Hoteller i Havana

Finn på kart
Hoteller i Havana

HavanaFra  kr429

Anbefalte hoteller Havana

 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr1.020Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1371 anmeldelser fra reisendeBasert på 1371 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Club Acuario
  Frakr780Per natt

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 362 anmeldelser fra reisendeBasert på 362 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Havana, er et godt alternativ for familier. Det finnes totalt 416 rom på Club Acuario. Denne eiendommen ble restaurert i 2007. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at besøkende kan nyte alle deler av oppholdet. Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. Noen av tjenestene til Club Acuario kan koste ekstra.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Frakr829Per natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 63 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 108 anmeldelser fra reisendeBasert på 108 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Havana. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 18 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2016. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Reisende vil sette pris på lufthavnstransporten. Noen av tjenestene til Casa Boutique El Encanto De Perseverancia kan koste ekstra.

  Se mer
 • Deauville
  Frakr877Per natt

  Deauvillestars

  Havana, Havana , Galiano e/ malecon y san lazaro - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 76 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 872 anmeldelser fra reisendeBasert på 872 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Havana. Overnattingsstedet består av 144 rom. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Deauville tilbyr ikke babysenger. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr429Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 461 anmeldelser fra reisendeBasert på 461 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Miramar. Med sin beliggenhet innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Det finnes totalt 532 soverom på stedet. Denne eiendommen ble etablert i 1991. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på overnattingsstedet kan alle som bor her forvente seg et morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  Frakr2.355Per natt

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Gamle Havana, Havana , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 136 anmeldelser fra reisendeBasert på 136 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i La Habana Vieja. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 150 meter fra eiendommen. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Hotellet ligger innen 15 meter fra nærmeste strand. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Beltran de Santa Cruz Boutique og et av dets 11 rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2002. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Beltran de Santa Cruz Boutique tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Besøkende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Frakr2.280Per natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 83 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5866 anmeldelser fra reisendeBasert på 5866 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun få meter fra nærmeste strand i sentrum av Havana. Det er rundt 7 km til Plaza de la Revolución, mens gamlebyen og kongressenteret er rundt 8 km fra hotellet. Alle de store turistattraksjonene er lett tilgjengelige. Med tanke på sine historiske og patrimoniske verdier, ble det erklært et nasjonalt monument i republikken Cuba i 1998. Fasiliteter som tilbys inkluderer safe, disk for valutaveksling og internettilgang. I tillegg inkluderer fasilitetene rom- og vaskeritjeneste samt konferansefasiliteter. Hvert av de luftkondisjonerte rommene tilbyr utsikt over havet eller hagen. Alle innkvarteringsenheter er fullt utstyrte som standard og inkluderer satellitt-TV, minibar og safe. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, badstue og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Frakr4.093Per natt

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Gamle Havana, Havana , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 182 anmeldelser fra reisendeBasert på 182 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i La Habana Vieja, er dette sofistikerte hotellet optimalt for homofile. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 2. 4 kilometer. Denne eiendommen tilbyr totalt 246 rom. Dette hotellet har eksistert siden 1894, men ble totalrenovert i 2017. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige rom. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte på dette overnattingsstedet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. De som velger å overnatte her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Starfish Montehabana
  Frakr1.253Per natt

  Starfish Montehabanastars

  Miramar, Havana , Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 168 anmeldelser fra reisendeBasert på 168 anmeldelser fra reisende

  Leilighetshotellet Montehabana ligger meget fint til like ved den berømte 5th Avenue i det elegante boligområdet i Miramar. Det er svært nær det diplomatiske området og boligområdet, samt nær det kommersielle sentrum. Dette er et flott sted for uavhengige og avslappende ferier i en naturlig, fredelig atmosfære. Både turister og forretningsreisende vil dra nytte av de mange fasilitetene som vil la gjestene føle seg som hjemme.

  Se mer
 • Memories Jibacoa
  Frakr2.158Per natt

  Memories Jibacoastars

  Jibacoa, Havana , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2054 anmeldelser fra reisendeBasert på 2054 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende resorten ligger i Jibacoa. Det finnes totalt 250 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1999. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Memories Jibacoa. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på overnattingsstedet. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Memories Jibacoa kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  72  Hoteller i Havana
Side  1  av  8
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Havana, eller La Villa de San Cristóbal de La Habana å gi den sin fulle spanske navnet, er hovedstaden i Republikken Cuba. Hvis det du leter etter er den ekte smaken av Karibia, er Havana stedet for deg, en som er kjent verden over for sin musikk, sin mat og dets folk. Arkitekturen i byen er koloni, og noen av sine mest kjente områdene er La Habana Vieja, Vedado og Miramar. De østlige strendene er kjent for sin skjønnhet og er svært populær blant folk som ønsker å dykke og øve annen vannsport der. Havannas natteliv er virkelig noe som må oppleves, full av utallige rytmer, alt fra salsa til jazz, mens sine restauranter tilbyr typiske lokale retter og dens nattklubber lover endeløs moro. Dette er bare noen av de mange underholdende ting å gjøre i Havana. Alle smaken av Karibia i én by, kunsten og kulturen i en fantastisk folk ... det er så mye å oppdage i Havana!

Interessepunkter

Mest populære soner i Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler