Hoteller i North Pacific Coast - Guanacaste

Finn på kart
Hoteller i North Pacific Coast - Guanacaste

North Pacific Coast - GuanacasteFra  kr470

Anbefalte hoteller North Pacific Coast - Guanacaste

 • Cielo Azul Resort Hotel
  Frakr917Per natt

  Cielo Azul Resort Hotelstars

  Tilaran, North Pacific Coast - Guanacaste , Tilaran, 600 mts noreste, cam. lago arenal 0 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 22 anmeldelser fra reisendeBasert på 22 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Tilaran. Beliggende innen 600 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Cielo Azul Resort Hotel garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 11 rom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Alle soverommene på Cielo Azul Resort Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Cielo Azul Resort Hotel. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Riu Guanacaste All Inclusive
  Frakr1.782Per natt

  Riu Guanacaste All Inclusivestars

  Playas del Coco, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa de matapalo - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6575 anmeldelser fra reisendeBasert på 6575 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Playas del Coco. Hotellet rommer 701 koselige gjesteværelser. Eiendommen ble bygget i 2009. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 20 handicapvennlige rom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Dette hotellet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. , Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Riu Guanacaste All Inclusive. og Riu Guanacaste All Inclusive tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Occidental Tamarindo
  Frakr2.034Per natt

  Occidental TamarindostarsGreenProgram Icon

  Tamarindo - Conchal - Flamingo, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa langosta, guanacaste, tamarindo 26530363 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2500 anmeldelser fra reisendeBasert på 2500 anmeldelser fra reisende

  Barcelo Langosta Beach er et flott feriested ved stranden, som ligger like foran Langosta Beach, i Tamarindo, Costa Rica. Det er et høykvalitetskompleks med smakfullt innredede værelser som tilbyr en varm service og fantastiske og utallige fasiliteter med flotte fritids- og underholdningsmuligheter. Nasjonalparken Las Baulasm kjent for sine lærskilpadder, er nær komplekset. Sentrum av byen, der gjester vil finne en rekke barer, shopping og underholdningsmuligheter, samt offentlige transportforbindelser er ca. 2 km unna. San José lufthavn ligger ca. 4 timer unna med bil.

  Se mer
 • Riu Palace Costa Rica
  Frakr2.300Per natt

  Riu Palace Costa Ricastars

  Playas del Coco, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa matapalo - sardinal - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4008 anmeldelser fra reisendeBasert på 4008 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Playas del Coco. De 538 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Besøkende kan benytte stedets underholdningstilbud. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Dreams Las Mareas Costa Rica
  Frakr3.119Per natt

  Dreams Las Mareas Costa Ricastars

  Bahia Salinas - La Cruz, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa el jobo - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3187 anmeldelser fra reisendeBasert på 3187 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Bahía Salinas / La Cruz, er dette fantastiske hotellet optimalt for familier. Innkvarteringen ligger innen 16. 0 kilometer fra viktige underholdningssteder. Gjester vil finne mange offentlige transportforbindelser 16. 0 kilometer unna. Totalt 447 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2014. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Dreams Las Mareas Costa Rica tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. , Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling. , De som velger å overnatte her vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. og Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Noen av tjenestene til Dreams Las Mareas Costa Rica kan koste ekstra.

  Se mer
 • Playa Grande Park Hotel & Villas
  Frakr769Per natt

  Playa Grande Park Hotel & Villasstars

  Tamarindo - Conchal - Flamingo, North Pacific Coast - Guanacaste , 250 noreste a minae - Kart
  0,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 142 anmeldelser fra reisendeBasert på 142 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Tamarindo - Conchal - Flamingo. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra innkvarteringen. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 13 rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2012. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Playa Grande Park Hotel & Villas. Kun små kjæledyr er tillatt på denne eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Besøkende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. og De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Occidental Grand Papagayo All Inclusive
  Frakr2.626Per natt

  Occidental Grand Papagayo All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Golfo de Papagayo, North Pacific Coast - Guanacaste , Blvd. playa hermosa 800mts al norte s/n - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3386 anmeldelser fra reisendeBasert på 3386 anmeldelser fra reisende

  Occidental Grand Papagayo ligger romantisk til på en mindre ås, omgitt av en magisk tropisk hage i et naturlig miljø i Papagayogulfen. Herfra har gjestene en hav- og fjellutsikt som kan ta pusten fra noen og enhver. Dette er et supert hotell med strålende fasiliteter og all-inclusive kvalitetsservice. Daniel Oduber internasjonale lufthavn ligger omtrent 30 kilometer unna.

  Se mer
 • Wyndham Esplendor Tamarindo
  Frakr1.043Per natt

  Wyndham Esplendor Tamarindostars

  Tamarindo - Conchal - Flamingo, North Pacific Coast - Guanacaste , 200 m from national bank 407219 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 520 anmeldelser fra reisendeBasert på 520 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Tamarindo - Conchal - Flamingo, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 3 kilometer fra hotellet. Eiendommen ligger innen 600 meter fra nærmeste strand. Denne eiendommen tilbyr totalt 104 gjesteværelser. Denne eiendommen ble konstruert i 2014. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Wyndham Esplendor Tamarindo forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Kunder som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Wyndham Esplendor Tamarindo tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Wyndham Esplendor Tamarindo legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. og Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer denne eiendommen perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Bahia Esmeralda
  Frakr469Per natt

  Bahia Esmeraldastars

  Tamarindo - Conchal - Flamingo, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa portero - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 58 anmeldelser fra reisendeBasert på 58 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Tamarindo - Conchal - Flamingo. Med sin beliggenhet innen 800 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 18 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2008. Bahia Esmeralda opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det finnes en parkeringsplass. Gjester kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Flamingo Beach Resort & Spa
  Frakr1.239Per natt

  Flamingo Beach Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Tamarindo - Conchal - Flamingo, North Pacific Coast - Guanacaste , Playa flamingo santa cruz, guanacaste 1 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2154 anmeldelser fra reisendeBasert på 2154 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1992. Hotell ble oppusset i 2015. Hotell har et tilbygg. Eiendommen har 3 tilbygg. Eiendommen består av 120 rom. Eiendommen består av 41 enkeltrom, 69 dobbeltrom, 12 suiter, 20 studio og 3 handikapvennlige rom. . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har et praktisk minimarked til små innkjøp eller glemte tannbørster. Gjestene kan benytte seg av stedets butikk. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  27  Hoteller i North Pacific Coast - Guanacaste
Side  1  av  3
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Pacific coast of Costa Rica, which takes in the province of Guanacaste and the Nicoya Peninsula, is a fantastic holiday destination that is blessed with heavenly beaches and first class facilities. Among its best beaches are Playa Tamarindo, del Coco, Ocotal, Bahía Pez Vela, Flamingo, Garza, Playa Hermosa, Sámara and Nosara. Its climate and its clear seas are perfect for water sports. There are some great beaches for surfers, such as Playa Naranjo, Grande, Negra, Avellanas, Langosta and Potrero Grande. The Baulas Marine National Park includes the beaches of Playa Grande, Langosta, Ventanas and Playa Carbón and has the biggest mangrove in Latin America, the Estero de Tamarindo. This coast is a favourite with birthing tortoises. The park has a Museum of Tortoises. Flamingo is considered one of the most beautiful places in Costa Rica. It holds international fishing competitions and is a holiday destination of choice among artists. Try the region's delicious seafood in colourful restaurants while the sea breeze blows gently and the stars sparkle. Don’t forget to visit Liberia, the capital of Guanacaste, which has picturesque white adobe houses. Costa Rica’s North Pacific coast will surprise you!

Mest populære soner i North Pacific Coast - Guanacaste

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her