Hoteller i Paris

Finn på kart
Hoteller i Paris

Paris Fra  kr57

Anbefalte hoteller Paris

 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Frakr1.428Per natt

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris East, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 397 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3490 anmeldelser fra reisendeBasert på 3490 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Det finnes totalt 300 rom på stedet. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • NOMAD Paris Roissy CDG
  Frakr253Per natt
  4,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 763 anmeldelser fra reisendeBasert på 763 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2014. Hotell ble oppusset i 2014. Det finnes totalt 205 rom på stedet. Eiendommen består av 12 enkeltrom, 193 dobbeltrom og 6 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotell er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Londres & New York
  Frakr1.381Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 335 anmeldelser fra reisendeBasert på 335 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1870. Hotell ble totaloppusset i 2016. Eiendommen består av 66 rom. Eiendommen består av 2 enkeltrom, 22 dobbeltrom, 10 trippelrom, 6 firemannsrom og 15 superior rom. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr daglige aviser. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Vienna House Magic Circus Paris
  Frakr1.792Per natt

  Vienna House Magic Circus Parisstars

  Disneyland Paris East, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 20 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 113 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2767 anmeldelser fra reisendeBasert på 2767 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er bygget som en fransk herregård, og ligger i hjertet av Marne-la-Vallée, kun tre kilometer fra Disneyland. En buss tar hotellets gjester til fornøyelsesparken (ti minutters reisetid). Hotellet ligger om lag 37 kilometer fra Paris, og det er mange golfbaner, slott og monumenter i nærheten. I tillegg er det shoppingsteder innen fem minutters gange. Hotellet passer også for korte opphold for turister og forretningsreisende.Dette hotellet har 396 rom fordelt på tre etasjer. Den innbydende lobbyen har døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingskontor. Hotellet har en a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling, i tillegg til en bar. Dette hjemmekoselige hotellet har også bankett- og konferansesaler, trådløst internett, spillrom og en rekke butikker. Room service og klesvask tilbys også. Barna kan boltre seg på hotellets lekeplass. De som kommer med bil, kan benytte seg av gratis parkering. Om våren og sommeren kan hotellets gjester innta måltider på hotellterrassen.De komfortable rommene er smakfullt innredet, og har bad med hårføner, satellitt-/kabel-TV, radio og internett. Rommene har også kaffemaskin, strykejern/strykebrett og safe, i tillegg til air condition (mot gebyr) og oppvarming.Hotellet har et innendørs svømmebasseng, en bassengbar og et treninggstudio. Det er en golfbane i nærheten.Det serveres frokost- og middagsbuffet.Dersom du kommer fra A4, tar du avkjørsel 14, og så andre gate til høyre. I første veikryss tar du til høyre, og så fortsetter du til rundkjøringen. Første gate til høyre går i retning av hotellet (Val de France Magny-le Hongre). Dersom du kommer fra togstasjonen, tar du den gratis bussen som går hvert kvarter fra kl 0630 til 2330.

  Se mer
 • Citadines Place d'Italie Paris
  Frakr1.191Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 291 anmeldelser fra reisendeBasert på 291 anmeldelser fra reisende

  Perfekt beliggende i hjertet av livlige Place d'Italie og ved siden av dets kjøpesenter, elsket av parisiske fashionistaer, garanterer dette leilighetshotellet direkte og rask tilgang til alle hovedstadens forretningsdistrikter og ikoniske steder. Enten det gjelder et langt opphold eller besøk i forbindelse med jobb, vil reisende sette pris på lett tilgang til Place de l'Etoile, Bastillen og Châtelet-les-Halles. Beliggende sør i Paris, har det en flott beliggenhet som perfekt oppsummerer den dynamiske visjonen til et nytt Paris som definerer seg som en smart blanding av tradisjon og modernitet, med små gater innbuet i historie og rom som er åpne for fantasien. Dette kjæledyrvennlige hotellet har alle nødvendige fasiliteter for at gjestene skal føle seg som hjemme, inkludert et stort utvalg av tjenester og fasiliteter. De kan også bruke forretningshjørnet, ideelt for de som reiser i forbindelse med jobb.

  Se mer
 • Ibis Styles Paris Roissy CDG
  Frakr314Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1118 anmeldelser fra reisendeBasert på 1118 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1985. Hotell ble totaloppusset i 2010. Eiendommen består av 304 rom. Eiendommen består av 152 enkeltrom, 152 dobbeltrom og 5 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Explorers At Disneyland Paris
  Frakr1.408Per natt

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris East, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 205 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3818 anmeldelser fra reisendeBasert på 3818 anmeldelser fra reisende

  Beliggende kun 1,5 km fra Disneyland® Paris, tilbyr dette fantastiske hotellet unike tjenester innen Disneys® Marne La Vallée-område. Regelmessige, gratis shuttlebusser sikrer at Disney® og den internasjonale togstasjonen med offentlig transport til og fra Paris kan nås raskt og enkelt. Dette hotellet har flere aktivteter og fasiliteter for å holde alle gjestene underholdt, som et 200 km2 oppvarmet, innendørs basseng med 3 sklier og en minivannpark med vannlek, et 2-etasjes innendørs jungelgym-lekeområde, et videospill-område og to lekeområder med sjørøverskip. Etter en travel dag vil gjestene bli skjemt bort med et valg om 3 restauranter som serverer mat som pirrer gjestenes smaksløker.

  Se mer
 • Palm Astotel
  Frakr564Per natt

  Palm Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de maubeuge 30 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1272 anmeldelser fra reisendeBasert på 1272 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1950. Hotell ble totaloppusset i 2010. Eiendommen består av 38 rom. Eiendommen består av 9 enkeltrom og 18 dobbeltrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice.

  Se mer
 • Astra Opera Astotel
  Frakr817Per natt

  Astra Opera Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue caumartin 29 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1023 anmeldelser fra reisendeBasert på 1023 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1914. Hotell ble totaloppusset i 2009. Det finnes totalt 82 rom på stedet. Eiendommen består av 2 enkeltrom, 75 dobbeltrom og 5 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • Vienna House Dream Castle Paris
  Frakr849Per natt

  Vienna House Dream Castle Parisstars

  Disneyland Paris East, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs, magny le hongre 40 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 99 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4658 anmeldelser fra reisendeBasert på 4658 anmeldelser fra reisende

  Denne byen ligger rundt 10 minutters gange fra holdeplassen for gratis busstransport til Disneyland Park, som ligger 4 km unna. Gjestene kan bruke spillrommet, og hotellet har konferansefasiliteter og WLAN Internett-tilgang. Paris er ca. 35 km unna, og Paris' flyplasser Charles de Gaulle og Orly ligger henholdsvis ca. 45 og 50 km fra hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  584  Hoteller i Paris
Side  1  av  59
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Interessepunkter

Mest populære soner i Paris

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her