Hoteller i København

Finn på kart
Hoteller i København

KøbenhavnFra  kr491

Anbefalte hoteller København

 • Scandic Copenhagen
  Frakr1.752Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2340 anmeldelser fra reisendeBasert på 2340 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Tivoli Hotel
  Frakr1.495Per natt

  Tivoli Hotelstars

  København, København , Arni magnussons gade 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3192 anmeldelser fra reisendeBasert på 3192 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Hotell ble totaloppusset i 2015. Det finnes totalt 679 rom på stedet. Eiendommen består av 375 dobbeltrom, 12 junior suiter, 8 suiter, 9 handikapvennlige rom. og 169 executive rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • The Square
  Frakr1.417Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2516 anmeldelser fra reisendeBasert på 2516 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Eiendommen består av 267 rom. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr daglige aviser. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Copenhagen Island
  Frakr1.369Per natt

  Copenhagen Islandstars

  København, København , Kalvebod brygge 53 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2256 anmeldelser fra reisendeBasert på 2256 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på en kunstig øy ved promenaden i havnen i København. Det er innen gangavstand fra Tivoli og handlegaten Strøget. Dette designhotellet åpnet i 2006 og består av totalt 326 rom. Det har en fantastisk utsikt over havnen. Den enestående arkitekturen og de mange luksuriøse fasilitetene gjør dette hotellet spesielt unikt. Gjestene kan oppleve de luksuriøse konferansefasilitetene på hotellet – hvor lys, glass og vann skaper et unikt miljø – med utsøkt design, moderne komfort og svært god service. Hotellet har 10 eksklusive og innovative konferanserom i ulike størrelser. Alle konferanserommene har klimaanlegg, naturlig lys og den nyeste teknologien. Hotellet tilbyr variable bookingløsninger for alle konferansefasilitetene for å dekke gjestenes behov.

  Se mer
 • Hostal Generator Copenhagen
  Frakr490Per natt

  Hostal Generator Copenhagenstars

  København, København , Adelgade 5-7 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2617 anmeldelser fra reisendeBasert på 2617 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger svært nær undergrunnsstasjonen Kongens Nytorv, ca. 800 meter fra hotellet. Herfra vil gjestene kunne nå sentrum av byen, der en rekke restauranter, barer og butikker kan bli funnet. De viktigste stedene for turister og av historisk interesse, som Botanisk Have, Geologisk Museum og Statens Museum for Kunst, er alle ca. 1 km unna hotellet. Nørreport jernbanestasjon, med forbindelser til alle andre tog og undergrunnslinjer, kan også nås innen en 15 minutters spasertur. Flyplassen er ca. 9 km fra hotellet.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr1.901Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4069 anmeldelser fra reisendeBasert på 4069 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Imperial Copenhagen
  Frakr1.383Per natt

  Imperial Copenhagenstars

  København, København , Vester farimagsgade 9 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt til kun en kort spasertur fra rådhuset i byen. I nærheten kan besøkende finne mange ulike butikker, inkludert shoppingarkaden Strøget. Den vakre Tivoli-hagen er kun noen få minutters gange unna og forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes kun 300 meter unna. København flyplass ligger 14 km fra hotellet. Etter det ble renovert inneholder dette hotellet totalt 6 etasjer med 288 rom. Spisealternativer inkluderer en hyggelig bar og en koselig restaurant. Det finnes også en garasje og en parkeringsplass for dem som ankommer med bil. De behagelige rommene har eget bad med hårføner. Flere fasiliteter inkluderer telefon, minibar/kjøleskap og safe.

  Se mer
 • Scandic Palace Copenhagen
  Frakr1.780Per natt

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København, København , Raadhuspladsen 57 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2224 anmeldelser fra reisendeBasert på 2224 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en glimrende beliggenhet i hjertet av København. Hotellet ligger på den historiske Rådhusplassen i kort avstand fra byens hovedattraksjoner. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra Tivoli og Københavns populære handlegate Strøget. Hotellet ligger praktisk til kun 15 minutters kjøring fra København flyplass. Dette flotte hotellet kan dateres tilbake til det tidlige 1900-tallet og kombinerer klassisk eleganse og moderne stil på en vakker måte. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Rommene er innredet i moderne skandinavisk design og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene inviteres til å nyte utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Osterport
  Frakr732Per natt

  Osterportstars

  København, København , Oslo plads 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 56 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1052 anmeldelser fra reisendeBasert på 1052 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Copenhagen Star Hotel
  Frakr1.052Per natt

  Copenhagen Star Hotelstars

  København, København , Colbjornsensgade 13 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1042 anmeldelser fra reisendeBasert på 1042 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  50  Hoteller i København
Side  1  av  5
 

Destinasjonsbeskrivelse

  København er hovedstaden og største byen i Danmark. Det er et veldig rent og godt oppbevart by med vakre kanaler og broer, og ikke minst vennlige innbyggere. Københavns største turistattraksjoner er: den gamle Tivoli Fun Park, som ble inspirert av Walt Disney og holder show og spiller - det har også gode restauranter og fyrverkeri viser statuen av den lille sirenen, Amalienborg Palace, Rosenborg Palace akvariet, den botaniske hager, Carlsberg bryggeri, hvor du kan se øl blir gjort, og selv prøve noen attraktive gågaten Strøget, med sine luksuriøse butikker og restauranter Nasjonalmuseet, som er den viktigste i Skandinavia Town Vestibylen, som har en tårn som gir panoramautsikt dyrehagen og Christiania butikker. Du kan bare slappe av og nyte en kaffe og dansk kake i en av de fine kafeene. Nattelivet er veldig bra spesielt rundt Nyhavn. her er mange hoteller som passer enhver smak og lommebok. En god måte å bli kjent med byen er å sykle rundt den. Synet av cruiseskip kommer og går fra havnen er et skue å se. Besøk København, vil du ikke angre.

Interessepunkter

Mest populære soner i København

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler