Hoteller i København

Finn på kart
Hoteller i København

KøbenhavnFra  kr790

Anbefalte hoteller København

 • The Square
  Frakr3.091Per natt

  The Squarestars

  København, København , radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2339 anmeldelser fra reisendeBasert på 2339 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Det finnes totalt 267 rom på stedet. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av med en dagfersk avis fra hotellets aviskiosk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr daglige aviser. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Tivoli Hotel
  Frakr2.224Per natt

  Tivoli Hotelstars

  København, København , Arni magnussons gade 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2877 anmeldelser fra reisendeBasert på 2877 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Hotell ble totalrenovert i 2015. Det finnes totalt 679 rom på stedet. Eiendommen består av 375 dobbeltrom, 12 junior suiter, 8 suiter, 9 handikapvennlige rom. og 169 executive rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotell er rullestolvennlig. Det er en sykkelkjeller på området. Hotell tilbyr praktisk sykkelutleie. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes pikkolotjeneste. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen
  Frakr1.158Per natt

  Wakeup Copenhagenstars

  København, København , Carsten niebuhrs gade 11 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 87 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2719 anmeldelser fra reisendeBasert på 2719 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av København, i gangavstand fra Tivoli, Rådhuspladsen, byens gågater og sjøen. Sentralstasjonen er kun ti minutters gange unna. København lufthavn ligger om lag 12 kilometer fra hotellet.Dette kule, moderne og rimelige hotellet er både funksjonelt og stilfullt, og har design av Kim Utzon. Arkitekturen er vakker, og hotellet ble bygget i 2009, og har en rekke detaljer som gjør det helt unikt. Dette er et ypperlig valg for både forretningsreisende og turister som vil ha et rimelig hotell i København sentrum. Hotellet har air condition og til sammen 510 rom fordelt på tolv etasjer. Andre fasiliteter på hotellet er lobby med døgnåpen resepsjon, heis, kafé, frokostsal og parkering for dem som kommer med bil. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellets trådløse internett.Alle rom er komfortable og moderne, og har eget bad og air condition. Rommene har også flatskjerm-TV med mange kanaler, et stort skrivebord og gratis trådløst internett. Det finnes også hårføner og dobbeltseng i hvert rom. Noen av rommene har antiallergenske møbler.Frokost serveres som buffet.

  Se mer
 • Scandic Copenhagen
  Frakr2.875Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2034 anmeldelser fra reisendeBasert på 2034 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Frakr2.145Per natt

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København, København , Borgergade 9 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2361 anmeldelser fra reisendeBasert på 2361 anmeldelser fra reisende

  Enten man reiser alene, med familien eller en partner, så er dette hotellet et utmerket valg for alle som vil ha rimelig innkvartering i hjertet av København. Det er kun 20 minutters gange fra det verdensberømte citadellet Kastellet. Den minimalistiske stilen til hotelleksteriøret er bevart gjennom de forskjellige romtypene, alle er luftkondisjonert og røykfrie. Det er også synlig i den påfallende slanke lobbyen. Den har 24-timers resepsjon og et forretningssenter, hvor gjestene kan benytte datamaskiner og tilbehør helt gratis. Hver morgen serveres frokost i den koselige restauranten, som befinner seg i et innglasset atrium. Denne rolige plasseringen, som er skjermet fra det levende bylivet, er et perfekt sted for å starte en arbeidsdag eller feriedag.

  Se mer
 • Osterport
  Frakr2.290Per natt

  Osterportstars

  København, København , Oslo plads 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 55 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 866 anmeldelser fra reisendeBasert på 866 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Comfort Hotel Vesterbro
  Frakr1.998Per natt

  Comfort Hotel Vesterbrostars

  København, København , Vesterbrogade 23-29 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1029 anmeldelser fra reisendeBasert på 1029 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Tivoli og sentralstasjonen. Det er offentlig transport innen én kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 1999, og har til sammen 403 rom, hvorav 150 er dobbeltrom, fordelt på fem etasjer. Hotellet har også bar, restaurant med røykfri avdeling og air condition, parkeringsplass og garasje.De smakfullt innredete rommene har bad, hårføner, telefon, minibar, kjøleskap, air condition og safe.Gjester kan benytte seg av treningsstudioet i nærheten.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr3.354Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3794 anmeldelser fra reisendeBasert på 3794 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Scandic Sydhavnen
  Frakr12.627Per natt

  Scandic Sydhavnenstars

  København, København , sydhavns plads 15 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1002 anmeldelser fra reisendeBasert på 1002 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger om lag tre kilometer fra København sentrum, og kun 100 meter fra nærmeste offentlige transportmiddel.Dette seks etasjer høye hotellet har til sammen 391 rom, i tillegg til en bar og en restaurant med røykfri avdeling.De komfortable og smakfulle rommene har bad med hårføner, telefon.Hotellet har en badstue og et treningsstudio. Det er også en solterrasse i utendørskomplekset.

  Se mer
 • Imperial Copenhagen
  Frakr2.466Per natt

  Imperial Copenhagenstars

  København, København , Vester farimagsgade 9 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt til kun en kort spasertur fra rådhuset i byen. I nærheten kan besøkende finne mange ulike butikker, inkludert shoppingarkaden Strøget. Den vakre Tivoli-hagen er kun noen få minutters gange unna og forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes kun 300 meter unna. København flyplass ligger 14 km fra hotellet. Etter det ble renovert inneholder dette hotellet totalt 6 etasjer med 288 rom. Spisealternativer inkluderer en hyggelig bar og en koselig restaurant. Det finnes også en garasje og en parkeringsplass for dem som ankommer med bil. De behagelige rommene har eget bad med hårføner. Flere fasiliteter inkluderer telefon, minibar/kjøleskap og safe.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  35  Hoteller i København
Side  1  av  4
 

Destinasjonsbeskrivelse

  København er hovedstaden og største byen i Danmark. Det er et veldig rent og godt oppbevart by med vakre kanaler og broer, og ikke minst vennlige innbyggere. Københavns største turistattraksjoner er: den gamle Tivoli Fun Park, som ble inspirert av Walt Disney og holder show og spiller - det har også gode restauranter og fyrverkeri viser statuen av den lille sirenen, Amalienborg Palace, Rosenborg Palace akvariet, den botaniske hager, Carlsberg bryggeri, hvor du kan se øl blir gjort, og selv prøve noen attraktive gågaten Strøget, med sine luksuriøse butikker og restauranter Nasjonalmuseet, som er den viktigste i Skandinavia Town Vestibylen, som har en tårn som gir panoramautsikt dyrehagen og Christiania butikker. Du kan bare slappe av og nyte en kaffe og dansk kake i en av de fine kafeene. Nattelivet er veldig bra spesielt rundt Nyhavn. her er mange hoteller som passer enhver smak og lommebok. En god måte å bli kjent med byen er å sykle rundt den. Synet av cruiseskip kommer og går fra havnen er et skue å se. Besøk København, vil du ikke angre.

Interessepunkter

Mest populære soner i København

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler