Hoteller i Sofia

Finn på kart
Hoteller i Sofia

SofiaFra  kr271

Anbefalte hoteller Sofia

 • Best Western Art Plaza Hotel
  Frakr632Per natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Hristo belchev str. 46 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 260 anmeldelser fra reisendeBasert på 260 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Sofia. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. De 33 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2007. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Best Western Art Plaza Hotel er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle baderommene på Best Western Art Plaza Hotel er handicapvennlige. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Alle de overnattende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. og Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Noen av tjenestene til Best Western Art Plaza Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Marinela Sofia
  Frakr555Per natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulavard 100 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 736 anmeldelser fra reisendeBasert på 736 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Sofia. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 357 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2008. Marinela Sofia tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. De som velger å overnatte her vil sette pris på lufthavnstransporten. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. , Kunder vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. og Marinela Sofia tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for besøkende som gjerne ønsker å lade batteriene. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Frakr533Per natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 301 anmeldelser fra reisendeBasert på 301 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2004. Hotell gjennomgikk renovering i 2009. Eiendommen består av 31 rom. Hotell tilbyr . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Gjestenes frakker kan oppbevares i garderoben. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Det ligger en butikk på hotellområdet. Noen rom har utsikt over Hotell 's vakre hage. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Frakr697Per natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. hristo botev 69 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 467 anmeldelser fra reisendeBasert på 467 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Sofia. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 120 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen består av 44 gjesteværelser. Eiendommen ble bygget i 2012. Reisende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Best Western Plus Bristol Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette er et dyrevennlig overnattingssted. Besøkende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Best Western Plus Bristol Hotel. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. og Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Central Hotel Sofia
  Frakr721Per natt

  Central Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Hristo botev boulevard 52 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 543 anmeldelser fra reisendeBasert på 543 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2015. Eiendommen består av 70 rom. Eiendommen består av 30 dobbeltrom, 2 leiligheter, 5 studio, 1 handikapvennlig rom og 5 trippelrom. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Gjestene vil sette pris på stedets bilutleiemuligheter. Det tilbys bekvemmelig lufthavnstransfer for hotellets gjester. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Hill
  Frakr627Per natt

  Hillstars

  Sofia city, Sofia , James bouchier blvd. 76 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 70 anmeldelser fra reisendeBasert på 70 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Sofia. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne flyplassen innen 1000 meter. Det finnes totalt 48 soverom på Hill. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2007. Alle som bor her kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette hotellet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. og Hill tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Arena di Serdica
  Frakr1.144Per natt

  Arena di Serdicastars

  Sofia city, Sofia , 2-4 budapeshta street - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 394 anmeldelser fra reisendeBasert på 394 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Sofia. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser 4. 0 kilometer unna. Eiendommen består av 63 rom. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Arena Di Serdica har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Arena Di Serdica. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. , De som velger å overnatte her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. og Reisende kan benytte seg av stedets matservering. Arena Di Serdica kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Central Park Hotel
  Frakr858Per natt

  Central Park Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Vitosha boulevard 106 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 307 anmeldelser fra reisendeBasert på 307 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2006. Det finnes totalt 77 rom på stedet. Eiendommen består av 18 enkeltrom, 17 dobbeltrom, 6 junior suiter, 3 suiter og 15 executive rom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell har en aviskiosk. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Metropolitan
  Frakr673Per natt

  Metropolitanstars

  Sofia city, Sofia , Tsarigradsko shosse blvd. 64 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 387 anmeldelser fra reisendeBasert på 387 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Sofia. Med sin beliggenhet innen 7. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 23. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen er innen 25. 0 kilometer fra løypene. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 9. 0 kilometer fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 6. 0 kilometer. De 201 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Hotellet ble bygget i 2007. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Metropolitan tilbyr døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. , Metropolitan tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for gjester som gjerne ønsker å lade batteriene. og Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle som velger å bo her.

  Se mer
 • Downtown
  Frakr710Per natt

  Downtownstars

  Sofia city, Sofia , Vassil levski blvd. 27 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 161 anmeldelser fra reisendeBasert på 161 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2001. Det finnes totalt 59 rom på stedet. Eiendommen består av 9 enkeltrom, 38 dobbeltrom, 7 junior suiter og 5 suiter. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell har full mobildekning. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. Gjester kan leie bil på stedet og utforske de nærliggende områdene. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Det er døgnbemannet sikkerhet. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  42  Hoteller i Sofia
Side  1  av  5
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The city of Sofia is the capital of the Republic of Bulgaria, and is also the biggest city in the country. It is located in the western part of Bulgaria, at the foot of the Vitosha Mountain. It is the administrative, cultural, commercial, economic, social and educational centre of the country. We recommend that you visit the following points of interest: the Alexander Nevsky Cathedral, which dates back to the year 1912, being declared a cultural monument years alter, the Ivan Vazoff National Theatre, the Russian Orthodox Church – built in 1913 – the round church of St George (4th century), the Bania Balli Mosque and the National Assembly, among other beautiful buildings. We would also urge you to see the numerous thermal water fountains that the city has to offer. One of the most important of these is in the centre of Sofia, and there are many other fountains throughout the city that are claimed to have healing and therapeutic properties. Sofia is a lovely city that offers a broad range of both recreational and cultural attractions, while also having excellent hotels and fine cuisine. Discover Sofia, come and visit it!

Mest populære soner i Sofia

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler