Hoteller i Delhi NCR

Finn på kart
Hoteller i Delhi NCR

Delhi NCRFra  kr136

Anbefalte hoteller Delhi NCR

 • Roseate House
  Frakr820Per natt

  Roseate Housestars

  Delhi, Delhi NCR , Asset 10, hospitality distt, aerocity, igi airport 10 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 426 anmeldelser fra reisendeBasert på 426 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Delhi. De 216 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Roseate House tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. Roseate House legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. , Er man på jakt etter avslapning kan reisende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. og Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hyatt Regency Delhi
  Frakr1.442Per natt

  Hyatt Regency Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Bhikaiji cama place, ring road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2443 anmeldelser fra reisendeBasert på 2443 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 507 rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • The Suryaa New Delhi
  Frakr1.966Per natt

  The Suryaa New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , New friends colony - new delhi - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1932 anmeldelser fra reisendeBasert på 1932 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1982. Hotell ble totaloppusset i 2010. Det finnes totalt 245 rom på stedet. Eiendommen består av 65 enkeltrom, 160 dobbeltrom, 12 junior suiter, 8 suiter og 14 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • The Park New Delhi
  Frakr1.454Per natt

  The Park New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , 15 parliament street - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3069 anmeldelser fra reisendeBasert på 3069 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble totaloppusset i 2007. Eiendommen består av 220 rom. Eiendommen består av 12 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr bilutleie. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Frakr1.867Per natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, Delhi NCR , Bangla sahib road na - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1747 anmeldelser fra reisendeBasert på 1747 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Delhi. Overnattingsstedet består av totalt 187 koselige rom. Denne eiendommen ble restaurert i 2011. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på The Metropolitan Hotel & Spa. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Gjester på The Metropolitan Hotel & Spa kan benytte stedets transportservice. Dette overnattingsstedet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. , Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. og Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Noen av tjenestene til The Metropolitan Hotel & Spa kan koste ekstra.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarka
  Frakr1.650Per natt

  Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarkastars

  Delhi, Delhi NCR , Plot no. 4, sector 13 dwarka, new delhi - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2000 anmeldelser fra reisendeBasert på 2000 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Hotell ble totalrenovert i 2012. Det finnes totalt 217 rom på stedet. Eiendommen består av 150 enkeltrom, 50 dobbeltrom og 25 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Jivitesh
  Frakr548Per natt

  Jiviteshstars

  Delhi, Delhi NCR , Pusa road, opposite to metro pillar no 87, delhi 11 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 387 anmeldelser fra reisendeBasert på 387 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 42 rom på stedet. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Shangri-La's Eros New Delhi
  Frakr1.799Per natt

  Shangri-La's Eros New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , 19 ashoka road connaught place 19 - Kart
  0,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2873 anmeldelser fra reisendeBasert på 2873 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Delhi. Det finnes totalt 323 rom på stedet. Shangri-La's Eros New Delhi ble totalrenovert i 2015. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Shangri-La's Eros New Delhi. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle de overnattende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Dette overnattingsstedet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. , Alle de overnattende kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. , Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. og Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av tjenestene til Shangri-La's Eros New Delhi kan koste ekstra.

  Se mer
 • Crowne Plaza Okhla New Delhi
  Frakr1.149Per natt

  Crowne Plaza Okhla New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Plot 1 community centre phase -1 okhla - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 931 anmeldelser fra reisendeBasert på 931 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 208 rom på stedet. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. På området finnes det overvåket parkering. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Crowne Plaza New Delhi Mayur Vihar
  Frakr1.079Per natt

  Crowne Plaza New Delhi Mayur Viharstars

  Delhi, Delhi NCR , 13 b, mayur vihar, district centre 13 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 473 anmeldelser fra reisendeBasert på 473 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Delhi. Hotellet består av totalt 160 soverom. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Crowne Plaza New Delhi Mayur Vihar. Crowne Plaza New Delhi Mayur Vihar byr på et variert utvalg av spisested. , Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. , Behøver man å virkelig slappe av kan besøkende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. og Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle de som velger å overnatte her. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  247  Hoteller i Delhi NCR
Side  1  av  25
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New Delhi is the capital city of the Republic of India and is located within the larger metropolis of Delhi. If you like shopping, this is the perfect place for you. Here you can find all kinds of crafts and traditional objects from every corner of India, a large range of fabrics, metals, and precious stones, different types of woods and an endless number of spices and perfumes. New Delhi is also a base for exploring further afield, like climbing in the Himalayas, doing extreme sports such as rafting in some of the country's rivers that come down from the world's highest peak: Mount Everest. If you like snow, you can ski in the different ski resorts in this area. 200 kilometres away from New Delhi, do not miss the Sariska Tiger Reserve, where you will find interesting wildlife, with a large variety of Indian plants and animals. New Delhi, one of the world's great metropolises is waiting for you!

Interessepunkter

Mest populære soner i Delhi NCR

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her