Hoteller i København

Finn på kart
Hoteller i København

KøbenhavnFra  kr447

Anbefalte hoteller København

 • The Square
  Frakr1.300Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2613 anmeldelser fra reisendeBasert på 2613 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Copenhagen, er dette sjarmerende hotellet optimalt for homofile. Totalt 267 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2003. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. The Square er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle de overnattende kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på dette overnattingsstedet. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til The Square. The Square tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. The Square kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Copenhagen
  Frakr1.320Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2504 anmeldelser fra reisendeBasert på 2504 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Copenhagen Star Hotel
  Frakr826Per natt

  Copenhagen Star Hotelstars

  København, København , Colbjornsensgade 13 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1104 anmeldelser fra reisendeBasert på 1104 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Se mer
 • Imperial Copenhagen
  Frakr1.351Per natt

  Imperial Copenhagenstars

  København, København , Vester farimagsgade 9 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt til kun en kort spasertur fra rådhuset i byen. I nærheten kan besøkende finne mange ulike butikker, inkludert shoppingarkaden Strøget. Den vakre Tivoli-hagen er kun noen få minutters gange unna og forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes kun 300 meter unna. København flyplass ligger 14 km fra hotellet. Etter det ble renovert inneholder dette hotellet totalt 6 etasjer med 288 rom. Spisealternativer inkluderer en hyggelig bar og en koselig restaurant. Det finnes også en garasje og en parkeringsplass for dem som ankommer med bil. De behagelige rommene har eget bad med hårføner. Flere fasiliteter inkluderer telefon, minibar/kjøleskap og safe.

  Se mer
 • Copenhagen Island
  Frakr1.164Per natt

  Copenhagen Islandstars

  København, København , Kalvebod brygge 53 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2355 anmeldelser fra reisendeBasert på 2355 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på en kunstig øy ved promenaden i havnen i København. Det er innen gangavstand fra Tivoli og handlegaten Strøget. Dette designhotellet åpnet i 2006 og består av totalt 326 rom. Det har en fantastisk utsikt over havnen. Den enestående arkitekturen og de mange luksuriøse fasilitetene gjør dette hotellet spesielt unikt. Gjestene kan oppleve de luksuriøse konferansefasilitetene på hotellet – hvor lys, glass og vann skaper et unikt miljø – med utsøkt design, moderne komfort og svært god service. Hotellet har 10 eksklusive og innovative konferanserom i ulike størrelser. Alle konferanserommene har klimaanlegg, naturlig lys og den nyeste teknologien. Hotellet tilbyr variable bookingløsninger for alle konferansefasilitetene for å dekke gjestenes behov.

  Se mer
 • Tivoli Hotel
  Frakr1.280Per natt

  Tivoli Hotelstars

  København, København , Arni magnussons gade 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3350 anmeldelser fra reisendeBasert på 3350 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Copenhagen, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Det finnes totalt 679 gjesteværelser på stedet. Tivoli Hotel gjennomgikk en renovasjon i 2015. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Tivoli Hotel tillater små kjæledyr. Reisende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Dette overnattingsstedet er miljøvennlig. Dette overnattingsstedet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Alle som bor her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Tivoli Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Copenhagen
  Frakr894Per natt

  Grand Copenhagenstars

  København, København , Vesterbrogade 9 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 51 anmeldelser fra reisendeBasert på 51 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er innen 5. 6 kilometer fra nærmeste strand. Eiendommen består av 161 soverom. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1893 og har siden blitt totalrenovert i 1998. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Grand Copenhagen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Grand Copenhagen tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er tillatt påGrand Copenhagen. Grand Copenhagen kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hostal Generator Copenhagen
  Frakr446Per natt

  Hostal Generator Copenhagenstars

  København, København , Adelgade 5-7 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2712 anmeldelser fra reisendeBasert på 2712 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger svært nær undergrunnsstasjonen Kongens Nytorv, ca. 800 meter fra hotellet. Herfra vil gjestene kunne nå sentrum av byen, der en rekke restauranter, barer og butikker kan bli funnet. De viktigste stedene for turister og av historisk interesse, som Botanisk Have, Geologisk Museum og Statens Museum for Kunst, er alle ca. 1 km unna hotellet. Nørreport jernbanestasjon, med forbindelser til alle andre tog og undergrunnslinjer, kan også nås innen en 15 minutters spasertur. Flyplassen er ca. 9 km fra hotellet.

  Se mer
 • Osterport
  Frakr798Per natt

  Osterportstars

  København, København , Oslo plads 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1124 anmeldelser fra reisendeBasert på 1124 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr1.730Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4302 anmeldelser fra reisendeBasert på 4302 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  56  Hoteller i København
Side  1  av  6
 

Destinasjonsbeskrivelse

  København er hovedstaden og største byen i Danmark. Det er et veldig rent og godt oppbevart by med vakre kanaler og broer, og ikke minst vennlige innbyggere. Københavns største turistattraksjoner er: den gamle Tivoli Fun Park, som ble inspirert av Walt Disney og holder show og spiller - det har også gode restauranter og fyrverkeri viser statuen av den lille sirenen, Amalienborg Palace, Rosenborg Palace akvariet, den botaniske hager, Carlsberg bryggeri, hvor du kan se øl blir gjort, og selv prøve noen attraktive gågaten Strøget, med sine luksuriøse butikker og restauranter Nasjonalmuseet, som er den viktigste i Skandinavia Town Vestibylen, som har en tårn som gir panoramautsikt dyrehagen og Christiania butikker. Du kan bare slappe av og nyte en kaffe og dansk kake i en av de fine kafeene. Nattelivet er veldig bra spesielt rundt Nyhavn. her er mange hoteller som passer enhver smak og lommebok. En god måte å bli kjent med byen er å sykle rundt den. Synet av cruiseskip kommer og går fra havnen er et skue å se. Besøk København, vil du ikke angre.

Interessepunkter

Mest populære soner i København

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler