Hoteller i Dublin

Finn på kart
Hoteller i Dublin

DublinFra  kr445

Anbefalte hoteller Dublin

 • Academy Plaza Hotel
  Frakr767Per natt

  Academy Plaza Hotelstars

  O-Connell Street, Dublin , Findlater place off o'connell street 10-14 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4666 anmeldelser fra reisendeBasert på 4666 anmeldelser fra reisende

  Dette innbydende hotellet ligger i hjertet av Dublin, rett ved Upper O'Connell Street. Besøkende kan oppleve det beste av byen, da hotellet ligger ved siden av noen av Dublins mest kjente attraksjoner, som Croke Park, Aviva Stadium og Guinness Storehous samt en kort spasertur fra de beste internasjonale butikkene. Hotellet tilbyr en blanding av moderne luksus og komfort og tradisjonell, høy irsk standard på kundeservice. Det er et av de ledende konferansehotellene i Dublin, og ligger nært O2 Arena, nye Convention Centre Dublin (CCD), IFSC og Temple Bar. I tillegg har det komfortable rom med nyttige fasiliteter, inkludert flatskjerm-TV, luftkondisjonering, stor safe, integrert arbeidsplass, gratis Wi-Fi og komfortable senger.

  Se mer
 • Jurys Inn Parnell
  Frakr934Per natt

  Jurys Inn Parnellstars

  O-Connell Street, Dublin , Moore street plaza, parnell st, dublin 1 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3778 anmeldelser fra reisendeBasert på 3778 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2004. Hotell ble totaloppusset i 2004. Eiendommen består av 253 rom. Eiendommen består av 253 dobbeltrom og 10 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice.

  Se mer
 • Dublin Central Inn
  Frakr605Per natt

  Dublin Central Innstars

  O-Connell Street, Dublin , Talbot street 95/98 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1164 anmeldelser fra reisendeBasert på 1164 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har en flott beliggenhet i sentrum av Dublin by. Besøkende vil befinne seg rundt 10 minutters gange fra alt denne flotte byen har å tilby, inkludert O'Connell Street med sine mange butikker, Crafton Street og Trinity College samt Temple Bar hvor det finnes mange restauranter, barer og irske puber. Det finnes flere typer rom for å innkvartere opptil fire personer, så de er ideelle hvis besøkende reiser som par eller med hele familien. Hotellets mål er å sikre at gjestene får et hyggelig opphold takket være de moderne tjenestene og fasilitetene inkludert i hvert eneste gjesterom samt den irske eller kontinentale frokost som tilbys på stedet.

  Se mer
 • Trinity City Hotel formely Trinity Capital Hotel
  Frakr1.360Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3500 anmeldelser fra reisendeBasert på 3500 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger rett ved et av Dublins mest kjente landemerker. Et vell av museer, gallerier og kultursentre ligger rundt omkring i sentrum og er innen rekkevidde av hotellet, med sin sentrale beliggenhet. Det ligger en 5-minutters spasertur fra Dublins kulturkvartal. Hotellet ble totalrenovert og utvidet vinteren 2006 og har 172 rom, samt en omfattende lobby, Café Cairo Bar og en salong. Hvert av rommene har en interaktiv TV, høyhastighets Internett-tilgang, skrivebord, safe til bærbar PC, velkomstbrett og strykejern. Hotellets kafé har en stort utendørs oppvarmet anlagt terrasse. Det er mange restauranter og underholdningsmuligheter i nærheten.

  Se mer
 • Generator Hostel Dublin
  Frakr444Per natt

  Generator Hostel Dublinstars

  O-Connell Street, Dublin , Smithfield square n/a - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2152 anmeldelser fra reisendeBasert på 2152 anmeldelser fra reisende

  En perfekt sentral beliggenhet i den vakre byen Dublin, like ved Old Jameson Distillery. Dublin Castle, Guinness Storehouse og underholdningsområdet Temple Bar er innen gangavstand. Det røykfrie herberget har 106 rom, døgnåpen resepsjon, bar, døgnåpent vaskerom, kinosal, døgnåpen lounge, gratis Wi-Fi og bagasjeoppbevaring. Fasiliteter for funksjonshemmede gjester.

  Se mer
 • Riu Plaza The Gresham Dublin
  Frakr999Per natt

  Riu Plaza The Gresham Dublinstars

  O-Connell Street, Dublin , Upper o' connell street 23 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4437 anmeldelser fra reisendeBasert på 4437 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en utmerket beliggenhet i hjertet av Dublin og ligger i kort avstand til masser av shoppingmuligheter, teatre, gallerier og andre attraksjoner. Offentlige transportmuligheter ligger heller ikke mer enn noen skritt unna, mens det er 10 kilometer til flyplassen. Hotellet har en lang historie, faktisk helt tilbake til starten av 1800-tallet, og med denne tradisjonen, samt byens sterke historie, tatt inn over seg ønskes gjester velkommen med lovnad om et uforglemmelig opphold. Gjesterommene er vakkert innredet i fredfulle omgivelser, og er et perfekt sted å slappe av etter en lang dag. Ellers finnes en bred vifte av fasiliteter på hotellet, alt for å imøtekomme alle reisendes krav og ønsker.

  Se mer
 • Jurys Inn Christchurch
  Frakr997Per natt

  Jurys Inn Christchurchstars

  St Stephen-s Green, Dublin , Christchurch place - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2732 anmeldelser fra reisendeBasert på 2732 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i St Stephen's Green, og er spesielt utformet for familier. De 182 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble sist renovert i 2003. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Jurys Inn Christchurch. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Jurys Inn Christchurch. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Maldron Hotel Parnell Square
  Frakr723Per natt

  Maldron Hotel Parnell Squarestars

  O-Connell Street, Dublin , Granby row, parnell square - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3096 anmeldelser fra reisendeBasert på 3096 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i O'Connell Street. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Maldron Hotel Parnell Square består av totalt 129 rom. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Maldron Hotel Parnell Square kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Clayton Dublin Airport
  Frakr811Per natt

  Clayton Dublin Airportstars

  Dublin flyplass, Dublin , Stockhole lane, swords - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3682 anmeldelser fra reisendeBasert på 3682 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte og sjarmerende hotellet ligger strategisk til i krysset mellom M1 og M50, og kun 4 kilometer fra Dublin flyplass. Hotellet har shuttlebuss til flyplassen, noe som er svært praktisk for alle som reiser til Dublin eller omegn. Hvis gjestene vil komme seg til sentrum av Dublin, er det kun en kort kjøretur fra hotellet. Gjesterommene er flott innredet og er helt lydtette for å garantere en velfortjent god natts søvn. De er også sjenerøst proporsjonert og har mye naturlig lys. Spisefasilitetene tilbyr deilige spesialiteter og forfriskende drikke i den vakre baren og elegante restauranten.

  Se mer
 • Castle Hotel
  Frakr849Per natt

  Castle Hotelstars

  O-Connell Street, Dublin , Gardiner row/great denmark street - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2062 anmeldelser fra reisendeBasert på 2062 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet i georgiansk stil har en praktisk beliggenhet i sentrum av Dublin, kun minutter fra byens kulturelle attraksjoner som O'Connell Street, Temple Bar, Croke Park og Dublin Writers Museum. Besøkende kan handle i sentrum med sine sjarmerende butikker, gå gjennom en av de mange grønne parkene eller langs River Liffey, eller besøke Dublins mest berømte attraksjon, Guinness Storehouse.Hotellets sjarmerende gjesterom har eget bad, varme dyner og rikt fargede tekstiler. Hver rom har te- og kaffebrett og gratis Wi-Fi til gjestenes disposisjon. Gjestene kan spise i en av hotellets to restauranter, The Castle Vaults, beliggende i en original 1800-talls vinkjeller, eller Old Music Shop, beliggende i et stilig georgiansk rom med utsikt over Findlaters fantastiske 1800-talls kirke. Nyt en irsk frokost eller vegetarisk frokost som serveres gratis hver dag. Hotellbar har gode, irske hveteøl og tradisjonell live irsk musikk i helgene, noe som gjør dette til det perfekte stedet for en ferie i Dublin.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  83  Hoteller i Dublin
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Dublin er hovedstaden i Republikken Irland, det er ved munningen av elven Liffey, på landets østkyst. Det er full av liv, kultur og travle handlegater, den viktigste av disse er Henry Street. O'Connell Street er hovedgaten det er pepret med byens bussholdeplasser. På O'Connell Street vil du se en svært pittoresk bygning, General Post Office, og hvis du ser øst nedover elva Liffey fra broen som bærer gaten navn, du kan se Customs House, hvis bilde er et klassisk symbol for byen. Det er en imponerende bygning, som opprinnelig fungerte som landets skikker bygningen, og i dag blir brukt som hovedkvarter for en av departementene. Husk å få en panoramautsikt over byen fra Smithfield Chimney, en gammel skorstein som en gang var en del en velkjent brenneri, en av de mange du vil finne, samt internasjonalt kjente industrianlegg. St. Patricks Day festival, skytshelgen for Irland, feires til stor grad her, men du kan nyte og feire din beslutning om å reise til Dublin når som helst på året!

Interessepunkter

Mest populære soner i Dublin

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her