Hoteller i København

Finn på kart
Hoteller i København

KøbenhavnFra  kr706

Anbefalte hoteller København

 • The Square
  Frakr2.612Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2392 anmeldelser fra reisendeBasert på 2392 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2003. Eiendommen består av 267 rom. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell tilbyr barnepassing ved etterspørsel. Hotell tilbyr daglige aviser. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Tivoli Hotel
  Frakr2.500Per natt

  Tivoli Hotelstars

  København, København , Arni magnussons gade 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2970 anmeldelser fra reisendeBasert på 2970 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Hotell ble totaloppusset i 2015. Det finnes totalt 679 rom på stedet. Eiendommen består av 375 dobbeltrom, 12 junior suiter, 8 suiter, 9 handikapvennlige rom. og 169 executive rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjestene kan oppbevare sykler i hotellets sykkelkjeller. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Hotell har pikkolo.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen
  Frakr1.302Per natt

  Wakeup Copenhagenstars

  København, København , Carsten niebuhrs gade 11 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 90 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2777 anmeldelser fra reisendeBasert på 2777 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av København, i gangavstand fra Tivoli, Rådhuspladsen, byens gågater og sjøen. Sentralstasjonen er kun ti minutters gange unna. København lufthavn ligger om lag 12 kilometer fra hotellet.Dette kule, moderne og rimelige hotellet er både funksjonelt og stilfullt, og har design av Kim Utzon. Arkitekturen er vakker, og hotellet ble bygget i 2009, og har en rekke detaljer som gjør det helt unikt. Dette er et ypperlig valg for både forretningsreisende og turister som vil ha et rimelig hotell i København sentrum. Hotellet har air condition og til sammen 510 rom fordelt på tolv etasjer. Andre fasiliteter på hotellet er lobby med døgnåpen resepsjon, heis, kafé, frokostsal og parkering for dem som kommer med bil. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av hotellets trådløse internett.Alle rom er komfortable og moderne, og har eget bad og air condition. Rommene har også flatskjerm-TV med mange kanaler, et stort skrivebord og gratis trådløst internett. Det finnes også hårføner og dobbeltseng i hvert rom. Noen av rommene har antiallergenske møbler.Frokost serveres som buffet.

  Se mer
 • Scandic Copenhagen
  Frakr2.355Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2116 anmeldelser fra reisendeBasert på 2116 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Frakr1.546Per natt

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København, København , Borgergade 9 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2449 anmeldelser fra reisendeBasert på 2449 anmeldelser fra reisende

  Enten man reiser alene, med familien eller en partner, så er dette hotellet et utmerket valg for alle som vil ha rimelig innkvartering i hjertet av København. Det er kun 20 minutters gange fra det verdensberømte citadellet Kastellet. Den minimalistiske stilen til hotelleksteriøret er bevart gjennom de forskjellige romtypene, alle er luftkondisjonert og røykfrie. Det er også synlig i den påfallende slanke lobbyen. Den har 24-timers resepsjon og et forretningssenter, hvor gjestene kan benytte datamaskiner og tilbehør helt gratis. Hver morgen serveres frokost i den koselige restauranten, som befinner seg i et innglasset atrium. Denne rolige plasseringen, som er skjermet fra det levende bylivet, er et perfekt sted for å starte en arbeidsdag eller feriedag.

  Se mer
 • Osterport
  Frakr2.369Per natt

  Osterportstars

  København, København , Oslo plads 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 55 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 925 anmeldelser fra reisendeBasert på 925 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Comfort Hotel Vesterbro
  Frakr1.649Per natt

  Comfort Hotel Vesterbrostars

  København, København , Vesterbrogade 23-29 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1092 anmeldelser fra reisendeBasert på 1092 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Tivoli og sentralstasjonen. Det er offentlig transport innen én kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 1999, og har til sammen 403 rom, hvorav 150 er dobbeltrom, fordelt på fem etasjer. Hotellet har også bar, restaurant med røykfri avdeling og air condition, parkeringsplass og garasje.De smakfullt innredete rommene har bad, hårføner, telefon, minibar, kjøleskap, air condition og safe.Gjester kan benytte seg av treningsstudioet i nærheten.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr2.350Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3882 anmeldelser fra reisendeBasert på 3882 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Scandic Sydhavnen
  Frakr2.218Per natt

  Scandic Sydhavnenstars

  København, København , sydhavns plads 15 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1041 anmeldelser fra reisendeBasert på 1041 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger om lag tre kilometer fra København sentrum, og kun 100 meter fra nærmeste offentlige transportmiddel.Dette seks etasjer høye hotellet har til sammen 391 rom, i tillegg til en bar og en restaurant med røykfri avdeling.De komfortable og smakfulle rommene har bad med hårføner, telefon.Hotellet har en badstue og et treningsstudio. Det er også en solterrasse i utendørskomplekset.

  Se mer
 • Imperial Copenhagen
  Frakr1.844Per natt

  Imperial Copenhagenstars

  København, København , Vester farimagsgade 9 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt til kun en kort spasertur fra rådhuset i byen. I nærheten kan besøkende finne mange ulike butikker, inkludert shoppingarkaden Strøget. Den vakre Tivoli-hagen er kun noen få minutters gange unna og forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes kun 300 meter unna. København flyplass ligger 14 km fra hotellet. Etter det ble renovert inneholder dette hotellet totalt 6 etasjer med 288 rom. Spisealternativer inkluderer en hyggelig bar og en koselig restaurant. Det finnes også en garasje og en parkeringsplass for dem som ankommer med bil. De behagelige rommene har eget bad med hårføner. Flere fasiliteter inkluderer telefon, minibar/kjøleskap og safe.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  48  Hoteller i København
Side  1  av  5
 

Destinasjonsbeskrivelse

  København er hovedstaden og største byen i Danmark. Det er et veldig rent og godt oppbevart by med vakre kanaler og broer, og ikke minst vennlige innbyggere. Københavns største turistattraksjoner er: den gamle Tivoli Fun Park, som ble inspirert av Walt Disney og holder show og spiller - det har også gode restauranter og fyrverkeri viser statuen av den lille sirenen, Amalienborg Palace, Rosenborg Palace akvariet, den botaniske hager, Carlsberg bryggeri, hvor du kan se øl blir gjort, og selv prøve noen attraktive gågaten Strøget, med sine luksuriøse butikker og restauranter Nasjonalmuseet, som er den viktigste i Skandinavia Town Vestibylen, som har en tårn som gir panoramautsikt dyrehagen og Christiania butikker. Du kan bare slappe av og nyte en kaffe og dansk kake i en av de fine kafeene. Nattelivet er veldig bra spesielt rundt Nyhavn. her er mange hoteller som passer enhver smak og lommebok. En god måte å bli kjent med byen er å sykle rundt den. Synet av cruiseskip kommer og går fra havnen er et skue å se. Besøk København, vil du ikke angre.

Interessepunkter

Mest populære soner i København

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler