Hoteller i Delhi NCR

Finn på kart
Hoteller i Delhi NCR

Delhi NCRFra  kr103

Anbefalte hoteller Delhi NCR

 • Roseate House
  Frakr680Per natt

  Roseate Housestars

  Delhi, Delhi NCR , Asset 10, hospitality distt, aerocity, igi airport 10 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 541 anmeldelser fra reisendeBasert på 541 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Delhi. Eiendommen rommer 216 koselige soverom. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Alle de overnattende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Roseate House kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Frakr1.078Per natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, Delhi NCR , Bangla sahib road na - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1853 anmeldelser fra reisendeBasert på 1853 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Delhi. Eiendommen består av 187 rom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2011. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på The Metropolitan Hotel & Spa. Alle baderommene på The Metropolitan Hotel & Spa er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende vil sette pris på lufthavnstransporten. Kunder kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Lalit New Delhi
  Frakr1.317Per natt

  The Lalit New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Barakhamba avenue, connaught place . - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4300 anmeldelser fra reisendeBasert på 4300 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Delhi. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 9 kilometer fra hotellet. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Gjester vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Eiendommen rommer 461 koselige gjesteværelser. The Lalit New Delhi gjennomgikk en renovasjon i 2008. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Kunder kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på The Lalit New Delhi. Stedet tilbyr besøkende egen lufthavnstransport. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Besøkende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. De som bor her behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. The Lalit New Delhi kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Jivitesh
  Frakr625Per natt

  Jiviteshstars

  Delhi, Delhi NCR , Pusa road, opposite to metro pillar no 87, delhi 11 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 397 anmeldelser fra reisendeBasert på 397 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Delhi. Jivitesh består av totalt 42 soverom. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Jivitesh legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på overnattingsstedet finne noe å sette tennene i. Noen av tjenestene til Jivitesh kan koste ekstra.

  Se mer
 • The Suryaa New Delhi
  Frakr1.852Per natt

  The Suryaa New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , New friends colony - new delhi - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2163 anmeldelser fra reisendeBasert på 2163 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Delhi, og er perfekt for familier. Med sin beliggenhet innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Gjester vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Totalt 245 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. The Suryaa New Delhi ble komplett oppusset i 2010. The Suryaa New Delhi tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Gjester kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Det finnes parkeringsmuligheter på The Suryaa New Delhi. Reisende vil sette pris på lufthavnstransporten. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Besøkende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. Besøkende kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Hotellet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Oberoi, New Delhi
  Frakr3.201Per natt

  The Oberoi, New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Dr.zakir hussain marg. - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1738 anmeldelser fra reisendeBasert på 1738 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Delhi. Stedet teller totalt 218 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 1988. The Oberoi, New Delhi tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. The Oberoi, New Delhi tilbyr ikke babysenger. Denne handicapvennlige eiendommen har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. De som velger å overnatte her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Alle som bor her kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Dette hotellet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. The Oberoi, New Delhi kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Lemon Tree Premier - Delhi Aerocity
  Frakr1.037Per natt

  Lemon Tree Premier - Delhi Aerocitystars

  Delhi, Delhi NCR , Asset, aerocity hospitality district 6 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2352 anmeldelser fra reisendeBasert på 2352 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Delhi. Denne eiendommen tilbyr totalt 280 soverom. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Det finnes parkeringsmuligheter på Lemon Tree Premier - Delhi Aerocity. Alle de overnattende på Lemon Tree Premier - Delhi Aerocity kan nyte lekre måltid på stedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Gurgaon Bani Square
  Frakr1.030Per natt

  Hilton Garden Inn Gurgaon Bani Squarestars

  Gurgaon, Delhi NCR , Baani square, sector 50, - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 854 anmeldelser fra reisendeBasert på 854 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Gurgaon. Hilton Garden Inn Gurgaon Bani Square består av totalt 201 gjesteværelser. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Hilton Garden Inn Gurgaon Bani Square. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. De som velger å overnatte her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. De som velger å overnatte her kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hyatt Regency Delhi
  Frakr1.315Per natt

  Hyatt Regency Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Bhikaiji cama place, ring road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2529 anmeldelser fra reisendeBasert på 2529 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Delhi. Totalt 507 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant overnattingsstedets mange helse- og wellnessfasiliteter.

  Se mer
 • Sunstar Grand
  Frakr407Per natt

  Sunstar Grandstars

  Delhi, Delhi NCR , 7a/17,w.e.a. channa market, karol bagh 7 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 776 anmeldelser fra reisendeBasert på 776 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Delhi. Hotellet rommer 24 koselige rom. Gjester kan benytte internett. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Sunstar Grand tilbyr ikke babysenger. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Sunstar Grand. Noen av tjenestene til Sunstar Grand kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  275  Hoteller i Delhi NCR
Side  1  av  28
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New Delhi is the capital city of the Republic of India and is located within the larger metropolis of Delhi. If you like shopping, this is the perfect place for you. Here you can find all kinds of crafts and traditional objects from every corner of India, a large range of fabrics, metals, and precious stones, different types of woods and an endless number of spices and perfumes. New Delhi is also a base for exploring further afield, like climbing in the Himalayas, doing extreme sports such as rafting in some of the country's rivers that come down from the world's highest peak: Mount Everest. If you like snow, you can ski in the different ski resorts in this area. 200 kilometres away from New Delhi, do not miss the Sariska Tiger Reserve, where you will find interesting wildlife, with a large variety of Indian plants and animals. New Delhi, one of the world's great metropolises is waiting for you!

Interessepunkter

Mest populære soner i Delhi NCR

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her