Hoteller i Rio de Janeiro

Finn på kart
Hoteller i Rio de Janeiro

Rio de JaneiroFra  kr253

Anbefalte hoteller Rio de Janeiro

 • Rio Othon Palace
  Frakr993Per natt

  Rio Othon Palacestars

  Copacabana - Leme, Rio de Janeiro , Av. atlantica, copacabana 3264 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1334 anmeldelser fra reisendeBasert på 1334 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på drømmestranden Copacabana i Rio de Janeiro og er fortsatt en stor favoritt blant turister fra hele verden. Hotellet har et imøtekommende personale og flotte tjenester som sikrer at gjestene vil få et hyggelig, behagelig og uforglemmelig opphold. Hotellet ligger bare noen få minutters gange fra utallige butikker og underholdningstilbud. Spesielt verdt å få med seg er en utflukt til Sukkertoppen eller da Tijuca nasjonalpark. Gjestene kan nå den nærmeste flyplassen på rundt 30 minutter med bil. Dette luksushotellet består av 585 rom. Byhotellet har i tillegg diverse butikker og fasiliteter. Blant spisemulighetene er en bar og en restaurant. Forretningsgjester kan benytte seg av de godt utstyrte møterommene, og romservice er også tilgjengelig. De som kommer med bil kan benytte parkeringsplassen.

  Se mer
 • Golden Tulip Rio Copacabana
  Frakr859Per natt

  Golden Tulip Rio Copacabanastars

  Copacabana - Leme, Rio de Janeiro , Av. atlântica 3716 - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1950. Hotell ble totaloppusset i 2007. Det finnes totalt 224 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Det finnes sikkerhetspersonale til stede 24 timer i døgnet.

  Se mer
 • BHG Rio Leme
  Frakr685Per natt

  BHG Rio Lemestars

  Copacabana - Leme, Rio de Janeiro , Rua gustavo sampaio 320 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1194 anmeldelser fra reisendeBasert på 1194 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Copacabana – Leme. Beliggende innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 2. 0 kilometer vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 20 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Stedet teller totalt 280 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 1971. Golden Tulip Rio Leme tilbyr trådløs internettforbindelse. Golden Tulip Rio Leme tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Golden Tulip Rio Leme er designet for å gjøre alle gjesters opphold så enkelt som mulig og tilbyr derfor værelser med handicapvennlige baderom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. og Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Noen av tjenestene til Golden Tulip Rio Leme kan koste ekstra.

  Se mer
 • Tulip Inn Rio Copacabana
  Frakr798Per natt

  Tulip Inn Rio Copacabanastars

  Copacabana - Leme, Rio de Janeiro , Av.atlantica - copacabana 2554 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1937. Hotell ble totalrenovert i 2004. Det finnes totalt 116 rom på stedet. Eiendommen består av . Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Hotellområdet er rullestolvennlig.

  Se mer
 • Astoria Palace
  Frakr694Per natt

  Astoria Palacestars

  Copacabana - Leme, Rio de Janeiro , Atlantica 1866 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1014 anmeldelser fra reisendeBasert på 1014 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Copacabana – Leme. Innen 650 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 9. 5 kilometer. Eiendommen består av totalt 116 koselige gjesteværelser. Astoria Palace ble konstruert i 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Astoria Palace tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Alle baderommene på Astoria Palace er handicapvennlige. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Atlantico Rio
  Frakr489Per natt

  Atlantico Riostars

  Copacabana - Leme, Rio de Janeiro , Rua xavier da silveira 112 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 966 anmeldelser fra reisendeBasert på 966 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copacabana – Leme. Innkvarteringen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 195 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2013. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr Atlantico Rio et begrenset antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. Atlantico Rio byr på et variert utvalg av spisested. Atlantico Rio kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Pestana Rio Atlantica
  Frakr998Per natt

  Pestana Rio Atlanticastars

  Copacabana - Leme, Rio de Janeiro , Avenida atlantica 2964 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  $hotel. getTypeHotel() ble bygget i 1989. $hotel. getTypeHotel() ble totaloppusset i 2011. Det finnes totalt 216 rom på stedet. Eiendommen består av 216 dobbeltrom og 2 handikapvennlige rom. . Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan slappe av på terrassen. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. For gjestenes bekvemmelighet finnes barnepassing ved etterspørsel. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Det er døgnbemannet sikkerhet.

  Se mer
 • BHG Rio São Conrado
  Frakr815Per natt

  BHG Rio São Conradostars

  Sao Conrado, Rio de Janeiro , Avenida aquarela do brasil 75 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 736 anmeldelser fra reisendeBasert på 736 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Sao Conrado. Totalt antall soverom er 418. Dette hotellet ble totalrenovert i 2008. ロイヤル チューリップ リオデジャネイロ tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. og Helse- og velværetilbudet på overnattingsstedet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Windsor Leme
  Frakr1.268Per natt

  Windsor Lemestars

  Copacabana - Leme, Rio de Janeiro , Av atlantica 656 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 947 anmeldelser fra reisendeBasert på 947 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble totaloppusset i 2007. Eiendommen består av 195 rom. Hotell tilbyr . Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr en terrasse hvor gjestene kan nyte været. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er et vaskeri tilgjengelig for dem med lengre opphold. Eiendommen er rullestolvennlig. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Hotell tilbyr 24-timers sikkerhet.

  Se mer
 • Bandeirantes
  Frakr434Per natt

  Bandeirantesstars

  Copacabana - Leme, Rio de Janeiro , Barata ribeiro - copacabana 548 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1006 anmeldelser fra reisendeBasert på 1006 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copacabana – Leme. Totalt 98 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Bandeirantes tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  148  Hoteller i Rio de Janeiro
Side  1  av  15
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Río de Janeiro is one of Brazil’s major cities, and one of the most beautiful in South America. It s most iconic monument is its gigantic statue of Christ the Redeemer, which sits atop Cerro del Corcovado and has incredible panoramic views. Río de Janeiro is famous for its tropical beaches of Copacabana and Ipanema, as well as for its fantastic carnival atmosphere. Another iconic image is that of the Sugarloaf Mountain, which you can reach by cable car. You can reach the summit of the Corcovado in a little train that leaves from Tijuca and goes through some wonderful vegetation. The north side of the city is remarkable for having the biggest shanty tons, known as Favelas, in the world, such as La Rocinha. We recommend visiting the flower gardens of Tijuca, the botanical gardens, the Museum of Modern Art, the Monastery of Sao Benito, Paco Imperial, the exotic-looking Cathedral, the Maracaná stadium, the Municipal Theatre and the attractive promenade. The spectacular beaches are places where you will be able to try water sports, volleyball, football and much more. One of the main attractions of Río de Janeiro is its atmosphere by night: discos, bars, parties, shows and the happy attitude that is typical of the Brazilians. You will also find good accommodation, restaurants and shopping centres. Visit Río de Janeiro.

Interessepunkter

Mest populære soner i Rio de Janeiro

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her