Hoteller i Paris

Finn på kart
Hoteller i Paris

Paris Fra  kr321

Anbefalte hoteller Paris

 • Apogia Paris
  Frakr659Per natt

  Apogia Parisstars

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Paris , Bd paul vaillant couturier 14 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 242 anmeldelser fra reisendeBasert på 242 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en vakker plassering på den venstre delen av elven Seine. Hotellet er plassert bare 10 minutters gange fra bysentrum av Paris. Forbindelser til det offentlige transportnettet finnes bare 200 meter fra hotellet, mens flyplassen Charles de Gaulle er bare 25 km unna. Dette sjarmerende hotellet ønsker gjestene velkommen med varme og førsteklasses service. Gjesterommene er vakkert satt opp, og kommer med moderne fasiliteter for ekstra komfort og bekvemmelighet. Gjestene inviteres til å oppleve delikat bespisning i restaurantens avslappende omgivelser, hvor overdådige kulinariske godbiter står på dagens meny.

  Se mer
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Frakr787Per natt

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris East, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 406 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3893 anmeldelser fra reisendeBasert på 3893 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i East Disneyland Paris. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Gjester kan nå offentlige transportforbindelser 3. 0 kilometer unna. De 300 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Kyriad Disneyland Resort Paris ble konstruert i 2003. Kyriad Disneyland Resort Paris tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Kyriad Disneyland Resort Paris tilbyr også babysenger ved forespørsel. Alle baderommene på Kyriad Disneyland Resort Paris er handicapvennlige. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Kyriad Disneyland Resort Paris. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Appart’City Confort Marne La Vallée Val d’ Europe
  Frakr676Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 91 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1092 anmeldelser fra reisendeBasert på 1092 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger ti minutter fra Disneyland Resort Paris. Det ligger også i nærheten av mange andre aktiviteter og fasiliteter i området, som Val d'Europe Commercial Centre og Outlet Shopping Village. Hotellet tilbyr transport til Disneyland Paris og La Vallée Village Outlet Shopping Center. Hotellet ligger også to minutters gange fra Spa Aquatonic, og kun 35 minutter fra Paris sentrum. Val d'Europe er ikke bare Europas mest populære turistdestinasjon, men også det tredje største servicesenteret i regionen Ile de France. Dette er en svært dynamisk destinasjon, som har ivaretatt sin unike lokale sjarm på samme tid som moderne byplanlegging og infrastruktur fremmes. Her er det et universitet, kommersielle områder og en lang rekke kulturaktiviteter. Paris Charles de Gaulle lufthavn ligger ca 36 kilometer unna, mens Orly lufthavn er om lag 42 kilometer fra hotellet.Dette hotellet har air condition, og ble bygget over et helt hektar. Det har 224 luksusleiligheter og suiter, fordelt på fire etasjer. Alle rom er fullt utstyrt og vakkert innredet, og har blitt designet for å være funksjonelle, romslige og svært komfortable. I første etasje ligger den døgnåpne resepsjonen, en frokostsal, et vaskeri og et bagasjeoppbevaringsrom. Andre fasiliteter er safe i alle rom, og for et lite gebyr kan de som kommer med bil få parkeringsplass.

  Se mer
 • Relais Spa Chessy
  Frakr768Per natt

  Relais Spa Chessystars

  Disneyland Paris East, Paris , Rue des grands prés 1 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 137 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1604 anmeldelser fra reisendeBasert på 1604 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i East Disneyland Paris. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 32. 0 kilometer. Det finnes totalt 219 gjesteværelser på stedet. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2008. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Relais Spa Chessy tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Relais Spa Chessy. Dette dyrevennlige hotellet tillater kjæledyr inntil 5 kg. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Gjester kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Er man på jakt etter avslapning kan kunder velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Relais Spa Chessy kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Art Hotel Paris Est
  Frakr563Per natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 42 anmeldelser fra reisendeBasert på 42 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet er i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Stedet teller totalt 80 innbydende gjesteværelser. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Art Hotel Paris Est tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Art Hotel Paris Est forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 • Explorers At Disneyland Paris
  Frakr1.037Per natt

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris East, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 248 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4231 anmeldelser fra reisendeBasert på 4231 anmeldelser fra reisende

  Beliggende kun 1,5 km fra Disneyland® Paris, tilbyr dette fantastiske hotellet unike tjenester innen Disneys® Marne La Vallée-område. Regelmessige, gratis shuttlebusser sikrer at Disney® og den internasjonale togstasjonen med offentlig transport til og fra Paris kan nås raskt og enkelt. Dette hotellet har flere aktivteter og fasiliteter for å holde alle gjestene underholdt, som et 200 km2 oppvarmet, innendørs basseng med 3 sklier og en minivannpark med vannlek, et 2-etasjes innendørs jungelgym-lekeområde, et videospill-område og to lekeområder med sjørøverskip. Etter en travel dag vil gjestene bli skjemt bort med et valg om 3 restauranter som serverer mat som pirrer gjestenes smaksløker.

  Se mer
 • Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque
  Frakr809Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 536 anmeldelser fra reisendeBasert på 536 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet ligger i Arr12/13:Bastille-Bercy. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater leilighetshotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Stedet teller totalt 113 innbydende rom. Denne eiendommen ble bygget i 2009. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque tilbyr totalt 8 handicapvennlige soverom. De som bor her behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på dette overnattingsstedet. Det finnes parkeringsmuligheter på Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Villa Madame
  Frakr1.641Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 695 anmeldelser fra reisendeBasert på 695 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Vierailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Det finnes totalt 28 soverom på stedet. Selvom dette overnattingsstedet ble bygget i 1890 har det gjennomgått en oppussing i 2008. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 1 handicapvennlig soverom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av tjenestene til Villa Madame kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel Marais Bastille
  Frakr990Per natt

  Hotel Marais Bastillestars

  Arr 10-11 Gare du Nord-République, Paris , Boulevard richard-lenoir 36 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 690 anmeldelser fra reisendeBasert på 690 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Arr10/11:Gare du Nord-République. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 2 kilometer. Overnattingsstedet består av 37 soverom. Hotel Marais Bastille gjennomgikk en renovasjon i 2013. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Gjester på Hotel Marais Bastille kan benytte stedets transportservice. Hotel Marais Bastille kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Lautrec Opera
  Frakr947Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 442 anmeldelser fra reisendeBasert på 442 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Arr2/3/4:Halles-Marais-Notre Dame. De 59 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble sist renovert i 1998. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Lautrec Opera. Lautrec Opera ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  1140  Hoteller i Paris
Side  1  av  114
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Interessepunkter

Mest populære soner i Paris

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her