Hoteller i Delhi NCR

Finn på kart
Hoteller i Delhi NCR

Delhi NCRFra  kr97

Anbefalte hoteller Delhi NCR

 • The Lalit New Delhi
  Frakr1.204Per natt

  The Lalit New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Barakhamba avenue, connaught place . - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3691 anmeldelser fra reisendeBasert på 3691 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1988. Hotell gjennomgikk renovering i 2008. Eiendommen består av 461 rom. Eiendommen består av 51 suiter. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotell er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Hyatt Regency Delhi
  Frakr1.487Per natt

  Hyatt Regency Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Bhikaiji cama place, ring road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2240 anmeldelser fra reisendeBasert på 2240 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 507 rom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Roseate House
  Frakr578Per natt

  Roseate Housestars

  Delhi, Delhi NCR , Asset 10, hospitality distt, aerocity, igi airport 10 - Kart
   

  Eiendommen består av 216 rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • The Suryaa New Delhi
  Frakr1.127Per natt

  The Suryaa New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , New friends colony - new delhi - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1642 anmeldelser fra reisendeBasert på 1642 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1982. Hotell ble totaloppusset i 2010. Det finnes totalt 245 rom på stedet. Eiendommen består av 65 enkeltrom, 160 dobbeltrom, 12 junior suiter, 8 suiter og 14 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • The Park New Delhi
  Frakr752Per natt

  The Park New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , 15 parliament street - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2884 anmeldelser fra reisendeBasert på 2884 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble totaloppusset i 2007. Eiendommen består av 220 rom. Eiendommen består av 12 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr bilutleie. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Frakr977Per natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, Delhi NCR , Bangla sahib road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1567 anmeldelser fra reisendeBasert på 1567 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2000. Hotell ble totalrenovert i 2011. Eiendommen består av 187 rom. Eiendommen består av 8 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Det ligger en butikk på hotellområdet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. På området finnes det overvåket parkering. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Shangri-La's Eros New Delhi
  Frakr2.432Per natt

  Shangri-La's Eros New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , 19 ashoka road connaught place 19 - Kart
  0,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2670 anmeldelser fra reisendeBasert på 2670 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Hotell ble totalrenovert i 2015. Det finnes totalt 323 rom på stedet. Eiendommen består av 34 suiter. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Airport Residency
  Frakr451Per natt

  Airport Residencystars

  Delhi, Delhi NCR , Dwarka link road, nh 8, old gurgaon road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 71 anmeldelser fra reisendeBasert på 71 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 32 rom på stedet. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell har en aviskiosk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Hotell tilbyr bilutleie. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Jivitesh
  Frakr434Per natt

  Jiviteshstars

  Delhi, Delhi NCR , Pusa road, opposite to metro pillar no 87, delhi 11 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 373 anmeldelser fra reisendeBasert på 373 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 42 rom på stedet. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarka
  Frakr752Per natt

  Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarkastars

  Delhi, Delhi NCR , Plot no. 4, sector 13 dwarka, new delhi - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1800 anmeldelser fra reisendeBasert på 1800 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Hotell ble totalrenovert i 2012. Det finnes totalt 217 rom på stedet. Eiendommen består av 150 enkeltrom, 50 dobbeltrom og 25 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  222  Hoteller i Delhi NCR
Side  1  av  23
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New Delhi is the capital city of the Republic of India and is located within the larger metropolis of Delhi. If you like shopping, this is the perfect place for you. Here you can find all kinds of crafts and traditional objects from every corner of India, a large range of fabrics, metals, and precious stones, different types of woods and an endless number of spices and perfumes. New Delhi is also a base for exploring further afield, like climbing in the Himalayas, doing extreme sports such as rafting in some of the country's rivers that come down from the world's highest peak: Mount Everest. If you like snow, you can ski in the different ski resorts in this area. 200 kilometres away from New Delhi, do not miss the Sariska Tiger Reserve, where you will find interesting wildlife, with a large variety of Indian plants and animals. New Delhi, one of the world's great metropolises is waiting for you!

Interessepunkter

Mest populære soner i Delhi NCR

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her