Hoteller i Cannes

Finn på kart
Hoteller i Cannes

CannesFra  kr456

Anbefalte hoteller Cannes

 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  Frakr3.355Per natt

  Hôtel Barrière Le Majestic Cannesstars

  Cannes by, Cannes , La croisette 10 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2018 anmeldelser fra reisendeBasert på 2018 anmeldelser fra reisende

  Hotell gjennomgikk renovering i 2015. Eiendommen består av 349 rom. Eiendommen består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. På området finnes det overvåket parkering. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr daglige aviser. Det er døgnbemannet sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  Frakr2.427Per natt

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannes by, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1207 anmeldelser fra reisendeBasert på 1207 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 200 rom på stedet. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Eiendommen er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez
  Frakr3.272Per natt

  Grand Hyatt Cannes Hotel MartinezstarsGreenProgram Icon

  Cannes by, Cannes , Bd de la croisette 73 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1719 anmeldelser fra reisendeBasert på 1719 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1929. Hotell ble oppusset i 2012. Det finnes totalt 409 rom på stedet. Eiendommen består av 246 dobbeltrom, 13 junior suiter og 27 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Det er en sykkelkjeller på området. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Cannes Palace
  Frakr788Per natt

  Cannes Palacestars

  Cannes by, Cannes , Avenue de madrid 14 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 162 anmeldelser fra reisendeBasert på 162 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1960. Det finnes totalt 168 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Comfort Suites Cannes Mandelieu
  Frakr749Per natt

  Comfort Suites Cannes Mandelieustars

  Cannes by, Cannes , Chemin de l'olivet 180 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 163 anmeldelser fra reisendeBasert på 163 anmeldelser fra reisende

  Dette forbløffende leilighetskomplekset befinner seg i idylliske omgivelser ikke langt fra elva Siagne i Mandelieu-la-Napoule. Komplekset ligger kun 1,5 km fra stranda, og det er bare 15 minutter med bil unna hjertet i den stilige byen Cannes. Gjestene vil merke at det ikke er langt unna en rekke attraksjoner i området, i tillegg til muligheter for å shoppe, spise og ha det gøy. Det sjarmerende sentrum til Antribes ligger kun 25 minutter unna med bil. Gjester kommer til å bli varm om hjertet fra det øyeblikket de går inn gjennom døren. Komplekset oser av luksus og stil, med nøytrale fargetoner og et fredelig miljø som skaper en avslappende boble der man kan fullstendig koble ut. Komplekset tilbyr en rekke utsøkte fasiliteter, som oppfyller behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • Best Western Plus Cannes Riviera & Spa
  Frakr1.045Per natt

  Best Western Plus Cannes Riviera & Spastars

  Cannes by, Cannes , Boulevard d'alsace 16 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 56 anmeldelser fra reisendeBasert på 56 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive og provinsielle hotellet ligger i turistsentrum i Cannes, på Boulevard d'Alsace. Promenaden La Croisette og stranden, i tillegg til den pittoreske gamlebyen, er mindre enn 800 meter unna. Hotellet ligger vis-a-vis togstasjonen, og herfra kan du lett komme deg til Nice og Monaco. Et utvalg shopping- og underholdningssteder kan også finnes i umiddelbar nærhet, det samme kan messesenteret. Badeparken Marineland ligger om lag fem kilometer unna.Dette byhotellet består av 64 rom, hvorav fem er enkeltrom, 54 er dobbeltrom og fem er suiter. Gjester har adgang til en møblert takterrasse med svømmebasseng og panoramautsikt over byen, en romslig lobby med døgnåpen resepsjon, heis, hotellsafe, valutavekslingsskranke og garderobe. Det er også en loungebar og et TV-rom på hotellet. Forretningsgjester kan benytte seg av konferansesalen og det trådløse internettet. I tillegg tilbys det room service og klesvask. Det finnes også parkeringsplasser (mot tilleggsgebyr).De elegante rommene er smakfullt innredet, og har bad, hårføner, radio, telefon, internettilgang, satellitt-/kabel-TV og video og musikk mot betaling. Air condition og oppvarming sentralstyres.Hotellets gjester kan benytte seg av svømmebassenget og solterrassen med parasoller og solsenger. Nærmeste golfbane er om lag fem kilometer unna.Gjester kan velge sin frokost fra hotellets frokostbuffet.

  Se mer
 • Novotel Cannes Montfleury
  Frakr1.783Per natt

  Novotel Cannes Montfleurystars

  Cannes by, Cannes , Avenue beauséjour 25 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 731 anmeldelser fra reisendeBasert på 731 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1976. Hotell gjennomgikk renovering i 2001. Eiendommen består av 182 rom. Eiendommen består av 4 enkeltrom, 177 dobbeltrom, 1 suite og 5 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Hotell har pikkolo. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Citadines Croisette Cannes
  Frakr839Per natt

  Citadines Croisette Cannesstars

  Cannes by, Cannes , 1, rue le poussin 1 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 143 anmeldelser fra reisendeBasert på 143 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1990. Hotell ble oppusset i 2013. Eiendommen består av 58 rom. Eiendommen består av 19 leiligheter og 39 studio. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Appart City Confort Cannes Le Cannet
  Frakr654Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 161 anmeldelser fra reisendeBasert på 161 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Vieux Cannet, en herlig landsby på Côte d'Azur. Landsbyen er bare 2 km bort fra den berømte Croisette og strendene i Cannes. Det har en fantastisk panoramautsikt, fra Lérins øyene til Estérel fjellene. Hotellet har et stort utvalg av tjenester, for eksempel restaurant "Le Trilance", svømmebasseng, bar, badstue, Spa, praktfull hage, og en bane til det franske spillet "boules".

  Se mer
 • Sun Riviera
  Frakr1.067Per natt

  Sun Rivierastars

  Cannes by, Cannes , Rue d'antibes 138 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 221 anmeldelser fra reisendeBasert på 221 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet kan skryte av en sentral beliggenhet i Cannes, bare 200 meter fra en flott sandstrand. Det ligger i Rue d´Antibes som er Cannes´ mest kjente gate sammen med La Croisette. Det finnes et antall forretninger, barer, nattklubber og restauranter i gåavstand fra hotellet. Sightseeing-attraksjoner som Grasse-parfymeriet og Picassomuseet ligger omtrent 10 kilometer unna, mens det er 25 kilometer til flyplassen i Nice. Det sjarmerende hotellet er beleilig beliggende ved en av byens hovedgater og er fantastisk plassert både for forretningsreisende og ferierende. De stilfulle rommene er alle en suite, har balkong eller terrasse og en fantastisk utsikt. I rommene finnes også et koselig lounge-område hvor gjestene virkelig kan slappe av.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  140  Hoteller i Cannes
Side  1  av  14
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Cannes is a French city known all over the world for its annual film festival. One of the first sites to visit is La Crosiette, popular for its beautiful beaches and many services available: restaurants, cafes, and so on. Cannes is home to a wide variety of museums, including art museums, history museums, etc. Take a boat tour on the sea with the Compagnie Maritime Cannoise and get the chance to visit the Lerins islands. Visitors can also take a submarine trip and see the local underwater life up close. The city's nightlife is excellent since there is a large variety of pubs, cafes, nightclubs and casinos, which are very popular among adult visitors. Visit this amazing city, discover Cannes!

Mest populære soner i Cannes

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her