Hoteller i Varadero

Finn på kart
Hoteller i Varadero

VaraderoFra  kr211

Anbefalte hoteller Varadero

 • Memories Varadero Beach Resort
  Frakr895Per natt

  Memories Varadero Beach Resortstars

  Varadero, Varadero , Autopista su km 18.5 parque natural punta hicacos km 18.5 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Varadero, er et godt alternativ for familier. Totalt 1035 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2007. Overnattingsstedet tilbyr internettforbindelse til alle sine gjester. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Memories Varadero Beach Resort. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. , Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. , De som velger å overnatte her kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. , Et stort utvalg innen- og utendørsaktiviteter finnes tilgjengelig på dette overnattingsstedet. og Gjester behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På hotellet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Memories Varadero Beach Resort kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Be Live Las Morlas All Inclusive
  Frakr1.001Per natt

  Be Live Las Morlas All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Av. las américas (reparto de la torre) s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1692 anmeldelser fra reisendeBasert på 1692 anmeldelser fra reisende

  Denne fantastiske resorten i strandkanten med sine tropiske hager, hvite sand og krystallklare, turkise vann i Det karibiske hav er det perfekte stedet for å oppfylle drømmen om å oppholde seg i paradis. Den berømte byen Varadero er kun 1 km unna, den internasjonale flyplassen kan nås i løpet av en svært kort kjøretur. Hotellet inneholder 143 rom, 24-timers resepsjon, internettkafé, TV-rom, 2 restauranter, 3 barer, basseng med barneseksjon, treningssenter, velvære, sportsfasiliteter (spesielt vannsport) og medisinsk hjelp.

  Se mer
 • Royalton Hicacos Resort & Spa
  Frakr2.449Per natt

  Royalton Hicacos Resort & Spastars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4512 anmeldelser fra reisendeBasert på 4512 anmeldelser fra reisende

  Dette all inclusive-hotellet ligger i Matanzas og har en fantastisk beliggenhet langs Varadero-stranden. Varadero sentrum ligger 10 minutters kjøring unna, mens det til den internasjonale lufthavnen i Havanna tar ca. 90 minutter. Hotellet imponerer sine gjester med fabelaktig service og en tiltalende atmosfære. Det består av 404 suiter og en lobby, safe og valutaveksling. Ytterligere fasiliteter inkluderer konferansemuligheter og spennende spisesteder. Suitene har en skjønn hageutsikt og det tilbys naturligvis room service. Alle har satellitt-/kabel-TV, king size-seng og balkong eller terrasse. Av fritidsfasiliteter er det verdt å nevne tre utendørsbasseng, spa-avdeling og ulike sportsmuligheter.

  Se mer
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  Frakr843Per natt

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3959 anmeldelser fra reisendeBasert på 3959 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero, og er spesielt utformet for familier. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger ved stranden. Hotellet består av totalt 444 rom. Dette hotellet ble restaurert i 2005. Alle som bor her kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. , Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på overnattingsstedet kan de som velger å overnatte her forvente seg et morsomt opphold. , Alle de overnattende kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. og Brisas del Caribe All Inclusive tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusive
  Frakr1.421Per natt

  Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Avenida 1era entre calle 60 y 64 0 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1344 anmeldelser fra reisendeBasert på 1344 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger på Varadero-halvøya og tilbyr gjestene fantastiske, hvite sandstrender som strekker seg 20 km langs kystlinjen. Som ideelt for en avslappende strandferie eller en eventyrlig sightseeing-tur vil dette hotellet ikke skuffe. Det er rundt 18 km til Varadero internasjonale flyplass, og Havana er rundt to timer unna. Med sine rolige omgivelser i nærheten av sentrum av Varadero, vil gjester ved dette hotellet befinne seg i kort avstand fra et utvalg av butikker og restauranter. Gjestene kan høre på tradisjonell, kubansk musikk og oppdage de mange markedene som tilbys rundt om i byen. Hotellet strekker seg over tre bygninger og tilfredsstiller behovene og forventningene til enhver type gjest. Det finnes en hageterrasse for gjester som ønsker å kose seg med avslapning. Hotellet har tre barer og utallige restauranter som tilbyr internasjonal, lokal og grillet mat.

  Se mer
 • Be Live Experience Varadero
  Frakr903Per natt

  Be Live Experience Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las américas, reparto la torre, varadero - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2189 anmeldelser fra reisendeBasert på 2189 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Varadero. Stedet teller totalt 365 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet ble oppusset i 2005. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Be Live Experience Varadero tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Be Live Experience Varadero ønsker ikke kjæledyr velkommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Grand Memories Varadero
  Frakr1.234Per natt

  Grand Memories VaraderostarsGreenProgram Icon

  Varadero, Varadero , Lg varadero . - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2296 anmeldelser fra reisendeBasert på 2296 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Varadero. Totalt 1110 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Grand Memories Varadero tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på Grand Memories Varadero. Dette overnattingsstedet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Kunder vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. og Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette overnattingsstedet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt.

  Se mer
 • Ocean Vista Azul
  Frakr2.066Per natt

  Ocean Vista Azulstars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 11 11 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1723 anmeldelser fra reisendeBasert på 1723 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Varadero. Beliggende innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra viktige underholdningssteder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 800 meter fra innkvarteringen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Det finnes totalt 470 soverom på Ocean Vista Azul. Ocean Vista Azul tilbyr internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Ocean Vista Azul tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Denne handicapvennlige eiendommen inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Ocean Vista Azul. , På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. og Det varierte underholdningsprogrammet på Ocean Vista Azul gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Ocean Vista Azul kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Palma Real
  Frakr1.048Per natt

  Hotel Palma Realstars

  Varadero, Varadero , Avda 2 y calle 64 - - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2759 anmeldelser fra reisendeBasert på 2759 anmeldelser fra reisende

  BelleVue Palma Real All Inclusive er et flott hotell som ligger midt i hjertet av Varadero, svært nær det livlige shoppingområdet og spennende utelivet. Gjestene vil kunne spasere til stranden, siden den er bare 250 meter fra hotellet. Park Josone er 500 m unna, og byen Matanzas ligger bare 32 km fra hotellet. Dette elegante hotellet har velutstyrte rom og er inspirert av den rene kubanske stilen, kombinert med en tilkallingstjeneste som gir deg mest mulig ut av ferien.

  Se mer
 • Gran Caribe Sunbeach
  Frakr832Per natt

  Gran Caribe Sunbeachstars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra 17 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 70 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 840 anmeldelser fra reisendeBasert på 840 anmeldelser fra reisende

  Komfortable BelleVue Sunbeach ligger fantastisk til, bare et steinkast unna en flott sandstrand og med strålende utsikt over bassengområdet og det turkise havet. Her finnes en deilig restaurant og et innbydende bassengområde. Sentrum av feriebyen Varadero ligger i gåavstand, mens det er 20 kilometer til den internasjonale lufthavnen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  40  Hoteller i Varadero
Side  1  av  4
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Varadero er en kubansk by som ligger på Hicacos halvøya. Hovedattraksjonen i Varadero er sine strender, som går langs 22 kilometer av halvøya. De har fin hvit sand, krystallklart vann og en varm bris. De har også grotter og huler som kan lett nås. Stedet tilbyr perfekte forhold for dykking, fiske og gjør alle typer vannaktiviteter. Bortsett fra den tradisjonelle sol og strand alternativ, det er også et amfiteater som er vert for mange internasjonale arrangementer og Plaza América Convention Center, noe som styrker Varaderos potensiale som reisemål for kongresser. Varadero tilbyr ulike tjenester og fasiliteter, som restauranter i nærheten av sand med fantastisk utsikt over havet, slik at besøkende nyte oppholdet til mest. Hvis du ønsker å nyte den karibiske klimaet, fred og noen flotte strender, så er Varadero målet for deg!

Interessepunkter

Mest populære soner i Varadero

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler