Hoteller i Cannes

Finn på kart
Hoteller i Cannes

CannesFra  kr225

Anbefalte hoteller Cannes

 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  Frakr1.786Per natt

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannes by, Cannes , La croisette 10 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2238 anmeldelser fra reisendeBasert på 2238 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totaloppusset i 2015. Eiendommen består av 349 rom. Eiendommen består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr heis. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. På området finnes det overvåket parkering. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Cannes Palace
  Frakr634Per natt

  Cannes Palacestars

  Cannes by, Cannes , Avenue de madrid 14 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 186 anmeldelser fra reisendeBasert på 186 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1960. Det finnes totalt 168 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Comfort Suites Cannes Mandelieu
  Frakr576Per natt

  Comfort Suites Cannes Mandelieustars

  Cannes by, Cannes , Chemin de l'olivet 136/180 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 188 anmeldelser fra reisendeBasert på 188 anmeldelser fra reisende

  Dette forbløffende leilighetskomplekset befinner seg i idylliske omgivelser ikke langt fra elva Siagne i Mandelieu-la-Napoule. Komplekset ligger kun 1,5 km fra stranda, og det er bare 15 minutter med bil unna hjertet i den stilige byen Cannes. Gjestene vil merke at det ikke er langt unna en rekke attraksjoner i området, i tillegg til muligheter for å shoppe, spise og ha det gøy. Det sjarmerende sentrum til Antribes ligger kun 25 minutter unna med bil. Gjester kommer til å bli varm om hjertet fra det øyeblikket de går inn gjennom døren. Komplekset oser av luksus og stil, med nøytrale fargetoner og et fredelig miljø som skaper en avslappende boble der man kan fullstendig koble ut. Komplekset tilbyr en rekke utsøkte fasiliteter, som oppfyller behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • Appart City Confort Cannes Le Cannet
  Frakr673Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 177 anmeldelser fra reisendeBasert på 177 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Vieux Cannet, en herlig landsby på Côte d'Azur. Landsbyen er bare 2 km bort fra den berømte Croisette og strendene i Cannes. Det har en fantastisk panoramautsikt, fra Lérins øyene til Estérel fjellene. Hotellet har et stort utvalg av tjenester, for eksempel restaurant "Le Trilance", svømmebasseng, bar, badstue, Spa, praktfull hage, og en bane til det franske spillet "boules".

  Se mer
 • InterContinental Carlton Cannes
  Frakr2.436Per natt

  InterContinental Carlton Cannesstars

  Cannes by, Cannes , La croisette - cs40052 58 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2016 anmeldelser fra reisendeBasert på 2016 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1912. Hotell ble totaloppusset i 2003. Det finnes totalt 343 rom på stedet. Eiendommen består av 343 dobbeltrom, 39 suiter og 1 handikapvennlig rom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Hotel Simone
  Frakr491Per natt

  Hotel Simonestars

  Cannes by, Cannes , 16 rue helene vagliano - Kart
   

  Hotell ble bygget i 1940. Hotell gjennomgikk renovering i 2016. Eiendommen består av 28 rom. Eiendommen består av 28 dobbeltrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Hotell har en aviskiosk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det finnes vaskeservice. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det er døgnbemannet sikkerhet. Hotell har pikkolo. Kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez
  Frakr3.467Per natt

  Grand Hyatt Cannes Hotel MartinezstarsGreenProgram Icon

  Cannes by, Cannes , Boulevard de la croisette 73 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1843 anmeldelser fra reisendeBasert på 1843 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1929. Hotell ble totalrenovert i 2012. Eiendommen består av 409 rom. Eiendommen består av 246 dobbeltrom, 13 junior suiter og 27 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Det er en sykkelkjeller på området. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Mercure Cannes Croisette Beach
  Frakr1.161Per natt

  Mercure Cannes Croisette Beachstars

  Cannes by, Cannes , Rue du canada 13 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 474 anmeldelser fra reisendeBasert på 474 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Cannes. Hotellet ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Totalt 94 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Mercure Cannes Croisette Beach. Dette hotellet ble bygget i 1981. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Mercure Cannes Croisette Beach. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Mercure Cannes Croisette Beach er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Gjester behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på dette hotellet. Dette hotellet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. , Alle som bor her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. og Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Mercure Cannes Croisette Beach. Mercure Cannes Croisette Beach kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Clarion Suites Cannes Croisette
  Frakr960Per natt

  Clarion Suites Cannes Croisettestars

  Cannes by, Cannes , Rue latour maubourg 12 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 263 anmeldelser fra reisendeBasert på 263 anmeldelser fra reisende

  Ideelt beliggende i sentrum av Cannes finner vi dette luksuriøse leilighetshotellet. Det ligger kun 100 meter fra strandpromenaden La Croisette og tilbyr et ideelt opphold til både forretnings- og fritidsreisende. Gjestene vil finne en rekke restauranter, barer, klubber og butikker i umiddelbar nærhet av hotellet, i tillegg til en nydelig sandstrand. Alle leilighetene har klimaanlegg, satellitt-TV, minibar, internettilgang og eget bad med hårføner, og noen har også en møblert balkong med utsikt over det innbydende utendørsbassenget og hagen. Gjestene kan velge fra en rikholdig og variert frokostbuffet i hotellets restaurant eller få en kontinental frokost servert på rommet. Hotellet har også et barnebasseng og en solterrasse med solsenger og parasoller til gjestene. Forretningsreisende vil også sette pris på forretningshjørnet og det allsidige møtelokalet på stedet.

  Se mer
 • Le Canberra
  Frakr627Per natt

  Le Canberrastars

  Cannes by, Cannes , Rue d'antibes 120 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 664 anmeldelser fra reisendeBasert på 664 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1886. Hotell ble oppusset i 2008. Det finnes totalt 35 rom på stedet. Eiendommen består av 20 dobbeltrom, 8 junior suiter, 5 suiter og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan slappe av på terrassen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell tilbyr daglige aviser.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  81  Hoteller i Cannes
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Mest populære soner i Cannes

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her