kultursentre ligger rundt omkring i sentrum og er innen rekkevidde av hotellet, med sin sentrale beliggenhet. Det ligger en 5-minutters spasertur fra Dublins kulturkvartal. Hotellet ble totalrenovert og utvidet vinteren 2006 og har 172 rom, samt en omfattende lobby, Café Cairo Bar og en salong. Hvert av rommene har en interaktiv TV, høyhastighets Internett-tilgang, skrivebord, safe til bærbar PC, velkomstbrett og strykejern. Hotellets kafé har en stort utendørs oppvarmet anlagt terrasse. Det er mange restauranter og underholdningsmuligheter i nærheten.

  Se mer
 • Riu Plaza The Gresham Dublin
  Frakr1.457Per natt

  Riu Plaza The Gresham Dublinstars

  O-Connell Street, Dublin , Upper o' connell street 23 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4521 anmeldelser fra reisendeBasert på 4521 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en utmerket beliggenhet i hjertet av Dublin og ligger i kort avstand til masser av shoppingmuligheter, teatre, gallerier og andre attraksjoner. Offentlige transportmuligheter ligger heller ikke mer enn noen skritt unna, mens det er 10 kilometer til flyplassen. Hotellet har en lang historie, faktisk helt tilbake til starten av 1800-tallet, og med denne tradisjonen, samt byens sterke historie, tatt inn over seg ønskes gjester velkommen med lovnad om et uforglemmelig opphold. Gjesterommene er vakkert innredet i fredfulle omgivelser, og er et perfekt sted å slappe av etter en lang dag. Ellers finnes en bred vifte av fasiliteter på hotellet, alt for å imøtekomme alle reisendes krav og ønsker.

  Se mer
 • Temple Bar Inn
  Frakr1.467Per natt

  Temple Bar Innstars

  Temple Bar, Dublin , Fleet street 40-47 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1017 anmeldelser fra reisendeBasert på 1017 anmeldelser fra reisende

  Dette er et av Dublins mest sentrale hoteller. Det er plassert i det berømte Temple Bar-området, i gåavstand til populære turistseverdigheter slik som Trinity College, Dublin Castle og Guinness Storehouse. Det har et moderne design som er trendy, omtalt og moderne. Det passer perfekt inn i de kulturelle omgivelsene i Dublin by. Hvert rom har alt du trenger for et komfortabelt opphold. Slik som flatskjerm-TV, sikker safe, minibar, muligheter for å lage te og kaffe, samt bad med nye håndklær hver dag. Ønsker du å reise utenfor Dublin kan du kontakte resepsjonen som gjerne vil foreslå noen av Irlands beste utflukter. Ønsker du bare å slappe av før en dag med sightseeing, kan du besøke lounge-området eller terrassen. Dette er perfekte steder til å kose seg med gratis te eller kaffe, mens man forbereder en uforglemmelig dag i Dublin.

  Se mer
 • Louis Fitzgerald Hotel
  Frakr738Per natt

  Louis Fitzgerald Hotelstars

  Red Cow Roundabout, Dublin , Newland's cross, exit 1a naas road, dublin 22 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1263 anmeldelser fra reisendeBasert på 1263 anmeldelser fra reisende

  Med en fantastisk beliggenhet i Newlands Cross, Dublin, kombinerer dette landemerkebygget stilig, moderne luksus med ekte irsk gjestfrihet, personlighet, glimrende service, oppmerksomhet og fokus på detaljer som besøkende kan forvente i løpet av oppholdet. Hotellet ligger i Naas Road på N7, i nærheten av M50, M4 og M1 samt trikkesystemet LUAS, kun minutter fra dørstokken, noe som gir lett tilgang til Dublin sentrum. Det tilbyr god valuta for pengene og har flotte gjesterom og suiter, noen med fantastisk utsikt over Dublin-fjellene. Alle er smakfullt innredet med alle moderne fasiliteter, designet for å gjøre dem til den perfekte basen i Dublin. For forretningsreisende tilbyr hotellet 20 møterom og et stort funksjonsrom. I tillegg er gratis parkering og trådløst internett tilgjengelig for hotellgjester, det samme gjelder bruk av mini-treningsrommet.

  Se mer
 • Cassidys
  Frakr840Per natt

  Cassidysstars

  O-Connell Street, Dublin , Cavendish row, upper o'connell st. 6-8 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2735 anmeldelser fra reisendeBasert på 2735 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er det perfekte valg for en klassisk Dublin-opplevelse. Det er plassert rett over det berømte Gate-teateret på O'Connell Street, nær alt en besøkende til Dublin kan ønske. Dublins handelsområder og museer er alle innen kort gåavstand. Dette hotellet er innen enkel rekkevidde til Dublin Castle og Trinity College. Hotellet er også nær Croke Park og hovedhandelsområdene Henry Street og Grafton Street, hvor gjestene også finner restauranter, barer, klubber og forbindelser til offentlig transport.

  Se mer
 • Ballsbridge Hotel
  Frakr894Per natt

  Ballsbridge Hotelstars

  Ballsbridge, Dublin , Pembroke road - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Dette hotellet har en fantastisk plassering midt i all spenningen og kulturen til Dublin. Hotellet er plassert i Ballsbridge, kun en kort busstur unna byens travle sentrum. Hotellet er plassert nær sentrene Aviva Stadium og RDS. Gjestene befinner seg kun 2 minutters gåtur fra togstasjonen DART. En rekke attraksjoner er kun en kort distanse unna. Dette sjarmerende hotellet har et elegant eksteriør, og ønsker gjestene velkommen med stilige omgivelser i lobbyen. Gjesterommene tilbyr komfort og luksus. De tilbyr fasiliteter og tjenester som passer både forretnings- og fornøyelsesreisende. Dette hotellet appellerer til alle typer reisende.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  98  Hoteller i Dublin
Side  1  av  10
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Dublin er hovedstaden i Republikken Irland, det er ved munningen av elven Liffey, på landets østkyst. Det er full av liv, kultur og travle handlegater, den viktigste av disse er Henry Street. O'Connell Street er hovedgaten det er pepret med byens bussholdeplasser. På O'Connell Street vil du se en svært pittoresk bygning, General Post Office, og hvis du ser øst nedover elva Liffey fra broen som bærer gaten navn, du kan se Customs House, hvis bilde er et klassisk symbol for byen. Det er en imponerende bygning, som opprinnelig fungerte som landets skikker bygningen, og i dag blir brukt som hovedkvarter for en av departementene. Husk å få en panoramautsikt over byen fra Smithfield Chimney, en gammel skorstein som en gang var en del en velkjent brenneri, en av de mange du vil finne, samt internasjonalt kjente industrianlegg. St. Patricks Day festival, skytshelgen for Irland, feires til stor grad her, men du kan nyte og feire din beslutning om å reise til Dublin når som helst på året!

Interessepunkter

Mest populære soner i Dublin

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her