Hoteller i Biarritz

Finn på kart
Hoteller i Biarritz

BiarritzFra  kr445

Anbefalte hoteller Biarritz

 • Radisson Blu Hotel Biarritz
  Frakr2.037Per natt

  Radisson Blu Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Carrefour helianthe 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1142 anmeldelser fra reisendeBasert på 1142 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger bare en kort spasertur fra byens marked, butikker, uteliv og kasino og nær de verdensberømte golfbanene. Hotellet ligger bare en 15 minutters kjøretur fra togstasjonen og flyplassen. Dette hotellet ble bygget i 2001 og består av 150 rom, fordelt på 5 etasjer. Alle boenhetene er utstyrt med bad og fasiliteter som TV, klimaanlegg, gratis trådløst internett og skrivebord. Fasilitetene på hotellet omfatter forretningssenter, 7 konferanserom og Internett-terminaler, og en privat parkeringsplass er tilgjengelig for gjestene. Hotellet har to barer og to restauranter. Hotellet har et oppvarmet svømmebasseng på taket. Spa- og trimrommet har panoramautsikt over havet. Ulike spabehandlinger for menn og kvinner er tilgjengelig på hotellet.

  Se mer
 • Sofitel Biarritz Le Miramar Thalassa
  Frakr2.325Per natt

  Sofitel Biarritz Le Miramar Thalassastars

  Biarritz, Biarritz , 13 rue louison bobet - Kart
   

  Eiendommen består av 122 rom. Hotell tilbyr 17 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr bilutleie. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Best Western Plus Karitza
  Frakr777Per natt

  Best Western Plus Karitzastars

  Biarritz, Biarritz , Rue guy petit 2 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 590 anmeldelser fra reisendeBasert på 590 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble totaloppusset i 2012. Det finnes totalt 77 rom på stedet. Eiendommen består av 43 enkeltrom, 34 dobbeltrom og 3 handikapvennlige rom. . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Inter Hotel Amarys Biarritz
  Frakr607Per natt

  Inter Hotel Amarys Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Rn 10 // aéroport de parme - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 319 anmeldelser fra reisendeBasert på 319 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1988. Hotell ble totaloppusset i 2011. Det finnes totalt 75 rom på stedet. Eiendommen består av 43 enkeltrom, 32 dobbeltrom og 2 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Grand Tonic Hotel Biarritz
  Frakr1.256Per natt

  Grand Tonic Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue edouard vii 58 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 437 anmeldelser fra reisendeBasert på 437 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 63 rom på stedet. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 • Le Cafe de Paris
  Frakr2.883Per natt

  Le Cafe de Parisstars

  Biarritz, Biarritz , Place bellevue 5 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 251 anmeldelser fra reisendeBasert på 251 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1930. Hotell ble oppusset i 2007. Eiendommen består av 19 rom. Eiendommen består av 5 enkeltrom, 6 dobbeltrom, 6 junior suiter og 2 suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass.

  Se mer
 • Mercure Le President Biarritz Centre
  Frakr1.520Per natt

  Mercure Le President Biarritz Centrestars

  Biarritz, Biarritz , Place georges clemenceau 18 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 561 anmeldelser fra reisendeBasert på 561 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 69 rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Best Western Kemaris
  Frakr648Per natt

  Best Western Kemarisstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue du marechal joffre 34 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 359 anmeldelser fra reisendeBasert på 359 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1920. Hotell ble totaloppusset i 2012. Hotell tilbygg 1. Eiendommen består av en hovedbygning med 4 tilbygg. Tilbygget består av 2 etasjer. Det finnes totalt 48 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 • Escale Oceania Biarritz
  Frakr856Per natt

  Escale Oceania Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue de la reine victoria 19 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 519 anmeldelser fra reisendeBasert på 519 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1980. Hotell ble totaloppusset i 2008. Det finnes totalt 44 rom på stedet. Eiendommen består av 5 enkeltrom, 33 dobbeltrom og 2 handikapvennlige rom. . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell har en aviskiosk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Det er en sykkelkjeller på området. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Hotell tilbyr sine gjester et overvåket parkeringsområde. Det er døgnbemannet sikkerhet. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Mercure Biarritz Centre Plaza
  Frakr1.892Per natt

  Mercure Biarritz Centre Plazastars

  Biarritz, Biarritz , 10 avenue edouard vii - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 453 anmeldelser fra reisendeBasert på 453 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 69 rom på stedet. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  46  Hoteller i Biarritz
Side  1  av  5
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Biarritz is a town in the French department of Atlantic Pyrenees, in the region of Aquitaine. The town is not large, and so it is easy to get around it on foot. Among the town's main attractions is the Port des Pecheurs, an attractive fishing port that is surrounded by corral reef. From here there are some excellent views of Biarritz. Another attraction is Biarritz's Petit Train (Little Train). On board you can take a pleasant trip around the town and see some interesting corners of the place and its surroundings, including some great views of the coast. This will leave you back in the centre of town, close to the museums and galleries. Recommended are the Sea Museum and the Anglican Museum, housed in the town's Anglican Church. Furthermore, the town has some lovely beaches. The main ones are Miramar, Marbella and Milady, but there are others too, and all of them are good for a variety of watersports. Biarritz is a lively, elegant town that offers much to see and do. Come and visit it!

Mest populære soner i Biarritz

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her