Hoteller i Santorini

Finn på kart
Hoteller i Santorini

SantoriniFra  kr319

Anbefalte hoteller Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Frakr1.036Per natt

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1072 anmeldelser fra reisendeBasert på 1072 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Firostefani. Totalt 30 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Dana Villas Hotel. Dana Villas Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Milos Villas
  Frakr782Per natt

  Milos Villasstars

  Fira, Santorini , Main street, fira - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 160 anmeldelser fra reisendeBasert på 160 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Fira. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Eiendommen består av totalt 30 koselige rom. Milos Villas ble konstruert i 2000. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Andronis Luxury Suites
  Frakr3.095Per natt

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet er kun for voksne og ligger i Oia. Hotellet består av totalt 22 soverom. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bluelife
  Frakr555Per natt

  Bluelifestars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Main road emboreio-perissa n/a - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 65 anmeldelser fra reisendeBasert på 65 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable VR-resorten er i Perissa-Perivolos. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, er VR-resorten lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 100 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 800 meter fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 19 innbydende soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2015. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Bluelife opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Gjester på Bluelife kan benytte stedets transportservice. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Andromeda Villas
  Frakr1.520Per natt

  Andromeda Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 693 anmeldelser fra reisendeBasert på 693 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Imerovigli. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Andromeda Villas består av totalt 58 gjesteværelser. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Andromeda Villas tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Gjester vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Andromeda Villas. Alle som bor her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Alta Mare By Andronis
  Frakr2.332Per natt

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Oia . - Kart
   

  Dette flotte hotellet kun for voksne ligger i Oia. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 300 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 18. 0 kilometer fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2013. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Alta Mare By Andronis tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Alta Mare By Andronis. Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Alta Mare By Andronis kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Aliter Suites
  Frakr1.038Per natt

  Aliter Suitesstars

  Fira, Santorini , Exo gialos thira - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 44 anmeldelser fra reisendeBasert på 44 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Fira. Aliter Suites garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 12 soverom. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Aliter Suites ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Aliter Suites. Alle som bor her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Makarios
  Frakr940Per natt

  Makariosstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 266 anmeldelser fra reisendeBasert på 266 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Kamari. Beliggende innen 9. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Totalt 68 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Overnattingsstedet ble bygget i 1985. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Makarios ønsker ikke kjæledyr velkommen. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Makarios. Makarios kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kalma Hotel
  Frakr521Per natt

  Kalma Hotelstars

  Fira, Santorini , Messaria santorini - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 136 anmeldelser fra reisendeBasert på 136 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Fira. Overnattingsstedet består av totalt 37 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 1992. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Theoxenia Boutique Hotel
  Frakr787Per natt

  Theoxenia Boutique Hotelstars

  Fira, Santorini , 7 ypapantis, (via d'oro), caldera, fira town 7 - Kart
  0,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 305 anmeldelser fra reisendeBasert på 305 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av den fantastiske øya Santorini. Hotellet ligger bare en kort avstand fra de viktigste attraksjonene som denne fascinerende øya har å tilby, inkludert den fengslende vulkan. Hotellet ligger bare 200 meter fra koblinger til det offentlige transportnettverket . Dette mesmerizing familiehotellet reflekterer vakkert den naturlige skjønnheten av øya i sin utforming. Rommene er overdådig utformet, med raffinert eleganse og forenklede luksus. Rommene er godt utstyrt med moderne fasiliteter. I hjelp med naboen luksus Enigma hotell i samme familie, basseng og treningsstudio brukes gratis om sommeren (april-oktober), et pluss!Beliggende i et turområde og mange butikker, er en av de historiske bygningene som ble slått til et hotell før turisme kommer på øya på grunn av den fantastiske beliggenheten. Ikke la små inngangen lure deg.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  148  Hoteller i Santorini
Side  1  av  15
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Santorini is an island in the Cyclades archipelago, off Greece in the Aegean Sea. The island got its half-moon shape when the volcano that the island once was collapsed in 1400 B.C. and half of the land mass was occupied by the sea. It is one of Europe's most popular tourist destinations, thanks to its geological nature, its beauty and its great nightlife. The west of the island is rocky and has impressive cliffs. It is here that you will find the capital, Thira, and the major town of Oia, with its little white houses built into the rocks. On the east coast, the towns of Kamari and Perissa have beaches of volcanic sand where you can try different water sports and enjoy the nightlife. This is also the best place to stay, as you will be treated to fantastic views. On Santorini's highest peak is the Monastery of the Prophet Elias. You can take a ferry from the Gulf of Thira to Nea Kammeni, a small island with thermal waters. We recommend visiting the ruins of Akrotiri and the ancient city of Thira, where Phoenician, Doric, Roman and Byzantine colonisers left their mark. Enjoy some exquisite Greek cuisine and wines. Santorini will dazzle you.

Mest populære soner i Santorini

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her