Hoteller i Brussel

Finn på kart
Hoteller i Brussel

BrusselFra  kr391

Anbefalte hoteller Brussel

 • NH Brussels Louise
  Frakr740Per natt

  NH Brussels Louisestars

  Brussels city, Brussel , Chausee de charleroi 17 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1334 anmeldelser fra reisendeBasert på 1334 anmeldelser fra reisende

  Det moderne hotellet NH Brussels City Centre ligger perfekt til i sentrum av Brussel, ved siden av den berømte shoppinggaten, Avenue Louise. Hotellet tilbyr et bredt serviceutvalg, som døgnåpent fitnessenter eller bar-brasseriet som serverer mat fra det belgiske og internasjonale kjøkken. Det historiske Palais de Justice er kun fem minutter fra hotellet, mens andre severdigheder som EU-kommisjonen, Grand-Place eller Parc de Bruxelles med Det kongelige palasset ligger i gåavstand. Dette er et godt hotellvalg for forretningsreisende så vel som feriegjester.

  Se mer
 • Ramada Brussels Woluwe
  Frakr547Per natt

  Ramada Brussels Woluwestars

  Brussels city, Brussel , Avenue des pleiades 67 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 405 anmeldelser fra reisendeBasert på 405 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Det finnes totalt 165 rom på stedet. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 110 dobbeltrom, 21 junior suiter og 8 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Hotel Berlaymont
  Frakr1.132Per natt

  Hotel Berlaymontstars

  Brussels city, Brussel , Boulevard charlemagne 11-19 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 920 anmeldelser fra reisendeBasert på 920 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1996. Det finnes totalt 212 rom på stedet. Eiendommen består av 18 enkeltrom, 131 dobbeltrom, 2 suiter og 34 superior rom. Dette hotellet er det perfekte utgangspunktet for utforsking av området. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. For økt bekvemmelighet til dem på lengre opphold tilbyr stedet et vaskeri. Eiendommen er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Det finnes et gym på området til fri benyttelse for gjestene. På området finnes det overvåket parkering. Gjestene kan spørre det hjelpsomme, og flerspråklige personalet for anbefalinger eller hjelp til å finne vei. Hotell tilbyr daglige aviser. Det finnes pikkolotjeneste.

  Se mer
 • Floris Arlequin Grand Place
  Frakr895Per natt

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Brussels city, Brussel , Rue de la fourche 17-19 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1130 anmeldelser fra reisendeBasert på 1130 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell gjennomgikk renovering i 2004. Det finnes totalt 92 rom på stedet. Eiendommen består av 13 enkeltrom, 59 dobbeltrom, 6 junior suiter og 14 suiter. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • Van Belle
  Frakr434Per natt

  Van Bellestars

  Brussels city, Brussel , Chaussée de mons 39 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 824 anmeldelser fra reisendeBasert på 824 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2002. Eiendommen består av 124 rom. Eiendommen består av 33 enkeltrom og 87 dobbeltrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Le Plaza
  Frakr818Per natt

  Le Plazastars

  Brussels city, Brussel , Boulevard a.max 118 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1472 anmeldelser fra reisendeBasert på 1472 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1930. Det finnes totalt 190 rom på stedet. Eiendommen består av 100 dobbeltrom, 9 junior suiter, 6 suiter, 3 trippelrom, 52 executive rom og 20 superior rom. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Fellesområdene på Hotell er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell har safe hvor gjestene sikkert kan oppbevare verdigjenstander. Det er valutaveksling på stedet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Hotell har en aviskiosk. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Hotell tilbyr roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Det er en sykkelkjeller på området. Gjestene kan glede seg over stedets egen parkeringsplass. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell. Hotell har pikkolo. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Floris Ustel Midi
  Frakr704Per natt

  Floris Ustel Midistars

  Brussels city, Brussel , Square de l'aviation 6-8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 915 anmeldelser fra reisendeBasert på 915 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1900. Hotell ble oppusset i 2008. Eiendommen består av 114 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av stedets heis. Gjestene kan glede seg over stedets vakre hage. Det finnes en deilig terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den varmende solen. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Det er en sykkelkjeller på området.

  Se mer
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Frakr1.051Per natt

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Brussels city, Brussel , Rue d'assaut 15 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1675 anmeldelser fra reisendeBasert på 1675 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1972. Det finnes totalt 155 rom på stedet. Eiendommen består av 111 dobbeltrom og 6 suiter. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Hotell tilbyr heis. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Kjæledyr er tillatt på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Nh Collection Brussels Centre
  Frakr893Per natt

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Brussels city, Brussel , Boulevard adolphe max 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 822 anmeldelser fra reisendeBasert på 822 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2002. Det finnes totalt 241 rom på stedet. Eiendommen består av 13 suiter. Dette populære hotellet er ideelt både for forretningsreisende og ferierende. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotell tilbyr valutaveksling for sine gjesters bekvemmelighet. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Det ligger en butikk på hotellområdet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Hotell tilbyr et vaskeservice. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr tillates på hotellområdet.

  Se mer
 • Metropole Hotel
  Frakr814Per natt

  Metropole Hotelstars

  Brussels city, Brussel , Place de brouckere 31 31 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2616 anmeldelser fra reisendeBasert på 2616 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er utmerket beliggende i Brussels. Hotell ble bygget i 1895. Hotell ble oppusset i 2015. Eiendommen består av 262 rom.Beliggende i sentrum har Hotell en hensiktsmessig plassering i forhold til hele byen. Sentralbanestasjonen ligger bare en kort gåtur unna. De nærmeste buss- og metrostoppene ligger i gåavstand fra Hotell . Hotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Hotellområdet er rullestolvennlig. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Kjæledyr tillates på hotellområdet. Store kjæledyr er tillatt på hotellområdet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  139  Hoteller i Brussel
Side  1  av  14
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Interessepunkter

Mest populære soner i Brussel

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her