Hoteller i Marseille

Finn på kart
Hoteller i Marseille

MarseilleFra  kr435

Anbefalte hoteller Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Frakr446Per natt

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Allees turcat-mery - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 227 anmeldelser fra reisendeBasert på 227 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1992. Hotell gjennomgikk renovering i 2015. Eiendommen består av 132 rom. Eiendommen består av 109 leiligheter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold.

  Se mer
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Frakr626Per natt

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 393 anmeldelser fra reisendeBasert på 393 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2012. Det finnes totalt 103 rom på stedet. Eiendommen består av 11 leiligheter, 92 studio og 6 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Appart City Marseille Euromed
  Frakr456Per natt

  Appart City Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Rue de ruffi 118-120 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 390 anmeldelser fra reisendeBasert på 390 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2012. Det finnes totalt 208 rom på stedet. Eiendommen består av 8 leiligheter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Hotell tilbyr et vaskeservice. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Best Western Hotel La Joliette
  Frakr814Per natt

  Best Western Hotel La Joliettestars

  Marseille, Marseille , Av.robert schuman 49 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 254 anmeldelser fra reisendeBasert på 254 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Det finnes totalt 32 rom på stedet. Eiendommen består av 32 dobbeltrom, 2 handikapvennlige rom. , 10 superior rom og 5 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr.

  Se mer
 • Grand Tonic Hotel Marseille Vieux Port
  Frakr744Per natt

  Grand Tonic Hotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Quai des belges 43 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 447 anmeldelser fra reisendeBasert på 447 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble oppusset i 2007. Det finnes totalt 56 rom på stedet. Hotell tilbyr . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig.

  Se mer
 • Hipark Design Suites Marseille
  Frakr603Per natt

  Hipark Design Suites Marseillestars

  Marseille, Marseille , Chemin de l'armee d'afrique 21 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 273 anmeldelser fra reisendeBasert på 273 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2011. Eiendommen består av 114 rom. Eiendommen består av 92 enkeltrom, 92 dobbeltrom, 22 suiter, 92 studio og 7 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av på terrassen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Best Western Hotel Du Mucem
  Frakr728Per natt

  Best Western Hotel Du Mucemstars

  Marseille, Marseille , Rue mazenod 22 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 247 anmeldelser fra reisendeBasert på 247 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2012. Eiendommen består av 29 rom. Eiendommen består av 5 enkeltrom og 7 dobbeltrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Hotell tilbyr daglige aviser.

  Se mer
 • Mercure Marseille Prado
  Frakr967Per natt

  Mercure Marseille Pradostars

  Marseille, Marseille , Avenue de mazargues 11 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 339 anmeldelser fra reisendeBasert på 339 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1970. Hotell ble oppusset i 2008. Eiendommen består av 100 rom. Eiendommen består av 68 enkeltrom, 30 dobbeltrom og 2 junior suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Frakr800Per natt

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 376 anmeldelser fra reisendeBasert på 376 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1987. Hotell ble totalrenovert i 2011. Eiendommen består av 69 rom. Eiendommen består av 47 dobbeltrom og 10 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Sofitel Vieux Port
  Frakr4.029Per natt

  Sofitel Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 36 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2206 anmeldelser fra reisendeBasert på 2206 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1975. Hotell ble totalrenovert i 2009. Det finnes totalt 134 rom på stedet. Eiendommen består av 134 dobbeltrom, 2 junior suiter, 3 suiter og 4 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Eiendommen er rullestolvennlig. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes pikkolotjeneste. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  75  Hoteller i Marseille
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Marseille is a major city in southern France. It is a cosmopolitan port city with an excellent climate, lovely beaches and fabulous historical landmarks. The Old Port, the heart of the city, is home to numerous cafes, markets, shops and places of entertainment. It also has tow very interesting old forts: St. Nicolas and Saint Jean. Check out the old Saint Marie lighthouse. Don’t forget to sample a traditional bouillabai at a picturesque terrace restaurant. There is good accommodation available in the area. Visit the small district of Le Panier, which is on a hill. La Plaine and Le Cours Julien set the fashion in Marseille. Two buildings represent Romanesque-Byzantine style, the Basilicas of Notre-Dame de la Garde and St. Mary the Greater. The Abbey of Saint Victor de Marseille is the city’s oldest building. You can also visit some great museums and impressive castles, such as the one on If Island. The view out to the islands is one of Marseille’s great attractions. From the quay in the Old Port you will get some incredibly beautiful views of dramatic cliffs, inlets, grottoes and pretty beaches. The deep blue of the Mediterranean, dotted with boats and ships, will be the abiding memory of your holiday.

Interessepunkter

Mest populære soner i Marseille

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her