Hoteller i København

Finn på kart
Hoteller i København

KøbenhavnFra  kr161

Anbefalte hoteller København

 • Tivoli Hotel
  Frakr1.440Per natt

  Tivoli Hotelstars

  København, København , Arni magnussons gade 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3262 anmeldelser fra reisendeBasert på 3262 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Copenhagen. Eiendommen består av totalt 679 koselige soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2015. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Tivoli Hotel er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Fellesområdene påTivoli Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette dyrevennlige overnattingsstedet tillater kjæledyr inntil 5 kg. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Denne eiendommen følger bærekraftige retningslinjer. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. og Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Copenhagen
  Frakr1.369Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2416 anmeldelser fra reisendeBasert på 2416 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Imperial Copenhagen
  Frakr1.269Per natt

  Imperial Copenhagenstars

  København, København , Vester farimagsgade 9 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt til kun en kort spasertur fra rådhuset i byen. I nærheten kan besøkende finne mange ulike butikker, inkludert shoppingarkaden Strøget. Den vakre Tivoli-hagen er kun noen få minutters gange unna og forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes kun 300 meter unna. København flyplass ligger 14 km fra hotellet. Etter det ble renovert inneholder dette hotellet totalt 6 etasjer med 288 rom. Spisealternativer inkluderer en hyggelig bar og en koselig restaurant. Det finnes også en garasje og en parkeringsplass for dem som ankommer med bil. De behagelige rommene har eget bad med hårføner. Flere fasiliteter inkluderer telefon, minibar/kjøleskap og safe.

  Se mer
 • Copenhagen Island
  Frakr1.300Per natt

  Copenhagen Islandstars

  København, København , Kalvebod brygge 53 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2301 anmeldelser fra reisendeBasert på 2301 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på en kunstig øy ved promenaden i havnen i København. Det er innen gangavstand fra Tivoli og handlegaten Strøget. Dette designhotellet åpnet i 2006 og består av totalt 326 rom. Det har en fantastisk utsikt over havnen. Den enestående arkitekturen og de mange luksuriøse fasilitetene gjør dette hotellet spesielt unikt. Gjestene kan oppleve de luksuriøse konferansefasilitetene på hotellet – hvor lys, glass og vann skaper et unikt miljø – med utsøkt design, moderne komfort og svært god service. Hotellet har 10 eksklusive og innovative konferanserom i ulike størrelser. Alle konferanserommene har klimaanlegg, naturlig lys og den nyeste teknologien. Hotellet tilbyr variable bookingløsninger for alle konferansefasilitetene for å dekke gjestenes behov.

  Se mer
 • Copenhagen Strand
  Frakr1.308Per natt

  Copenhagen Strandstars

  København, København , havnegade 37 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1489 anmeldelser fra reisendeBasert på 1489 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet ved havnen i København, i nærheten av populære Nyhavn og handlegaten Strøget. Shoppingsteder, barer, puber, nattklubber og offentlig transport finnes om lag 100 meter fra hotellet.Dette byhotellet har 174 rom (48 enkeltrom og 126 dobbeltrom), fordelt på seks etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heiser, valutavekslingsskranke, garderobe, parkeringsplass og internettilgang. Hotellet har også en lekker restaurant, og tilbyr klesvask.Rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, radio, minibar, sentralfyring og sitteområde. Alle rom har vegg-til-vegg-teppe.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr1.282Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4132 anmeldelser fra reisendeBasert på 4132 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • The Square
  Frakr1.159Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2560 anmeldelser fra reisendeBasert på 2560 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Copenhagen, og er perfekt for homofile. The Square består av totalt 267 gjesteværelser. The Square ble konstruert i 2003. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. The Square er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette hotellet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Copenhagen Star Hotel
  Frakr955Per natt

  Copenhagen Star Hotelstars

  København, København , Colbjornsensgade 13 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1064 anmeldelser fra reisendeBasert på 1064 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Se mer
 • Osterport
  Frakr233Per natt

  Osterportstars

  København, København , Oslo plads 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1099 anmeldelser fra reisendeBasert på 1099 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • First Hotel Twentyseven
  Frakr368Per natt

  First Hotel Twentysevenstars

  København, København , Longangstraede 27 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2245 anmeldelser fra reisendeBasert på 2245 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ble bygget i 1920 og totalrenovert i 2000, og har 202 rom (95 enkeltrom, 76 dobbeltrom og 1 suite) fordelt på fire etasjer. Hotellet har en bar, lobby, frokostsal og trådløst internett (gratis). Parkeringsplass og garasje er også tilgjengelig.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  47  Hoteller i København
Side  1  av  5
 

Destinasjonsbeskrivelse

  København er hovedstaden og største byen i Danmark. Det er et veldig rent og godt oppbevart by med vakre kanaler og broer, og ikke minst vennlige innbyggere. Københavns største turistattraksjoner er: den gamle Tivoli Fun Park, som ble inspirert av Walt Disney og holder show og spiller - det har også gode restauranter og fyrverkeri viser statuen av den lille sirenen, Amalienborg Palace, Rosenborg Palace akvariet, den botaniske hager, Carlsberg bryggeri, hvor du kan se øl blir gjort, og selv prøve noen attraktive gågaten Strøget, med sine luksuriøse butikker og restauranter Nasjonalmuseet, som er den viktigste i Skandinavia Town Vestibylen, som har en tårn som gir panoramautsikt dyrehagen og Christiania butikker. Du kan bare slappe av og nyte en kaffe og dansk kake i en av de fine kafeene. Nattelivet er veldig bra spesielt rundt Nyhavn. her er mange hoteller som passer enhver smak og lommebok. En god måte å bli kjent med byen er å sykle rundt den. Synet av cruiseskip kommer og går fra havnen er et skue å se. Besøk København, vil du ikke angre.

Interessepunkter

Mest populære soner i København

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler