Hoteller i Crete

Finn på kart
Hoteller i Crete

CreteFra  kr138

Anbefalte hoteller Crete

 • Lato Boutique Hotel
  Frakr642Per natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion by, Crete , Epimenidou street 15 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1703 anmeldelser fra reisendeBasert på 1703 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1978. Hotell ble totaloppusset i 2007. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 5 tilbygg. Tilbygget består av 2 etasjer. Det finnes totalt 79 rom på stedet. Eiendommen består av 14 enkeltrom, 15 dobbeltrom, 5 junior suiter, 2 suiter, 9 trippelrom og 2 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Det er døgnbemannet sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Atlantis Beach
  Frakr667Per natt

  Atlantis Beachstars

  Rethymnon, Crete , Ari velouchioti 28 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 332 anmeldelser fra reisendeBasert på 332 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1990. Hotell ble oppusset i 2009. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 1 tilbygg. Eiendommen har ett hovedplan. Det finnes totalt 90 rom på stedet. Eiendommen består av 16 enkeltrom, 58 dobbeltrom, 1 junior suite, 6 bungalower og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Det er en sykkelkjeller på området. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Golden Beach
  Frakr1.063Per natt

  Golden Beachstars

  Hersonissos, Crete , Eleftheriou venizelou 191 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 596 anmeldelser fra reisendeBasert på 596 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1985. Hotell ble totaloppusset i 2012. Det finnes totalt 162 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Det er en sykkelkjeller på området. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie.

  Se mer
 • Serita Beach
  Frakr1.129Per natt

  Serita Beachstars

  Anissaras, Crete , Anissaras hersonissou(beach road) - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1439 anmeldelser fra reisendeBasert på 1439 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1993. Hotell gjennomgikk renovering i 2004. Det finnes totalt 272 rom på stedet. Eiendommen består av 262 dobbeltrom og 10 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel.

  Se mer
 • Adele Beach
  Frakr568Per natt

  Adele Beachstars

  Rethymnon-Adelianos Kampos, Crete , Adelianos kampos rethymnon - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 94 anmeldelser fra reisendeBasert på 94 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1983. Hotell ble totaloppusset i 2002. Eiendommen består av 80 rom. Eiendommen består av 90 dobbeltrom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Hersonissos Village
  Frakr697Per natt

  Hersonissos Villagestars

  Hersonissos, Crete , p.o.box 38 - solomou str 12 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 359 anmeldelser fra reisendeBasert på 359 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 160 rom på stedet. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte det praktiske minimarkedet til små innkjøp eller glemte tannbørster. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

  Se mer
 • Galaxy Hotel Iraklio
  Frakr1.128Per natt

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklion by, Crete , dimokratias ave 75 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1663 anmeldelser fra reisendeBasert på 1663 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet tilbyr moderne luksus og komfort i hjertet av Iraklio, hovedstaden på Kreta. Reisende ønsker ofte å utforske det historiske senteret med Iraklio arkeologiske museum, minoiske Knossospalass, og Koules venetiske fort og havn, alt innen gangavstand fra hotellet. Det prisvinnende hotellet har 127 romslige og moderne rom, fra superior til executive og suite, alle med luksuriøse en suite bad og fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, anti-allergisk materiale og dobbeltvindu for et fredelig og komfortabelt opphold. Gjester kan nyte en rekke imponerende fasiliteter og tjenester, inkludert to restauranter som serverer utsøkte, tradisjonelle kokekunster fra Kreta og Middelhavet, samt room service, fullt utrustet treningsenter, velværesenter med stort utendørs basseng og et allsidig forretningssenter med premiumtilgang til Crete Golf Club.

  Se mer
 • Star Beach Village & Waterpark
  Frakr2.068Per natt

  Star Beach Village & Waterparkstars

  Hersonissos, Crete , Themistokleous 5 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 679 anmeldelser fra reisendeBasert på 679 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2005. Hotell tilbygg 7. Eiendommen består av en hovedbygning med 2 tilbygg. Eiendommen består av 177 rom. Eiendommen består av 78 leiligheter, 99 studio og 5 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Det er en sykkelkjeller på området. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Hydramis Palace Beach Resort
  Frakr864Per natt

  Hydramis Palace Beach Resortstars

  Georgioupolis, Crete , Dramia - chania - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 270 anmeldelser fra reisendeBasert på 270 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Det finnes totalt 203 rom på stedet. Eiendommen består av 3 enkeltrom, 175 dobbeltrom, 12 junior suiter, 10 suiter og 5 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Det finnes vaskeservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Amazones Village
  Frakr575Per natt

  Amazones Villagestars

  Hersonissos, Crete , Piskopiano - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 543 anmeldelser fra reisendeBasert på 543 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Hotell ble totaloppusset i 2014. Hotell har et tilbygg. Eiendommen har 3 tilbygg. Det finnes totalt 40 rom på stedet. Eiendommen består av 6 junior suiter og 34 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. På området finnes det overvåket parkering. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. For økt bekvemmelighet for golfentusiaster tilbyr Hotell en golfskranke.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  377  Hoteller i Crete
Side  1  av  38
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Øya Kreta ligger i Egeerhavet. Det er den største øya i Hellas og en av de største i Middelhavet. Det er også kjent som Candia. Kreta skryte av dager med strålende solskinn, vakre strender med gylden sand og klart vann. Det har også imponerende fjell som gir oss landskap med enestående skjønnhet. Kreta er også byen hvor en de eldste sivilisasjonene i verden en gang eksisterte, den minoiske. Vi anbefaler at du besøker den ekstraordinære palasset i Knossos, bygget i 2000 f.Kr. er det viktigste av de minoiske palassene på Kreta. Palasset Phaistos er også et interessant sted å besøke, en representasjon av typisk minoiske arkitektur, ble det bygget rundt 2000 f.Kr. og har stor historisk og arkitektonisk verdi, det var her at den mystiske Phaistos disken ble funnet. Oppdag denne legendariske byen fylt med legender og myter og hjem til en av verdens eldste sivilisasjoner, oppdage de mest imponerende kontraster mellom natur og kultur, vakre fjell, paradisiske strender og gamle palasser: besøke byen Minoans, oppdage Kreta!

Mest populære soner i Crete

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her