Hoteller i Brussel

Finn på kart
Hoteller i Brussel

BrusselFra  kr332

Anbefalte hoteller Brussel

 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Frakr818Per natt

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Brussels city, Brussel , Rue d'assaut 15 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1779 anmeldelser fra reisendeBasert på 1779 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Brussels. Eiendommen består av totalt 155 soverom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1972. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette er en dyrevennlig eiendom. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på NH ブリュッセル グラン プラス アレンバーグ. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Frakr593Per natt

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Brussels city, Brussel , Rue du midi 135 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 89 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2548 anmeldelser fra reisendeBasert på 2548 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Brussels. Beliggende innen 450 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 130 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Bedford Hotel & Congress Centre består av totalt 309 rom. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1950. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. og Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • NH Brussels Louise
  Frakr591Per natt

  NH Brussels Louisestars

  Brussels city, Brussel , Chausee de charleroi 17 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1426 anmeldelser fra reisendeBasert på 1426 anmeldelser fra reisende

  Det moderne hotellet NH Brussels City Centre ligger perfekt til i sentrum av Brussel, ved siden av den berømte shoppinggaten, Avenue Louise. Hotellet tilbyr et bredt serviceutvalg, som døgnåpent fitnessenter eller bar-brasseriet som serverer mat fra det belgiske og internasjonale kjøkken. Det historiske Palais de Justice er kun fem minutter fra hotellet, mens andre severdigheder som EU-kommisjonen, Grand-Place eller Parc de Bruxelles med Det kongelige palasset ligger i gåavstand. Dette er et godt hotellvalg for forretningsreisende så vel som feriegjester.

  Se mer
 • Izan Avenue Louise
  Frakr745Per natt

  Izan Avenue Louisestars

  Brussels city, Brussel , Rue blanche 4 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 571 anmeldelser fra reisendeBasert på 571 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Brussels. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De 80 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Izan Avenue Louise tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Izan Avenue Louise. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Hilton Brussels City
  Frakr1.308Per natt

  Hilton Brussels Citystars

  Brussels city, Brussel , Place rogier (st.josse ten noode) 20 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2429 anmeldelser fra reisendeBasert på 2429 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1930. Hotell gjennomgikk renovering i 2011. Eiendommen består av 284 rom. Eiendommen består av 116 dobbeltrom. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Gjestene kan slappe av på terrassen. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Med foreldre i tankene tilbyr Hotell barnepassing ved etterspørsel. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Hotell har pikkolo. Dette hotellet tillater kjæledyr. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 • Van Belle
  Frakr462Per natt

  Van Bellestars

  Brussels city, Brussel , Chaussée de mons 39 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 863 anmeldelser fra reisendeBasert på 863 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2002. Eiendommen består av 124 rom. Eiendommen består av 33 enkeltrom og 87 dobbeltrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Nh Collection Brussels Centre
  Frakr960Per natt

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Brussels city, Brussel , Boulevard adolphe max 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1040 anmeldelser fra reisendeBasert på 1040 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Brussels. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Overnattingsstedet består av totalt 241 koselige soverom. NH コレクション ブリュッセル センター ble bygget i 2002. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige hotellet. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende.

  Se mer
 • NH Brussels Carrefour De l’Europe
  Frakr927Per natt

  NH Brussels Carrefour De l’Europestars

  Brussels city, Brussel , Rue du marché aux herbes 110 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1991. Eiendommen består av 65 rom. Eiendommen består av . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Utsjekk tidligst . Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Kjæledyr tillates på hotellområdet

  Se mer
 • Ramada Brussels Woluwe
  Frakr612Per natt

  Ramada Brussels Woluwestars

  Brussels city, Brussel , Avenue des pleiades 67 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 447 anmeldelser fra reisendeBasert på 447 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Det finnes totalt 165 rom på stedet. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 110 dobbeltrom, 21 junior suiter og 8 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • NH Collection Brussels Grand Sablon
  Frakr1.085Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 445 anmeldelser fra reisendeBasert på 445 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble totaloppusset i 2008. Eiendommen består av 193 rom. Eiendommen består av 29 enkeltrom, 155 dobbeltrom, 5 junior suiter og 1 suite. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  115  Hoteller i Brussel
Side  1  av  12
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Interessepunkter

Mest populære soner i Brussel

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her