Hoteller i Havana

Finn på kart
Hoteller i Havana

HavanaFra  kr360

Anbefalte hoteller Havana

 • Nacional de Cuba
  Frakr2.509Per natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 83 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5726 anmeldelser fra reisendeBasert på 5726 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger kun få meter fra nærmeste strand i sentrum av Havana. Det er rundt 7 km til Plaza de la Revolución, mens gamlebyen og kongressenteret er rundt 8 km fra hotellet. Alle de store turistattraksjonene er lett tilgjengelige. Med tanke på sine historiske og patrimoniske verdier, ble det erklært et nasjonalt monument i republikken Cuba i 1998. Fasiliteter som tilbys inkluderer safe, disk for valutaveksling og internettilgang. I tillegg inkluderer fasilitetene rom- og vaskeritjeneste samt konferansefasiliteter. Hvert av de luftkondisjonerte rommene tilbyr utsikt over havet eller hagen. Alle innkvarteringsenheter er fullt utstyrte som standard og inkluderer satellitt-TV, minibar og safe. Fritidstilbud inkluderer svømmebasseng, badstue og massasjetjeneste.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Frakr833Per natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 95 anmeldelser fra reisendeBasert på 95 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Havana. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Stedet teller totalt 18 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2016. De som bor på overnattingsstedet kan benytte internett med Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia tilbyr døgnåpen resepsjon. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Frakr1.207Per natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Gamle Havana, Havana , Ignacio agramante 267 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1343 anmeldelser fra reisendeBasert på 1343 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i sentrum av Havanna med store turistattraksjoner og underholdningssteder som Parque Central og Gran Teatro de la Habana bare få minutter unna. Den internasjonale lufthavnen i Havanna ligger 25 kilometer fra hotellet som opprinnelig var en herregård tilhørende Marquis av Pinar del Rio før det ble omgjort til hotell i 1909. Dekoren består av oljemalerier fra kolonitiden, alle malt av anerkjente kunstnere. Hotellanlegget består av 188 rom og fasiliteter inkluderer en foajé, valutaveksling, lobbybar, terrassebar og tre restauranter som tilbyr internasjonale og kubanske retter. Alle rommene er utstyrte med satellitt-TV, minibar og dobbeltseng. Luftkondisjoneringen er sentralstyrt.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Frakr470Per natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 449 anmeldelser fra reisendeBasert på 449 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Miramar. Med sin beliggenhet innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Det finnes totalt 532 rom på stedet. Overnattingsstedet ble bygget i 1991. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Gran Caribe Neptuno - Triton. Gran Caribe Neptuno - Triton kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Frakr1.911Per natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havana , Avenida 3a y calle 70, miramar - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1663 anmeldelser fra reisendeBasert på 1663 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin imponerende arkitektur er bare et steinkast fra havet, og ligger i ambassadeområdet i Miramar, svært nær Miramar Trade Center. Det historiske sentrum av gamlebyen i Havanna og kongress- og konferansesenter ligger innen 10 minutter med bil. Den internasjonale lufthavnen José Martí er 25 km unna. Hotellet har døgnåpen resepsjon, valutaveksling, Wi-Fi, flere møterom, 3 restauranter, 4 barer, treningsstudio, velværesenter, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, gratis skyss til gamlebyen i Havanna, medisinsk assistanse, bilutleie og vaskeritjeneste.

  Se mer
 • Lincoln
  Frakr380Per natt

  Lincolnstars

  Havana, Havana , Virtudes esq. a galiano 157 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 229 anmeldelser fra reisendeBasert på 229 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1926. Det finnes totalt 145 rom på stedet. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Eiendommen er rullestolvennlig.

  Se mer
 • Comodoro
  Frakr850Per natt

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 693 anmeldelser fra reisendeBasert på 693 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i boligområdet i Miramar. Det ligger i nærheten av Palacio de Convenciones og kun minutter fra gamlebyen. José Marti internasjonale flyplass er 15 km unna hotellet. Dette historiske hotellet ble fullstendig renovert i 2006 og har en hage samt en terrasse. Det består av 2 bygninger med totalt 460 rom hvorav 18 er leiligheter og 318 er bungalower. Dette luftkondisjonerte hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter som restaurant, internettkafé og frisørsalong. Flere fasiliteter inkluderer konferansefasiliteter, vaskeri- og romtjenester. Rommene er fullt utstyrte som standard, inkludert en balkong eller terrasse. 58 av innkvarteringsenhetene tilbyr havutsikt og 58 nyter utsikt over hagen. Fritidsaktiviteter inkluderer et variert bassengområde, et helse- og fitnesskompleks og en tennisbane.

  Se mer
 • Memories Jibacoa
  Frakr1.452Per natt

  Memories Jibacoastars

  Jibacoa, Havana , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1922 anmeldelser fra reisendeBasert på 1922 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende resorten er i Jibacoa. Memories Jibacoa består av totalt 250 gjesteværelser. Overnattingsstedet ble bygget i 1999. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Gjester vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. , For de aktive finnes et bredt utvalg sports- og fritidsaktiviteter. og De som velger å overnatte her kan benytte stedets underholdningstilbud. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Frakr966Per natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 699 anmeldelser fra reisendeBasert på 699 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Havanas Miramar-distrikt er dette hotellet plassert i vakre omgivelser, rett ved havet og kun 20 km fra Havana internasjonale flyplass. Boligenheten inneholder totalt 44 rom, hvorav 40 av dem har dør mellom seg. I tillegg har gjestene tilgang til en rekke fasiliteter som internettilgang og konferansefasiliteter samt parkering på stedet for dem som ankommer med bil. Gjestene kan også prøve kulinariske retter hver kveld i restauranten, med et utvalg av retter fra ulike land som endres hver dag. Den romslige innkvarteringen inneholder et fullt utstyrt, privat bad og enten terrasse eller balkong. Luftkondisjoneringen kan justeres individuelt og er standard i alle boenheter.

  Se mer
 • Nh Capri
  Frakr2.105Per natt

  Nh Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1789 anmeldelser fra reisendeBasert på 1789 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Havana. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Eiendommen ligger innen 8. 0 kilometer fra havnen. Totalt 220 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Nh Capri. Nh Capri ble komplett oppusset i 2014. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Nh Capri. Fellesområdene påNh Capri er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at kunder kan nyte alle deler av oppholdet. , Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. , De som velger å overnatte her vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Nh Capri. og Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  48  Hoteller i Havana
Side  1  av  5
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Havana, eller La Villa de San Cristóbal de La Habana å gi den sin fulle spanske navnet, er hovedstaden i Republikken Cuba. Hvis det du leter etter er den ekte smaken av Karibia, er Havana stedet for deg, en som er kjent verden over for sin musikk, sin mat og dets folk. Arkitekturen i byen er koloni, og noen av sine mest kjente områdene er La Habana Vieja, Vedado og Miramar. De østlige strendene er kjent for sin skjønnhet og er svært populær blant folk som ønsker å dykke og øve annen vannsport der. Havannas natteliv er virkelig noe som må oppleves, full av utallige rytmer, alt fra salsa til jazz, mens sine restauranter tilbyr typiske lokale retter og dens nattklubber lover endeløs moro. Dette er bare noen av de mange underholdende ting å gjøre i Havana. Alle smaken av Karibia i én by, kunsten og kulturen i en fantastisk folk ... det er så mye å oppdage i Havana!

Interessepunkter

Mest populære soner i Havana

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler