Hoteller i Havana

Finn på kart
Hoteller i Havana

HavanaFra  kr379

Anbefalte hoteller Havana

 • IBEROSTAR Parque Central
  Frakr3.754Per natt

  IBEROSTAR Parque Centralstars

  Gamle Havana, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6653 anmeldelser fra reisendeBasert på 6653 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Havana, med nærhet til turiststedene i hovedstaden, med musikk og de beste attraksjonene og populære destinasjoner som Bar Floridita og La Bodeguita del Medio. Hotellet har en fortryllende utsikt over glassbygningene i Havana, deriblant Capitol Building, the Great Theatre of Havana, og Fine Arts Museum. Gjestene kan også nyte den mest spektakulære utsikten fra hotellets uberørte svømmebasseng på taket.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr1.045Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Calle ignacio agramante 267 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1263 anmeldelser fra reisendeBasert på 1263 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Frakr1.433Per natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 69 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5319 anmeldelser fra reisendeBasert på 5319 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun få meter fra nærmeste strand i sentrum av Havana. Det er rundt 7 km til Plaza de la Revolución, mens gamlebyen og kongressenteret er rundt 8 km fra hotellet. Alle de store turistattraksjonene er lett tilgjengelige. Med tanke på sine historiske og patrimoniske verdier, ble det erklært et nasjonalt monument i republikken Cuba i 1998. Fasiliteter som tilbys inkluderer safe, disk for valutaveksling og internettilgang. I tillegg inkluderer fasilitetene rom- og vaskeritjeneste samt konferansefasiliteter. Hvert av de luftkondisjonerte rommene tilbyr utsikt over havet eller hagen. Alle innkvarteringsenheter er fullt utstyrte som standard og inkluderer satellitt-TV, minibar og safe. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, badstue og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Frakr1.467Per natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Prado 408 esq. neptuno 408 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1228 anmeldelser fra reisendeBasert på 1228 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1886. Hotell gjennomgikk renovering i 2001. Det finnes totalt 63 rom på stedet. Eiendommen består av 63 dobbeltrom, 9 junior suiter, 1 handikapvennlig rom og 4 trippelrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Frakr836Per natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia, 156 entre animas y virtudes - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 72 anmeldelser fra reisendeBasert på 72 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1910. Hotell ble oppusset i 2016. Hotell har et tilbygg. Eiendommen har 2 tilbygg. Tilbygget består av 2 etasjer. Eiendommen består av 18 rom. Eiendommen består av 2 enkeltrom, 12 dobbeltrom, 2 leiligheter, 2 trippelrom, 2 firemannsrom og 2 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei.

  Se mer
 • Sercotel Caribbean
  Frakr645Per natt

  Sercotel Caribbeanstars

  Gamle Havana, Havana , Prado e/ colon y refugio 164 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 175 anmeldelser fra reisendeBasert på 175 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1953. Det finnes totalt 38 rom på stedet. Eiendommen består av 38 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet.

  Se mer
 • Park View Boutique
  Frakr1.225Per natt

  Park View Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle colón esquina a morro s/n - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 53 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 420 anmeldelser fra reisendeBasert på 420 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i kort avstand fra den travle Paseo del Prado, en av de mest berømte gatene i hovedstaden. Turistattraksjoner og viktige steder kan lett nås. Dette historiske hotellet ble renovert i 2002. Det består av totalt 55 rom. Rommene er utsøkt innredete slik at gjestene kan slappe av etter en lang dag. Det luftkondisjonerte hotellet tilbyr en lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe og garderobe. Flere fasiliteter inkluderer en restaurant med stoler for barn og en lobbybar. Gjestene kan smake på deilige retter fra kubansk og internasjonale kjøkken samt forfriskende cocktails som restauranten "Prado" i 7.etasje serverer. Det er også mulig å benytte den offentlige internettilkoblingen. Rommene er alle fullt utstyrte som standard. Luftkondisjoneringen justeres sentralt. Amerikansk frokost serveres om morgenen.

  Se mer
 • Conde de Villanueva Havana
  Frakr1.756Per natt

  Conde de Villanueva Havanastars

  Gamle Havana, Havana , C. mercaderes esquina a lamparilla, habana vieja 202 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 215 anmeldelser fra reisendeBasert på 215 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1999. Hotell gjennomgikk renovering i 2004. Eiendommen består av 9 rom. Eiendommen består av 9 dobbeltrom, 2 junior suiter og 1 suite. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er en sykkelkjeller på området. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Frakr941Per natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Ave. 1ra entre 44 y 46 4404 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 652 anmeldelser fra reisendeBasert på 652 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Havanas Miramar-distrikt er dette hotellet plassert i vakre omgivelser, rett ved havet og kun 20 km fra Havana internasjonale flyplass. Boligenheten inneholder totalt 44 rom, hvorav 40 av dem har dør mellom seg. I tillegg har gjestene tilgang til en rekke fasiliteter som internettilgang og konferansefasiliteter samt parkering på stedet for dem som ankommer med bil. Gjestene kan også prøve kulinariske retter hver kveld i restauranten, med et utvalg av retter fra ulike land som endres hver dag. Den romslige innkvarteringen inneholder et fullt utstyrt, privat bad og enten terrasse eller balkong. Luftkondisjoneringen kan justeres individuelt og er standard i alle boenheter.

  Se mer
 • Gran Caribe Complejo Vedado
  Frakr614Per natt

  Gran Caribe Complejo Vedadostars

  Havana, Havana , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1952. Hotell ble totalrenovert i 2000. Eiendommen består av 138 rom. Eiendommen består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Ved sykdom finnes medisinsk hjelp tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  59  Hoteller i Havana
Side  1  av  6
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Havana, eller La Villa de San Cristóbal de La Habana å gi den sin fulle spanske navnet, er hovedstaden i Republikken Cuba. Hvis det du leter etter er den ekte smaken av Karibia, er Havana stedet for deg, en som er kjent verden over for sin musikk, sin mat og dets folk. Arkitekturen i byen er koloni, og noen av sine mest kjente områdene er La Habana Vieja, Vedado og Miramar. De østlige strendene er kjent for sin skjønnhet og er svært populær blant folk som ønsker å dykke og øve annen vannsport der. Havannas natteliv er virkelig noe som må oppleves, full av utallige rytmer, alt fra salsa til jazz, mens sine restauranter tilbyr typiske lokale retter og dens nattklubber lover endeløs moro. Dette er bare noen av de mange underholdende ting å gjøre i Havana. Alle smaken av Karibia i én by, kunsten og kulturen i en fantastisk folk ... det er så mye å oppdage i Havana!

Interessepunkter

Mest populære soner i Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler