Hoteller i Havana

Finn på kart
Hoteller i Havana

HavanaFra  kr363

Anbefalte hoteller Havana

 • IBEROSTAR Parque Central
  Frakr2.029Per natt

  IBEROSTAR Parque Centralstars

  Gamle Havana, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7012 anmeldelser fra reisendeBasert på 7012 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Havana, med nærhet til turiststedene i hovedstaden, med musikk og de beste attraksjonene og populære destinasjoner som Bar Floridita og La Bodeguita del Medio. Hotellet har en fortryllende utsikt over glassbygningene i Havana, deriblant Capitol Building, the Great Theatre of Havana, og Fine Arts Museum. Gjestene kan også nyte den mest spektakulære utsikten fra hotellets uberørte svømmebasseng på taket.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Frakr1.239Per natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 82 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5664 anmeldelser fra reisendeBasert på 5664 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun få meter fra nærmeste strand i sentrum av Havana. Det er rundt 7 km til Plaza de la Revolución, mens gamlebyen og kongressenteret er rundt 8 km fra hotellet. Alle de store turistattraksjonene er lett tilgjengelige. Med tanke på sine historiske og patrimoniske verdier, ble det erklært et nasjonalt monument i republikken Cuba i 1998. Fasiliteter som tilbys inkluderer safe, disk for valutaveksling og internettilgang. I tillegg inkluderer fasilitetene rom- og vaskeritjeneste samt konferansefasiliteter. Hvert av de luftkondisjonerte rommene tilbyr utsikt over havet eller hagen. Alle innkvarteringsenheter er fullt utstyrte som standard og inkluderer satellitt-TV, minibar og safe. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, badstue og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Comodoro
  Frakr818Per natt

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 689 anmeldelser fra reisendeBasert på 689 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i boligområdet i Miramar. Det ligger i nærheten av Palacio de Convenciones og kun minutter fra gamlebyen. José Marti internasjonale flyplass er 15 km unna hotellet. Dette historiske hotellet ble fullstendig renovert i 2006 og har en hage samt en terrasse. Det består av 2 bygninger med totalt 460 rom hvorav 18 er leiligheter og 318 er bungalower. Dette luftkondisjonerte hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter som restaurant, internettkafé og frisørsalong. Flere fasiliteter inkluderer konferansefasiliteter, vaskeri- og romtjenester. Rommene er fullt utstyrte som standard, inkludert en balkong eller terrasse. 58 av innkvarteringsenhetene tilbyr havutsikt og 58 nyter utsikt over hagen. Fritidsaktiviteter inkluderer et variert bassengområde, et helse- og fitnesskompleks og en tennisbane.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr1.106Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1333 anmeldelser fra reisendeBasert på 1333 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Ambos Mundos
  Frakr1.005Per natt

  Ambos Mundosstars

  Gamle Havana, Havana , Calle obispo esquina a mercaderes - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 847 anmeldelser fra reisendeBasert på 847 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1925. Hotell ble totalrenovert i 2014. Eiendommen består av 52 rom. Eiendommen består av 49 dobbeltrom og 3 junior suiter. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotell tilbyr heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Frakr626Per natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 90 anmeldelser fra reisendeBasert på 90 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1910. Hotell ble oppusset i 2016. Hotell består av en hovedbygning og et tilbygg. Etablissementet består av en hovedbygning og 2 tilbygg. Tilbygget har 2 etasjer. Det finnes totalt 18 rom på stedet. Eiendommen består av 2 enkeltrom, 12 dobbeltrom, 2 leiligheter, 2 trippelrom, 2 firemannsrom og 2 familierom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Det finnes en overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov.

  Se mer
 • Sercotel Caribbean
  Frakr569Per natt

  Sercotel Caribbeanstars

  Gamle Havana, Havana , Prado 164 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 185 anmeldelser fra reisendeBasert på 185 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i La Habana Vieja. Hotellet består av totalt 38 soverom. Sercotel Caribbean ble bygget i 1953. Kunder kan gjennom stedets internettforbindelse holde kontakt med jobben og familien hjemme. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Sercotel Lido
  Frakr367Per natt

  Sercotel Lidostars

  Gamle Havana, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 194 anmeldelser fra reisendeBasert på 194 anmeldelser fra reisende

  Det finnes totalt 65 rom på stedet. Hotell tilbyr 30 enkeltrom og 35 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr535Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 437 anmeldelser fra reisendeBasert på 437 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Det finnes totalt 532 rom på stedet. Eiendommen består av 429 dobbeltrom, 57 junior suiter og 6 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det finnes vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Det er en sykkelkjeller på området. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Frakr1.364Per natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Prado esq. neptuno 408 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1299 anmeldelser fra reisendeBasert på 1299 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1886. Hotell gjennomgikk renovering i 2001. Det finnes totalt 63 rom på stedet. Eiendommen består av 63 dobbeltrom, 9 junior suiter, 1 handikapvennlig rom og 4 trippelrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell har full mobildekning. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  65  Hoteller i Havana
Side  1  av  7
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Havana, eller La Villa de San Cristóbal de La Habana å gi den sin fulle spanske navnet, er hovedstaden i Republikken Cuba. Hvis det du leter etter er den ekte smaken av Karibia, er Havana stedet for deg, en som er kjent verden over for sin musikk, sin mat og dets folk. Arkitekturen i byen er koloni, og noen av sine mest kjente områdene er La Habana Vieja, Vedado og Miramar. De østlige strendene er kjent for sin skjønnhet og er svært populær blant folk som ønsker å dykke og øve annen vannsport der. Havannas natteliv er virkelig noe som må oppleves, full av utallige rytmer, alt fra salsa til jazz, mens sine restauranter tilbyr typiske lokale retter og dens nattklubber lover endeløs moro. Dette er bare noen av de mange underholdende ting å gjøre i Havana. Alle smaken av Karibia i én by, kunsten og kulturen i en fantastisk folk ... det er så mye å oppdage i Havana!

Interessepunkter

Mest populære soner i Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler