Hoteller i North Pacific Coast - Guanacaste

Finn på kart
Hoteller i North Pacific Coast - Guanacaste

North Pacific Coast - GuanacasteFra  kr565

Anbefalte hoteller North Pacific Coast - Guanacaste

 • Riu Guanacaste All Inclusive
  Frakr2.729Per natt

  Riu Guanacaste All Inclusivestars

  Playas del Coco, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa de matapalo - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6769 anmeldelser fra reisendeBasert på 6769 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Playas del Coco, og er spesielt utformet for familier. Eiendommen rommer 701 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble bygget i 2009. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Riu Guanacaste All Inclusive tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 20 handicapvennlige gjesteværelser. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Det finnes parkeringsmuligheter på Riu Guanacaste All Inclusive. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Riu Guanacaste All Inclusive. Noen av tjenestene til Riu Guanacaste All Inclusive kan koste ekstra.

  Se mer
 • Dreams Las Mareas Costa Rica
  Frakr4.383Per natt

  Dreams Las Mareas Costa Ricastars

  Bahia Salinas - La Cruz, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa el jobo - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3339 anmeldelser fra reisendeBasert på 3339 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Bahía Salinas / La Cruz, er dette fantastiske hotellet optimalt for familier. Hotellet ligger 16. 0 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Innkvarteringen ligger 16. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen består av totalt 447 gjesteværelser. Dreams Las Mareas Costa Rica ble bygget i 2014. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede rom for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Kunder kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Dette overnattingsstedet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Dreams Las Mareas Costa Rica kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Riu Palace Costa Rica
  Frakr3.536Per natt

  Riu Palace Costa Ricastars

  Playas del Coco, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa matapalo - sardinal - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4179 anmeldelser fra reisendeBasert på 4179 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Playas del Coco, og er spesielt utformet for familier. Riu Palace Costa Rica består av totalt 538 rom. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Gjester kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bahia Esmeralda
  Frakr731Per natt

  Bahia Esmeraldastars

  Tamarindo - Conchal - Flamingo, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa portero - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 60 anmeldelser fra reisendeBasert på 60 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Tamarindo - Conchal - Flamingo. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra eiendommen. Overnattingsstedet består av totalt 18 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2008. Det er ingen døgnåpen resepsjon. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Bahia Esmeralda tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Bahia Esmeralda kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bahia del Sol Beach Front
  Frakr1.503Per natt

  Bahia del Sol Beach FrontstarsGreenProgram Icon

  Tamarindo - Conchal - Flamingo, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa potrero, flamingo - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 828 anmeldelser fra reisendeBasert på 828 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Tamarindo - Conchal - Flamingo. Stedet teller totalt 28 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet ble restaurert i 2010. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Bahia del Sol Beach Front . Bahia del Sol Beach Front opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Dette overnattingsstedet har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med CST – Costa Rica-merket. Kunder vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Bahia del Sol Beach Front . For de aktive finnes et bredt utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apartamentos Playa Potrero
  Frakr1.458Per natt

  Apartamentos Playa Potrerostars

  Tamarindo - Conchal - Flamingo, North Pacific Coast - Guanacaste , 1 km n playa potrero santa cruz - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 60 anmeldelser fra reisendeBasert på 60 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse VR-leiligheten er i Tamarindo - Conchal - Flamingo. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 25. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 1. 0 kilometer vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra VR-leiligheten. Med bare 9 soverom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. De som velger å overnatte her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på denne eiendommen. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Flamingo Beach Resort & Spa
  Frakr1.572Per natt

  Flamingo Beach Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Tamarindo - Conchal - Flamingo, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa flamingo santa cruz, guanacaste 1 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2208 anmeldelser fra reisendeBasert på 2208 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Tamarindo - Conchal - Flamingo, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 4. 8 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra eiendommen. Totalt 120 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2017. Flamingo Beach Resort & Spa sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Dette overnattingsstedet følger bærekraftige retningslinjer. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Behøver man å virkelig slappe av kan gjester benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan kunder forvente seg et morsomt opphold. Dette overnattingsstedet tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Gjester kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Azul Ocean Club
  Frakr1.002Per natt

  Azul Ocean Clubstars

  Cuajiniquil, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa azul - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 273 anmeldelser fra reisendeBasert på 273 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable boutiquehotellet i Cuajiniquil. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Med totalt 15 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Azul Ocean Club gjennomgikk en renovasjon i 2013. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette overnattingsstedet er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlige soverom på stedet. Azul Ocean Club ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester på Azul Ocean Club kan benytte stedets transportservice. Kunder kan benytte seg av stedets matservering. Reisende kan benytte stedets underholdningstilbud. Alle de overnattende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Villaggio Flor de Pacifico
  Frakr1.364Per natt

  Villaggio Flor de Pacificostars

  Tamarindo - Conchal - Flamingo, North Pacific Coast - Guanacaste , 600 mts noroest plaza deportes de playa potrero - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 119 anmeldelser fra reisendeBasert på 119 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Tamarindo - Conchal - Flamingo. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 800 meter fra hotellet. Stedet teller totalt 20 innbydende soverom. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment.

  Se mer
 • Villas Sol and Beach Resort All Inclusive
  Frakr1.399Per natt

  Villas Sol and Beach Resort All Inclusivestars

  Golfo de Papagayo, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa hermosa, carrillo - guanacaste - Kart
  2,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1294 anmeldelser fra reisendeBasert på 1294 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Golfo de Papagayo, er denne komfortable VR-resorten optimalt for familier. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 10 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 24. 0 kilometer. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 54 gjesteværelser. Denne eiendommen ble restaurert i 2005. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Villas Sol and Beach Resort All Inclusive er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 5 handicapvennlig gjesteværelse. Villas Sol and Beach Resort All Inclusive ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. De som velger å overnatte på dette overnattingsstedet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Alle som bor her vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  23  Hoteller i North Pacific Coast - Guanacaste
Side  1  av  3
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Pacific coast of Costa Rica, which takes in the province of Guanacaste and the Nicoya Peninsula, is a fantastic holiday destination that is blessed with heavenly beaches and first class facilities. Among its best beaches are Playa Tamarindo, del Coco, Ocotal, Bahía Pez Vela, Flamingo, Garza, Playa Hermosa, Sámara and Nosara. Its climate and its clear seas are perfect for water sports. There are some great beaches for surfers, such as Playa Naranjo, Grande, Negra, Avellanas, Langosta and Potrero Grande. The Baulas Marine National Park includes the beaches of Playa Grande, Langosta, Ventanas and Playa Carbón and has the biggest mangrove in Latin America, the Estero de Tamarindo. This coast is a favourite with birthing tortoises. The park has a Museum of Tortoises. Flamingo is considered one of the most beautiful places in Costa Rica. It holds international fishing competitions and is a holiday destination of choice among artists. Try the region's delicious seafood in colourful restaurants while the sea breeze blows gently and the stars sparkle. Don’t forget to visit Liberia, the capital of Guanacaste, which has picturesque white adobe houses. Costa Rica’s North Pacific coast will surprise you!

Mest populære soner i North Pacific Coast - Guanacaste

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her