Hoteller i Paris

Finn på kart
Hoteller i Paris

Paris Fra  kr288

Anbefalte hoteller Paris

 • Citadines Saint-Germain-des-Pres Paris
  Frakr1.647Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1906 anmeldelser fra reisendeBasert på 1906 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Hotellet består av totalt 204 gjesteværelser. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2011. Alle som bor her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr anses som en del av familien på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Chateau Frontenac
  Frakr1.424Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 700 anmeldelser fra reisendeBasert på 700 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1895. Hotell ble oppusset i 2007. Det finnes totalt 104 rom på stedet. Eiendommen består av 41 enkeltrom, 49 dobbeltrom, 9 junior suiter, 8 suiter og 6 leiligheter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Lautrec Opera
  Frakr893Per natt
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 431 anmeldelser fra reisendeBasert på 431 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totalrenovert i 1998. Eiendommen består av 59 rom. Hotell tilbyr . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov.

  Se mer
 • Sofitel Paris Baltimore Eiffel
  Frakr1.668Per natt
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1430 anmeldelser fra reisendeBasert på 1430 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Arr8/16:Etoile-C. Elysées/Trocadero. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Eiendommen består av totalt 103 soverom. Sofitel Paris Baltimore Eiffel ble totalrenovert i 2010. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Kjæledyr anses som en del av familien på dette overnattingsstedet. Sofitel Paris Baltimore Eiffel tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Sofitel Paris Baltimore Eiffel tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mercure Paris Ctr Tour Eiffel
  Frakr1.823Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4698 anmeldelser fra reisendeBasert på 4698 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Denne eiendommen tilbyr totalt 405 gjesteværelser. Mercure Paris Ctr Tour Eiffel ble komplett oppusset i 2012. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette er et handicapvennlig overnattingssted hvor alle fellesområdene og baderommene er tilpasset rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Noen av tjenestene til Mercure Paris Ctr Tour Eiffel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Londres & New York
  Frakr1.191Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 343 anmeldelser fra reisendeBasert på 343 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Overnattingsstedet består av totalt 66 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1870 og har siden blitt totalrenovert i 2016. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Londres & New York tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Etoile Saint Honoré by HappyCulture
  Frakr877Per natt
  3,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1073 anmeldelser fra reisendeBasert på 1073 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er homovennlig, og ligger i Arr8/16:Etoile-C. Elysées/Trocadero. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 34. 0 kilometer. Eiendommen rommer 85 koselige gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2015. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige overnattingsstedet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes.

  Se mer
 • Citadines Didot Montparnasse
  Frakr756Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 294 anmeldelser fra reisendeBasert på 294 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Kunder vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Det finnes totalt 80 soverom på stedet. Citadines Didot Montparnasse gjennomgikk en renovasjon i 2006. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Citadines Didot Montparnasse ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Citadines Didot Montparnasse. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på eiendommen. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ibis Styles Roissy Cdg
  Frakr868Per natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1188 anmeldelser fra reisendeBasert på 1188 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Paris CDG-Roissy Airport, er et godt alternativ for familier. Innkvarteringen ligger 2. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 43. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 304 koselige soverom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2010. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Alle baderommene på Ibis Styles Roissy Cdg er handicapvennlige. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da denne eiendommen er dyrevennlig. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette er et økovennlig hotell. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Ibis Styles Roissy Cdg. og Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hyatt Regency Paris Etoile
  Frakr1.794Per natt

  Hyatt Regency Paris Etoilestars

  Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot, Paris , boulevard gouvion saint-cyr 62 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 339 anmeldelser fra reisendeBasert på 339 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1974. Eiendommen består av 950 rom. Eiendommen består av 13 junior suiter og 8 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  637  Hoteller i Paris
Side  1  av  64
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Interessepunkter

Mest populære soner i Paris

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her