bruk av informasjonskapsler

1. INFORMASJONSKAPSLER

Tilgang til Nettstedet kan bety bruk av informasjonskapsler, selv om siden kan fungere uten bruk av disse. Informasjonskapslene er små arkiver som lagrer informasjon i nettleseren til hver enkelt bruker på en slik måte at serveren kan gjenkjenne visse opplysninger som kun serveren kan lese. Informasjonskapslene har en begrenset varighet. Ingen informasjonskapsler vil avsløre telefonnummer, e-postadresse eller andre detaljer vedrørende identifikasjon av bruker. Informasjonskapslene kan ikke trekke ut informasjon fra brukerens harddisk eller få personlig informasjon fra denne. Den eneste måten der brukerens personlige informasjon kan bli en del av informasjonskapselens arkiv er dersom brukeren personlig gir denne informasjonen til serveren.

Selv om informasjonskapslene hjelper oss med å behandle din reservasjon, kan brukere som ikke ønsker å motta slike informasjonskapsler eller som ikke ønsker at vi informeres om deres besøk på vårt nettsted, stille inn sin nettleser for at slik informasjon ikke avsløres. Alle nettlesere på internett har tilgjengelige valgmuligheter for innstillinger som tillater å sperre eller som kun tillater informasjonskapsler fra spesifikke nettsteder. Alle nettlesere på internett har tilgjengelige valgmuligheter for innstillinger som tillater å sperre eller som kun tillater informasjonskapsler fra spesifikke nettsteder.

Våre Informasjonskapsler
Kategori / Type Navn på informasjonskapsel Formål
Grunnleggende funksjonalitet på siden (Sesjon). ASP.NET_SessionId Lagre din sesjon aktiv slik at du kan fortsette med dein reservasjon neste gang du besøker Hotelopia.
Grunnleggende funksjonalitet på siden (Sesjon). AlteonP Informasjonskapsel som hjelper oss med å distribuere sidene som vises på våre servere på en effektiv måte.
Grunnleggende funksjonalitet på siden (Sesjon). WLCodWeb Fastslå navnet på eget merke som benyttes når vi arbeider med underdomenet whitelabels.
Grunnleggende funksjonalitet på siden (Sesjon). idCurrency Lagre brukerens foretrukne valuta.
Grunnleggende funksjonalitet på siden (Sesjon). idLanguage Lagre brukerens foretrukne språk.
Grunnleggende funksjonalitet på siden (Kort frist, 30 dager). partnerId Benyttes for å identifisere nettsiden som har ført deg til hotelopia, i tilfelle du har benyttet en lenke.
Grunnleggende funksjonalitet på siden (Lang frist > 2 år). nlFlash Benyttes for å lagre ditt abonnent av nyhetsbrevet. Når du har abonnert på vårt nyhetsbrev, vil ikke nevnte informasjon lenger vises automatisk.
Informasjonskapsler fra tredjeparter
Kategori / Type Tredjepart Formål/ Tilleggsinformasjon
Nettstedsanalyse. Google Disse informasjonskapslene benyttes for å overvåke trafikken på Hotelopia. Dette hjelper oss med å forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet, samt oppdage mulige problemer og gjøre hotelopia enklest mulig i bruk.
Administrasjon av favoritter og lenker. AddThis Disse informasjonskapslene er den del av et verktøy som tillater deg å dele lenker på de mest kjent ulike sosiale nettverkene på internett.
Administrasjonsverktøy i forbindelse med tredjeparter. Tealium Disse informasjonskapslene er en del av den basiske funksjonaliteten av et et verktøy som vi benytter for å administrere forbindelser med tredjeparter.
Informasjonskapsler fra tredjeparter vedrørende markedsføring
Kategori / Type Tredjepart Formål/ Tilleggsinformasjon
Markedsføring - Gjentatt målretting. TradeDoubler, Zanox, Commission Junction... Disse informasjonskapslene gjør at vi, etter at du har besøkt Hotelopia, kan vise deg reklamebannere med de beste tilbudene fra stedene du søkte på tidligere.
Markedsføring - Gjentatt målretting. Affilinet, Trivago, Buy-At, Commission Junction, Zanox, TradeDoubler, Kayak, CheetahMail, NetFilia, HotelsCombined, Bettenjagd.de, Affiliate Future, Google Adwords... Disse informasjonskapslene gjør at vi kan overvåke effektiviteten av våre reklamekampanjer. Vi prøver alltid å vise de mest relevante og nyeste meldingene. Med disse informasjonskapslene avveier vi også denne reklamen, og viser deg alltid et lite antall annonser på nettstedet.

Some of our webpages and emails in HTML format can use web beacons and/or cookies for statistical purposes regarding the use of Hotelopia. A web beacon is an image placed in the message to inform Hotelopia of the message being displayed, with the sole purpose of calculating statistics of its use.

Klikk aquí for å få mer informasjon om hvordan du kan blokkere informasjonskapsler i nettleseren din Chrome
Klikk aquí for å få mer informasjon om hvordan du kan blokkere informasjonskapsler i nettleseren din Firefox
Klikk aquí for å få mer informasjon om hvordan du kan blokkere informasjonskapsler i nettleseren din Explorer
Klikk aquí for å få mer informasjon om hvordan du kan blokkere informasjonskapsler i nettleseren din Safari