Hoteller i Varadero

Finn på kart
Hoteller i Varadero

VaraderoFra  kr208

Anbefalte hoteller Varadero

 • Brisas del Caribe All Inclusive
  Frakr810Per natt

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3847 anmeldelser fra reisendeBasert på 3847 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1994. Hotell ble oppusset i 2005. Eiendommen består av 444 rom. Eiendommen består av 437 dobbeltrom, 3 junior suiter og 4 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • IBEROSTAR Tainos All Inclusive
  Frakr1.342Per natt

  IBEROSTAR Tainos All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Ctra. las morlas km. 12.5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4014 anmeldelser fra reisendeBasert på 4014 anmeldelser fra reisende

  Familievennlige Iberostar Tainos All-Inclusive ligger på Kubas nordlige kyst med Mexicogolfens turkise vann og Varaderos 22 kilometer lange sandstrand som nærmeste nabo. Noen få skritt unna finner man Bahía de Cardenas. Varadero by ligger omkring 18 kilometer fra hotellet, mens byen Matanzas er 54 kilometer unna. Dette behagelige hotellet er bygget som en karibisk landsby omringet av tropisk vegetasjon. Barn kommer til å elske juniorklubben, mens foreldrene setter pris på wellnessenteret med sauna og massasje. Et bredt utvalg sportsfasiliteter tiltrekker også den aktivt ferierende, flere restauranter serverer lekre retter med tradisjonell kubanskkreolsk mat. Dette er et ideelt hotell for par og barnefamilier.

  Se mer
 • IBEROSTAR Laguna Azul All Inclusive
  Frakr1.204Per natt

  IBEROSTAR Laguna Azul All Inclusivestars

  Punta Hicacos, Varadero , Autopista sur, km 18 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6818 anmeldelser fra reisendeBasert på 6818 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2009. Det finnes totalt 814 rom på stedet. Eiendommen består av 24 junior suiter og 8 handikapvennlige rom. . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Det ligger et praktisk minimarked på hotellområdet hvor man kan kjøpe nødvendigheter som snacks eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotell tilbyr sykkelutleie. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • IBEROSTAR Varadero All Inclusive
  Frakr2.105Per natt

  IBEROSTAR Varadero All Inclusivestars

  Punta Frances, Varadero , Punta francés - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 2004. Hotell har et tilbygg. Eiendommen har 1 tilbygg. Eiendommen er bygget med ett hovedplan. Det finnes totalt 386 rom på stedet. Eiendommen består av 324 dobbeltrom, 60 junior suiter, 2 suiter og 4 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym.

  Se mer
 • Bella Costa
  Frakr753Per natt

  Bella Costastars

  Varadero, Varadero , Av. las americas km. 31.5 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2568 anmeldelser fra reisendeBasert på 2568 anmeldelser fra reisende

  Eiendommen består av 396 rom. Eiendommen består av 293 dobbeltrom, 90 junior suiter og 13 suiter. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Ocean Varadero El Patriarca
  Frakr1.377Per natt

  Ocean Varadero El Patriarcastars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 18 punta hicacos - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3532 anmeldelser fra reisendeBasert på 3532 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2012. Eiendommen ligger på ett hovedplan. Eiendommen består av 420 rom. Eiendommen består av 420 enkeltrom, 420 dobbeltrom, 48 junior suiter, 24 suiter og 4 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte det praktiske minimarkedet til små innkjøp eller glemte tannbørster. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • ROC Barlovento All Inclusive
  Frakr789Per natt

  ROC Barlovento All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra e/ 9 y 12, varadero - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1992. Hotell ble totaloppusset i 1998. Det finnes totalt 272 rom på stedet. Eiendommen består av 239 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Eiendommen er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • Blau Marina Varadero Resort
  Frakr1.071Per natt

  Blau Marina Varadero Resortstars

  Varadero, Varadero , Autopista sur final punta hicacos varadero - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2332 anmeldelser fra reisendeBasert på 2332 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en misunnelsesverdig beliggenhet i det populære turistområdet Varadero. Hotellet ligger i nærheten av stranden og ovenfor den mest prominente sportshavnen på Cuba, nemlig Gaviota-havnen. Hotellet ligger i nærheten av den naturlige skjønnheten og overdådigheten til Varadero naturpark. Dette sjarmerende strandhotellet har en vakker, arkitektonisk stil og tar imot sine gjester med løfte om et minneverdig opphold. Hotellet inneholder smakfullt innredete gjesterom som tilbyr fredelige omgivelser hvor man kan slappe av og roe ned. Gjestene kan bruke de eksemplariske spise-, fritids- og underholdningsfasilitetene som dette fantastiske hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Gran Caribe Sunbeach
  Frakr739Per natt

  Gran Caribe Sunbeachstars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra 17 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 70 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 822 anmeldelser fra reisendeBasert på 822 anmeldelser fra reisende

  Komfortable BelleVue Sunbeach ligger fantastisk til, bare et steinkast unna en flott sandstrand og med strålende utsikt over bassengområdet og det turkise havet. Her finnes en deilig restaurant og et innbydende bassengområde. Sentrum av feriebyen Varadero ligger i gåavstand, mens det er 20 kilometer til den internasjonale lufthavnen.

  Se mer
 • ROC Arenas Doradas All Inclusive
  Frakr947Per natt

  ROC Arenas Doradas All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Autopista km. 17 varadero-matanzas - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2942 anmeldelser fra reisendeBasert på 2942 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 316 rom på stedet. Hotell tilbyr 24 suiter for dem som ønsker et luksuriøst opphold. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Hotell tilbyr en egen butikk for gjestenes bekvemmelighet. Gjestene kan slappe av i den vakre hagen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  47  Hoteller i Varadero
Side  1  av  5
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Varadero er en kubansk by som ligger på Hicacos halvøya. Hovedattraksjonen i Varadero er sine strender, som går langs 22 kilometer av halvøya. De har fin hvit sand, krystallklart vann og en varm bris. De har også grotter og huler som kan lett nås. Stedet tilbyr perfekte forhold for dykking, fiske og gjør alle typer vannaktiviteter. Bortsett fra den tradisjonelle sol og strand alternativ, det er også et amfiteater som er vert for mange internasjonale arrangementer og Plaza América Convention Center, noe som styrker Varaderos potensiale som reisemål for kongresser. Varadero tilbyr ulike tjenester og fasiliteter, som restauranter i nærheten av sand med fantastisk utsikt over havet, slik at besøkende nyte oppholdet til mest. Hvis du ønsker å nyte den karibiske klimaet, fred og noen flotte strender, så er Varadero målet for deg!

Interessepunkter

Mest populære soner i Varadero

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler