Hoteller i Crete

Finn på kart
Hoteller i Crete

CreteFra  kr105

Anbefalte hoteller Crete

 • Galaxy Villas
  Frakr354Per natt

  Galaxy Villasstars

  Hersonissos, Crete , Ag. konstantinou street, koutouloufari - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 356 anmeldelser fra reisendeBasert på 356 anmeldelser fra reisende

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1987. Eiendommen er bygget med ett hovedplan. Det finnes totalt 53 rom på stedet. Eiendommen består av 5 enkeltrom, 2 studio og 51 villaer. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Det er en sykkelkjeller på området. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker.

  Se mer
 • Top Hotel
  Frakr311Per natt

  Top Hotelstars

  Chania by, Crete , Kato stalos - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 108 anmeldelser fra reisendeBasert på 108 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger denne sjarmerende leiligheten i Chania City. Beliggende innen 7. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Leiligheten ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 1000 meter fra innkvarteringen. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 30 gjesteværelser. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. og Besøkende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Adele Beach
  Frakr325Per natt

  Adele Beachstars

  Rethymnon-Adelianos Kampos, Crete , Adelianos kampos rethymnon - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 110 anmeldelser fra reisendeBasert på 110 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell ble totaloppusset i 2002. Eiendommen består av 80 rom. Eiendommen består av 90 dobbeltrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  Frakr1.217Per natt
  4,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Det finnes totalt 88 rom på stedet. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Asterion Beach Hotel & Suites
  Frakr607Per natt

  Asterion Beach Hotel & Suitesstars

  Chania-Platanias, Crete , Old national road kissamou - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 352 anmeldelser fra reisendeBasert på 352 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Hotell gjennomgikk renovering i 2015. Det finnes totalt 67 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Det er en sykkelkjeller på området. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Fereniki Resort & Spa
  Frakr343Per natt

  Fereniki Resort & Spastars

  Georgioupolis, Crete , Georgoupoulis - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 187 anmeldelser fra reisendeBasert på 187 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Georgioupolis. Eiendommen består av totalt 180 soverom. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Fereniki Resort & Spa ønsker ikke kjæledyr velkommen. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. og Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Fereniki Resort & Spa. Fereniki Resort & Spa kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Chrispy World
  Frakr401Per natt

  Chrispy Worldstars

  Kolymbari, Crete , Rapaniana - kolimbari - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 754 anmeldelser fra reisendeBasert på 754 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Kolymbari. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 250 meter fra hotellet. Eiendommen rommer 190 koselige gjesteværelser. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2002. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Chrispy World tilbyr døgnåpen resepsjon. Chrispy World er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 6 handicapvennlige soverom. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. , Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. , De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. og Chrispy World tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av tjenestene til Chrispy World kan koste ekstra.

  Se mer
 • Eden Rock
  Frakr370Per natt

  Eden Rockstars

  Ierapetra, Crete , Agia fotia - Kart
  2,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 194 anmeldelser fra reisendeBasert på 194 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 100 rom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Det er en sykkelkjeller på området. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Insula Alba Resort & Spa
  Frakr1.028Per natt

  Insula Alba Resort & Spastars

  Analipsis, Crete , Analipsis hersonisou n/a - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 556 anmeldelser fra reisendeBasert på 556 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2015. Det finnes totalt 182 rom på stedet. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene.

  Se mer
 • Star Beach Village & Waterpark
  Frakr954Per natt

  Star Beach Village & Waterparkstars

  Hersonissos, Crete , Themistokleous 5 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 766 anmeldelser fra reisendeBasert på 766 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Hotell tilbygg 7. Eiendommen består av en hovedbygning med 2 tilbygg. Eiendommen består av 177 rom. Eiendommen består av 78 leiligheter, 99 studio og 5 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Det er en sykkelkjeller på området. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  357  Hoteller i Crete
Side  1  av  36
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Øya Kreta ligger i Egeerhavet. Det er den største øya i Hellas og en av de største i Middelhavet. Det er også kjent som Candia. Kreta skryte av dager med strålende solskinn, vakre strender med gylden sand og klart vann. Det har også imponerende fjell som gir oss landskap med enestående skjønnhet. Kreta er også byen hvor en de eldste sivilisasjonene i verden en gang eksisterte, den minoiske. Vi anbefaler at du besøker den ekstraordinære palasset i Knossos, bygget i 2000 f.Kr. er det viktigste av de minoiske palassene på Kreta. Palasset Phaistos er også et interessant sted å besøke, en representasjon av typisk minoiske arkitektur, ble det bygget rundt 2000 f.Kr. og har stor historisk og arkitektonisk verdi, det var her at den mystiske Phaistos disken ble funnet. Oppdag denne legendariske byen fylt med legender og myter og hjem til en av verdens eldste sivilisasjoner, oppdage de mest imponerende kontraster mellom natur og kultur, vakre fjell, paradisiske strender og gamle palasser: besøke byen Minoans, oppdage Kreta!

Mest populære soner i Crete

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler