Hoteller i La Paz

Finn på kart
Hoteller i La Paz

La PazFra  kr402

Anbefalte hoteller La Paz

 • Lp Columbus
  Frakr438Per natt

  Lp Columbusstars

  La Paz senter, La Paz , Av. illimani 1990 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 260 anmeldelser fra reisendeBasert på 260 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1998. Hotell ble totalrenovert i 2011. Det finnes totalt 37 rom på stedet. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 19 dobbeltrom, 4 suiter og 4 trippelrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det er valutaveksling på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Det finnes vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Hotell tilbyr medisinsk hjelp for gjestenes bekvemmelighet og sikkerhet. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjestene kan benytte hotellets lufthavnstransfer. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Pikkolotjenesten sørger for økt bekvemmelighet. Dette hotellet tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Suites Camino Real
  Frakr1.675Per natt

  Suites Camino Realstars

  Undefined, La Paz , Av ballivian 369 esq calle 10, calacoto - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 401 anmeldelser fra reisendeBasert på 401 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Zona Sur. Innen 843 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Det finnes totalt 70 rom på stedet. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2011. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Suites Camino Real. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Gjester kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. og Kunder kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Las Brisas
  Frakr401Per natt

  Las Brisasstars

  La Paz senter, La Paz , Calle illampu zona rosario 742 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 173 anmeldelser fra reisendeBasert på 173 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Centro, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Det finnes totalt 35 rom på stedet. Kunder kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Las Brisas. , De som velger å overnatte her kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. og Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig.

  Se mer
 • Stannum Boutique Hotel & Spa
  Frakr997Per natt

  Stannum Boutique Hotel & Spastars

  La Paz senter, La Paz , Arce sopocachi 2631 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 564 anmeldelser fra reisendeBasert på 564 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Centro. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Totalt 20 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Stannum Boutique Hotel & Spa. Dette hotellet ble etablert i 2012. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. og Alle som bor her kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Copacabana
  Frakr531Per natt

  Copacabanastars

  La Paz senter, La Paz , Av 16 de julio 1802 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 38 anmeldelser fra reisendeBasert på 38 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Centro. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 6 kilometer fra hotellet. Det er offentlige transportforbindelser 1. 0 kilometer unna. Denne eiendommen tilbyr totalt 44 rom. Copacabana ble totalrenovert i 2000. Eiendommen tilbyr internettforbindelse til alle sine gjester. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • El Dorado
  Frakr491Per natt

  El Doradostars

  La Paz senter, La Paz , Av villazon, p.o. box 77 s/n - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 58 anmeldelser fra reisendeBasert på 58 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Centro. Denne eiendommen tilbyr totalt 75 soverom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2009. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på El Dorado. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Kjæledyr er ikke tillatt på El Dorado. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ritz Aparthotel Bolivia
  Frakr1.043Per natt

  Ritz Aparthotel Boliviastars

  La Paz senter, La Paz , Plaza isabel la catolica 2478 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 292 anmeldelser fra reisendeBasert på 292 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1995. Hotell ble oppusset i 2012. Det finnes totalt 70 rom på stedet. Eiendommen består av 11 junior suiter, 46 suiter og 13 leiligheter. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan benytte seg av vaskeriet. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene.

  Se mer
 • Presidente
  Frakr899Per natt

  Presidentestars

  La Paz senter, La Paz , Calle potosi 920 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 248 anmeldelser fra reisendeBasert på 248 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Centro. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 10 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Det finnes totalt 103 gjesteværelser på stedet. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2014. Presidente tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. og Besøkende kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Noen av tjenestene til Presidente kan koste ekstra.

  Se mer
 • APART HOTEL CAMINO REAL
  Frakr999Per natt

  APART HOTEL CAMINO REALstars

  La Paz senter, La Paz , Calle capitan ravelo 2123 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 241 anmeldelser fra reisendeBasert på 241 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Centro. De 46 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Aparthotel Camino Real. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje.

  Se mer
 • Plaza Hotel
  Frakr787Per natt

  Plaza Hotelstars

  La Paz senter, La Paz , Av arce 2177. po box 8689 2177 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 347 anmeldelser fra reisendeBasert på 347 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Centro. Totalt 200 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble sist renovert i 2005. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. , De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. og De som bor her behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  18  Hoteller i La Paz
Side  1  av  2
 

Destinasjonsbeskrivelse

  La Paz is a town in Mexico that has a lovely landscape due to the fine beaches located on the Sea of Cortes (Gulf of California). These are the town's most important attraction, and the sea and sand are indeed very beautiful, and a great variety of fish swim in the water here. The most popular beach is Tecolote Beach which offers good food and open spaces for sports. You can do many activities and take a number of excursions in La Paz, such as the in-demand whale watching, which is a favourite with children. One of the most important spots in the town is the modernised Plaza Constitución, which is the main square in the town. Other sites of cultural interest include the Regional Museum of Anthropology and History and the town's theatre. Visit La Paz!

Mest populære soner i La Paz

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her