Hoteller i Delhi NCR

Finn på kart
Hoteller i Delhi NCR

Delhi NCRFra  kr102

Anbefalte hoteller Delhi NCR

 • The Lalit New Delhi
  Frakr1.473Per natt

  The Lalit New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Barakhamba avenue, connaught place . - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3943 anmeldelser fra reisendeBasert på 3943 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Delhi. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 9 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Kunder vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. The Lalit New Delhi består av totalt 461 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2008. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. The Lalit New Delhi ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes en parkeringsplass. Stedet tilbyr reisende egen lufthavnstransport. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. , Reisende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. , Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til de kroppsbevisste som bor her og er på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. og Alle som bor her får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Roseate House
  Frakr589Per natt

  Roseate Housestars

  Delhi, Delhi NCR , Asset 10, hospitality distt, aerocity, igi airport 10 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 368 anmeldelser fra reisendeBasert på 368 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Delhi. De 216 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Roseate House tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. Roseate House legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. , Er man på jakt etter avslapning kan reisende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. og Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Suryaa New Delhi
  Frakr1.885Per natt

  The Suryaa New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , New friends colony - new delhi - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1819 anmeldelser fra reisendeBasert på 1819 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1982. Hotell ble totaloppusset i 2010. Det finnes totalt 245 rom på stedet. Eiendommen består av 65 enkeltrom, 160 dobbeltrom, 12 junior suiter, 8 suiter og 14 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • The Park New Delhi
  Frakr1.697Per natt

  The Park New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , 15 parliament street - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3008 anmeldelser fra reisendeBasert på 3008 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble totaloppusset i 2007. Eiendommen består av 220 rom. Eiendommen består av 12 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr bilutleie. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Hyatt Regency Delhi
  Frakr1.319Per natt

  Hyatt Regency Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Bhikaiji cama place, ring road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2349 anmeldelser fra reisendeBasert på 2349 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 507 rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Shangri-La's Eros New Delhi
  Frakr1.760Per natt

  Shangri-La's Eros New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , 19 ashoka road connaught place 19 - Kart
  0,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2791 anmeldelser fra reisendeBasert på 2791 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Delhi. Det finnes totalt 323 rom på stedet. Shangri-La's Eros New Delhi ble totalrenovert i 2015. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Shangri-La's Eros New Delhi. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle de overnattende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Dette overnattingsstedet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. , Alle de overnattende kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. , Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. og Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av tjenestene til Shangri-La's Eros New Delhi kan koste ekstra.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Frakr1.199Per natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, Delhi NCR , Bangla sahib road na - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1668 anmeldelser fra reisendeBasert på 1668 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Delhi. Overnattingsstedet består av totalt 187 koselige rom. Denne eiendommen ble restaurert i 2011. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på The Metropolitan Hotel & Spa. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Gjester på The Metropolitan Hotel & Spa kan benytte stedets transportservice. Dette overnattingsstedet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. , Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. og Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Noen av tjenestene til The Metropolitan Hotel & Spa kan koste ekstra.

  Se mer
 • Crowne Plaza Okhla New Delhi
  Frakr1.376Per natt

  Crowne Plaza Okhla New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Plot 1 community centre phase -1 okhla - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 898 anmeldelser fra reisendeBasert på 898 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 208 rom på stedet. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. På området finnes det overvåket parkering. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Crowne Plaza Rohini
  Frakr1.617Per natt

  Crowne Plaza Rohinistars

  Delhi, Delhi NCR , Twin district centre, sector 10 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 567 anmeldelser fra reisendeBasert på 567 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Delhi. Eiendommen består av 183 gjesteværelser. Reisende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig på eiendommens fellesområder. Crowne Plaza Rohini tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Crowne Plaza Rohini. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Crowne Plaza Rohini. , Alle som bor her kan unne seg litt ekstra godt i eiendommens wellnessavdeling. , Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. og Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Holiday Inn New Delhi International Airport
  Frakr1.561Per natt

  Holiday Inn New Delhi International Airportstars

  Delhi, Delhi NCR , Asset area 12 hospitality, bilaspur - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1660 anmeldelser fra reisendeBasert på 1660 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Delhi. Overnattingsstedet består av totalt 265 gjesteværelser. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Holiday Inn New Delhi International Airport ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Holiday Inn New Delhi International Airport tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. , Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. og Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  243  Hoteller i Delhi NCR
Side  1  av  25
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New Delhi is the capital city of the Republic of India and is located within the larger metropolis of Delhi. If you like shopping, this is the perfect place for you. Here you can find all kinds of crafts and traditional objects from every corner of India, a large range of fabrics, metals, and precious stones, different types of woods and an endless number of spices and perfumes. New Delhi is also a base for exploring further afield, like climbing in the Himalayas, doing extreme sports such as rafting in some of the country's rivers that come down from the world's highest peak: Mount Everest. If you like snow, you can ski in the different ski resorts in this area. 200 kilometres away from New Delhi, do not miss the Sariska Tiger Reserve, where you will find interesting wildlife, with a large variety of Indian plants and animals. New Delhi, one of the world's great metropolises is waiting for you!

Interessepunkter

Mest populære soner i Delhi NCR

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her