Hoteller i Brussel

Finn på kart
Hoteller i Brussel

BrusselFra  kr364

Anbefalte hoteller Brussel

 • NH Brussels Louise
  Frakr662Per natt

  NH Brussels Louisestars

  Brussels city, Brussel , Chausee de charleroi 17 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1399 anmeldelser fra reisendeBasert på 1399 anmeldelser fra reisende

  Det moderne hotellet NH Brussels City Centre ligger perfekt til i sentrum av Brussel, ved siden av den berømte shoppinggaten, Avenue Louise. Hotellet tilbyr et bredt serviceutvalg, som døgnåpent fitnessenter eller bar-brasseriet som serverer mat fra det belgiske og internasjonale kjøkken. Det historiske Palais de Justice er kun fem minutter fra hotellet, mens andre severdigheder som EU-kommisjonen, Grand-Place eller Parc de Bruxelles med Det kongelige palasset ligger i gåavstand. Dette er et godt hotellvalg for forretningsreisende så vel som feriegjester.

  Se mer
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Frakr772Per natt

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Brussels city, Brussel , Rue d'assaut 15 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1730 anmeldelser fra reisendeBasert på 1730 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Brussels. Eiendommen består av totalt 155 soverom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1972. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette er en dyrevennlig eiendom. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på NH ブリュッセル グラン プラス アレンバーグ. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Izan Avenue Louise
  Frakr611Per natt

  Izan Avenue Louisestars

  Brussels city, Brussel , Rue blanche 4 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 564 anmeldelser fra reisendeBasert på 564 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Brussels. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De 80 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Izan Avenue Louise tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Izan Avenue Louise. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Frakr674Per natt

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Brussels city, Brussel , Rue du midi 135 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 88 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2447 anmeldelser fra reisendeBasert på 2447 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Brussels. Beliggende innen 450 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 130 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt antall rom er 309. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 1950. Bedford Hotel & Congress Centre sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Bedford Hotel & Congress Centre tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Bedford Hotel & Congress Centre tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Besøkende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Stedet tilbyr gjester egen lufthavnstransport. Bedford Hotel & Congress Centre er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. og Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Bedford Hotel & Congress Centre. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Nh Collection Brussels Centre
  Frakr960Per natt

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Brussels city, Brussel , Boulevard adolphe max 7 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 948 anmeldelser fra reisendeBasert på 948 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Brussels. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Overnattingsstedet består av totalt 241 koselige soverom. NH コレクション ブリュッセル センター ble bygget i 2002. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige hotellet. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende.

  Se mer
 • NH Collection Brussels Grand Sablon
  Frakr972Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 400 anmeldelser fra reisendeBasert på 400 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1991. Hotell ble totaloppusset i 2008. Eiendommen består av 193 rom. Eiendommen består av 29 enkeltrom, 155 dobbeltrom, 5 junior suiter og 1 suite. Dette populære hotellet er det perfekte sted for forretnings- og fritidsreisende. Fellesområdene er luftkondisjonerte. En 24-timers resepsjon sørger for et enda enklere opphold for gjestene. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Gjestene kan benytte seg av internett til å holde forbindelsen med dem hjemme eller jobben. Gjestene kan forkjæle seg selv med roomservice. Hotell tilbyr et vaskeservice. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil.

  Se mer
 • Floris Arlequin Grand Place
  Frakr819Per natt

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Brussels city, Brussel , Rue de la fourche 17-19 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1195 anmeldelser fra reisendeBasert på 1195 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell gjennomgikk renovering i 2004. Det finnes totalt 92 rom på stedet. Eiendommen består av 13 enkeltrom, 59 dobbeltrom, 6 junior suiter og 14 suiter. Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Resepsjonen er døgnåpen. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Hotell tilbyr roomservice. Det finnes vaskeservice. Ved sykdom kan gjestene benytte seg av medisinske hjelp på stedet. Gjestene kan benytte stedets gym for en energifull start på dagen.

  Se mer
 • NH Brussels Carrefour De l’Europe
  Frakr974Per natt

  NH Brussels Carrefour De l’Europestars

  Brussels city, Brussel , Rue du marché aux herbes 110 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Hotell ble bygget i 1991. Eiendommen består av 65 rom. Eiendommen består av . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Resepsjonen er døgnåpen. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Det finnes en garderobe like ved hovedresepsjonen. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Hotell tilbyr roomservice. Hotellområdet er rullestolvennlig. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Utsjekk tidligst . Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Kjæledyr tillates på hotellområdet

  Se mer
 • Van Belle
  Frakr476Per natt

  Van Bellestars

  Brussels city, Brussel , Chaussée de mons 39 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 849 anmeldelser fra reisendeBasert på 849 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2002. Eiendommen består av 124 rom. Eiendommen består av 33 enkeltrom og 87 dobbeltrom. Dette flotte hotellet er en ideell base for både sightseeing og forretning. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Heiser er tilgjengelige for økt bekvemmelighet. Nøkkelavhenting finnes tilgjengelig. Hotell tilbyr internettilgang for alle gjestene. Det finnes en parkeringsplass på stedet. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 • Ramada Brussels Woluwe
  Frakr647Per natt

  Ramada Brussels Woluwestars

  Brussels city, Brussel , Avenue des pleiades 67 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 432 anmeldelser fra reisendeBasert på 432 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 2010. Det finnes totalt 165 rom på stedet. Eiendommen består av 10 enkeltrom, 110 dobbeltrom, 21 junior suiter og 8 handikapvennlige rom. . Dette vakre hotellet er helt perfekt for en lang-weekend eller et lenger opphold. Fellesområdene er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Hotell safe tilbyr sikker oppbevaring av gjestenes verdigjenstander. Gjestene kan benytte seg av valutavekslingsmulighetene som finnes på stedet. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Det finnes en aviskiosk på hotellområdet. Hotell tilbyr nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelkjeller. Stedets parkeringsplass gjør det enkelt å ankomme i bil. Gjester kan gjennomføre en god treningsøkt i stedets gym. Hotell tilbyr overvåket parkering for gjestenes sikkerhet. Et flerspråklig personale hjelper gjestene ved et hvert spørsmål, bookinger eller andre ønsker. Gjestene kan nyte en kopp kaffe og morgenavisene som Hotell tilbyr. Dette hotellet tillater kjæledyr. Hotell tillater store kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  138  Hoteller i Brussel
Side  1  av  14
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Interessepunkter

Mest populære soner i Brussel

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her